Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

SVT:s VD hyllar skattefuskande Donners Brunns tilltag mot SD


STÄLLNINGSTAGANDE Eva Hamilton, VD för statligt finansierade, ”oberoende” och ”opartiska” public service-kanalen SVT som alla, oavsett partifärg, måste betala TV-licens för, berömde Donners Brunns ägare, som beslutade att stänga utebaren första kvällen i Almedalen i ren protest som en manifestation mot Sverigedemokraternas tal av Jimmie Åkesson, skriver Niklas Svensson i Expressen.

Frågan är om det överhuvud taget kan vara förenligt med den positionen Hamilton innehar som VD för public serviceföretaget, som ska vara opartiskt och politiskt obundet, att uttala sig om en politisk manifestation utifrån sin egen inre politiska kompass.

Betänk att SD numera i stort sett har klistrat sig som Sveriges tredje-fjärde största parti. Det är synnerligen både en skandal och en fingervisning om var SVT står. I och för sig visste alla detta ändå, men det luktar ännu mer skunk när det även uttalas av VD:n för SVT.

Dessutom kunde hon igår med att stå i rapport och säga att att Melodifestivalen skulle gå i Malmö för att det var den mest multikulturella staden i Sverige. Spelar det någon roll? Tvärtom, det borde väl göra saken sämre, för dessa ”fattiga”, ”utfrusna” och illegala invandrare har väl knappast råd att lösa en biljett dit. Låt oss se hur många slöjor och burkas det kommer sitta i publiken nästa år.

Nåja, Expressens Niklas Svensson kungör i alla fall Hamiltons övertramp idag i en artikel där han sammanfattar Almedalsveckan som pågick med avslut igår söndag:

Eva Hamilton SVT:s VD och SD-hatare

”Några timmar senare hade bland andra imitatören Göran Gabrielsson, SVT:s vd Eva Hamilton, programledaren Erik Blix och tv-profilen Lars Adaktusson också hittat till mitt bord. Eva Hamilton berömde Donners brunns ägare, som beslutat att stänga utebaren denna kväll i protest mot Sverigedemokraterna, som ju fick veckans första partidag”.

Med andra ord så kan vi nu alla lägga ihop 2+2 och med lätthet begripa varför SVT av och till ”glömmer” att visa SD:s barometer och/eller partisymbol i opinionsundersökningarna. Exempel på det ses ovan. Länkar nedan om Donners Brunns skattefusk. Ytterligare en anledning att inte betala TV-licensen till detta korrumperade partiska företag. Men att SD:are betalar TV-licensen tycker Hamilton säkert är bra.

Eventuell anmälan, om någon känner för det göres till Förvaltningsstiftelsen

Relaterat
Donners Brunn kryllar av betalningsanmärkningar och skattebrott
Innekrog i Visby i sandlådan – motarbetar SD med att stänga
Ägaren till Donners Brunn umgicks med bin Ladin en hel vecka
Twitterhumor från #svpol
“Dummers Brunn” gör bort sig – igen

SVT:s styrelse
Styrelseordförande:
Göran Johnsson

Ledamöter:
Fil.dr Kerstin Alnebratt
Direktör Maria Arnholm
Skådespelerskan Astrid Assefa
Professor Lars Burman
Civilekonomen Anna-Karin Celsing
SVT:s vd Eva Hamilton
Direktör Maria Hamrefors
Direktör Eva Swartz Grimaldi

Personalrepresentanter:
Solveig Liljehammar Carlson, SJF-klubben
Lameck Muwanga, Unionen

Suppleanter för personalrepresentanter:
Petteri Karttunen, SJF-klubben
Gun Karlsson, Unionen

Denna styrelse borde se till att Eva Hamilton får sin slutlön idag.

expressen

 • kirre

  Jag är SD-are och betalar ingen licens. Har aldrig gjort det och tänker heller aldrig göra det. Det där jävla SVT fnasket kan känna sig blåst på mina pengar.

  • Bajen666

   He,he.

 • Steenson

  Jag kan inte sånt här, men det måste väl gå att anmäla till EU på nått sätt? Eller varför är vi med i den skiten? Sånt här måste bli officiellt i HELA världen, så dom ser vad som pågår här i Sverige!!

 • Jumalauta1488

  Ge fan i o sponsra skiten.Betala ingen tv-licens , köp öl ifrån tyskland tillsammans med ciggen.Koka eget snus,det finns massor med kanonbra satser att köpa på nätet.Jag gör eget snus till en kostnad av ca 7.30kr /dosa.Finfint.Skaffa en skatte befriad bil, helst diesel, och blås mångkulturen på skattepengar.Rösta med plånboken och handla svenskt i större utsträckning.

 • Erik

  Skulle inte förvåna mig om den lismande svenskfientliga kommunisten Eva Hamilton även nämns i STASI-dokumentet Rosenholtz.
  ”SVT- fritt från kompetens och oberoende.”

