Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Överfallsvåldtäktsvåg över Sverige – ”ovanligt brott” enligt Aftonbladet


CENSURMEDIAN AFTONPRAVDAN Aftonbladet har vaknat till och skriver en lååång artikel om våldtäktsvågen, sexuella ofredanden och hotfulla överfall. De uppmärksammade även att bara under natten till lördagen anmäldes fem utomhusvåldtäkter i landet.

Men tror ni att artikelförfattaren till den långa artikeln får in en enda hint, eller en relevant mening om vilka som begår alla dessa utomhus- och överfallsvåldtäkter? Icke en bokstav andas hon om det någonstans i artikeln. Personen bakom Aftonbladets artikel heter Nivette Dawod, om det har med saken att göra i kombination med Jan Helins korrupta och bedrägliga policy var det gäller att publicera sanning vet vi inte, men det kan nog ha en viss koppling, eller hur.

– Risken för överfallsvåldtäkter är större på sommaren, folk är ute mer och exponeras på ett annat sätt, säger Åsa Witkowski, chef vid Nationellt centrum för kvinnofrid.

Risken för överfallsvåldtäkter ska vara lika med noll, oavsett om det är sommar, vinter eller om alla kvinnor så gick spritt språngande nakna ute. Detta djuriska beteende är oacceptabelt, oavsett vem, var och hur. Det måste till strängare straff för våldsbrott, det måste till tuffare fängelser i Sverige. Det måste kännas att åka in, det ska vara skrämmande att åka in, då hålls några ligister borta från brottets bana.

Låt oss ponera ett exempel – ett drastiskt sådant – vi ponerar att det införs dödsstraff för felparkering. Låt säga att det under ett år parkeras fel en miljon gånger. Men att veta att ett dödsstraff hänger över en om man parkerar bilen fel, hur många av denna miljonen hade då parkerat bilen fel? Det finns alltid galenpannor som inte bryr sig, men sensmoralen säger att fler hade avstått. Säkert hade 995 000 parkerat bilen rätt i detta exempel.

Rosengatan i Kungsbacka – våldtäktsoffret hotades med kniv

 • På Lysingsbadets camping i Västervik anmäldes vid midnatt en våldtäkt mot en 16-årig flicka.
 • I närheten av Wheels & Wings-festivalen i Varberg våldtogs en kvinna på 22 år gammal.
 • Vid ett bostadsområde på Rosengatan i Kungsbacka våldtogs en 45-årig kvinna runt klockan 02.40 natten till lördagen efter att ha hotats med en kniv.
 • I samband med Bollnäs stadsfest i natt ska en 42-årig kvinna ha blivit överfallen och våldtagen utomhus.
 • En kvinna i Söderhamn har också anmält en våldtäkt under samma natt. En man i 20-årsåldern är gripen i det fallet.

Och bara några mil bort, på Kyrkogatan i Gävle, fruktar polisen en liga efter två överfallsvåldtäkter i torsdags. Våldtäkterna utreds tillsammans med ett flertal sexuella ofredanden och rån mot kvinnor, som gänget också kan ligga bakom. Dessutom grep Stockholmspolisen två män som utpekats som gärningsmän till en våldtäkt på en färja. De hade gripits av färjans personal innan polisen tog hand om dem på Stadsgårdskajen i Stockholm på lördagsförmiddagen.

”Just överfallsvåldtäkter, som flera av fallen under helgen misstänks ha varit, är egentligen en ovanlig(!) typ av våldtäkt”, skriver Nivette Dawod.

Vilken värld lever Nivette Dawod i? När blev överfallsvåldtäkter ovanliga efter mångkulturens utbredande i Sverige? Och varför delger inte Dawod sina läsare ett signalement? Varför skriver inte Dawod att 100 procent av alla överfallsvåldtäkter i Oslo under tre års tid var utförda av icke västliga européer. Censuren i Kina är ingenting mot slaskmedias i Sverige.

 

 

AB

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  ”Vilken värld lever Nivette Dawod i?”

  Hon lever i exakt samma värld som Jerzy Snickisnacki! Hon har plockat orden direkt ur ”professorns” mun.

