Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Mordförsök i Rinkeby natt


MULTIKULTIRINKEBY Stockholmspolisen fick i natt ett brådskande larm vid 02:15-tiden om ett misstänkt mordförsök bland hyreshusen i mångkulturella Rinkeby norr om Stockholm, där ligister igår kastade sten på en poliskvinna som skadades.

Offret – en man - var blodig och höll sig för halsen, något ett vittne upptäckte och slog larm. Nu misstänker polisen att någon försökt mörda mannen. Vittnet såg mannen i fastighetens hiss och larmade, och när polisen anlände till brottsplatsen såg de blodspår i entrén och i hissen, men ingen person befann sig i hissen.

– Anmälaren hade sett en blodig man som höll sig för halsen i ett trapphus, säger Sven-Erik Olsson, pressinformatör på Stockholmspolisen.

– Det var blod i entrén och i hissen. Efter en stunds sökande kunde de lokalisera en lägenhet och där anträffades mannen. Han säger att han blivit påhoppad av två personer utanför entrén, säger Sven-Erik Olsson.

Förmodligen rör det sig om knivhugg i halstrakten på offret som fördes till sjukhus, men det är ännu oklart hur allvarligt skadad han är. Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord alternativt dråp. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

ABexpressen