Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kvinna våldtog sovande kvinna


VÅLDTÄKT En 46-årig kvinna på en ort i västra Östergötland har åtalats misstänkt för att ha våldtagit en etniskt svensk kvinna under midsommarafton. Enligt stämningsansökan som lämnades in till Linköpings tingsrätt på tisdagen skedde våldtäkten i en bostad på orten den 22 juni. Kvinnorna har varit vänner tidigare.

Den misstänkta kvinnan har i förhör erkänt brott. Erene Gerasimov har den 22 juni 2012 på Dalgårdsgatan i Boxholm otillbörligen utnyttjat att offret på grund av sömn befann sig i hjälplöst tillstånd och utsatt henne för en sexuell handling som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag.

Erene Gerasimov har smekt offrets bröst, smekt hennes underliv och stuckit finger eller fingrar i hennes slida. Offret trodde först att det var hennes pojkvän som låg bakom henne, men när hon vände sig om blev hon chockad, bad Erene lämna lägenheten och ringde sedan polis. Offret är född 1965. Gärningskvinnan ska enligt dokument i åtalet även tagit två bloss på en pipa, som förmodligen inte innehöll tobak.

Linköping tingsrätt åtalar:

 • Erene Gerasimov, 651201-194*, Bjurdalsvägen 17 B, lgh 1101, Boxholm, medborgare i Sverige, ursprung från Azerbajdzjan, för våldtäkt.
 • Mål nr B 2372-12

 • Saxtorparen

  Skall bli intressant och se om kvinnan åker ut ur landet .
  Våra domstolar dömer som om sharialagarna redan är införda.
  Så då blir det väl stening på allmän plats.

  • Zorro

   Vem blir stenad,GM elr BF?

   • Grimhild

    Antagligen båda

  • boonkaan

   slicka råtta är väl inte foerbjudet om man sover?? Och dessutom vill ha njutningen av det. Hela allt är ett skrämmande slag, om hur folk vill tjäna pengar, svart, men ändå vitt. Snart är en enda beroring i sverige våldtäkt, inte undra på att utländska domstolar borjar hoera sej foer vad fan svenska dumstolar håller på med? Att pussa på kinden i tunnelbanan är ju numera våldtäkt där. 

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Att det är helt säkert att det även finns svenska brottslingar inom båda könen och från alla samhällsklasser och inom alla kriminella områden är ju odiskutabelt – men av någon anledning är deras andel i det ”nya” Sveriges brott så liten att det knappt är värd att nämna.

  Och ändå så är det i huvudsak de etniska brottslingarnas brott som framstår med stora överskrifter i svensk media – den importerade brottsligheten mörklägges med flit av politiker och media, vilka alltså därmed är medskyldiga i samtliga av dessa brott.

  Det skall bli roligt att se hur många som i framtiden kommer inför domstol för detta.

  Ovanstående berättelse är ju närmast ett pikant inslag i den icke-etniska vågen av brott.

 • boonkaan

  ja, herregud, snart är väl till och med en beroring med huden våldtäkt i landet svedala. Stå på tunnelbanan och känner ett paraply i arslet, så är det våldtäkt, Inte under underligt sverige ligger långt fram i våldtäkt statistik när du har våldtagit en person bara genom att ha berort henne eller honom med ett paraply. Skrämmande stattistik, men advokaterna jublar nog, eftersom dom ha jobb upp over oronen for skitsaker. En genomsnittlig rättegång är nära 100.000 kr, som stannar på oss skattebetalare. 

 • Pingback: Kvinna våldtar Kvinna | C 2 3 - Bloggen