  Utvisa båda två, vi behöver ingen av dem i vårt land eftersom de inte tillför något kreativt för oss svenskar!

 • https://www.facebook.com/profile.php?id=100003332297754 Novisan-Natassja Nord

  Mycket, mycket hårdare straff, riktiga signalement på gärningsmännen och inga pixlade idiotiska undantag samt omedelbar utvisning för alla nybyggare som våldtar - så kanske vi kan känna oss lite säkrare….

 • BannlysHedersmord

  Mångkultur = Sveriges undergång.

 • http://www.karlskrona.nu/blogg/ Karlskronabloggen

  Jag har skrivit om det tidigare i Karlskronabloggen och på andra ställen att här i Beijing i Kina kan man verkligen prata om extremt lättklädda och/eller utmanande klädda tjejer och kvinnor under de varma sommarmånaderna, men inte fasen sker det några överfalls- eller gruppvåldtäkter här! Ska komma med en längre artikel med bilder i det ämnet senare!

 • ledsenfarmor

  En stor nyhet att det är en våldtäktsvåg över Sverige? Löjligt att skriva så. Vi har våldtäktsvåger hela året runt, sedan muslimerna började komma hit. Ut med dem. Släpp inte in dem överhuvudtaget.
  Det är våra unga tjejer, kvinnor, äldre kvinnor, upp till 94 år, och barn som blir drabbade. Ja t om får o hästar.  
  Och det är den normala svensken som blamerar sig, förstår jag.
  Säger som SweCon: Nivette Dawod, vilken värld lever du ? Inte i min värld eller svenskarnas värld. Än har inte muslimerna tagit över. Förmodar att du bara väntar på det.
  Är du muslim eller konvertit?

  • Lilla my

   Hmm.. säg inte att du missat nyheterna om killar som också blivit våldtagna i Sverige de senaste året. Så lägg till dom i statistiken också..

   • ledsenfarmor

    Nej, det har jag inte missat. Däremot missat att ta upp det i mitt inlägg. Ber om ursäkt för det.

 • snickersson

  det trista  är att dumma svenska tjejer säger inte no! dom säger ok detta kommer att bli spännanande

  • Lilla my

   Spelar nog ingen roll vad man säger, om man blir påhoppad av ett gäng araber. Det trista är väl att killar numer också blir våldtagna i Sverige, så man ska inte känna sig säker bara för att man är kille. Undvik att somna på diverse bänkar på fyllan, för då kan det sluta med en påhälsning i tvåan av mångkulturens alla berikare.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Det är dags för fekaliepublikationen AB att gå i konken snarast möjligt. Sörjd och saknad enbart av dom närmast sörjande, Helin et consortes. 

 • zootsuit

  Sen har aftonlögnen i sin pappersupplaga mage att sätta ut namn och bild på ”Hagamannen” plus en svensk till (kommer inte ihåg hans namn) enbart i syfte att förleda folk att tro våldtäkterna skulle vara ett typiskt ”etniskt svensk” problem. Hyckleri på hög nivå. (och neej jag hade inte köpt skittidningen, den låg på bordet på min lokalpub)

 • Broktorp

  Överfallsvåldtäkt är ett nidingsdåd oavsett etnicitet!
  Skampålen är ju tyvärr avskaffad men att visa bild och skriva ut namnen på nidingarna är samhällsinformation så man vet vilka man ska undvika.
  Att höja straffvärdet är meningslöst när domstolarna inte följer de straffskalor som finns. Det döms alltför ofta i de nedre delarna av straffskalan.
  Det var ett fall nyligen där straffet blev under(!) den nedre gränsen.

  Värt att notera är att gruppvåldtäkt var ett fullständigt okänt fenomen för några årtionden sedan. Sker en sådan kan man vara förvissad om att det är ett berikande och spännande möte mellan kulturer.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Det finns inget som helst ursäkt för våldtäkt – och att domstolarna i detta land inte fattar att det enda sättet att bekämpa dessa brott med bara rimlig effektivitet är att utdöma lagens strängaste straff är förvånansvärt.

