Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Korvreklam gör genusvurmarna skogstokiga


UPPDATERING 3 – NY BILD SIST GENUSVANSINNET Välmålade röda sexiga kvinnoläppar som omsluter en grillad korv i bröd har rivit upp genustokarnas känslor så de kan gå i taket. Bilden är en reklamskylt som Tårtans gatukök står bakom. ”Bilden motarbetar kommunens jämställdhetsarbete”, raljerar genusproffset ­Britten Dehlin (FI).

En morgon nyligen gick Elisabeth Wikenhed i Simrishamn ut på en promenad, och chockerades när hon såg den ”kvinnoförnedrande” reklambilden där en kvinna med välmålade naglar och fylliga kvinnoläppar – i reklamsyfte – äter en korv med bröd.

– Det känns som lite otidsenlig marknadsföring, menar Elisabeth Wikenhed, (se bilder) som arbetar på kultur- och fritidsförvaltningen och dessutom representerar sin avdelning i kommunens pågående jämställdhetsprojekt.

Uppenbarligen har inte kverulanten Wikenhed varit ute i någon korvkiosk-kö på natten efter ett krogbesök, där vimlar det nämligen av ”fyllehungriga” välsminkade kvinnor i diverse åldrar. Förmodligen tillhör Wikenhed den kategorin av vänsterfolk som aldrig sätter sin fot ute i verkligheten, som så många andra politiker i vårt land. Man missar mycket då man bara pimplar rödvin hemma Elisabeth, ett tips bara.

Britten Dehlin (FI), kommunens genuspedagog, reagerar om möjligt ännu värre och går fullständigt i taket av ilska när hon får höra talas om bilden, och är tvungen att haspla ur sig en kommentar som endast en batikhäxa på vänsterkanten kan. Men Schyman är säkert stolt över sin före detta partikamrat. Ystads Allenda uppger inte Brittens partitillhörighet, det fick vi leta upp själva.

– Det här är en sexualiserad bild. Ett praktexempel på en oreflekterad handling och på traditionellt könstänkande i syfte att locka kunder.

Redan förra sommaren skrev hon ett inlägg om gatukökets reklam på kommunens jämställdhetsblogg, där hon var fullständigt i upplösningstillstånd över reklamen av en naken kvinna som slingrade sig runt en korv.

Hon menar på att denna typen av reklambilder som finns bredvid Tobisviksbadet dit sommargäster kommer, är ett rent ”sabotage” av kommunens jämställdhetsprojekt. Dessutom finns reklamskylten på en plats där barn och ungdomar finns, och det gör saken ”ännu värre”.

– Vi vill att människor ska flytta hit, vi vill att Simrishamn ska ha ett gott rykte och gå i bräschen med vårt jämställdhetsarbete. Det här är inte bara otidsenligt, det motarbetar jämställdhetsarbetet.

Ägaren av gatuköket Jörgen Andersson, förstår inte reaktionerna alls.

– Jag tycker bilden är rolig. Ungarna fattar inte det, de ser bara korven, säger han och påpekar att den använts av livsmedelsföretaget Scan för ungefär sju år sedan.

Gatuköket hyr sina lokaler av Fritid Österlen, som Håkan Erlandsson (C), kommunfullmäktiges vice ordförande driver, och han närmast imploderar av ilska när han får höra talas om bilden.

– Jag har inte sett den. Men jag ska se till att den tas bort omedelbart.

Men det är helt ok när Fredrik Ljungberg, Beckham eller andra vältränade grabbar gör kalsongreklam, så Britten kan dreggla lite. Så går det till i det ”demokratiska” Sverige. Trams, säger vi.

UPPDATERING Se bild överst och under här från hennes Facebook:

Hon verkar ha en förkärlek till grekiska män, då det kryllar av dessa på hennes Facebook.

– ”Det känns som lite otidsenlig marknadsföring”, menar Elisabeth Wikenhed om korvätarkvinnan med de röda läpparna. Hm, och din Facebookbild då, Elisabeth? Ser nästan ut som en omslagsbild till filmen ”Swedish hot girls in bed”.

Allt detta ligger öppet på hennes Facebook

Från Ystads Allenhanda – samma kvinna

Även Aftonbladet har nu uppmärksammat korven

Denna bild borde undanröja alla tvivel

ystadsallehanda

 • kirre

  Simrishamn är väl ett fäste för piss Gudruns parti? Har för mig att FI hade viss framgång på den orten i valet 2010.

  • Andersonszkan

   Gudrun är väl oppositionskommunalråd där.

 • MN10

  Det verkar som om Britten Dehlin (FI) och 
  Elisabeth Wikenhed  har  snuskig fantasi. Det kanske är otillfredsställda hemliga drömmar som aktiveras när de ser korvreklamen.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Och ändå smaskar dom negerkorv i Gambia ett par gånger om året?

   • Andersonszkan

    Kanske inte just dom, men det är ett populärt nöje bland deras medsystrar batikhäxor med bäst före datum som gick ut för några decennier sen

 • Orregyllensnorre

  Först de yppiga fru-gårmanskyltarna, och nu detta !

