Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Freudiansk felskrivning avslöjar ensamkommandebluffen


ENSAMKOMMANDEBLUFFEN I Jönköpingsposten kunde vi för nån dag sen läsa ett i det närmast erkännande att det inte kommer några så kallade ”ensamkommande flyktingbarn” från Afghanistan. Och den som ”försäger” sig, eller rättare sagt ”förskriver” sig är den kända batikhäxan Victoria Rahm från Svenska Afghanistankommitén, SAK. I Jönköpingsposten skriver Rahm en replik på en insändare skriven av ”CS” den 30 juni i år.

Insändaren handlade om varför det bara kommer pojkar eller yngre män som ”ensamkommande flyktingbarn”. Och i en del av repliken måste Rahm ha fått en mindre hjärnblödning när hon inte tänkte på vad hon svarade insändaren. Victoria Rahm 80, skriver rent ut att det handlar om ”ankarbarn” och inte några ”ensamkommande flyktingbarn”.

Läs tredje stycket i artikeln från ”Svaret är…” och fram till ”Så förhåller det sig”. Den ”goda” batikhäxan slant nog rejält med pennan här, så det blev en så kallad freudiansk felsägning. Nota bene: Repliken är undertecknat med Victoria Rahm SAK, så man måste ju tolka detta som ett utlåtande från Svenska Afghanistankommitén.

Undre kopian blir jätteformat för den som har svårt att läsa den övre

 • Essendon

  Hur länge skall passiva Sjuklöver-politiker bara stå intill och titta på? Miljarder kronor av surt förvärvade skattepengar slängs i sjön!

  • Andersonszkan

   Dom kommer att stå och titta på tills deras ögon trillar ur skallen – det är ju deras drömprojekt att Sverige ska bli ett land med 40 miljoner invånare.

  • xbenedictx

   Surt sa räven om rönnbären.
   Absurt säger jag om tillståndet i Sverige.
   Det känns som att befinna sig på en kyrkogård där döda själar vandrar omkring i ett slags skymningsljus.
   Ingen talar med varann, och ingen lyssnar. Alla går i sina egna cirklar.
   Jag som den ende levande försöker ta mig ut därifrån men det går inte, och ångesten över det är mycket svårt att bära.

 • RolandN

  Merit Wagers miggor har till och med sagt att många av dem som säger att de kommer från Afghanistan i själva verket kommer från Iran:
  http://meritwager.wordpress.com/2012/05/02/en-migga-kommenterar-igen-fragan-om-asylsokande-minderariga/

  Wagers bok bygger på anonyma citat och det hade ju varit enkelt för svensk media att såga boken med tanke på detta. Å andra sidan så hade ämnet då blivit känt av allmänheten som hade kunnat börja undra hur det verkligen förhåller sig, varför media, med några få undantag, inte valt att skriva om boken. Det blir liksom lättast så …

 • StefanTenn

  Opinionsinstituten analyserar som kvacksalvaren ställer diagnos – helt åt skogen. Efter föregående föregående riksdagsval skrek Ohly att ”rasisterna” i Sveriges riksdag skulle bekämpas. Efter nästa val kommer samme partis ledare att undra varför SD fick 25% av rösterna: ”Men de har ju legat på 6-8% i mätningarna…”

 • http://twitter.com/janstefans Stefan Jansson

  Ajajaj… vilken miss. Hon svarade precis fel. Det var ju ytterst få som är ankarbarn nu är det helt plötsligt alla… av en som har full insyn också. Vojnevojne  

 • SM811

  Denna fråga varför det endast kommer ensamkommande pojkar (skäggbarn) har ställs många gånger. Att det som i artikeln handlar om andra orsaker än att barnen är ”ensamma” är bara löjligt. Helt klart är de en förtrupp till anhöringsinvandring för att få allt gratis som inga arbetande svenskar får. Ovanpå detta dras det ner på service till våra gamla och sjuka och pensionärer får betala mer i skatt än andra för att betala denna cirkus sanktionerad från cirkusdirektören..

