Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Gävlegäng” bakom våldtäkter och rån – signalement noll av media


CENSUR AV SANNING Trots att polisen tror sig veta att det är ett och samma gäng som ligger bakom våldtäkter och andra råa våldsbrott, och trots att det finns signalement på gärningsmännen så går varken polis eller media ut och varnar medborgare eller släpper ut signalement.

Som vi skrev nyss i Kina-artikeln, detta är censur gott folk. Censur av sanningen helt enkelt. Ingen har gripits för de två våldtäkterna i Gävle natten till torsdag. Polisen misstänker nu att samma gärningsmän kan vara ansvariga för flera andra våldsbrott.

– Vi har haft några sexuella ofredanden och några rån mot kvinnor i förra helgen och där tittar vi på samband när det gäller signalement och tillvägagångssätt, säger Stefan Löfberg, jourhavande förundersökningsledare vid Gävleborgspolisen.

 • Natten till torsdag inträffade överfallsvåldtäkter mot två kvinnor inom en timme i centrala Gävle. Vid båda tillfällena var flera män närvarande. Polisen har fått in flera tips men har ännu ingen misstänkt. Vid den ena våldtäkten rånades även kvinnan på pengar och andra ägodelar. Det får polisen att göra kopplingen till andra rån mot kvinnor som inträffat under kort tid.
 • Samma natt anmäldes en våldtäkt i Bollnäs och natten till lördag ännu än. Fyra våldtäkter på kort tid inom tio mil, men polisen är säker på att de inte har något samband. Signalementen av gärningsmännen stämmer inte mellan de olika fallen.
 • Trots flera brott mot kvinnor på kort tid har polisen i Gävle inte satt in någon extra bevakning. Någon särskild varning har inte heller gått ut, men Stefan Löfberg uppmanar kvinnor i Gävle att vara försiktiga.
Den enda ”varningen” som sägs är:

– Man bör tänka sig för när man går hem från krogen, gå inte ensam och använd större promenadstråk.

NÄR ska vi få sanningen i media?

DN

 • Talibananas

  Det kan ge SD vatten på sin kvarn att alltför ihärdigt försöka få tag i gärningsmännen… Det gäller att inte fiska i grumliga vatten genom en alltför precis återgivning av signalement på gärningsmännen. Hohoho! I’m getting good at this.

  Jag ser hellre att landet bringas i fördärvet än att SD stärks. Det är bara dödsknarkarrasistfascistnazister som vill få tag i gärningmännen med en sådan nit. Det är inte av allmänt intresse att få reda på gärningsmännen… Hohoho! Jag söker inte jobb på Aftonhoran, men jag är inte främmande för lön därifrån. Motprestationen är att jag avlastar någon trött så kallad journalist eller skribent och öser på med massor av mumbojumbo enligt modern svensk tradition.

  • Andersonszkan

   Naturligtvis kommer polisen inte att förta  sig för att få fast några gärningsmän – deras rykte är ju illa nog som det är. Och som du säger; gör dom något så gynnar det SD.

   • Yngve Lindell

    Politiker VAKNA innan det är för sent!!!!!!!
    Släng ut dom som inte sköter sig! ingen pardon!!!!

  • AG

   Du bör nog alvarligt överväga en stor sinnesundersökning ,antagligen vä extremist/AFA anhängare ,torlgen inte svensk

   • Bajen666

    Allvarligt…..stavar du alltid allvarligt så …….alvarligt..!

    Och troligen stavas just så….troligen…inte torlgen…!

    Du såg ingen ironi i Talibanas inlägg…?

    SD 2014.

 • Sveagarde

  Det enda sättet att känna sig trygg i ett kommunistland med en s.k. högerfalang med Egg-Bert och Professor Kalkyl som regering är att man beväpnar sig och löser konflikterna själv för det är ingen annan som kommer att göra det och de struntar fullständigt i om xxx avlider för det är glömt om en timme i alla fall.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Man kan läsa sanningen i svensk press när alla dagens jourmalister är tillintetgjorda. Tills dess, håll tillgodo med  Hellin, Mellin,Herlitz,Sandström,Mattson med flera osmakliga lögnare..

 • snuffid

  Först måste vi rösta på SverigeDemokraterna ett antal år. När vi sedan stoppat all invandring av våldtäktsmän och annat tjuvpack ja då kan våra flickor känna sig betydligt säkrare. Men dem här folken är som otämjda vilddjur, så under den tid det tar att domesticera dom så får vår damer var mycket försiktiga när dom vistas ute.