  När man själv är avdankad, motbjudande,maläten och utseendemässigt förhindrad från att fånga några mäns blickar så tar avunden sig dessa uttryck…

  Har ni någonsin sett några atraktiva kvinnor stå på barikaderna i feminismens namn ?

  • Blodsven

   Klockrent! Räcker mer än väl att se på bilderna, för att förstå att korvhandlaren är totalt hjälplös. För jävligt att dessa asfula ödlor som gapar mest, får sina viljor igenom. Detta beror enbart på att våra pajaspolitiker är precis lika odugliga….

  • medborgare

   Jag tycker inte att en persons utseende är särskilt relevant i sammanhanget. Det är vilka argument man framför som är avgörande.

   Och ja, jag har sett attraktiva kvinnor som kämpat för feminismen. Några mycket vackra t o m.

   Man kan dock fråg sig om inte kvinnornas fantasi spelar dem ett spratt här. Personligen kan jag se konnotationen till ”sexuella aktiviteter” men jag anser att det är en övertolkning. Hårdrar man detta får vi även problem med bananer, flaskor, mm. Har man pervers fantasi så har allt sexuella konnotationer. ;-)

   • Orregyllensnorre

    Då har du sett mer än mig, för i 99% så handlar det om ruggugglor när det ska skanderas mot sexism, mansförtryck och håriga armhålor.
    Man ska inte döma folk efter utseende, helt rätt. Men när utseende nästan alltid matchar den konstiga insidan så måste det ju vara mer än ett sammanträffande.

 • Bajen666

  Förbannat trams…”Jag ska se till” jasså det ska du din j*vla politruk..!

  SD 2014

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Usch så hemskt, gör burka obligatoriskt!

 • Andersonszkan

  Britten Dehlin kanske helt enkelt föredrar den tjocka korven någon annanstans – enligt Freud kan sexuella frustrationer hos kvinnor ta sig många märkliga uttryck – skyskrapor och flaggstänger blir till fallossymboler, gurkor och bananer ratas till förmån för spenat och kålrot och midsommarstänger blir till midsommarkukar.

  Här är en annan kvinna som inte verkar ha alla korvar i grytan:

  Därför dansar jag hellre runt en midsommarfitta i dag

  debatt.svt.se/2012/06/22/darfor-dansar-jag-hellre-runt-en-midsommarfitta-i-dag/

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   För 2-3 veckor sedan läste jag en intervju med 4 av 5 av medlemmarna av det danska 70-tals bandet Shit & Chanel, varav förmodligen Anne Linnet och Lis Sörensen var dom mest kända medlemmarna. Dom såg redan på den tiden vart kvinno-rörelsen barkade. Dom skulle en gång spela på nån feministisk festival eller liknande tillsammans med andra artister. Så långt verkade allting okej men när dom kom dit ville dom inte släppa in roddarna för att dom var män. Men då satte dom ner foten och sade att får dom inte sätta upp grejorna och göra soundcheck så blir det ingen spelning. Motvilligt gav surfittorna med sig men dom var tvungna att lämna lokalerna så fort dom var färdiga. Efteråt när alla artisterna spelat färdigt så skulle dom gå på gemensam fest. Men dom fick då veta att det var bara för kvinnor. Men då talade dom om för dem att fick inte deras roddare komma med så skulle inte dom heller komma dit. Så dom sket i deras fest i solidaritet med sina manliga roddare. Och det kanske var runt 75-76 eller nåt ditåt. Men så är danskarna också nyktrare än oss och har inte hen, genuspedagoger och sådan skit.

 • Stroppen

  Tänk på det brudar. Stå inte och ät en korv med röd mun och röda naglar för då kan ni åka fast för förargelseväckande beteende. Det finns alltid någon från det politiskt korrekta Sverige som kan anmäla det. Och var så säker på att det kommer upp i domstolen.

 • nitohu

  Dom skulle givetvis ha haft Jonas Gardell i andra ändan.Så hade det inte blivit något gnäll.

  • j_london

    Nä, och dessutom rimmar det ju…!

 • j_london

  Tänk om sådana här överkottsfjollor som Wikenhed & Dehlin kunde ägna sin vardag åt någonting väsentligt.
  I stället väljer man att på sedvanligt PK-manér springa omkring och fjanta sig, och göra sig till allmänt åtlöje, i tron att man genom sin snuskiga fantasi försöker uträtta något väsentligt för kvinnorna i dagens svenska samhälle.

  Genuspedagog (!) Dehlin gör precis vad som PK-etablissemanget förväntar sig av henne, och som hon lyfter sin sannolikt rundhänta månadslön för: uppträder  och reagerar enligt föreskrivet  meningslöst mönster, som syftar till att hålla den trasiga och vindpinade PK- flaggan i topp. 
  Dock med traditionellt falska förtecken och fullständigt politiskt ofarliga frågor; korvreklam är naturligtvis helt oskyldigt och dessutom ofarligt för allas karriär och acceptans inom PK-flocken.

  Alla blir naturligtvis ”bestörta” och ”chockerade” medan en och annan ”går i taket” samtidigt som man talar om ”sabotage”. Den ene försöker överträffa den andre i PK-floskler angående en skylt med korvreklam…

  Kära läsare – föreställ er samma insnöade feminister, genusfjollor, politiker och tjänstemän samt alla andra politiskt korrekta bandhundar, ifrågasätta följande:
      
  att 6 509 kvinnor blev våldtagna i Sverige under år 2011. Vilket betyder att det i snitt våldtogs nästan 18 kvinnor varje dag. Då inte inräknat ett betydande mörkertal.

