Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Flickor sparkades ner – rånades på mobiler


MÅNGKULTUREN I SVERIGE Det har varit ett hektiskt dygn i centrala Gävle under helgen där svenskar har berikats flera gånger i sina möten med sjuklöverns ämabla mångkultur som har svept in Sverige i sin stinkande kriminella dimma.

Tillvägagångssättet vid två mobiltelefonrån har varit snarlika, där första yngre kvinnan blev nedsparkad bakifrån och rånad. Kvinna nummer två fick motta knytnävsslag(!) i ansiktet, och sedan bestals på sin mobil. På webben beskrivs inte rånarna alls för att inte alla ska få veta, medan i pappersupplagan som har begränsad läskrets beskrivs de som invandrare. Även fler incidenter hände under det gångna dygnet.

Rånen av kvinnorna skedde på Byggmästargatan och Södra Kansligatan i centrala Gävle. En ung kille blev även under dygnet rånad på sin fina cykel och sina värdesaker av ett ”ungdomsgäng” i den oroliga stadsdelen Sätra. Samtidigt har Getaway Rock Festival med 12 000 besökare pågått i en annan del av staden utan polisbevakning, och inte några bråk vare sig inne eller omkring festivalen. Undrar varför…

Enligt vakthavande befäl Max Forsström misstänker polisen att det är samma gärningsmän.

– Båda (mobil)rånen inträffade i centrala Gävle. I båda fallen var det två gärningsmän i 20-årsåldern som med slag och sparkar stal mobiltelefoner. Det kan definitivt handla om samma gärningsmän, säger han.

Polisen är nu intresserade av all information som kan vara av intresse för utredningen.

Sammanfattning av Uppsala Magazin från hårdrocksfestivalen där de svenska ”barbariska, främlingsfientliga rasisterna” fanns i helgen:

”En och annan bruten fot, ett bråk vid tegelbyggnadens toaletter då någon icke handikappad valt att göra sina behov inne på festivalområdets enda handikapptoalett (ett bråk jag mycket väl kan förstå. Varför så få handikappwc?) och någon bråkmakare som vänligt men bestämt förpassades utanför festivalens område. Det är som jag alltid har sagt, hårdrocksfestivaler kan man lita på. Folk här är nöjda med att dricka öl och lyssna på musik.”

GD

  • O_Rolig

    Så många symptom i en och samma artikel… tydligare kan det inte bli!

  • borttaget av moderator

    Sweden rock brukar också vara lugn…Rockmusik förenar och förbrödrar.

  • borttaget av moderator

    Väl mött på Kuggnäs mina vänner!