  • O_Rolig

   Vi måste tyvärr rösta på något radikalare än SD. Något parti som har en UT- och inte INvandringspolitik. När landet städats kan vi rösta på SD och börja med en (ansvarfull) INvandringspolitik igen.

  • Patric

   Tyvärr räcker inte SDs politik på långa vägar till för att rädda vårt land. SD vill ju inte stoppa invandringen, bara minska den. SD anser också idag att alla som tycker sig vara svenskar och har medborgarskap är fullt och helt svenskar. Nej; det behövs betydligt mer kraftfulla åtgärder än vad SD idag erbjuder.

   • 585961

     Dom behöver fram för allt fler röster så dom får makt att göra något åt ”problemet”

   • Bajen666

    Hur vet du det….har SD fått chansen…?

    Vad har du att erbjuda istället….Svp…kyss mig nånstans där det alltid är mörkt..!

    SD 2014.

 • O_Rolig

  5 st!!! En i Söderhamn också.

 • Patric

  ”Gäng” eller ligor” som våldtar, det vet inte vilket begrepp de ska använda. Men vi som inte är politiska idioter hjärntvättade av PK-propagandan vet att dessa benämningar innebär att gärningsmännen inte är svenskar!

 • Jonnatan

  man behöver inte gå ut med singlnement .dom är kamelryttare alehoppa

 • tenore36

  Kvinnor ska inte gå på krogen, menar Löfberg egentligen. För vi kan ju inte ha folk ute på nätterna bara för att skydda berusade tjejer. Nå’n ordning får det vara! Vi har mer än nog med att bötfälla felparkerare och bilförare som blåser gult på dagarna. Dessutom är det svårt att hitta poliser som vill jobba på nätterna, så det så!

 • YOTHI_TARZAN

  Jag brukar skriva om att svenskar bryr sig inte om mångkulturen  – Svenne vill bara ha kall billig starköl.
  GÄVLE är en stolla stad i kvadrat och där bryr sig ingen
  Som tur e kan man köra runt stan när man kör på E 4  -  man behöver inte köra igenom och se eländet

 • BannlysHedersmord

  I arabländer rekommenderas man att inte hålla sig till folktäta gator, risken är för stor för gruppvåldtäkter.

 • Hellonwheels_oslo

  sverige blir den forste islamske stat i Nord Europa

 • Hellonwheels_oslo

  Svenske menn, hvis det finnes, maa ta ansvar for sine kvinner. Dette hadde aldri skjedd i land som f eks Polen, Russland etc. De svenske mennene er de mest feminiserte i Europa og verden. De lar folk pisse paa seg og lar jentene i stikken. Hvorfor er det ikke grupper av svenske menn i Gavle som tar saklen i egne hender og tar seg av avskummet?

  OSLO er ikke mye bedre, innen 30 aar er den noske befolkning paa 30% av befolkningen der, velkommen til det nye Skandinavia

 • 585961

  Alla svenska kvinnor har enligt svensk  lag rätt att gå var dom vill, när dom vill, vara klädda som dom vill utan att bli överfallna och våldtagna  av  utländska skäggungar eller vad säger Beatrice Ask och den imbecilla domarkåren så skrid till handling nu omedelbart innan inbördeskriget startar

 • Orolig Gävlebo från Skåneland!

  Som kvinna i Gävle vågar man ju inte längre cykla hem från jobbet på kvällen. Det räcker att de får tag i pakethållaren och drar ner en på marken, sen är det klippt! Jag skulle aldrig någonsin bli en bråkdel av mig själv igen om jag råkade ut för något! Det är fruktansvärt! Ut med packet som inte vet hur man beter sig! Gör så folk känner sig trygga igen!

 • Orolig Gävlebo från Skåneland!

  Svenska män är inte vidriga djur som våldtar i grupp!

 • Pingback: Polisen vägrar hjälpa den gruppvåldtagna flickan i Bollnäs « Sweden Confidential

 • Pingback: Twittervänstern skogstokiga om Bollnäs – men inte om våldtäkterna « Sweden Confidential

 • Pingback: Alex Bengtsson kräks lite galla i Nyheter24 « Sweden Confidential

 • Pingback: Tidningen Helahelsingland och rotelchef Sune Nordh ljög om Bollnäsvåldtäkten – De mörkhyade gärningsmännen kunde inte svenska « Sweden Confidential