  Märkligt att ingen politiker eller… genuspedagog reagerar över dessa surrealistiskt höga siffror. Denna bisarra verklighet kring våldtäkter gör Sverige överlägset till det land i Europa med flest anmälda våldtäkter. Och andra landet i hela världen – efter Lesoto i Afrika!

  Förresten, är det verkligen på riktigt att det finns något som heter genuspedagog i Simrishamns kommun…?

  • Blodsven

   Både tokfeministerna och övriga livrädda PK-arslen vet så förbannat väl vilka som står för 99 % av dessa våldtäkter. Eftersom beröringsskräcken är starkare än förnuftet, så väljer man helt enkelt att fokusera på totalt meningslösa skitsaker bara det är någon svensk att atackera. Förtryckarnas fula nunor riktar sig alltid åt de oskyldiga och svaga….

   • j_london

     Ja, precis så ligger det till! Ingen vågar öppna näbbet beträffande våldtäkterna i landet… för då blir man per automatik rasist och främlingsfientlig, samtidigt som man inte står upp för ”allas lika värde”.
    Och då kan det gå åt skogen med både jobb, politiskt karriär och det sociala nätverket…

    Ganska fantastiskt egentligen… hela det hycklande politiskt korrekta etablissemanget i muslimlandet Sverige, blundar inte för att offra sina kvinnor på mångkulturens (islams) altare!

    Man tror knappt det är sant. Och ännu mer otroligt är att, kvinnorna själva aktivt deltar med den allra största entusiasm i detta fasanfulla politiska spel genomsyrat av lögn, falskhet och hyckleri.

    • Blodsven

     ”Ynkedom utan dess like”!  Amen, broder…

  • Andersonszkan

   Mörkertalet uppskattas till 90%

   http://stoppavaldtakterna.nu/statistik%20Sverige%207.html

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Den fezistiska hängbröstvänstern slår till igen…

  • Wargen_kommer

   ”fezistiska hängbröstvänstern” – Dagens asgarv!

 • http://www.facebook.com/bigthumb Magnus Wiberg


  Välmålade röda sexiga kvinnoläppar som omsluter en grillad korv i bröd har rivit upp genustokarnas känslor då de kan gå i taket.”
  Vad menar ni med: ”då de kan gå i taket”?Ni måste skärpa er med er svenska…man kan ju tro att ni lärt er svenska på SFI!

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   ”SÅ” de kan gå i taket, ska det vara…tröttheten flyttar tangenterna ibland på natten

  • Andersonszkan

   Det ska inte vara något mellanslag mellan citattecken och den efterföljande texten – däremot mellan citattecken och efterföljande text…har du ”lärt” dig svenska på SFI?

   Titta här hur imbecillt du uttrycker dig; du har grötat ihop - taket”?Ni – till något som påminner om en kemisk formel innehållande nickel:


   Välmålade röda sexiga kvinnoläppar som omsluter en grillad korv i bröd har rivit upp genustokarnas känslor då de kan gå i taket.”
   Vad menar ni med: ”då de kan gå i taket”?Ni måste skärpa er med er svenska…man kan ju tro att ni lärt er svenska på SFI!

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Jag kommer ihåg när man kunde beställa en ”Göran Persson” på korvmojjen och få en ”tjock korv med bröd”…. Det var tider det..

  • Bulldoggen

    Till det så beställde man även en ”Bosse Ringholm” & fick en Pucko.

 • ledsenfarmor

  Finns mycket värre saker för kommungubbar o kärringar att reagera på. Hur många våldtäkter, överfall och mord, som skett, är mycket viktigare.

  Men 20 kr för en kokt m bröd, är rent ocker. Fruktansvärt högt pris

 • Sunnil

  De här galna henarna jobbar inte, de är endast sysselsatta.

  • diedummenschweden

    Sysselsatta?  Nej PYSSELSATTA med att navelskåda sig själva!

 • Lars Å Månsson

  Nu får ”korvahandlaren” för jämställdhetens sak,sätta upp en ny skylt bredvid,med en äkta ”skånepåg”, som äter ”hamburgare” vid sin ”luda” ..
  Om nu inte denna genuina bild,också strider mot FI`s moraliska regler !!

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Dehlin-kärringen är dessutom FI-are – hon tillhör alltså ett ”parti” som med flit valt att använda denna förkortning som alla som gjort militärtjänst vet betyder ”FIenden” – praktfullt .

