Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Krönika: ”Att hitta ljuset i mörka tider”


KÄRLEK VÄRME LJUS HOPP Mångkulturen. Har flera gånger frågat både mig själv och andra, om det finns något positivt med den? Jag kan inte komma på något, inte de andra som jag frågat heller. Nu slopar vi sådant som mat, musik & film. Vi kan därför kalla det ett mångetniskt samhälle.

Vad var och är så fel med svensk i ett svenskt Sverige? Inget. Vi kan även slopa gammalt dravel om att vi alla är invandrare från början. Vi vet alla vad en svensk är. Att inte vara en etnisk svensk men att ha ett svensk medborgarskap, samt i vissa fall till och med anammat svenskhet är något annat. Vi är ett folk, vi har varit stolta och vi måste bli det igen.

När jag är utomlands så får jag ofta höra ”Åh du är från Sverige? Det ser man!” Jag ler stolt och svarar ”Ja!” Det är något positivt. Men i mitt land vill kulturmarxister få oss att skämmas. Vi får var och varannan dag höra hur dåliga svenskar är, vi är inget utan utlänningar och deras kultur. Ibland finns vi inte. Vi finns då vi gör något dåligt dock. Vi finns även då icke etniska svenskar, med svenskt medborgarskap planerar terrorbrott eller begår dem. Alla kan bli svenskar, som inte finns. Svensk är alltså något påhittat. Därför kan all världens folk vårt språk.

Var dag lever vi i detta. Ni som vet, ni förstår. Det är verkligheten. Jag har lärt mig att anti-rasist är ett kodord för anti-vit. Kom ihåg det gott folk. Dessa människor vill gärna få er svaga, de vill idiotförklara er och vill framställa er som onda. ”Rasist” kastas upp, låt det rinna av. Det är väl snarare de som är det? De vill inte bevara folkgrupper. Låt inte självföraktet smitta dig. Då de påstår att din verklighet är fel, eller att sanningen är lögn, det säger mer om dem. Vad skulle du tycka om att någon sade till ett våldtäktsoffer att han eller hon ljuger? Eller om ett barn som blivit förgripen sexuellt av en pedofil öppnar sig, så säger en vuxen att barnet ljuger? Ingen ska ta sig rätten att bestämma din upplevelse, din känsla, din verklighet, din åsikt, ditt jag eller ditt liv.

Jag har tidigt lärt mig, vilket jag tror att även ni har, att problem pratar man om och försöker att lösa. Vad händer annars? Problemen finns kvar och de växer. Det är inte en fråga om mod, det handlar om ansvar över sitt liv och sina medmänniskor. Därför finns det inget som ”man inte bör prata om”, i synnerhet inte då det kommer till det som händer i vårt land idag. När ska vi prata om problemen i så fall? När det är försent? Vi ska ta itu med det här och nu. Du som gör det är en stark och ansvarsfull person, kom ihåg det.

Jag vet att det är lätt att tappa hoppet, mycket kraft som går åt detta. Vi lever i det och varenda dag kan vi läsa om det ena hemska dådet som avlöser det andra. Det är då som det är viktigt att ”tanka” krafter igen. Vi måste komma ihåg vilka vi är, vad vi vill och vad vi tycker om. Håll hårt i de som betyder mycket för dig. Umgås och dela skratt. Peppa varandra. Finn positiva energier helt enkelt. Promenader i vacker natur, läsa bra böcker, träna, laga din favoriträtt och duka upp vackert för att riktigt känna njutning, ta ett avkopplande bad med avslappningsmusik och tänd levande ljus, meditera. Ja, listan kan göras lång. Det viktiga är att du finner din egen frizon för att finna kraft. Livet är en kamp för många, därför är det viktigt att lära sig tekniker för att bli en stark person, som just du är innerst inne.

Med fler av oss starka svenskar så vet vi att framtiden ser ljus ut, den tillhör oss!

Snowwhite

 • SM811

  Att försöka tiga om problemen som finns i samhället är PK proffs på.
  Dagligen skriver de lögner och undanhåller sanningar, pixlar invandrare men visar ”svenskar” opixlade helt oberoende om personen är dömd eller inte. Lögnaren Mattsson stod i TV och sa att så inte var fallet. Vi som läser på andra ställen vet att Mattsson, Helin och många fler sitter i samma lögnbåt.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Amen. Det är det första ord jag tänker på. Så sant det du skriver.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  BRA – UNDERBART SKRIVET!

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Väl formulerat och skrivet. Det är precis såhär det är. 

 • Kalle Anka

  Sådana skrifter och tal behövs!!   För just nu med allt skit man läser om, känns tunneln jävligt mörk och lång!!

