Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Rinkebygäng vräkte stenar över polis som skadades


MEDELTIDSFOLKET Återigen tvingas vi konstatera att dessa gäng, inga lintottar alltså, har en viss förkärlek till stenkastning och att sätta eld till höger och vänster. Sent i går på fredagskvällen åkte två poliser på ett larm i Rinkeby utanför Stockholm.

Men de kunde inte utföra sitt arbete – orsaken var det vanliga. Ligister från invandrargängen som Reinfeldt och tidigare regeringar öppnat famnen för stoppade polisen med ett regn av stenar. En kvinnlig polisman skadades som fick en sten i ansiktet.

– De är där för att utföra sitt jobb. När de kliver ur bilen då kommer det stenar, säger Marie-Louise Nilsson, stationsbefäl på Västerortspolisen.

I närheten av Rinkebyskolan hade mellan 15 och 20 ungdomar samlats, de var beväpnade med stenar som de kastade mot polismännen och bilen.

– En polisman fick en sten på näsan, säger Marie-Louise Nilsson.

Den kvinnliga polisen fick uppsöka sjukhus, men lyckligtvis bara lindrigt skadad. En bilruta krossades även på patrullbilen som också fick ett antal bucklor. Patrullen som attackerades lämnade området och tillkallade förstärkning, och med tillökning i polisomfånget avvek ligistgänget från platsen.

Och så det vanliga bittra slutet på varje sådant här kapitel - Ingen person har gripits, men polisen har upprättat en anmälan gällande våldsamt upplopp, våld mot tjänsteman, försök till grov misshandel och skadegörelse. Varför gör inte polisen mer? Hämta in alla ligisterna varje dag tills de tröttnar.

Tips till Beatrice Ask: Låt polisen få mer fria händer och få skjuta med gummikulor eller vattenkanoner, OCH, inför långa fängelsestraff så utarmas dessa ligister.

AB

 • Magnus

  Skut dom i benen… Eller högre

  • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

   Näsbenet!

   • O_Rolig

    Pannbenet!

 • Sveagarde

  ”– De är där för att utföra sitt jobb. När de kliver ur bilen då kommer det stenar, säger Marie-Louise Nilsson, stationsbefäl på Västerortspolisen.”

  Hade Nilsson förväntat sig något annat?

 • RobertSt2

  Polisen VILL INTE gripa någon! Dels därför att det ser illa ut i statistiken, och därför att det skulle bara ‘trappa upp våldet’. Någon som är förvånad?

 • Armageddon1066

  2002 tvingades SHA 2380 till Rinkebysvängen för att identifiera en snatterska som stulit på Vivo i Telefonplan.
  Vi sa till LKC när vi närmade oss adressen vad det gällde.
  En rutinerad LKC-operatör sa åt oss att vara försiktiga…..
  När vi efter 25 minuter återvände till bussen och sa av oss jobbet, så frågade operatören om bussen var intakt och stod kvar.
  Snatterskan var fru till en libanes som jobbade för Eriksson vid Telefonplan på den tiden.
  Men operatörens kommentar om bussen var kvar när vi avslutat jobbet var ju hur tydlig som helst!
  Ingenting är säkert i Rinkeby med omnejd!
  Exakt!
  Är det bättre nu?
  Knappast!

 • StefanTenn

  Invandrarpöbeln äger skjortan av polisen. Ligister kan ju i princip göra vad de vill i skydd bakom sina stenkastande kumpaner. Polisen har inte en chans att ingripa.
  Åtgärd: Inför ny doktrin för polisen: Skjut ett par stenkastare i benen, grip och utvisa resten. Resultat: Stenkastandet och bilbränderna upphör.

  • elefantter

   Annat möjligt resultat (Redan efter det första ordet ”Skjut”) : Hundratals galna hundar kommer strömmande från alla håll i mörkret och sliter korvutdelarna i småbitar.
   Bränderna upphör inte förrän flera veckor senare.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Mycket möjligt scenario. I Frankrike har det redan hänt att beväpnade poliser tvingats fly för sina liv. I annat fall måste dom nog gå in tungt beväpnade och vara tillräckligt många.

 • deleted

   Stenkastning är ett DÖDLIGT vapen. Alltså, skjut först och ställ frågor sedan.

 • elefantter

  Under den tid det skulle ta för dom två svenska folken, PK och SD, att ändra den berättelse (diskurs) man har att kommunicera med verkligheten om, så att det blir möjligt att vara i kontakt med den (verkligheten)
  hinner verkligheten förändras så kraftigt, att ingenting är sig likt när dom två folken enade reser sig från förhandlingsbordet.
  Dom måste sätta sig igen.
  Och sedan troligen igen.
  Detta är en av innebörderna i uttrycket ”Sverige är förlorat”.

 • ledsenfarmor

  Vår rolighetsminister Beatrice Ask, borde öppna sina ögon. Men ännu hellre öppna en frisersalong i dessa getton. Där passar hon bäst. Som justitieminister, är hon totalt oduglig. Var väl därför hon fick den posten. Lätt att manipulera för Reinfeldt o Waberi.
  Anser att polisen borde få fler befogenheter. Starkare sådana. En sak jag har svårt att förstå, är varför vattenkanoner inte andvänds. Ett bra vapen att nyttja mot dessa gettoinvånare.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Vore synnerligen effektivt vapen på vintern. Tror nog blattarna lugnar ner sig om dom blir blöta från topp till tå när det är minusgrader ute.

 • boonkaan

  Men Bea väntar ju på rätta mannen, en sådan som kan hantera att hon är en kvinna med makt, har ni inte läst kvällstidningen? Goer som mej, skriv mail till henne, som jag ännu inte fått svar på, men iaf så får ju hennes underanställda lite jobb. Foer själv läser hon fan inte en rad som vi skriver till henne. Det är demokrati det. Skriv till era folkvalda och få svar av en nickedocka med en månadsloen på over 3+++ kr…..fyfan.