  Jag kunde inte låta bli:

  Mail till Bittra Dehlin:

  ”Det måste glädja dig att du med dina minst sagt konstiga åsikter om korv-reklamen hos Tårtans Gatukök kommer att öka företagets försäljning.Vi kommer under kommande helg att åka ca 50 personer från Kristianstad för att visa vårt stöd för Jörgen Andersson, vilken vi samtidigt uppmanar att inte böja sig för detta trams.Jämställdhet kommer inte för att genus”personer” kräver det, men det har tydligen undgått din uppmärksamhet.Du borde kanske skaffa dig en utbildning och ett riktigt arbete, för det du håller på med nu leder ingetvart, annat än att normala, intelligenta, självständigt tänkande människor skrattar åt dig och dina ”hen”kolleger.Jag tycker faktiskt synd om dig – det måste vara tråkigt att ha en så negativ inställning till livet.Med hälsningarSven Olsen, Kristianstad

  • Blodsven

   Härligt att se folk agera! Tummen upp för dig Olsen…

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Jag har tröttnat riktigt på allt trams.

    Till Brittens heder skall sägas att hon svarade på mitt mail – det är man ju inte van vid:

    ”Hej Sven,
     Det är intressant att du uttalar dig om den ev utbildning jag har och vad det arbete jag har innebär eftersom du knappast kan veta något om detta. Minns du när bilbältena kallades för ”feg-snören” alt ”skraj-snören”? Idag är det ovanligt att INTE använda bilbälte eller hur? Förändring tar tid och du behöver alls inte tycka synd om mig, jag arbetar ständigt med mina fördomar, gör du? ps trevligt att du lämnade namn och telnr., det är ytterst ovanligt i sådana här sammanhang, tack. ds 
    Vänlig hälsning
    Britten Dehlin
    Jämställdhetsutvecklare/genuspedagog
    Simrishamns kommun”Jag skall hitta ett bra svar – sen får det väl komma upp här också.

    • Blodsven

     Visst fan är det väl positivt att hon svarade. ”Minns du när bilbältena blablabla” är sånt nonsensvar man lär sig på föreläsningar för att slippa ge ärliga svar. Räcker mer än väl att odlan påpekar hennes titel, Jämställdshetsutvecklare/genuspedagog, (trygg kommunal anställning, som ingen jävel behöver dessutom) för att ta fram spypåsen…

     • Erik

      Typisk kulturmarxister att blanda äpplen med päron. Vad fan har korvar med bilbälten att göra?

     • Andersonszkan

      Eller som att avfärda den snabbt växande hederskulturen och kvinnoförtrycket med att det minsann var likadant i Sverige för tusen år sen.

    • http://vattentemperatur.blogspot.se/ AnnaF3

     I Saudiarabien finns shariakontrolanter, vid svenska kommuner dessa genuspedagoger.

  • Wargen_kommer

   Riktigt skoj att du skrev ”Bittra” Dehlin i stället för Britta Dehlin.
   Var det medvetet gjort?

   • Sven Olsen – (argdansk)

    Hur kan du bara tro nåt sånt om mig?

    Tror du verkligen jag skulle kunna hitta på sånt?

    ;o)

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Det är ju inte sällan dessa ruggugglor och lebbor är just bitterfittor faktiskt.

  • Bajen666

   Tjena Sven, kopierade ditt inlägg men bytte ut lite väsenligheter innan, och skickade jag oxå hoppas du inte misstycker.
   Tyvärr så kan jag inte få ihop så många som du, men 15 per. cirkus iaf.

   ”Mail till Bittra Dehlin:
   ”Det måste glädja dig att du med dina minst sagt konstiga åsikter om korv-reklamen hos Tårtans Gatukök kommer att öka företagets försäljning.Vi kommer under kommande helg att åka ca 15 personer från Karlskrona för att visa vårt stöd för Jörgen Andersson, vilken vi samtidigt uppmanar att inte böja sig för detta trams.Jämställdhet kommer inte för att genus”personer” kräver det, men det har tydligen undgått din uppmärksamhet.Du borde kanske skaffa dig en utbildning och ett riktigt arbete, för det du håller på med nu leder ingetvart, annat än att normala, intelligenta, självständigt tänkande människor skrattar åt dig och dina ”hen”kolleger.Jag tycker faktiskt synd om dig – det måste vara tråkigt att ha en så negativ inställning till livet.Med hälsningar Bajen666 Karlskrona”

   SD 2014.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Suck….att kärringarna orkar :-( (( 
  Kan dom inte engagera sig i all muslimsk brottslighet istället ?

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  Jag förstår inte hur detta är kvinnoförnedrande… jag blir bara sugen på korv – och jag är kvinna!!

  Har folk verkligen inte bättre för sig än att hitta på problem där de inte finns. Kanske det skulle vara en karl som skulle klaga på att han blev så upphetsad att fick problem i braxorna? Hur hade det gått då?

 • Oberst

  Det borde finnas viktigare saker att reagera på.

 • diedummenschweden

  Om dessa ”feminister” samtidigt hade reagerat och protesterat mot den muslimska kvinnosynen hade de varit åtminstone lite trovärdiga!

  Nu är de bara oerhört patetiska!

 • Absolutsvensk

  I deras värld så borde ju själva ätandet av korven vara total förbud! Försöker hon eller va fan försöker va ju o ta i men när hon går ner på sin grekiska pojkvän för o snaska souvlaki ser hon då ut som ett spöke?? Ja det gör hon.

 • janrickolina

  Hennes senaste vän är Amanda privat någonting och hon är helt naken på alla sina foton så vem tror hon att hon lurar med sitt tjafs om jämställdhet det är inget hon bryr sig om i alla fall.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Säkert det är samma? Blondinen, modell lätt sliten, ser ju inte alls oäven ut?