 • Sighsten

  Jag kan säga att jag varit lurad jävligt länge, men sen dök SweCon upp och jag såg ljuset.Var väll kanske lite som jag innerst inne misstänkt, men inte lagt någon vikt vid.Har varit förbannad över lite här och där överlag en längre tid.Så det politiskt korrekta är det man blivit hjärntvättad med.Med tanke på hur folk röstar så ser jag att fler måste få veta sanningen.

 • surkart

  Bra skrivet och schyssta råd. Svensken har blivit för bekväm och enligt min mening för politiskt indoktrinerad. Orsaker kan man undra på, men freden under kriget och en 50 60 årig socialistisk indoktrinering är ingen bra kombinationen. Men historien går i vågor och förhoppningsvis kan svensken komma ur naiviteten och vakna upp och under fredliga former vända skutan. Men det kommer inte att gå utan uppoffringar och på många områden rätt tuffa strider. Vänstern mobiliserar för fullt och med syltryggar till liberaler med allehanda prefix så ska det till något alldeles särdeles för att med fredliga medel komma till en förändring. Men som sagt Sverige har ju traditionellt när det gällt kunnat komma till överenskommelser och kloka beslut. Tänker på bl.a. på Euron och på löntagarfonderna.

 • knattefnattetjatte

  Det är svårt att känna någon glädje numera i landet Sverige, som inte finns. Existerar endast till PK:isternas fromma, när det gäller att få PUT och all inclusive..
  I mitt multikultiområde finns snart inga etniska svenskar kvar,om de någonsin funnits???. De man möter vid utevistelser saknar svensk anknytning med undantag av deras PUT:ar.
  I brist på möte med etniska svenskar, blir man nästa euforisk vid möte av mördarsniglar, i stället för de utklädda multikultisakerna, som går i 4-dubbla led på
  de smala gångstråken.   

 • Sverkersson

  Mycket av detta elände i Sverige har vi att ”tacka” radikalfeministerna för. 
  Radikalfeministiska kulturmarxistiska kvinnor som Sveland, Schyman, Sahlin och kommunisten Oily  mm har använt en retorik som har gjort detta möjligt och vanliga politiker har inte orkat stå emot gaphalsarna.  Även Svenska kyrkan är nu nerlusad av marxister.
  De har användt kulturmarxismen och gapat och skrikit för alla minoriteter som finns att tillgå, kvinnor, invandrare, bögar, lesbiska, transvestiter och jag vet inte allt vad de gjort i den för goda feministiska andans skull.
  Slagpåsar är vi vanliga vita Svenska män som icke är önskvärda om vi inte ”konverterar” och blir  socialister.  Men jag äter hellre skit än sympatiserar med dessa förrädare och vettvillingar.

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Efter 1-2 års kartläggning om massinvandring vars syfte var att hitta så mycket fakta som möjligt har jag nu hittat mitt ljus i mörket. 12 argument jag bemöter fakta med som kommer spara mig timmar av debatter .

  600.000 invandrare går till arbetet varje vecka
  Därför behövs arbetskraftsinvandring
  Utan invandring stannar Sverige
  Invandrarna säkrar tillväxten i Sverige
  Sverige stort och glesbefolkat land
  Sverige har en åldrande befolkning
  Sverige behöver mer arbetskraft klara pensionerna
  40-talisterna går i pension
  1,2 miljoner i utanförskap
  1,3 miljoner i pension på 15 år – 1 miljon arbetslösa
  Arbetslösa invandrare ökat 100.000 på 12 år
  År 2025 kommer 1,6 miljoner gå i pension

  Jag har siffror för de senaste 15 åren hur många som gått i pension, invandrat, utvandrat, vilka arbetslösa grupper ökar, sysselsatta

 • Hotel_Suecia

  Inget samhälle mår bra av folkomflyttningar, det svenska är värt att värna, det borde vara en självklarhet, fler och fler länder runt om oss kommer till insikt, men i Sverige har dumheten tyvärr ett järngrepp. Vacker krönika. Instämmer helt.

 • Patric

  Instämmer med en del tidigare kommentarer. Detta är lysande beskrivet, klart och mitt i prick!

 • Oberst

  Detta är den nakna sanningen!

 • CLbelieve

  Mycket skrivet! Jag kommer dock att kämpa i det tysta nu ….Sen hundens uppfödare återigen varit på mig,denna gång aningen vassare….Men jag slutar inte kämpa ,jag kommer göra det i det tysta bara…

  • CLbelieve

   Mycket bra skrivet skulle det stå ;)