Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Det ”svenska passet”, en guldgruva för muslimska terrorister.


Förr var det svenska passet ett av de bästa resedokumenten man kunde ha,  det öppnade dörrar i stort sätt var som helst i världen, var som helst kunde man åka helt utan vidare undersökning. I de länder man behövde visum fick man det nästan med automatik. För innevånare i andra länder var det betydligt tuffare regler.

Vad detta berodde på kan man ju tvista om, en sak är säker i alla fall, det berodde inte på att vi i Sverige huserade en massa islamistiskt pack som vi gör nu. Ganska ofta läser vi i våra tidningar om ”svenska” terrorister som planerar de mest grymma terrordåd mot civilbefolkningen i olika länder. Och ALLTID handlar det om islamister med svenska pass.

Vi läser om ”svenskar” som ”tappar” bort sina pass upp till tio gånger om året. I dag läser vi en artikel i Expressen om att ”Det finns inget bättre än ett svenskt pass”.

- I den här verksamheten finns inget bättre än ett svenskt pass, säger den israeliske underrättelseexperten Yossi Melman.

Svensken knyter naturligtvis näven i fickan av ilska att behöva figurera i dessa sammanhang, men myndigheterna fortsätter att gödsla världen med medborgarskap och pass till tvivelaktiga islamister utan någon som helst dokumentation vilka de är.

- Det är inte första gången Iran och Hizbollah skickar ut personer med ”rena” pass – tyska, brittiska, svenska – för att attackera Israel. Både utomlands och inne i Israel, säger Yossi Melman, journalist och författare som är en ledande israelisk underrättelseexpert.

Vi tackar naturligtvis sjuklövern för att ett svenskt pass snart har samma status som ett Iranskt eller Somalisk om de hade haft en myndighet som utfärdar pass. När skall vansinnet sluta?

När ska vi ta tillbaka vår nationella stolthet och sluta gödsla med medborgarskap till kreti och pleti? Man behöver inte medborgarskap för att uppehålla sig i Sverige om man är här på riktiga grunder. Det räcker med ett tillfälligt uppehållstillstånd. Vi ska inte ge ut pass till icke medborgare heller, de kan få så kallade provisoriska främlingspass. Då får vi nog slut på att man utnyttjar svenskars långtida resvanor som gett oss rätten att resa relativt fritt i hela världen.

Tingeling

RELATERAT:

Skjut ”svenska” turister

 • j_london

  Mycket bra artikel. Finns inte mycket mer att tillägga, än det som du redan skrivit och redogjort för.

 • General_Pershing

  Ja med tanke på att borttappade svenska pass inte automatiskt spärras är horribelt. 200.000 ”borttappade” svenska pass. 5000 finska!

  Landet mellanmjölk excellerar igen.

 • mnilsson99

  För många år sedan jag jobbade jag ett tag på en polisstation och som sagt var det många som kom för att de hade tappat bort passen, personalen blev skitarg för att man inte håller reda på var passen kan vara.

  • RobertSt2

   Vore det inte en bra ide att vi utfärdade max 1 pass var 8 år? Och däremellan fick de korttidspass som skulle se helt annorlunda ut och bara gälla i 2 månader?

 • 585961

  Svenska odugliga myndigheter går tydligen på vilka historier som helst , när ska dessa oduglingar börja sköta det  jobb vi betalar dom för med höga löner

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Sverige kan inte ha bra rykte i världen med tanke på hur många terrorister som är Svenska medborgare som vi låter husera fritt. För mig så kommer aldrig jag att räkna dem som Svenskar om de så har tusen pass och medborgarskap. Dessa muslimer söker sig till Sverige av just denna orsak. Livslångt betalt uppehälle med sponsrad terroristplanering.

  • RobertSt2

   Se bara på ‘svensken’ på Cypern. Han är ju Libanes för tusan! Många länder godkänner inte ens dubbla medborgarskap (gäller fö David Isacc fö.)!
   men visst låter det lugnt på DN där det står :”Den 24-årige svensk som sitter häktad i Cypern, misstänkt för terrorbrott, är bosatt och folkbokförd i en mellansvensk ort.”
   SUCK!

 • Mcmlxvi

  Med all invandring så påverkar det hela landet som nation och man är väl som land vad man inhyser känns det som.
  Att politiker är så utomjordiskt dumma är fan en gåta. HUR kan man förvärra saker och situationer utan att på sikt se en förbättring eller ens ha en åtgärd i tanken?
  Hela invandringen i vårt land har inte bara skakat om våra värderingar utan även gjort vårt land mindre trovärdigt och mindre respekterat känns det som.
  Att låta t ex Abdullah och Mohammed representera Sverige med ett svenskt pass känns väldans konstigt. Och varför ska dom ha ett pass för att kunna åka hem till hemlandet?
  Dom har ju flytt därifrån för dom riskerar än det ena än det andra, men att semestra där är helt okey.. Dumma jävla politiker som enbart ser till sina egna kvarter men ser inte landet som en helhet.

 • von mansson

  Dessutom ökar införseln av vägglöss och andra skadedjur i ”våra” bostäder till nya rekordhöga värden. Anticimexs aktier är eftertraktade i nya Absurdisatan.Detta fick vi ”ovetande” besked om förra veckan, förklarat med att de berodde på den ökande chartertrafiken…
  Ja då vet vi vem/vilka som tar det med sig ”hem” till oss !!

  • Oxis

   Och annat: mördarsniglar och mårdhund. Varför skall landet bara invaderas av förfärligheter?

 • Mariah_Magdalena

  Sverige skämmer ut sej.
  Vi skapar oss ett namn som sopstation för världens drägg.
  Vi har gått från stolthet till skam på en generation.

 • Oberst

  Sverige förvandlas alltmer till en genetisk soptipp.

 • Pastorn

  Varför ge dom medborgarskap och pass? Visst låt dom stanna här om det nu är så farligt hemma. Men ställ lite krav på dom och ge dom en enkel flygstol hem om dom begår brott. Det skulle alla fall få mig att hålla mig i skinnet om jag velat stanna och va rädd att åka hem. Tycker inte det är för mycket begärt

 • Oxis

  Varför inte öppna landet BARA för terrorister, lönnmördare, krigsförbrytare och annat allsköns pack och kalla dem svenskar så fort de fått sin PUT på ambassaden i Långtbortistan.
  Varför inte sälja svenska medborgarskap direkt och sedan dra en skatt på oss infödda för direktunderhåll av avskummet. Dvs. Vår nya adel, men utan sköldebrev och krav på värdigt uppträdande, sk noblesse oblige.
  Jag är kränkt över att dessa individer i offenliga sammanhang alltid kallas SVENSKAR. De drar vanära över den svenskhet som var och en gång fanns här och som man kunde vara stolt över.

 • Leikin

  Svenska pass är snart inte värda mer än somaliska förfalskningar. I Schweiz måste du ha bott stadigvarande i tio år för att kunna ansöka. Därefter inträder en prövoperiod om två år, då du måste bevisa att du inte har begått brott, kan Schweiz kultur och talar språket. Först efter denna prövning kan du få schweiziskt pass. Varför har vi inte samma prövning i Sverige?

  • http://pulse.yahoo.com/_X3WEK443A5YDONRY772CI6NSX4 Anna Svensson

    det är ju inga orimliga krav man har i Schweiz, utan dessa krav borde vara en självklarhet