Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Spanjorer löste problemet med fler moskéer


Gristatuering som skydd

UPPFINNESRIKEDOM Ett tips om, hur ni som inte vill ha fler moskéer byggda i er närhet, kan gå till väga. Gör som de gjorde i spanska staden Sevilla. Där fann lokalbefolkningen ett mycket enkelt, men väl fungerande sätt, att stoppa byggandet av ytterligare en moské på i deras hemstad.

De begravde helt sonika en gris på platsen för byggandet, och såg till att detta blev känt av den lokala pressen som gick ut med en artikel om det. De islamska reglerna förbjuder nämligen uppförande av en moské på ”gris-solkad” mark, som då räknas som oren. Muslimerna i Sevilla blev då tvungna att avbryta projektet, och spanjorerna blev nöjda som slapp en ny moské.

Likadant gjorde de även i Schweiz: ”Muslims in Switzerland are responding with shock and outrage after a pig carcass and severed swine heads were discovered buried at the site of a proposed mosque.”

I Belgien också

Och Texas

Sätten är många, som till exempel kvinnan som tatuerade in en liten söt gris på bröstet. Bacon-BH kan även fungera i vissa fall sägs det.

SweCon uppmanar inte till att begrava grisar överallt. Vi förmedlar endast vad andra har gjort på flertalet plaster.

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Då går vi ut och gräver ner en gris på Håkanstorp i Malmö där ett stort moskécentrum ska byggas. Gissar att det inte går lika bra med betongsuggor?

  • http://3kronor.wordpress.com flumnisse

   se till att grisen blir begravd, och får ligga ifred innan det uppdagas..
   att slänga ut kadaver på marken hjälper inte.. grisen måste grävas ner..

   finns det möjlighet att gå igenom de bygglov som söks ? kanske kan vi få till ett förebyggande arbete om vi vet var…..

  • Bajen666

   Samla ihop lite folk nu Eva, tyvärr så bor jag 20 mil därifrån så JAG kan inte,
   prata inte bara nu utan gör det snälla…!

   SD 2014.
   PS: När det är på gång här så tänker jag agera iaf.

 • Åke Bertil Åkesson

  Vi behöver flera Grisfarmer gärna nära städerna,det sägs att detta håller sjukdomar borta.Jag älskar GRISKÖTT.
     

 • BannlysHedersmord

  Vad händer om ett griskadaver slängs in i en moské?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Jag tror dom blir tvungna att ta ut mattorna och tvätta dem ordentligt och skrubba golvet ordentligt också. Annars händer det tyvärr inte så mycket mer. Vill man bli av med en redan uppförd mohammedanstall så får man helt enkelt bränna ner skiten.

   • Jana Lund

    Jag kommer ihåg att någon slängde en gris i mosken i Malmö när den blev nybyggd för muslimer vägrade betala. Sedan kom plötsligt pengarna – 30 miljoner som visade sig vara från Kadafhi. Det kom fram under upproret i Lybien. Det fanns dock aldrig detailer om vad som gjordes i mosken efter då starkas gris blev ivägförd. 

 • sweden con

  Oh my god, the pig is our savior, our god ! det kan faktiskt va en perfekt lösning till våra problem mot muslimer.. 

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Så underbart & simpelt.
  Lite synd att offra fint fläsk på muslimer, men lite får man offra för att fritt land. :)

 • surkart

  Genialiskt! Varför inte anlägga lite grisfarmar här och där. Sprider väl inte världens bästa lukt, men som sagt lite får man offra. Ska vår käre gris bli räddningen? Ibland får man hjälp från oväntat håll :)

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   En grisfarm luktar bättre en en muslim för det mesta. Det där rituella vattenblaskandet de håller på med får ju inte direkt bort svettlukten.

   • Nemesisdivina

    Får en muslim andas om det luktar gris? 

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Vi otrogna blir anklagade för att hata muslimer och vara rädda för islam

  Men de som verkar vara rädda mot allt är ju muslimer!

  De klarar av att fixa fatwa och dödshot men inte mot gris som är begravd?

  Om deras religion är så perfekt, varför skapades grisen? Varför hjälper inte halal där?

 • ledsenfarmor

  Detta är ju helt perfekt. Dags för handling istället för diskussion.
  Blir bra för den sjunkande grisproduktionen i landet. Då tjänar bönderna pengar, och vi blir samtidigt av med moskeérna.
  Kan inte bli bättre

 • xbenedictx

  Bära sig illa åt mot ett djur, för att driva bort ett annat (o)djur!?
  Istället för att gå direkt på den senare, omoraliskt och fegt.

 • Blodsven

  Den gamla devisen att ”den enkla lösningen är alltid den bästa lösningen”, besannas ännu en gång…..

 • thomas59

  Eftersom det finns många religions-neutrala bönerum i landet så borde vi som svenskar inviga dessa med ett förtidigt midvinterblot.
  Sedan skall vi naturligtvis av hänsyn till muslimer informera om att vi invigt dessa så att dom inte begår misstaget att be där.

 • Pingback: Hur spanjorer löste problemet med fler moskéer | Petterssons gör skillnad

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Nu behöver man väl knappast begrava hela grisar? Man kan väl nöja sig med slaktavfall – och då räcker en gris ”längre”?

