Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Landskronafestivalen 2012 med SD-kvinnor och Jimmie Åkesson


LANDSKRONAFESTIVALEN 2012 En bild säger mer än 1 000 ord sägs det. Vi lägger upp två bilder nedan så slipper vi 2 000 ord. Länk till festivalsidan finns här.

 • medborgare

  ”Vi ses i verkligheten” är klockren. Hur skulle Ullenhagen uttrycka det? VI ses i fantasin? VI ses utopin? Vi ses i de svala kontorsrummen och de vackra bostadsrätterna och rymliga villorna långt ifrån svidde svenssons vardag?

 • Andersonszkan

  Go SD go – glöm inte att låsa era cyklar med tredubbla lås och sätt gärna rattkrycka på bilen.

  Var det inte en landskronabo som i en intervju för några år sen sa nåt i stil med:

  ”-Ser man en neger som är ute och cyklar på stan, så nog fan är låset på cykeln uppbrutet.”

 • Lars Å Månsson

  Som infödd o.boende i Skåne avråder jag bestämt för ett besök på denna ”karneval”.
  Inga Rattklykor,inga järnkättingar eller andra förebyggande åtgärder hjälper i denna mångkulturens högborg.Skottsäker väst borde var obligatorisk i Landskrona,och vid ett beträdande av norra o.östra delarna,är det förenat med stor dödfara,oavsett vilka skyddsåtgärder ni inhandlar !
  Ingen stad(utom Malmö) kan konkurrera med denna ort,när det gäller rån,mord,hedersmord,nedskärningar och normal dagskriminalitet typ uppbrända bilar,skolor,fritidshus och förskolor inkl bibliotek…
  Med dessa mina varningens ord,gör som jag när ni passerar förbi på Motorvägen…tryck extra hårt på gaspedalen,

  • Engelbrekt123

   Tycker du inte att detta är en lite väl magstark beskrivning av situationen i Landskrona? Det är knappast världens trevligaste stad, men jag har än så länge inte behövt bära skottväst när jag har varit där.

 • 585961

  Skulle komma om det inte var så lång resväg, kunde slänga koskit på utsugarna och mördarna, rånarna , våldtäktsmännen och de allmänt kriminella skithögarna som vi försörjer,

 • Lars Å Månsson

  För att ge er senaste nytt från Landskrona,vilket skedde medan jag skrev förra kommentaren,ett nytt brott i denna gangsterstad…”2 unga män i 15-årsåldern”,tog sig för att råna en 50-årig kvinna mitt på ljusa dagen,på en central gata mitt i stan..
  Kvinnan knivskar och rispades i ansiktet,förutom att hon tvingades lämna från sig sina pengar..
  Ni som känner er sugna på ett verkligt äventyr,skall ju inte låta er skrämmas av detta.Som ni ser kan ni också under dagtid njuta av ett regnigt men mysigt Landskrona !!.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Det hade varit kul att träffa Jimmie. Ska kolla upp hur långt det är till Landskrona från Skövde..

 • C.

  Har inget emot SD överhuvudtaget. Dock kan jag tycka att det är lite onödigt på en karneval, med tanke på allt folk och barn, eftersom det rätt ofta blir bråk. Fast.. ja. Jag får väl hoppas att det inte påverkar mig, min familj eller mina vänner.

  • Erik

   Får väl hoppas att du lyckas få din ryggrad att växa tillräckligt innan den dagen kommer när dina barn frågar dig om vad du gjorde när det svenska folket började förintas. Men du kanske vill svara dina barn att du då åt sockervadd, åkte karusell och bara tänkte på dig själv?

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   …men det är inte SD som bråkar, så…. ;)

 • Spjonken

  SD i Landskrona under karnevalen? Hahhaha hoppas dem har polisbeskydd för säkert kommer de inte stå haha :p

  • Kimen__90

   Dom ända som för liv när SD är i landskrona är vänstern och dom är inte mycket till hot.

 • Absolutsvensk

  Runt sd kommer fiskmåsarna att hänga! skräna o skita ner, nu e ju iofs en fiskmås mer värd än allt pack i vårat land, så läser en fiskmås detta förlåt för jämförelsen.