Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Tredje våldtäkten i Halland på ett dygn


MÅNGKULTURENS PRIS Tredje våldtäkten i Halland på ett dygn inträffade vid 03.40-tiden natten mot söndagen i centrala Varberg. Våldtäkten skall ha skett på okänd plats i Varberg centrum. Polisen kämpade under natten med att säkra spår och bevis. 

Det finns i nuläget ingen anledning att tro att våldtäkterna skulle ha något samband. Snarare tvärtom, säger vakthavande befäl vid Hallandspolisen. Kvinna som utsatts för våldtäkten undersöktes under natten av läkare. Polisen försökte under natten att säkra eventuella spår som förövaren kan ha lämnat efter sig. Jag vet inte så mycket mer om fallet just nu, sade vakthavande befäl vid 04.30-tiden på natten. HN