Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Ficktjuvsligor härjar i Göteborg – alla är ”ensamkommande flyktingbarn”


ENSAMKOMMANDEBLUFFEN Så kan vi då presentera svart på vitt, fakta eller bevis om ni så vill – för delar av ensamkommandebluffen. Eller rättare sagt, en PK-tidning vid namn Göteborgs-Posten publicerar otroligt nog sanningen, på första sidan dessutom.

Men bara i pappersupplagan, annars kan ju för många få läsa sanningen. Men det är ändå strongt gjort av gammelmedia att skriva precis sanningen. GP skriver klart och tydligt att alla ficktjuvar polisen tagit är ensamkommande flyktingbarn med flera olika identiteter, som sedan går upp i rök. Vi skriver inte mer här, det räcker att ni tittar och läser tidningen själva nedan. Klicka bara på bilderna och läs det gulmarkerade, det räcker gott. Och arg blir man – vi vet.

Klicka upp bilderna och läs fakta

Är texten för liten nedan, högerklicka på bilden och välj ”Öppna i ny flik”

 • Oberst

  Sök gärna asyl – utanför Europas gränser!

 • RobertSt2

  VARFÖR låser man inte dörren om dessa ‘ungdomar’? Som det är nu är det ju bara att spankulera ut, eller har jag missförstått?

  • Mcmlxvi

   helt klart är det så.
   Dessa är inte inlåsta utan har sina rättigheter + bidraget så dom kan handla och roa sig. De stackars ”barnen” måste kunna gå på bio och ha senaste mobilen aka smartphone.
   Tänk också på alla kläder dom måste ha som dom sedan ”tappar” (läs säljer) och får då en ny uppsättning.. Japp det har hänt i min stad vilket jag t o m hörde samtal om.
   ”Fan jag sålde skorna jag köpte så jag måste till soc och få pengar till nya… Det funkar alltid vad kan dom göra?”
   Killen ovan var kompis med en väns son så jag kollade upp det för skoj skull då.
   Och visst hade han fått pengar till skor… igen. Skor för en sådär 1200:-
   Dom han sålde var samma typ och säkerligen samma pris.

 • kingdong

  UT med PACKET!!!

 • Krickadollos

  precis vad vi behöver! tror inte någon (bortser knarkare) som samfällt är galnare än 7 klövern slår priset

 • Krickadollos

  men vem vet ! nåt har hänt  våra sk ledamoter gerging deras sk jouornalister ha tappat hakan  
  ingen vågar säga n
  ått undertiden pågår massinvandrigen  som vi till sist måste betala med mindre äldrevård elller allmänt.    vem som har huvudet i behåll röstar på ett sånt
  öde

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Detta vet varje normalt funtad människa men tyvärr ingår inte politikerna i sjuk-klövern eller pk-mediafolk i denna normala kategori människor.

 • Krickadollos

  våra gamla fattar ju inte hur deras som dom va van vid stod p¨å deras sida! sviker dom! nu gäller annat! förr! skatt bra vård nu är sverige världens ocialbyrå så så oavs  ställ dej kö  mvh ville bara skällla på
  moderaterna men det är hela äckliga 7 klövern som sabbar pengarna

 • Krickadollos

  det är livsfarligt att såna som reinfeldt ska va stadsminister  karln har ju inte jobbat vanligt en dag i sitt liv hur kan någon tro på han. det känns som han  har munläder denne fredrik kan jag säga med kraft han har inte gjort ett skår fysiskt för att lyfta landet sverige ! hans teorier får v lida av!

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Det kanske är Margreth Heirås som är ledaren för denna verksamhet. Det är ju baaaarn.

 • xbenedictx

  Mentalsjukhusen lades ned, istället blev hela landet en enda stor öppen mentalvårdsanläggning. Där alla jordens 6 miljarder svenskar/svenskor kan komma och gå som de vill.

 • Farjag_Intelov

  Nänä, detta är inte sant. Stackars barn att bli uthängda så här, fyfan vad rasistiskt. Jävla rasistsida, interpol borde stänga ner sånt här! Jag ska maila Ullenhag. Så det så!

  • Ruskie

    Yttrandefrihet vad är det?

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Gör så, så ska du få en lektion i yttrandefrihet.

   • veryoldfool

    Jag tror nog det var ironiskt menat.

  • Bajen666

   Är du dum på riktigt eller…?

   Du behöver inte svara för vi vet svaret redan..stolpskott, skjuter budbäraren sicken idiot..!

   SD 2014.

 • Farjag_Intelov

  För de som läser här. För en tid sen hade min (plast)faster ett besök på OBS! i Burlöv utanför Malmö. Medans de väntar på de andra nära utgången, märker hon att plånkan är borta, den hon stoppade på sig dryga minuten sen. Hon ser ett gäng av ensamkommande barn och säger till dem på skarpen något i stil med ”ge mig min plånbok”, svaret blev vi har inte den eller nått i den stilen, men när hon röt till igen visade det sig att den ”rasistiska instinken” var rätt, och de gav tillbaka den. Fan helt sjukt, både att det hände och att hon som 50+ törs det. Haha, krutgumma?