 • Pingback: Ensamkommandebluffen « Karlskronabloggen

 • Andersonszkan

  ”Inga familjer skickar sina döttrar eller flickor ensamma på månadslånga resor till Sverige.”

  Nej, dom säljer sina flickor för att kunna bekosta sina egna resor till bidragsparadiset när dom unga männen fått PUT – vilken vidrig människosyn.

  Såg i artikeln att klumpfot är en vanlig genetisk defekt – SAK kanske skulle upplysa dem om de negativa effekterna med incest.

 • j_london

  Batikhäxan lyckades även på slutet klämma in det det där med klumpfot… genetiska skador till följd av generationers inavel. Fast det där med genetiska (mentala) defekter hos skäggbarnen kände vi ju till innan.

  Hur skall man annars förklara och tolka deras fullständigt mentalt kollapsade beteende, som de papperslösa och förståndshandikappade skäggbarnen dagligen levererar efter att ha anlänt till ”Hotel Svecia” på världens största socialbyrå. Våldtäkter, misshandel, knivskärningar, mordbränder, stölder, droghantering…

  Hotellen, herrgårdarna och de nyrenoverade anläggningarna påminner i allt ökande omfattning om regelrätta dårhus!

  • VIKINGKRAFT

   Då förstår man varför dessa ser så gamla ut, genetiska skador är det !
   Så dom flesta har nog drabbas av progeria är en ovanlig sjukdom som gör att kroppen åldras i förtid !

   • j_london

     Du, det ligger nog en hel del i vad du säger… Kanske mer än vad man tror.

  • Andersonszkan

   Vid psykiatrureformen slängdes dom svenska dårarna ut på gatan och nu bygger man nya lyxdårhus med dygnet runtservice och all inclusive för dårar från andra sidan jordklootet – det vore bättre att erbjuda platserna till svenska journalister så slapp man deras dynga.

   • j_london

     Ännu fler stjärnor… du är ”unsurpassed”!

  • http://pulse.yahoo.com/_X3WEK443A5YDONRY772CI6NSX4 Anna Svensson

    klumpfot betyder inte tvunget inavel

   • j_london

    Nä, nä… det är riktigt. Men eftersom Victoria Rahm själv tog upp det i slutet av sin insändare, spann jag vidare på detta tema, och faktum… enligt henne själv.

    • http://pulse.yahoo.com/_X3WEK443A5YDONRY772CI6NSX4 Anna Svensson

      det är ok, det är bara så att jag känner folk med klumpfot och det beror inte på inavel, så man blir lite ledsen

  • Sverkersson

   Efter en omgång skäggbarn på ett sånt där dårhus så är det totalsanering för de grisar ner värre än någon uttala på Svenska…  :)

 • Orregyllensnorre

  Jasså, de ensamkommande skickas av familjen ???

  Tala om att stoppa skägget i brevlådan !

 • YOTHI_TARZAN

  Jag tycker att det vi ska oroa oss mest för  är huruvida skägg barnen är sleepers – det
  vill säga att dom ska förbereda heroin smuggling. Just nu har vi minst 5 tusen potentiella langare.

  • Andersonszkan

   Och terrorister!

   • j_london

    Dessa skäggungar kan jämföras med fjärilskokonger (puppor), som långsamt (?) genomgår en metamorfos till fulländad imago!

    • http://avpixlat.info/ Morningstar

     Imago=islamago.

     • j_london

       Du… den var inte dålig den! Helt enkelt genialt!

 • Oskar

  Jösses.

 • ledsenfarmor

  Kära nån, det var inte dåligt.

 • ledsenfarmor

  Får dessa afghaner också betala för kryckor, rullatorer o rullstolar? Får vi göra här i Sverige.
  Anser jag de ska också ska göra.
  1 krycka kostar 100kr.

