Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Kringresande folket” ockuperade privat sommarstuga – vandaliserade allt


ZIGENARVARNING I tisdags upptäckte familjen Lindblad att åtta utländska personer ”flyttat in” i deras privata sommarstuga på Norr­landet. Gruppen tillhörde ett ”kringresande sällskap”. Bland annat hade fönster krossats, en toalett låg utslängd och krossad i tre delar på tomten, en utländsk kvinna gick i fru Lindblads kläder, ett spädbarn låg och skrek i en säng, maten åt de upp, lås hade brutits upp med mera.

Polisen identifierade utlänningarna, tog DNA och sedan släpptes de fria(!), det fanns inga bevis(!!). Är det möjligt frågar man sig? Hur kan polisen släppa dessa snyltgäster som begått grovt brott? Familjen är givetvis helt uppriven av synen de möttes, och utlänningarna brydde sig inte ens när de kom.

– Det var som om att vi kom in i deras hem, berättar Rikard Lindblad som fick en chock när han upptäckte vad gruppen gjort.

Rikard Lindblad fick ett samtal från polisen som berättade att flera personer som tillhörde ett kringresande sällskap inte kunde avhysas innan polis fått tag på stugans ägare. Det snurrade i Rikards huvud, för han hade inte hyrt ut stugan till någon, och tillsammans med en vän åkte de till stugan. När de kom fram till gården var flera personer där. Bilarna som stod vid tomten hade utländska plåtar.

– Det var som om att vi kom in i deras hem. De brydde sig inte om att vi kom utan ignorerade oss totalt, jag kände mig inte rädd. Bara förbannad, berättar han.

När polisen kom till gården insåg man att sällskapet bestod av åtta personer, och förstärkning inkallades in. När Rikard Lindblad gick in i boningshuset såg han en kvinna som satt och drack filmjölk och bredde en smörgås. Några andra drack kaffe. Helt lugnt. Kvinnan var klädd i Rikards frus kläder och möblerna hade de flyttat runt.

 

 

Högar med skräp låg överallt. De hade även brutit upp låsen på de andra stugorna på tomten, gått igenom saker och krossat flera fönsterrutor. Rikards kompis Mikael Franzén var med på platsen.

– När polisen hade radat upp personerna utanför stugan och man var i färd med att åka därifrån så hörde jag plötsligt ljud inifrån huset, det lät som barnskrik, berättar han. I en av sängarna hittade man sedan ett spädbarn som legat och sovit.

När polis lämnat området kom ännu en bil och stannade vid gården, och två män steg ur.

– Det var sådan konstig situation och jag kände mig kränkt, säger Rikard och berättar att han spärrade utfarten tills polisen kom tillbaka.

Efter att polisen identifierat sällskapet och tagit DNA släpptes de. Personerna ska ha sagt att de hyrt stugan för 5 000 kronor av en man som de träffat på vid en bensinstation i Söderhamn. De ska ha besökt Sverige för att plocka bär. Mikael Franzén säger att sällskapet släpptes eftersom det saknades tillräckliga bevis(!).

I fredags fick Rikard och hans familj besök igen. Två personer i en bil körde upp på tomten men åkte sedan iväg. Maritha Lindblad vet inte hur hon ska ta detta, de har ju två barn att ta hand om.

– Just nu vill jag inte sova här med barnen och det känns inte som om att man vill ha kvar något av bohaget eftersom de har gått igenom allt, berättar hon och pekar på en toalett som kastats ut på marken och som ligger trasig i tre delar.

Snacka om möte med mångkulturen, men det här är ju löjligt. Hur kan polis missa inbrott, vandalisering, skadegörelse, stöld, egenmäktigt förfarande, intrång etcetera?

Två liknande fall med zigenare här och här.

GD (flera bilder på kaoset)

 • BirgittaSvenne

  Nu vet jag inte just var den här familjen står,hur insatta de är vad det gäller politik. Min fråga är, måste alla svenskar få en sådan här eller ännu värre påhälsning för att vakna upp ? Ytterligare fler svenskar som känner att tilliten är borta.

  • Trazan Apansson

   Ja, Sverige måste uppenbarligen straffas. Vi är ett land av kvinnliga värderingar, passivitet, feghet och ynkedom. Världens modernaste land, välfärdens högborg. Patetisk demokrati.