  Får mig helt oooosökt att tänka på Confederate Railroads: ”i like my women a little on the trashy side”.
  Fast det är kanske bara smink?

 • RealHippo

  Denna kvinna har Amanda Bredén som vän.
  Hur går detta ihop med hennes ideal?
  https://www.google.se/search?q=Amanda+Bred%C3%A9n&hl=sv&prmd=imvnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qFj8T5qfI-j04QTP-4WIBw&ved=0CEYQsAQ&biw=1745&bih=860 

  • Andersonszkan

   Uppenbarligen är hon mer tilltalad av meloner än korvar.

 • Lars Å Månsson

  Ja här kan man verkligen tala om ytterligheter,från två ”feminister” ute på skånska bonnwischan…Speciellt den sistnämnda Wikenhed verkar sakna några tallrikar längst upp !! Kan man som hon stolt posera i baddräkt,kan man också äta korv i ”korvaludan”

  • Andersonszkan

   Har hon inte fattat att vi gillar olika; en del vill ha korven i munnen – andra vill ha munnen i korven, som vår iranske läppdocent.

 • http://vattentemperatur.blogspot.se/ AnnaF3

  Tydligen lider EW av sk snuskig tankar som tränger sig på ;-)

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Tja, lite MILF varning på henne iofs. ;-)

 • västeråsaren

  Hehe, så här såg utvikningsbrudarna ut i gamla Fib-aktuellt och Lektyr i min glada ungdom… det ser lite otidsenligt ut.

 • j_london

  Wow,  vilken BIMBO…hon förefaller inte alls leva som lär…;-) 

  Lagom exhibitionistisk som definitivt vet vad hon har att exponera. Och med en hel del ”kul bekanta” på FB – har jag svårt att tänka mig att Elisabeth skulle vara särskilt uttalat pryd av sig, då det gäller att konfronteras med korv i dess olika konfigurationer.

  Dessutom:  SweCon är verkligen på bettet, både då det både gäller korv och annat!

 • Blodsven

  Jävlar vad bimbon anstränger sig för att vara ett riktigt sexobjekt. Men hur  i helvete ska Britten Dehlin kunna hantera detta praktfulla självmål? Tamejfan kommunalpolitisk  humor på högsta nivå…

 • jr7181

  Haha, men tyvärr så är ju iq-nivån så här idag.. (off topic: Britten kan ju käka korv hos mig om hon vill..)

 • SM811

  Visar bara på vad hon går och tänker på.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003404272738 Kung Erik

  Obs. Kvinnan på bilden är
  INTE kultursekreterare Elisabeth Wiklund från Simrishamn. Det är något
  skumt med det FB-kontot. Hackat av någon från oppositionen? Här är den
  riktiga Elisabeth Wiklund :
  http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/article719462/De-inventerar-konst-och-haumllsotillstaringnd.html

  • västeråsaren

   Jodå, det är nog samma Elisabeth. Hon har bara piffat upp sig när hon ska ragga kåta greker på semestern.

  • http://vattentemperatur.blogspot.se/ AnnaF3

   Samma människ, i det lugnaste vatten….

  • Johan

    Folk verkar vara otroligt taggade på att tycka synd om Sverige älskare nu börjar det gå överstyr vem som helst som ser bilden uppe och i tidningen ser att de omöjligt kan vara samma person, varför käfta för? tyckte sweCon var bra förut nu börjar jag ändra mig när det bara börjar vara idioter som vill att allt ska vara fel och mot Sverige. ja röstade de senaste 3 valen på SD och är medlem men någon måtta får det vara.

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Det ÄR samma kvinna. Jämför bilderna, titta på munnen och hakan… Blondinbilderna är retuschade…

   • Andersonszkan

    Visst är det samma kvinna och visst är blondinbilderna retuscherade, det såg jag direkt – hon är väl en linsmus…linslus menar jag.

 • anders streifeldt

  Jag bjuder henne gärna på dolme.

 • Tigeraldrig

  Hahaha, snyggt jobbat SweCon, vilken enastående dubbelmoral vi bjuds på här.

 • Cliftonanderson

  Kan man få korvreklamen till något som har med oralsex att göra visar detta bara att man inte har fått på länge och suktar.

  • Legimitation

   Ungefär som hört på verkstadsgolvet: ”Va fan! Går du omkring och visslar på snuskiga visor!”

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Bara i Sverige. Det kan bara hända i Sverige.

 • Legimitation

  Feminist eller inte. I’d hit it.

 • Andersonszkan

  Finns det digitalkameror med cellulit- och rynkfilter – bilderna ser lite konstiga ut.

  • j_london

    Dagens i särklass bästa… plus ett långt spontant ha, ha, ha, ha….

   • Andersonszkan

    Det vi håller på med här beskrivs så här av en av dom värsta batikhäxor som jag råkat på:

    ”Och tar man inte till vapenhot så tar man till underlivs-argument mot meningsmotståndare, pratar som vilken sexneurotisk taliban som helst.”

    Jag tycker att det är dom själva som uppför sig som sexneurotiska talibaner när dom inte tål att se en kvinna med läppstift äta korv – hade det hjälpt om hon hade ätit den på tvären tro?