 • Andersonszkan

  Tja, vad ska man hitta på som ett stackars ensamt baaarn på andra sidan jordklotet när batikhäxorna har tagit hand om dom primära behoven och det inte kliar i pungen längre, socialbidraget har trillat in, Iphonen är laddad och Ray Banbrillorna på plats i trynet…Lets go, lets go, lets go, lets go, lets go ner på stan Lets go, lets go, lets go, lets go, lets go ner på stan å i stan så ger vi järnet å vi bangar inte för nåt…

  • Erik

   Du verkar inte veta speciellt mycket om Peter Hjörnes agenda. Läs det han skriver så kommer du att inse att svenska folket INTE är något som han bryr sig om. Jag trodde att göteborgare var smartare än så?

   • Andersonszkan

    Peter Hjörne är som sagt var en genuin göteborgare – jag har faktiskt träffat honom och vet att hans engagemang för Göteborg är äkta – hur förklarar du annars dessa artiklar och alla artiklar om den somaliska tragedin där männen hänger i parkerna och tuggar kat medan deras kvinnor får försöka ta hand om alla barnen bäst dom kan?

    Göteborgare ÄR smarta – fråga Kapten_Krok som skrivit denna artikel.

    • Erik

     Men då borde du ju veta att Peter Hjörne förespråkar en fortsatt kraftig massinvandring till Sverige (och till Göteborg) och att han föraktar både Sverigedemokraterna och all kritik mot massinvandringen? Du läser väl det han har skrivit på ledarsidan i GP?
     http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.231159-peter-hjorne-stjalpte-mer-an-det-hjalpte
     http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.454998-peter-hjorne-ta-diskussionen-pa-allvar-

     • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

       Han är affärsman och förstår att kunderna är de som betalar hans utsvävningar ;-) )

     • Andersonszkan

      GP tillhör utan tvekan Pravdapressen – därför sa jag upp min mångåriga prenumeration för 3-4 år sen, men GP tillhör i alla fall de bättre dagstidningarna – tillräckligt bra för att jag skulle bli ”rasist” efter att ha läst den i ett antal år. 

      Min kommentar gällde bara hans engagemang för Göteborg – inget annat.Jag vet att dom inte gillar SD på GP, men finns det någon tidning i Sverige som gör det?

     • Erik

      Okej. Jag ville bara kolla att du visste om Hjörnes ”tillhörighet” och agenda. Jag gillar också Göteborg.   :-)

 • Erik

  När de ”ensamkommande barnen” skulle komma till min kommun så påstod politiker och tjänstemän att detta minsann var oerhört motiverade och välartade barn som skulle ses som en viktig och värdefull tillgång för Sverige. När ”barnen” väl kom på plats så visade det sig att de hade skägg, var analfabeter och gillade att stjäla och slå sönder saker. Flera av dem hade redan befunnit sig i Europa under en längre tid och sökt asyl i flera andra länder. Ändå får nästan alla PUT i Sverige.
  Skulle jag glömma mitt leg när jag ska in på krogen så släpps jag inte in. Men när dryga 35.000 asylsökande kommer utan leg eller pass så är de välkomna in för att bli livstidsförsörjda av svenska folket. Sedan klagar kommunpolitikerna att det inte finns tillräckligt med pengar till vården, skolan och omsorgen. Är någon förvånad?

 • Krickadollos

  de bästa är att 
  sanningen ökar folk vill som fö
  rr höra nyheter  aftonbladet har blivit en riktig ddr blaska ni pixlar t o m

  • 585961

    Slutat läsa lögnerna , finns ju andra sätt att få reda på sanningen

 • Krickadollos

  hys hopp bättre blir 2014 vi som är så jävla less på arroganta skitstövlar som inte lyssnar är minst 85
  %  SD å vår sida  är minst 20 procent om inte mer för bvi är ett klassiskt mittenparti med krav på lag och ordning 

 • Krickadollos

  för oss på sd är det lätt att profilera sej ty resten suger kuk på 7klöverpartaj

 • Pingback: Asylmissbruk | Petterssons gör skillnad

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  De är bara intresserade av att tjäna pengar på skäggbarnen, hur skäggbarnen beter sig är ingen intresserad av

 • DrThomasJackson

  Helt rätt Erik, Peter Hörnes är en ulv i fårakläder. Jag anser det viktigt med politikers inre världsbild. Peter Hörnes tillhör icke den kristna religionen, han har aldrig gått i söndagsskola, han har en helt annan världsbild och agenda än Sveriges naiva kristna som följer hans spår.  Just detta att svenskar tror att alla har samma världsbild som de själva är oerhört tabu att diskutera.   Hjörnes har t.ex. gjort kommunisten och apatiska-barn plågaren Gellert Tamas till gästprofessor på Journalisthögskolan i Göteborg.
  Noll förtroende för Hjörnes!!   Hjörnes tänker enbart på sin egen position.  Att han skall få ”beröm” för att han som medioker journalist för en gång skull beskriver sanningen är ett symtom på ryggradslösheten hos svenskar. Den enda med ryggrd i Sverige är SD, SvP, ND,  SMR alla kristna invandrare och ett fåtal övriga. 

 • Orregyllensnorre

  Det dynamiska samhället enligt maskrosen. Höjden av dynamik är väll att kunna gå upp i rök !

 • Nisse

  Har fått lära mig många nya ord i mitt liv

  Gruppvåldtäkt, ekonomiska flyktingar, skäggbarn,månggifte  och hedersmord haha 
  Allt detta var helt okänt i Sverige  när jag växte upp. 

 • http://twitter.com/Aftonbluffen Farbror Jan

  Ensamkommande ficktjuvar ska nu läggas till benämningarna 

 • http://profiles.google.com/pirinhagbg Fredrik Larsson

  Börjar upplagan för GP bli besvärande låg, tro…?