   Länge leve Herakleitos ideal! Endast strävan och motgångar kan dana människor, rensa bort de sjukliga och skapa män igen! Låt Sverige STRAFFAS! Låt en Napoleon resa sig ur askorna!

   • BirgittaSvenne

    Vad det beträffar Napoleon, så var han en i mångt och mycket framsynt man, han hade dock en del ”hokus pokus” för sig, tex så anställde han endast ”turgubbar” i sin armeé, med tur kan man gissa, kanske skicklighet. Vad han hade mycket klart för sig var att både Bibeln och Koranen, listades i hans bibliotek under POLITIK.

 • Erik

  Svensk polis måste vara världens mest inkompetenta polis. Stuginbrott – gärningsmännen fortfarande på plats – ett glasklart brott. Men troligtvis var det dags för polisernas 3-timmars fikapaus och då kopplas tydligen den (bristfälliga) mentala verksamheten bort totalt.

 • O_Rolig

  Det sägs att de eventuellt håller till vid grusgroparna mellan Björke och Trödje norr om Gävle nu. Det finns många jägare i de trakterna. Dags för ett litet uppbåd/garde…

 • ledsenfarmor

  Att slänga ut svenskar från sina hem, är ju precis ingen nyhet idag. Ofta man läser, oftast här, om att människor får lämna sina hem för de ska nyttjas till Reinfeldts/Waberis avkomma o vänner.
  Vad vi ser här är bara början. Början på slutet för oss svenskar.
  Tippar på det var zigenare, från Irland
  Varför polisen släppte dem pga inga bevis, tyder på ointelligens och ointresse hos polisen. Hur ska det bli när de riktiga analfabeterna blir sk poliser?
  Bäva månde sverige.
  Tur jag är så gammal. Men stridslysten, så jag blir kvar här många många år. Till PK-folkets förtretan.

 • white_eagle

  zigenarna är kända för att bryta sig in i tomma hus, särskillt i England är det väldigt lätt att ockupera tomma hus och göra de till ”squats”

  zigenarna bryter sig in, byter lås, sen går de till gasverket och elverket  täcknar avtal…
   

 • Bajen666

  Detta är bara början i Sverige…i England har dom haft detta problem ett tag nu, dessa Tattare har inga hämningar överhuvudtaget….!

  SD 2014

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Korrekt. Vi har uppmärksammat detta i nån gammal artikel också. 

  • BannlysHedersmord

   SD 2014, SD 2018, SD 2022, SD 2026, SD 2030

   Vi måste ge SD den tid de behöver för att reparera vårt mycket förstörda land.

 • Mariah_Magdalena

  Polisen vill inte ha invandrare eller zigenare i sin statistik – om de kan undvika det.
  Vi kommer att få uppleva massor av kriminalitet framöver som inte kan ”bevisas”…..

  • Lucidor

   Kanske vi får se en utveckling liknande den i norra Sverige när det gäller rovdjursproblem: ”Skjut och gräv!”?
   Skulle inte bli förvånad…

   • modernghost

    Skulle inte förvåna mig om detta redan praktiseras lite här och där, man lämnas ju inget val enligt vad jag läste ovan…

   • 585961

     Ja dags för medborgargarden om inte polis och åklagare sköter sitt jobb, inget annat alternativ finns

    • GÖsta Fredriksson

     JAG ÄR MED NU MÅSTE VI SÄTTA STOPP.

  • ledsenfarmor

   De menar att Reinfeldt och Lööf inte vill ha in zigenare i statistiken? Är de som ligger bakom invasionen av detta folkslag, sedan har vi Waberi som lobbar för sina terrorsitfriends.

 • kirre

  Nog skulle det väl gå att få det här fallet klassat som hemfridsbrott. Kunde zigenarpacket visa upp något kvitto från den här ”stuguthyraren”?

 • falukillen

  nu är det väl dock så att polisen grep dem, och den känslige ÅKLAGAREN betstämde att de skulle släppas..

  • GÖsta Fredriksson

   ÅKLAGAREN  MÅSTE VARA EN MES.

 • Lucidor

  Men vad ända in i glödhetaste… Vi har delegerat åt polisen att mot ersättning via skatten bland annat hålla efter sånt här pack. Det är deras förbannade skyldighet att svara för medborgarnas säkerhet och att skydda deras egendom. Uppfyller de inte denna överenskommelse borde rimligen avtalsbrott råda varvid rätten att agera kraftfullt för att få avhyst snyltgästerna och tvinga dem att ersätta återgår till den/de drabbade. Jag tror vi kommer att se mer av sådant agerande om det är så illa våra rättskipande myndigheter sköter sitt uppdrag.

