Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Lugn demonstration mot kommunens flytt av svenska familjer


DE ÄR JU BAAARN Ett 70-tal demonstranter deltog i lördagens demonstrationståg i Grums. De kom för att protestera mot kommunens beslut att avisa flera familjer från deras lägenheter för att ge plats åt ensamkommande flyktingbarn.

Flyktingbarnen som ska bo i deras lägenheter vill inte flytta in, nu när de vet att andra har tvingats därifrån.

Demonstrationen gick lugnt tillväga. Eskorterade av polis gick man Sveagatan upp till kommunhuset där det hölls ett tal. Inga motdemonstranter syntes till.

Arrangörerna, som kallar sig Grumsgruppen, har kallat manifestationen en ”aktion mot Svenskavhysning”.

Det är en opolitisk demonstration med deltagare som har olika politiska uppfattningar, säger Joakim Börjesson. Men i den här demonstrationen får inga partisymboler förekomma.

Vi har anklagats för att vara rasistiska. Det handlar inte om det, vi protesterar mot kommunen och inget annat. De har tvingat flera familjer, bland annat en familj med utländsk bakgrund, att flytta. Familjer som bott i lägenheterna i 43 respektive 30 år.

– Man ska väl kunna kritisera beslut som man tycker är felaktiga. Men det verkar man inte få i Grums och det är väl inte demokrati, säger Joakim Börjesson.

NWT

VF

Relaterat:
Håll i hatten, nu smäller det! Familjer sparkas ut för ensamkommande “barn”!

SD-motion: Familjer ska ej kunna avhysas till förmån för invandrare

Tidigare tv-klipp

 • SM811

  Vilket bakslag för invandrarvurmande PK:iter.
  Var skall ni nu inhysa era gunstlingar?

 • Andersonszkan

  Ett jättebra initiativ – ska bli intressant att se om Pravdanyheterna tar upp detta, eller om det också ska tigas ihjäl.

 • kirre

  Tråkigt nog dök det upp tillresta nynazister som försökte skära pipor i vassen. Risken är att demon avfärdas som ett nazistjippo. Skall vi svenskar som vill Sverige och svenskarnas bästa, är det av största vikt att hålla rent från diverse obskyra sekter vars enda intresse är att själva sätta sig i förgrunden.

  • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

    jaha, då får vi se till så inga AFA, vänster eller andra EXPO fokuserade individer går med i framtida tåg heller….

  • Erik

   kirre:
   SvP är inget nazistiskt parti. Det är ett svenskt nationellt parti till skillnad mot SD som är ett sionistiskt antimuslimskt parti numera.
   Man kan undra var Sverigedemokraterna i Grums sysslade med idag? Inga gick ju med i demonstrationståget och ingen SD:are har ju offentligt protesterat mot vräkningen av svenskarna. Men de kanske är på semester i Israel och får order om hur SD:s politik ska se ut i framtiden?

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Tyvärr lär ju politrukerna i Grums ge blanka fan i vad folk tycker – de kör sitt eget lilla självberikande race – och svensk media håller som vanligt käft.

 • Fredrik_H

  Vanliga media verkar tiga ihjäl detta. DN rapporterar istället om kurder som demonstrerar i Turkiet och ett höghus som hart rasat i Egypten och andra superviktiga saker som uppenbarligen angår svenskarna i mycket högre grad.

 • Elsa

  Vilka vidriga politiker,dom sitter på två stolar,och använder ändtarmen,till att skita på Svenska hyresgäster.
  SD 2014

 • diskriminerad_svensk

  Det är bra att åtminstone några medborgare protesterade eftersom inga politiker eller organisationer ville göra det. All heder åt dem som ställde upp.

 • Oberst

  Vi komma, vi komma, från varje MENA-land

  Till Sverige, till Sverige, vi komma hand i hand

  Så onda, så onda, vi äro alla tre (miljoner)

  bomber i våra bälten: nu ska ni få se!

 • Pingback: Lugnt i Grums « Karlskronabloggen

 • Leikin

  Visste inte förrän nu att etnisk rensning förekom i Sverige!

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

   Det handlar om pengar för kommunen, det är inga småsummor som de styrande i grums får från staten att leka med fram tills det är dags att bli omvald.

 • Pica Pica

  Nuuuu gick det upp ett ljus för mig! Våra politiker – både höga och låga – kör med omvänd taktik. De testar oss Svenssons för att se hur mycket vi tål och visa hur lätt det är att göra förbannade rasister av oss mjäkiga svenskar. Men de missade SD! Det partiet växer p g a de nu styrande.