Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Aftonbladet hittade en ”svensk” terrorist på Cypern


TERRORISM En cypriotisk domstol beordrade det fortsatta förvaret av den utländska muslimska medborgaren som greps av säkerhetstjänsten, misstänkt för att hjälpa till att planera en eventuell terroristattack, sade cypriotiska polisen på lördagen.

Den 24-årige muslimen med svenskt pass utreds för åtal relaterat med nationell säkerhet och terrorism, sade polisens talesman Andreas Angelides. Terroristen greps förra veckan i kuststaden Limassol, och domstolen hade beordrat honom att kvarhållas för att hjälpa polisen i deras utredning.

Men statliga CyBC-radion rapporterade att den misstänkte har ett svenskt pass men har libanesiskt ursprung och att dokument och fotografier har hittats i hans ägo med detaljerade uppgifter om ingående rekognocering av israeliska flygbolag, hotell och turistgrupper på ön.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu lägger skulden på Iran. Den 24-åriga ”svenska” muslimen från Libanon berättade att han är verksam i den shiamuslimska organisationen Hizbollah (Guds parti), från Libanon.

Vissa civilisationer utvecklas – medan andra står stilla

ABwashingtonpost

 • BannlysHedersmord

  Tidningar borde bli anmälda för förtal och hets mot folkgrupp när de felaktigt anklagar svenskar för brott och terrorism.

 • ledsenfarmor

  Säger som BannlyHedersmord, det borde vara förtal, det som tidningarna sysslar med.

 • ledsenfarmor

  Visst är det konstigt. Alla är svenskar utom vi som är svenskar o vi som blivit det.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000098058306 Sverre Dehli

  I norsk radio som säger de att han är svensk medborgare men att han kommer ifrån Lebanon..

 • Jonnatan

  han är väl för HELVETE inte svensk ….jävla kamelryttare

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Snälla gör inte samma sjuka misstag som Avpixlat och liknande siter, snöa in på Islam.  Alldeles oavsett religion är negre* och arabe* fast i en annan tid. Detta gäller givetvis även andra folkslag, famförallt i lila asien och asien. Det är inte religionen i sig som är problemet det är utövarna. Även om religionen i sig är rubbad. Vår egen hedendom är ju hyfsat våldsamt, inte är asatroende ett samhällsproblem?

  Helt oavsett tro, utbildning eller monetära frågor, det är inte problemet. Det är ett kulturellt och genetiskt problem.
  Så enkelt är det..

 • 585961

  Ja han är för f-n ingen svensk och aftonblaskan ska inte skriva svensk när det är en terroristarab det gäller, skriv ut verkligheten annars får vi svenskar dåligt rykte tack vara dessa idioter som inte ska ha fräckheten att kalla sig svensk som han ju aldrig är eller kommer att bli, han är ett muslimkräk

 • j_london

  Bisarre Jan Helin och hans svenskfientliga tangentpillarmaffia på slasktratten Aftonbladet är: politiskt korrekta IDIOTER!

 • boonkaan

  Ja, inte fan är han svensk. Jag foerstod när jag läste skiten, att jag skulle jämfoera med SC, och vips så kom sanningen fram. ……..Litar inte alls på svensk press numera, foerutom SC om vad som skrivs. Svensk…..kyss mej i arlset. 

 • Jonnatan

  FAMAGUSTA GAZETTE

  Sun, Jul 15, 2012
  According to reports, police have foiled an attempted terrorist act against Israeli interests on Cypriot soil.A 24-year old Lebanese man arrested by Cypriot police last week under terrorism laws is believed to be part of a terrorist organisation active in Lebanon. Τhe Lebanese man, who is the holder of a Swedish passport, was arrested in connection with the incident.He was initially remanded in police custody for five days. The court has renewed the remand order for another seven days.The same reports suggest the suspect was monitoring and recording the movements of Israelis, and a number of notes and photographs were found in his possession.Police Spokesman Andreas Angelides confirmed press reports into his arrest.Speaking in Limassol, the police spokesman said security issues are taken very seriously and must be handled carefully, but would not elaborate further about the case.

  han är libanese inte svensk pukt slut