 • robban1

  hmm får mig att tänka på tumba-tarzan :) lite annat pådrag på den tiden :)

  • kirre

    Skillnaden mellan Tumba-Tarzan och det här slöddret var att Tumba-Tarzan och hans två bröder som vittjade sommarstugor skitade aldrig ned efter sig.

 • http://dalkullansrevir.wordpress.com/ Karin

  Man mår illa. Bedrövligt

 • SM811

  Vad är det för poliser som kan släppa iväg dessa ”Zigenare” eller var det åklagaren som gjorde det?
  Gå på det att de hyrt när de brutit upp lås?

 • Lucidor

  Är det någon som har egna erfarenheter av dessa snyltisar? Jag undrar hur de reagerar om man kör den hårda stilen – låt fantasin göra sitt vilken grad av hårdhet som avses – Drar de eller ställer de till än värre? Man ska ju inte underskatta det nakna våldets effekt på idioter.

  • nizze

    tyvärr så blir det värre,upplever dom varje år på campingen.Dom skiter totalt i vad vi o Polisen tycker.Är ett jävla pack

   • 585961

     Skicka ut skiten ur landet då hur svårt kan det bli, skärp er poliser och åklagare sköt ert jobb bättre det är vi skattebetalare som står för lönen åt er eller trodde ni det var zigenarna??

   • GÖsta Fredriksson

    JAG BLIR BARA FÖRBANNAD OCH VAD HJÄLPER DET.
    UT MED DOM FRÅN SVERIGE NUUUU

  • Jannemelin

   Dom drar sig inte för att använda grovt våld för att få sin vilja igenom. Har själv blivit rånad i hemmet 2 ggr av romer. Har oxå fler bekanta som blivit tvingade att skriva över bilar till dom och fler skrämmande exempel. Saken är den att dom kan fortsätta så länge vi blir dömda när vi kallar dom tjuvar eller zigenare. För där behövs inga bevis, räcker med att romerna gråter i pressen.

 • gubbstrutten

  Tråkigt för de drabbade. Man får bara hoppas att stugägaren är (var) en genom-politiskt korrekt mångkultutivrande folkpartist (typ Maria Leissner). Frågan är bara om sådana filantropiska dårar får upp ögonen. Titta bara på Tord Magnusson som fortfarande ömt omhuldar sin husneger som stal värdefulla smycken.

  • falukillen

   Tord hade väl blandat ihop orden Sommelier och somalier.. :-)

  • xbenedictx

   När skall han (Tord Magnusson) komma ut ur garderoben och gå med i Prideparaden.

   • 585961

     Ja dom hade säkert en affär ihop, därav tårarna

 • snickersson

  som man röstar får man leva

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Finns inte bevis? Man ger ju bara upp. Ännu ett bevis på att vi måste ha den sämsta poliskåren i europa. Är inget annat än ett skämt hela högen.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Romsk ”housenapping” är välkänt i Storbritannien. Verkar som man testar om det funkar här också….

 • Karpstryparn

  ”Jättetrevligt” med mångfald…..NOT!

 • RobertSt2

  ”Hur kan polis missa inbrott, vandalisering, skadegörelse, stöld, egenmäktigt förfarande, intrång etcetera?”
  Enkelt! De var ju ett av de nya herrefolken!

  • Agera1

   Klart polisen missar dessa brott. De ger ju inte lika fin statistik och pengar in till staten…

 • Maffle

  Namn på åklagaren som släppte packet???

  • 585961

    Herr eller fru DÅRE skulle jag förmoda

 • Mcmlxvi

  Man undrar utöver detta varför vi ska ha polis? Eller åklagare kanske det är som är bovarna egentligen. Poliser har jag aldrig haft några problem med utan dom verkar mer göra sitt jobb men blir ofta stoppade eller hämmade av en åklagare. Så logiskt sett borde åklagare avskaffas då dom inte gör den nytta dom borde.

  Som bevis – VAD krävs? ATT ägarna till huset hade blivit mördade eller?
  Stackars dom vars trygghet har raserats ännu mer.