  Idéen är utmärkt – och inte ens Reinfeldts svinaktiga medlöpare kan göra något åt det, nu när man inte får ta i med hårdhandskarna mot isla-svinen!

 • Calle86

  Haha! Spanjorer är sköna! :)

 • Kim_Stejre

  Inte första gången. 
  http://barenakedislam.com/2011/09/06/pigs-head-found-buried-in-the-ground-of-a-proposed-mosque-in-spain/

 • http://profile.yahoo.com/H3XKCYMKK6QXK6PWPWWOAMKQTQ Maggan

  Nått att ta efter i Sverige…

 • Nemesisdivina

  Bara att konstatera att stora delar av den svenska landsbygden kommer att vara moskéfri, iaf den del som är gödslad med grisskit.
  Sen undrar man ju om det räcker med ett paket bacon? ICA säljer 3 paket med rabatt, och isf skulle man kunna hindra 3 moskébyggen…

  Hursomhelst är metoden enkel, i princip straffri och kan utföras i nattens mörker, så fram med spadarna runt om i Sverige. Grishuvuden fås billigt på närmaste slaketeri.

 • resenaren

  Återigen kommer Särimner (Sæhrímnir) till vår hjälp! Anar jag en mening med varför våra förfäder uppskattade grisen så högt! Anade man redan då att den skulle få stor framtida betydelse! Inte bara skulle den komma att föda oss, utan den skulle bli den sista bastionen mot invällare från Särkland!

 • zuperBuzz

  Jag hörde att engelsmännen hade problem med muslimska terrorister i östafrika på sin tid. De begravde då mördarna, eller vad som var kvar av dem, under svinstior. Terrorn upphörde omedelbart.

 • resenaren

  Dom har t.o.m. mage att säga åt Texasframaren att antingen sluta med grisuppfödning eller flytta, fast han var där först! Dom tror dom är herrefolket på jorden!

 • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

  Den där metoden skall praktiseras med en gång.

 • Kullen

  Köra dit a traktor och sen gödsla byggnadsplatsen, funkar dubbelt upp:D

 • Adila_pakiigirl

  hejsan, riktigt så fungerar det inte, alltså att begrava en gris och sedan kan man inte bygga en moske enligt islam. Så är det inte. Islam säger ingenstans att man inte får bygga en moske där en gris har leggat. För att i vår moske kastade någon in en ”gris del” och vi tog bara ut den och städa efter åt that’s it. Men det som får mig att bli förvånad är att alla här verkar tycka om ideen om en sorts mobbning. Vad är det för fel på att bygga en moske?! Inget alls. Än så länge har det inte kommit några klagemål till de redan byggda moske. Varför är alla så negativa till ideen om en ny moske och inte om tex en nattklubb där det förekommer bråk allt det där? Jag menar muslimer här har väl aldrig suttit och klagat på kyrkor som byggs. Visst jag vet att en del kommer säga saker i still med i era länder bla bla bla, men vi pratar just nu om Sverige och inte om andra länder. Och ja visst vi lever i ett kristet land men hur kristet är den egentligen. Vi har något som kallas för religionsfrihet här i Sverige, tänk på det där och jag jag vet att vi också har yttrandefrihet och just därför väljer jag att delta i denna diskusion. Men aja ha det så bra människor, en sakt vet jag att era tankar egentligen inte är så onda men ibland slriver man saker bara för att man har hört något och något eller något. Ha det så bra :D

  • http://patriaomuerte.bloggsida.se/ Caesar Apostata

   Sverige är ett sekulärt land, om än så att säga ”kulturellt kristet”, och så vill jag bevara Sverige. Alltså är jag emot moskéer, i synnerhet med tanke på att de börjar ploppa upp i en mer och mer extrem tempo, samt att dessa byggen ofta finansieras av Saudiarabien, dvs. tokstollar till wahhabister. Så jag väljer att tolka religionsfrihet i min favör: frihet från religion :)

  • getingblandhumlorna

    Jag menar muslimer här har väl aldrig suttit och klagat på kyrkor som byggs. 

   Jaså, det klagas över västerländsk värdegrund om och om igen och fom. nu så köper jag inte det utan motstånd utan påpekar att din religion/kultur är lika frihets och människofientlig som nazism.

   Tröttnat på PK-packet.

  • Baron_Skugga

   Det är förbjudet för en muslim att konvertera till en annan religion.
   Och så kommer du här och talar om religionsfrihet.
   Moskéer är fångläger. Minareterna deras vakttorn.
   En sådan religion skall behandlas som en totalitär ideologi.

  • jannejakan

   Man borde riva alla svenska moskéer och på dessa platser anlägga grisfarmar. Grisar är nyttiga djur till skillnad från muslimer. Dessutom luktar inte grisarna lika illa.

  • Gaikokujin

   Religionsfrihet inbegriper två apekter: 1. frihet att utöva sin religion och utan att med tvång förhindras, 2. frihet från att utsättas för religioners påverkan i det offentliga rummet.

   Visst kan moskéer byggas om de anpassas till svensk arkitektur. Bättre en moské i det öppna än en källarmoské där islamister får styra som de vill.