Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Sex zigenare fick 15 års fängelse för människohandel och övergrepp


KRIMINELLA ZIGENARSLÄKTET Som vi skrivit om massa gånger så är norsk media ärlig, och oftast pixlar de heller inte bilder på kriminella samhällsparasiter. I norsk media kunde vi igår läsa om domen i Norgehistoriens största människohandelsfall som föll i Bergen igår. 

Sex zigenska rumäner i åldrarna 20 till 46 år dömdes för människohandel. Offren är fyra minderåriga barn på 13-17 år i det så kallade ”Zigenarmålet”. Dessutom har en 38-årig zigensk kvinna dömts för att ha bidragit till våldtäkt, och en 26-årig zigenare dömdes för sexuella övergrepp mot en 13-årig flicka.

De är alla dömda att ha utnyttjat fyra minderåriga flickor med att stjäla från butiker, tiggeri och sälja falska guldvaror på olika platser i Norge och Sverige under några år fram till oktober 2010.

Hordalandpolisen har jobbat med fallet sedan hösten 2010. En 38-årig zigensk mamma döms för att ha bidragit till våldtäkt av sin egen dotter. Dottern, som vid denna tid bara var elva år gammal, hölls fast av flera män och våldtogs genom en så kallad, mycket sinnessjuk, verkställighet av äktenskapet för romska traditioner. Den rumänska zigenarmamman dömdes till 3,5 år fängelse och ska utge skadestånd på 240 000 norska kronor.

Två av zigenarna i rätten – ingen pixling i norsk media

Den nu 15-åriga flickan sade i rätten:

- Flera män höll mig, och jag var mycket upprörd och grät och sade att jag var emot det. Och sedan hade vi ändå samlag. Jag minns mycket väl att jag hade en stor och fruktansvärd smärta.

Mannen som utförde sexuella övergrepp på 13-åringen dömdes även han till 3,5 års fängelse. Den mildaste påföljden blev fängelse i 1,5 år, medan den strängaste blev 3,5 år. Totalt fick de sex zigenarna 14 år och tio månaders fängelse. Åklagaren hade yrkat fängelse på totalt 26 år.

13 år gammal, blev hon såld av sin familj för 10 000 € och blev tvångsgift med en 15-årig pojke. Enligt åtalet mot hennes svärföräldrar så har de tvingat henne till Sverige och Norge för att stjäla, sälja falska guldvaror och tigga pengar.

- Svärmor min låtsades som att hon samlade på tomma flaskor, så att polisen inte skulle lägga märka till henne eller inte fråga henne vad hon gjorde, förklarade hon i en videointervju som visades i rätten.

Flickans svärfar, som också har samma allvarliga anklagelser hängande över sig, är dock tillbaka i Rumänien.

- Han hade rest tillbaka till Rumänien innan vi fick tag på honom. Genom Europol är han efterlyst i hela Europa, men vi har inget utlämningsavtal med Rumänien, säger polisen advokat Rudolf Christoffersen.

Så chansen är liten att han aldrig blir dömd. Om sin svärmor säger flickan:

- Hon tvingade mig att ha sex. Tvingade mig att tigga. Tvingade mig att stjäla. Hon slog mig. Svor åt mig. Höll fast mig i bena i Rumänien. Hon fick två kvinnor att hålla fast mig. Och jag vill att hon ska straffas.

Varför måste vi ha dessa i Norden? Ullenhags gullepluttar.

ba.nonettavisen

  • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

    WOW, helt unika zigenare i Norge !!
     Vilken tur att  vi inte har samma brottsliga pack i vårt vackra DDR !

  • Blodsven

    Det verkar som om Maria Leissner behöver ta en tjänsteresa till Norge och läxa upp guttarna. Så här kan väl inte de ”missförstådda” romerna behandlas när det t.om. är ziggisarnas eget år här i dårhuset…