    • j_london

     Ja, jag vet faktiskt inte om det det hjälpt, om kvinnan ätit korven på tvären…
     Attributen (läppar & korv) hade fortfarande bringat samma absurda och fjolliga associationer

     För mig verkar det bara som om alltför många människor i landet Sverige fullständigt förlorat både både koncept och orientering beträffande verkligheten; medan man totalt förvirrade helt farit vilse i den politiskt korrekta arkipelagen i sin strävan att tillmötesgå det bisarra etablissemanget – i syfte att garanteras acceptans och en  fortsatt plats bland ryggdunkarna och inte bli utstötta på grund av fel åsikt eller ordval.

     Det ständiga fjäskandet ter sig för varje dag alltmer genant… tankarna leder allt oftare till Adolf och hans ständiga svans av lismande rövslickare i det Tredje Riket.

     Och i Sverige – med SIN version av det totalitära systemet -  tycks det handla om en ständig tävlan om vem som kan presentera de mesta absurda och befängda idéerna och de mest verklighetsfrämmande förslagen, idéerna och förslagen för att behålla sin plats bland de övriga karaktärslösa, ryggradslösa  och korrumperade idioterna.

     • Andersonszkan

      Jag kan bara hålla med, speciellt vad gäller det sista.

      För att kunna undvika att ta tag i dom stora besvärliga problemen som lätt kan rendera en rasiststämpel så gäller det att visa framfötterna när det dyker upp såna här struntsaker – om man vill ha sina femton minuter i rampljuset.

      Tydligen var detta en sak som engagerade självaste Kisse-Gudrun och det säger ju inte lite – hon lyckades aldrig bli någon scandal beauty trots sina bravader på stockholmska biosalonger så hon kanske aspirerar på att bli en SCANdal ugly istället – våran nya falukorvsdyrkande fäbodjänta i Simrishamn?

     • Andersonszkan

      Eller för att uttrycka sig på ett annat sätt:

      Det är den muslimska kvinnans fria val att gå omkring i burka i dagens Sverige, precis som det är hennes fria val att bli bortförd till sitt hemland för att bli könsstympad och bortgift när hon är tolv år – men det är inte den svenska kvinnans fria val att äta korv med målade naglar och då rycker hela det sinnesförvirrade extremfeministiska gardet ut för att vädra ut allt damm och mögel som har samlats bakom öronen på dom sen dom senast stod på barrikaderna när Kinapuff-Patrik led sina helveteskval av att se en glad tecknad kines på en godispåse.

     • j_london

       Sex stjärnor av fem möjliga!

 • http://pikd.myopenid.com/ pikd

  Vi känner mönstret i det politiskt korrekta hyckleriet vid det här laget. De som bullrar högst är själva de värsta exemplen på det de bullrar om.

 • Sverkersson

  Jag tror hon retade sig på att det stod smal korv med bröd 20 kr.  Hon gillar nog inte smala korvar….  :)

 • kirre

  Aftonhoran har uppmärksammat problemet med den korvätande kvinnan. Man kan rösta vad man tycker om problemet. 

 • Joha

   Folk verkar vara otroligt taggade på att tycka synd om Sverige älskare
  nu börjar det gå överstyr vem som helst som ser bilden uppe och i
  tidningen ser att de omöjligt kan vara samma person, varför käfta för?
  tyckte sweCon var bra förut nu börjar jag ändra mig när det bara börjar
  vara idioter som vill att allt ska vara fel och mot Sverige. ja röstade
  de senaste 3 valen på SD och är medlem men någon måtta får det vara.

  http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/article719462/De-inventerar-konst-och-haumllsotillstaringnd.html

   

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Titta noga på bilderna sist. Det ÄR samma kvinna, men blondinbilderna är retuschade. Titta på mun och haka så ser man t y d l i g t  att det är samma kvinna ;)

   Du ser det även på håret, luggen, benan på samma sida etc. Samma ”risiga” torra hår….Går inte att missa det.

   • http://vattentemperatur.blogspot.se/ AnnaF3

    Härlig kvinna, skönt att få ansikte på en äkta batikhäxa

    o_O

  • Blodsven

   Har det aldrig fallit dig in att vissa bilder kan ha några år på nacken? Oavsett vilket, så är det väl in i helvetes komiskt att hycklarna blir avklädda…

  • Harold_the_Barrel

   ”vem som helst som ser bilden uppe och i
   tidningen ser att de omöjligt kan vara samma person, varför käfta för?”

   http://sm-cdn.gotamedia.se/ya/06847d4c2c9f821923b6f36c122dec7c/704/396/archive/00447/juryfix_447315a.jpg

   Det första man blir blind på är som bekant ögonen! Självklart är det samma person på båda bilderna. Den hakan tar man inte miste på!

   • Andersonszkan

    Eller titta här – visserligen några år mellan bilderna men…

    http://www.simrishamn.se/sv/jamstalldhetsarbete/Kultur–och-fritidsforvaltningen/

    • j_london

      Fortfarande samma BIMBO…!