 • TA

  och mer eller mindre betydelselöse Birro fick kicken direkt för att han kunde tänka sig kandidera som partiledare i Kd..Ja ja säger då de..

 • Bajen666

  Snälla ni, som mot förmodan forfarande betalar licens till detta korrupta företag….sluta genast..!

  SD 2014.

 • västeråsaren

  ”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.”
  Vilhelm Moberg, 1965 (!)

 • DrThomasJackson

  Eva Hamilton är icke trovärdig. Hon är den höge TV-chef jag avser :

    http://apatiskabarn.se/rattsha

  Bakgrunden är den sorgerliga SVT- mörkningen av föräldraövergrepp på apatiska barn och grova förtalet av den Statliga Utredningen 2006:49 om apatiska barn som Eva Hamilton är högsta ansvariga för. Pg Eva Hamiltons menlöshet och oprofessionella hållning och amatördirektiv har Gellert Tamas, Eva Beckmann och andra SVT-pajaser fått härja fritt.
  Hon har fått ett femtiotal email ( tillsammans med tiotal andra adressater) åren 2006-2012 där jag konsekvent undrat när de ska visa för allmänheten/göra ett inslag om dokumenten och presentera för TV-publiken engelska läkarförbundets dokument där engelska läkarförbundet konsekvent stöder SOU 2006:49, alltså Barbro Holmbergs utredning som SVT skjutit i sank pga lögner från Uppdrag granskning. Hamilton vägrar svara. Verkligheten är för pinsam att SVT under hennes amatörmässiga ledning är ansvarig för världens största copycat-epidemi genom tiderna, alltså apatiska barn-epidemin. Hon har vägrat sända tillbaks mottagningsbeviset på rekommenderade brev men behållitbrevet. Petitesser, ja kanske förhållandevis, men ett klart brott mot förvaltningslagar och principer.
  Eva Hamilton och de andra SVT -och SR-cheferna är idel kvinnor. De styr Sveriges public service som ett familje och vänföretag med utpräglat godtycke och dåligt underbyggda analyser. Jag har varit företagsläkare två år hos SVT/SR på Gärdet och vet att de rekryterar likatyckande. De chefer som satt på 80-talet när jag var företagsläkare där rekryterade enbart dem med liknande politiska åsikter, konservativa, katoliker, göre sig icke besvär. Åsa Nisse eliten frotteras med kulturmarxisterna och då blir det som det blir. STÄDA SVT/SR UPPIFRÅN OCH NED. Börja med att avsätta kommunisten Lars Engqvist som ordförande och avsätt Eva Hamilton som VD. De skall gå utan pensionsförmån.

 • Anders

  Jag betalar inte ett korvöre till dom hororna.

 • xbenedictx

  Djävulen visar sig sällan med klövar och horn i pannan, utan kommer förklädd som bla Eva Hamilton.
  Hon är genomond, bakom den väna fasaden.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Undrar om häxan går i Prada? Hen borde väl ha råd med det med sin lön.

 • RobertSt2

  Har redan anmält dem. Men varför? Fällande? Knappast!

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Är det samma person som fordom var Göteborgs stake man? Det s k ”rövansiktet”?

 • http://twitter.com/MattiasStanton Mattias Stanton

  Inte första gången hon är i blåsväder. Försökte styra Uppdrag Gransknings arbete och mailade en av deras reporter.

  http://www.medievarlden.se/nyheter/2011/10/uppdrag-granskning-ifragasatter-eva-hamilton

 • http://www.facebook.com/bigthumb Magnus Wiberg

  Återigen kan ni inte klara av att hantera det svenska språket:
  ”att ta uttala sig om en politisk manifestation”

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Och ÅTERIGEN ger jag dig svaret att vi är få som ska skriva allt detta, och under stress och trötthet kan det slinka med ett stavfel. Är du ordpolis? Uppskatta i stället jobbet vi lägger ner GRATIS för dig. Ta vilken artikel du vill från Aftonbladet, Expressen, SVT Text, TV4 eller Avpixlat, så hittar du fler fel där…………. 

   Du verkar vara ute efter att göra narr av oss. Vi får ibland påpekande om stavfel även från andra – men de är diskreta nog att skicka det via tipslänken. Gör det du oxo, och påpeka gärna på ett mer trevligt sätt än du har gjort.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Fick detta svar på ett mejl:

  Hej Stefan, och tack för ditt mejl. Det är väl känt att SVT:s VD Eva Hamilton i olika sammanhang stått upp för Sverigedemokraternas rätt att delta i tv-debatter och behandlas i nyhetsbevakningen på samma villkor som andra folkvalda ledamöter. I övrigt har hon inga kommentarer. Med vänlig hälsning, Hasse Arnbom
  SVT Tittarservice