Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Videoklipp och bilder från Grumsdemonstrationen


GRUMS-DEMONSTRATIONEN Grumsgruppen “Aktion mot deportation” och cirka 70 personer deltog i protesttåget genom Grums under lördagen – allt flöt lugnt och stilla, till olyckskorparnas stora förtret.

Bakgrunden till demonstrationen kan väl de flesta nu, bland annat två svenska familjer som Grums hyresbostäder kastade ut, hade bott i lägenheterna i över 30 respektive 43 år – prickfria. Men även en familj med utländsk bakgrund har tvingats ut, till förmån för ”ensamkommande”. Bilder och videoklipp från demon inne i artikeln.

– ”Vi har anklagats för att vara rasistiska. Det handlar inte om det, vi protesterar mot kommunen och inget annat. De har tvingat flera familjer, bland annat en familj med utländsk bakgrund, att flytta. Flyktingbarnen som ska bo i deras lägenheter vill inte flytta, nu när de vet att andra har tvingats därifrån. Man ska väl kunna kritisera beslut som man tycker är felaktiga. Men det verkar man inte få i Grums och det är väl inte demokrati”, säger Joakim Börjesson.

Under hela demonstrationen sågs en skylt med: ”Expo stödjer” Trevligt att de nu dragit öronen åt sig och börjat förstå andra sidan, insidan av huvudet alltså.

Vem som bar skylten med ”Expo stödjer” har vi inte någon uppgift om ännu. Daniel Poohl lär nog återkomma om detta. Det var en opolitisk demonstration med deltagare från olika politiska partier där inga partisymboler fick förekomma. Media framhävde att nazister deltog. Men detta var i vanlig ordning en uppdiktad slaskmedialögn.

grums_1grums_2grums_3grums_4

Fler bilder här.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000098058306 Sverre Dehli

  Kanske läge för att man reagerer över hela Sverige snart? Enorm massinvandring här i Katrineholm med, med den loka tidningen Katrineholmskuriren tiger som muren..

 • http://profiles.google.com/pirinhagbg Fredrik Larsson

  Glädjande att även flykting-”barnen” reagerar på att andra slängs ut för att de skall kunna flytta in.
  Det blir ju lite jobbigt för politikerna, när till och med de som de skall hjälpa tycker att det gått för långt…

  • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

    Fråga istället vem som skrivit ”flyktingbarnens” uttalande och står att de är ”ledsna”…..

 • SM811

  Politikerna kommer säkert att träffas i beundrarnas klubb och prata sig till mods och göra sig så osynliga det går för att tro att bara det gått en tid så är det glömt. De verkar inte förstå att de har gått för långt.

 • kirre

  Svenskarnas parti är inte ett nationellt parti utan ett nazistiskt parti. Hette tidigare Nationalsocialistisk Front och och hade en stark fetisch för uniformer likt den tyska förlagan. Tidigare aktiv inom NSF och numera partiledare för SvP, Daniel Höglund, har berättat att NSF var ett projekt som leddes under ungdomligt oförstånd. Initiativet till namn- och logobytet för det ”nya” partiet delades av honom och Anders Ärleskog. Ledningen är den samma sedan NSF-tiden och flera nazistiska profiler har tillkommit till Svenskarnas Parti.

  Anders Ärleskog t. ex. fastnade på en bild med raketgevär på axeln som visades på tv3:s Insider. Tillsammans med en internfilm av partitidningen Realistens chefredaktör, Björn Björkkvist, som utlovat hämnd på världens judar och sa ”judeäcklena” ska begravas ”en gång för alla” och att det ska inte finnas några överlevande som kan snyfta med sina tatueringar den här gången. D.v.s den tiden när nazist-gänget trodde att väpnad revolution skulle fixa biffen. 

  • SM811

    Varför inte ta med islam? Det du skriver stämmer med islamideologin.

   • kirre

     Ursäkta, jag glömde sammankopplingen mellan Islam och Nazismen. Som bekant fanns det fyra stycken muslimska Waffen-SS  divisioner under andra världskriget i huvudsak rekryterade från Balkan.

    • SM811

      Japp!

    • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

     Jaha och?

     Islam i sig själv är en ideologi som kräver total underkastelse, på alla plan. Både socialt och politiskt……..

     • kirre

       Precis som nationalsocialismen.

  • NissenN

   För att citera en mycket känd man; Jag har ätit pannkaka!

 • Granskniing

  Vi och dom – allas lika värde

  Det sjuka i det här är att GHAB ljög om dåliga bostäder, tomma bostäder, måste eventuellt rivas, men i stället prioriterar baaarnen man ska tjäna på

  Att EXPO blandar sig in visar bara dom är extremistiska marxister mot etniska svenskar!

 • http://twitter.com/CamillaRagfors camilla rågfors

  Den där EXPO-skylten.. Har ni möjligtvis nån bild på den? Jag var där hela tiden och såg inte röken av något liknande. 

 • http://twitter.com/Kulturz Kulturen Z

  Ingen som fotat denna s.k skylt? hört av vissa att de inte har sett den, då de var där.

 • NissenN

  Expo stödjer, GHAB alltså!

 • boonkaan

  EXPO….vilket jävla skämt. 

 • Pingback: Grumsgate: Grumsgruppen går mot nya mål « Sweden Confidential