     • Sven Olsen – (argdansk)

      Du menar hon är med i Lööfskans Badbaljeklubb?
      Bimbos i Badbalja!!
      Vilken syn – med tanke på snuskig fantasi!! hehe

     • j_london

       ;-)

 • MN10

  Genusproffset ­Britten Dehlin (FI) är nog inte pk-smittad utan enbart opportunist. I och för sig ingen merit i CV:et det heller.

 • Andersonszkan

  Korvskandalen växer – enligt Schyman är det alltså en sexuell handling att äta korv. 

  Vad kallar hon det när hon kastar sina pissvåta trosor bland publiken på en biograf?

  Kemisk krigföring?

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Bara tanken gör mig spyfärdig – och jag har annars plåtmage!

   • Andersonszkan

    Du kan nog känna dig lugn – i alla fall så länge som du undviker biografer i Simrishamn med omnejd.

    • Sven Olsen – (argdansk)

     Tack så mycket för varningen – hon är faktiskt en av de få kvinnorna jag sett som är mig direkt motbjudande – kanske för att jag tycker om kvinnliga kvinnor – de som är den bästa ”uppfinningen” som finns.

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Varför är karlhataren Schyman alltid inkallad i sånt här?

  Samma ”feminister” försvarar ju burkan!

  • j_london

    Etablerade bag-in-box- konsumenter som Schyman skall man inte ta alltför seriöst…

  • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

   Shyman sitter i kommunfullmäktige i Simrishamn och bor dessutom vad jag vet fortfarande i Gladsax, en liten by strax utanför.

 • thomas59

  Den transsexuella mannen som är fotomodellen till läpparna kommer imorgon tillsammans med RFSL att kräva skadestånd genom DO.
  Han känner sig kränkt av att annonsen tagits ner av politiska grunder

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Schyman – FI, kan passande göra som hon gjort i samband med hedersvåld och våldtäkten i Mariannelund – hålla käft.

  Hon har inget med detta att göra, och att centermuppen Erlandsson hotfullt uttalar att ”han” skall se till reklamen kommer bort är ett rent hot, som kioskägaren borde polisanmäla. Erslandsson har ingen rätt att hindra kioskägaren i att använda denna gamla Scan-reklam (jag kommer ihåg den).

  När skall vi får bort alla idiotmuppar från vårt styrande skickt?

  Dehlin, som i ö var så vänlig att åtminstone svara på mitt mail har dock inte svarat på svaret – och kombinationen genus och pedagog sätter alla alarmklockor igång hos alla tänkande människor – kommer ni ihåg vad som hände när vi fick skolpedagoger? Inget trevligt minne, eller? Det var då försämringen av skolan och utbildningen började.

 • SM811

  Schyman ser fundersam ut. Skall jag ha den med eller utan bröd?

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Jaja – problemet är ur världen – i sann demokratisk anda har läsarna på Aftonhoran läst och röstat:

  Så reklamen skall självklart sitta kvar – eller Schyman, Erlandsson, Dehlin och Wikenhed accepterar inte demokratiska beslut?

  Kan inte Wikenhed hitta på nåt bättre att göra? Än att titta på smala korvar med avund?

 • Snille

  Det är fel hudfärg på korven, – den är alldeles för ljus.

  • JumalautaVoiVittuHelvetti

    en kokt med bröd ;)

   annat är det med den så kallade ”piskad raggarballe i svängdörrar”

 • H@ck£r

  Dra åt h-vete, hur ful kan en människa bli?
  Snacka om att göra reklam för dumma blondiner, seriöst, det här det klart fulaste jag sett på länge.

  Inte bara blond, utan även ett fundamentalt stolpskott

 • Talibananas

  Bara för att de saknar korv… ; )

 • svenne

  Nytt identifikationsbegrepp skapat:: ”Kuksugarvänstern”!

 • hans högbom

  jag tror minsann att visa gör mer än bara äter korven med tanke på deras reaktioner.. men det kanske är det enda kött dom får oxå hahahaha

 • Tesak

  Hon ser ut som en tysk porrskådis från 80 talet, det är därför hon är så poppis bland grekerna, hon kanske spelade in några rullar på grekland? Hon vill inte se röda läppar runt en korv, hon kanske får minnen från sin förra kärriär?

  • Toksvensken

   Förra karriären var ju vinalkis som kissade i biografsalongen, intet nytt under kjolen som det heter! Same same idag fast buttertant som inte alltid kissar utan snortar genusdrog istället!

 • Leikin

  Det finns inget som förgyller livet som en bild på en vacker flicka. Att en surkart som Gudrun Schyman protesterar är väl inget konstigt eftersom hon liksom andra kvinnor som passerat först bästa datum är avundsjuka. I stället för att ägna sig åt detta borde hon och gummorna i FI ägna sig åt att skapa jämlikhet i den muslimska befolkningen i Sverige. 

  • Andersonszkan

   Eller starta syföreningar där dom kan sitta och virka bebisplagg som dom kan skicka till Somalia, så gör dom i alla fall lite nytta.

 • snickersson

  Hoppas hon träffar en somalier en sen kväll i parken , så hon får lite perspektiv på problemen

  • Toksvensken

   Tror hon gosar med somalierna varje dag och förråder oss arbetande skattebetalare med extremt höga bidrag till dessa ”spjutspetsar”! Welcome to Swedish hell!