  • http://pulse.yahoo.com/_X3WEK443A5YDONRY772CI6NSX4 Anna Svensson

    får de som stannar där en krycka i Afghanistan så är det absolut inte mig emot, tvärtom skulle jag kunna tänka mig att bekosta en sådan

 • ghost22

  Bra jobbat SC en utmärkt artikel!

  • j_london

   Ja, tangentpillarna och deras chefredaktörer på islamlandets Sveriges slaskmedia (alltså all press från Norrbotten till Skåne…) har mycket att lära av SweCon… Inte minst: journalistik!

   Förhoppningsvis har man hittat hit, och tittar in ofta och regelbundet för att se och lära sig hur man bedriver grävande, undersökande och informativ journalistik.

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Det här är grävande journalisitk när den är som bäst!

 • Hotel_Suecia

  Tack SweCon. Detta är just grävande journalistik när den är som bäst. Vi har här en ledande företrädare som erkänner öppet att de som kommer hit inte är ensamma utan är hitskickade av sina familjer. Äntligen talar man klarspråk också från officiellt håll. Det behövs, det förljugna har allt för länge fått dominera i debatten. Tack Victoria.

  Jag undrar också hur det kommer sig att alla skäggbarnen just söker sig runt halva jordklotet till Sverige. Det finns ju 20 länder runtomkring som står kulturellt betydligt närmare än Sverige. Det finns dessutom 40 andra Europeiska länder som inte tillnärmelsevis tar emot lika många som Sverige. Sverige tar emot flest i hela världen, trots att vår folkmängd är bland de minsta.

  Hur kan man passera halva jordklotet och förbi och igenom kanske 60 länder utan att först söka PUT där om man nu är rädd att hamna i talibanernas klor? Varför hamnar alla i Sverige? 

 • http://pulse.yahoo.com/_X3WEK443A5YDONRY772CI6NSX4 Anna Svensson

  Tack Kapten_Krok för denna artikel, hoppas  det uppmärksammas även av gammelmedia, när du nu har nystat upp det, men jag har förstås mina tvivel

 • Olandstoken

  Tummen upp för dessa sanningar som förr eller senare kommer göra så de svenska väljarna begriper var de ska rösta på om de vill sina barn väl. 

 • SM811

  Hoppas att andra internetsidor skriver om detta också. Skall upp på så många håll som möjligt. Detta har jag anat länge. Många som undrar varför det inte kommer några flickor. 

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Männen är ju starkare och är könet med dolme, Vilket kommer till nytta när svensken skall blandas sönder till en brun sörja.

 • Sverkersson

  De stackars små barnen är visst inte så fattiga och ensamma som kulturmarxisterna gapar om, men det var ju ingen nyhet direkt för dem som kan tänka…… det handlar inte ens om baaaarn utan det är en gigantisk folkvandring som är många gånger mera folkvandring än tidsepoken med samma namn….

 • Oberst

  Hur har det kunnat bli så här? Varför tillåter vi regeringen att helt
  rasera vårt etniskt svenska samhälle genom att importera alla dessa
  “ensamkommande flyktingbarn”? På vilket sätt har det svenska samhället
  blivit bättre av denna massimport av barn? På vilket sätt bidrar de
  till Sveriges uppbyggnad? Jag kan inte se att de tillför något positivt,

  snarare tvärtom.

  De ensamkommande barnens närvaro orsakar mycket ofta att skolmiljön
  präglas av oordning och oro, svenskar sparkas ihjäl, kvinnor och män våldtas, köpcentrum
  bränns ner, folk hotas och rånas, bilar sticks i brand.

  Jag VILL INTE ha det så här längre. Jag avskyr denna utveckling och jag avskyr de politiker som är upphov till den.

 • Pingback: Ensamkommandebluffen i Sverige « Lasse i Kina

 • Pingback: Ensamkommande tvångsflyttas efter bråk och vandalism « Sweden Confidential

 • Pingback: islamska jihadisterna, Said Arif « Sweden Confidential