Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Drama på fransk skola idag när afrikan tog gisslan


GISSLANDRAMAEtt gisslandrama utspelade sig idag på en skola i de södra delarna av Parisområdet. Skolan ligger i staden Vitry-sur-Seine söder om Paris. Enligt Le Parisien var den franska elitstyrkan RAID på plats.

Den beväpnade mannen höll en förälder till ett av barnen som gisslan inne på skolans område. Mannen, som nu är gripen, ska vara i 30-årsåldern och före detta militär. Efter att föräldern släpptes gick den beväpnade mannen själv ut från byggnaden där han greps klockan 12:10. Han är inte känd av polisen sedan tidigare. Ingen ska vara skadad. Franska skolor har sommarlov, men kör sommaraktiviteter för barnen. Videoklipp nedan med gärningsmannen.

Några barn var ursprungligen även de tagna som gisslan, men släpptes ganska fort, och oskadda. Aftonbladet och Expressen vägrar uppge att mannen är en afrikansk invandrare.

worldnews, BBC

  • Anton Melin

    Var bananerna slut? Varför kidnappar man annars någon?

  • 585961

    Djävla apor invaderar överallt