 • västeråsaren

  När man ser bilden på Schyman blir man ju förskräckt. Det brukar ju heta att skönhet kommer inifrån… vad är det då som finns inuti den där häxan?

  • Toksvensken

   Helt omöjligt att svara på men man har tillsatt en utredning som har 10 år på sig att nå resultat, hehe, visst är svenskarna helt galet dumma!

  • Andersonszkan

   10 rödvinsboxar som har satt sig på tvären och förorsakat en monumental förstoppning?

 • http://jajamenmen.blogspot.com/ Sagittari

  Jag undrar vad som hade hänt om kvinnan i reklamen var en man. Det offentliga Sverige jobbar hårt för att normalisera och kanske popularisera homosex. En transa i peruk med röda läppar – vilken reaktion hade det framkallat? Hade det varit ”sexistiskt”? Jag tror inte det. Jag tror att det hade setts som ytterligare ett steg i ”jämlikhetsarbetet”. 

 • http://jajamenmen.blogspot.com/ Sagittari

  Problemet är inte i första hand att några feministkäringar
  reagerar och censurerar. Problemet är att någon har fått för sig att trycka
  fram en reklambild som faktiskt anspelar på oralsex och inte förstått det olämpliga
  i detta.
   
  Moralen sjunker i samhället och vi ser resultatet. Det komiska är att samma
  liberala krafter som bär skulden till den sjunkande moralen nu tar till censur
  för att kompensera för det.

   

  Det finns flera exempel. För mig som är lite till åren
  kommen var det inte länge sedan vanliga affärer och bensinmackar var fulla med
  sk herrtidningar, helt öppet för alla att se. Det var ”inget fel med det i ett fritt samhälle” försvarade
  sig liberaler och socialister, tills feministerna vaknade.

   

  Det hade förstås varit bättre att från första början hålla
  sig till den klassiska moralen och inte öppna Pandoras ask, som det heter. Nu
  är det feminister, RFSL, RFSU och andra starkt vinklade organisationer som står
  för samhällsmoralens regler och dikterar vad som är rätt eller fel, vilket förstås
  gynnar i första hand deras egna intressen och värderingar. Det är en sorglig utveckling.

 • http://verklighetenisverige.wordpress.com/ Verkligheten

  Wikenhed verkar ha rensat upp sin FB-sida…

 • http://www.facebook.com/mattias.faldt.5 Mattias Fäldt

  tysk korv fan va gott

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Jag tycker hon ser lite ”billig” ut. Hon skulle möjligen funka om man var dyngrak och måste få ett kn*ll. Är vi säkra på att hon aldrig haft oralsex?

  • Toksvensken

   Det är bilder på en kommunistisk psyktransa, Bettan var ”sjuk” vid tillfället men i själva verket bekantade hon sig säkert med en drös ”ensamkommande småpojkar” mellan 30 och 40! Snyggt Bettan, slå nu igen butiken och ge dig iväg från kommunalpolitiken på en endaste gång så inte hela dumma Sverjet måste skämmas för dig! Elisabeth Snikenhet och Britten med pitten ska bort från alla politiska uppdrag!

 • Toksvensken

  Är det verkligen Bettan på bilderna, tror det är en välpumpad transa med svåra psykproblem! Hela toksvenska kallabalotten med korvskylten är så idiotisk att jag förstår att våra skallepolitiker hugger som kobror på det istället för att protestera högljutt mot de skattehöjningar som den lavinartade somaliska invandringen medför! Bettan,  Britten med pitten och diverse andra randomskallar är billiga lättköpta skräppolitiker som ska undantas från avlöning med skattepengar! Gör det enkelt och gör det omgående, sån här idioti får inte förekomma bland kommuners politiker!

 • Pingback: Sug på den – genuspedagoger « Sweden Confidential

 • visselpipa – 휘파람

  LOL. Pastellbarbie med mjukfilter. Nog måste hennes Facebook vara ironiskt menat? Annars vore det ju självobjektifiering inför den ”manliga blicken”.

 • http://www.facebook.com/einar.revhejm ulven2

  sverge är jo fantastiskt .. ett jävla liv om en korvreklam  ?? jiissses   var i helvetet kommer alla stolpskott ifrån ??

 • diedummenschweden

  Elisabeth Wikenhed torde inte ha förstått begreppet att man inte skall kasta sten när man själv sitter i glashus!

 • Jonnatan

  ja din jävla bimbo ,du kan bada hela dig i väteproxid..har du aldrig ÄTIT korv

 • http://www.facebook.com/jari.huhtala.56 Jari Huhtala

  Hahahahaha satte nöstan kaffet i halsen av all jävla skratt. schyman var snabb och kommentera korv grejen. vart fan är landet på väg hahaha!

 • PerWesch

  Felet är att korven inte är tillräckligt brun, mångkulturell och exotisk.

  • Andersonszkan

   Hade den varit svartbränd så hade femmizarna naturligtvis inte reagerat:)

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000098058306 Sverre Dehli

  Jag tror att hon har tagit bort sitt FB konto..

 • Pingback: Topless genuspedagoger får gratis gokart « Sweden Confidential