  Är det bättre med USA-stilen, att skjuta först och fråga sedan? Åberopa självförsvar och sedan SJÄLV sitta inne. För det är så vi är på väg – våra rättigheter har tagits bort för oss och de som ÄR kriminella ska skyddas. Hur i helvete har det kunnat bli såhär??

  • Lucidor

   Man kanske skulle börja tillämpa dessa j*****s egna metoder när samhället uppenbarligen är impotent? Låt säga, plocka enskilda när de är ensamma eller åtminstone få i antalet och använda dem som förhandlingsunderlag. Ja, jag vet att det är Hollywood, olagligt osv men VAD kan vi göra när rättsväsendet sviker oss?
   Vakna svenskar – gulliga och exotiska Katizi finns inte längre (om hon någonsin har funnits…)! Ni måste vänja er vid att det är självskydd som gäller numera.

  • 585961

    En massa dårar i riksdagen  som en stor del röstat på , media som aldrig skriver eller pratar om sanningen (i TV och radio)nej jag röstar SD nästa val också

 • mnilsson99

  Om man hyr en stuga för 5000 spänn så brukar man väl få nyckeln också samtidigt? Eller brukar man få bryta upp det man hyr?? De svinen de vet hur de ska ljuga sig fria.

  • GÖsta Fredriksson

   URSÄKTA MIG .UT MED DOM FRÅN SVERIGE OMEDELBART NU FÅR DET VARA NOG.

 • Lasselito

  Det är knappast polisens fel utan våra politiker som stiftat för tandlösa lagar. Jag skulle snarare gissa på att polisen är de som är mest upprörda över att inget görs åt problemet.

  • Ruskie

    Polisen har viktigare saker för sig som att jaga cannabisbrukare, ex i malmö, landskrona regionerna bla.

 • Gäst

  Dessa förbannade snyltare har fått fri lejd alldeles för länge. Man ska ta hänsyn till dom och deras rättigheter, men skyldigheter har dom tydligen inga. Och skulle det visa sig att dom har det så SKITER dom i dessa. I Esklistuna blir deras försörjnings stöd ALDRIG ifrågasatta pga att personalen känner sig rädda för ROMERNA. Detta talas det tyst om men jag har fått min information inifrån av en som önskar vara anonym. Dessutom sprider dom skräck i stan genom att begå grova hemfridsbrott och rån som dom följer upp med övergrepp i rättsak så ingen vågar göra något. Dom är praktiskt taget oantastliga. Och vems fel är detta? Jo, alla ni som skriker RASIST! Ni omöjliggör alla ingrepp då det inte är ok att ens påtala problemet. ÖPPNA MUNNARNA OCH SKRIK UT ER FRUSTRATION! LÅT INTE PACKET FÖRSTÖRA VÅRAT LAND!

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Zigenare är som vandringsgräshoppor. Kommer i flock, förstör, snyltar och drar vidare. Hemskt folk.

 • Orregyllensnorre

  Ullenhag har sett till så att DINA skattepengar går åt till att finansiera Zigenaråret 2012. Media ska basunera ut hur rik och fin kultur dessa missförstådda individer har.

  Nu vet man att det är ok att ta andras egendom i besittning, varför inte åka ett stort gäng och festa loss i Ultottens lya ? Supa, göka, trasha, spy och vandalisera. Sedan säger vi att en okänd man hyrde ut huset, och vi handlade i god tro.

 • 585961

  Vad fan gör dessa zigenare i Sverige annat än  rånar, förstör utnyttjar och misshandlar, måste inte EU invånare visa att dom kan försörja sig själva när dom kommer  till gränsen som turister  eller släpper man in vad skit som helst, undra om man ska ta en tur till rumänien och våldgästa någon trach zigenare, leva loppan på hans bekostnad

  • Jan Ove Allan Malmgren

    Du är död inom en timme…

 • clust

  Zigenare är som de muterade inavlade monstren i Wes Cravens ”The Hills have Eyes” . Vilka jävla äckel säger jag bara. Polisen gör mig förbannad! Är det konstigt att blattar inte har respekt för den svenska polisen eller? De är så förbannat rädda och mesiga.

 • Antiallt

  Antagligen hörde dem till gruppen som på midsommar invaderade campingen i Kungsör, och han som hyrde ut stugan är i så fall känd sedan tidigare, i liknande fall

 • GÖsta Fredriksson

  NU MÅSTE VI GÖRA NÅGOT ÅT DETTA UT FRÅN SVERIGE ELLER ÄR JAG RASIST