Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Polis avlossade varningsskott vid storbråk i Vårberg


SLAGSMÅL OCH SKOTTLOSSNING Även polisen kan skjuta i Sverige, men det känns mer befogat då och tyvärr är det för sällan de gör det. Vid fyratiden larmades polisen om slagsmål och tumult där en person sades ha en pistol. Pistolen visade sig sedermera vara en så kallad soft airgun.

Polisen grep fem personer och en man skadades i samband med ett stort bråk i Vårberg i Stockholm under lördagseftermiddagen, uppger polisen. De fem gripna är misstänkta för misshandel och olaga hot. En person skadades vid bråket och fördes med ambulans till Södersjukhuset, oklart med hur allvarliga skador. De gripna är i blandade åldrar och misstänks för misshandel och olaga hot.

kristianstadsbladet