Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Skottdrama i Norra Kortedala, Göteborg


Gilera Runner

MERA SKJUTNINGAR På Aprilgatan, om det var första Aprilgatan eller inte vet vi inte, men den ligger i alla fall i Norra Kortedala. Där avlossnades flertalet skott från två mopeder(!) som sköt mot varandra. Det är två svarta Gilera Runner med två personer på varje moped.

På den ena mopeden fanns två maskerade personer. På den andra mopeden hade gärningsmännen hjälm på sig. Brottsplatsen avspärras där hylsorna ligger, för en tekniskt undersökning. Troligtvis är det återigen ett invandrarrelaterat skottdrama.

Ingen känd personskada är rapporterad – och igen kan vi konstatera att antingen är det lösa skott eller så får de lära sig att sikta bättre.

Brottsplatsen är korsningen Decembergatan, Aprilgatan och Junigatan. Den ena mopeden var blank svart och den andra matt svart. Det finns flera vittnen till händelsen. Ingen person ännu inkommen till något sjukhus i Göteborg skottskadad. Det hittas även hylsor på Oktobergatan och Novembergatan.

De gärningsmännen som saknade hjälm hade svarta munkjackor på sig. Ingen gripen ännu. En förundersökning inleds med rubricering försök till dråp.

 • Andersonszkan

  Kära nån, inte ett mopperån till – har inte våra berikare tillräckligt med socialbidrag i fickorna – och dessutom går det ju ett flyg varannan timme till Nordafrika och Mellanöstern – åk hem och råna varandra och låt oss fira vår semester i lugn och ro.

 • Saxtorparen

  Vilken panghistoria .
  Det smäller som fan över hela landet men det blir förhållandevis få skadade.
  Svenskar brukar inte skjuta på varandra det kan ju bero på att vi skjuter för att döda och då oftast på levande djur .

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Ah, så det är därför försvaret vill ha in alla blattar. De skall lära sig att träffa med varje skott…….

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Om dom ”vid Allah” lovar att bara skjuta på varandra,kan väl någon generös t.ex.jägare donera lite skarp ammunition,så att dom får skjuta på varandra!Skulle funka som någon slags ”självsanering” !