  Så länge rättsväsenet daltar med de – i huvudsak utifrån kommande – vidriga våldtäktsbrottslingarna, så blir det bara värre och värre, och det måste alltså uppenbarligen ett systemskifte till innan det kan bli bättre.

 • Pingback: 22-åring gripen misstänkt för Bollnäsvåldtäkt « Sweden Confidential

 • Odalmannen

  Aftonbladet ljuger så det står det härliga till. Sanningen är att Sverige har näst flest våldtäkter i hela världen, visar FN-statistik över antalet våldtäkter. Bara i det lilla afrikanska landet Lesotho är siffran högre än här. Enligt statistiken, som kommer från FN-organet UNODC, anmäls 53,2 våldtäkter per 100 000 invånare i Sverige. Det är skyhögt över våra nordiska grannar. Danmark ligger till exempel på 7,3. Se:

  http://www.nationell.nu/2012/05/21/sverige-har-nast-flest-valdtakter-i-hela-varlden-direkt-efter-afrika/

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Men usch då – vad är det du säger, att Sverige inte är ett civiliserat land? Att det begås våldtäkter i Sverige? Dét kan inte vara politiskt korrekt att komma med sån fakta – du får nog akta dig för Slöpo och Försvarets Radiolyssnarförening – de kan ju bli ledsna över att politikernas samröre med brottslingar blir offentligt?

   Vartenda brott som begås, där man mörklägger och försöker dölja sanningen från mediellt eller politiskt håll, är ett brott där media och politiker är delaktiga och medskyldiga – och de bör lagföras och ställas inför rätta för medhjälp.

   • Odalmannen

    ”Slöpo och Försvarets Radiolyssnarförening” -ha, ha, ha!

   • Oxis

    Sverige var ett civiliserat land – före 68-generationen, kulturmarxistarna, Olof Palme och mångkulturalisterna!

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Nivette Dawod ljuger – inte inte ens särskilt bra!  Men det är väl helt enligt den politiska agendan, att invandrare, som ju står för över 80% av alla våldsbrott, inte skall ”pekas ut” för då blir de kränkta – precis som sopan till afghan som ansåg att han skulle få permission för att delta i födseln av ett barn han tyvärr är pappa till, trots att han  sitter inne för gruppvåldtäkten i Mariannelund.
  Skall vi inte snart få se att medborgarna själva tar hand om allt avskrädet – ordentligt hand, vill säga?

 • gbmye

  Har ingen av alla våldtagna kvinnorna lämnat något signalement på förövaren? Sa karln något? På svenska eller vad? Hudfärg, hårfärg, skägg, skulle kunna leda till gärningsmannen. Var alla försedda med rånarluva eller var alla offer synskadade?
  Hur ska allmänheten kunna hjälpa till ner vi letar efter en Hen, utan ansikte.

 • Oxis

  Säkert har kvinnorna lämnat signalement på förövarna. Men säkert som amen i kyrkan skulle signalementet öka på ”främlingfientliga krafter” och därför väljer poliser i ledande ställning att polisen skall ligga lågt och inte gå ut med signalementet. Tror nog att vanliga poliser vill gå ut med signalementet. De vill ha fast förövarna. Sak samma om förövaren/arna blir gripen/gripna. ”Rasism” får inte uppmuntras. Kvinnornas väl och ve struntar PK-eliten i mångkulturalismens heliga namn.
  Jag tycker det är så obegripligt cyniskt att inte gå ut med signalementet men helt i linje med den PK-anda som förgiftar landet.
  Överhet, skyll er själva, det är ert fel att Sverige blivit som det blivit. Det är er skapelse! Inte min och alla andras som bara är offer för er mångkulturella ideologi.

 • Pingback: Polisen vägrar hjälpa den gruppvåldtagna flickan i Bollnäs « Sweden Confidential

 • Pingback: Tidningen Helahelsingland och rotelchef Sune Nordh ljög om Bollnäsvåldtäkten – De mörkhyade gärningsmännen kunde inte svenska « Sweden Confidential