Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Jack London: ”Morgondagens Sverige är redan här…”


INSÄNDARE Jack London bjuder här på en lång, men väldigt sann lördagskrönika om Sverige, och framtidens Sverige, som redan står för dörren och knackar på med en lie i handen. Om det lögnaktiga och korrumperande politiska etablissemangets egen vulgära och falska fantasiprodukt: Rasistspöket! 

”Hur den förrädiska Alliansen framgångsrikt förvaltar det socialdemokratiska arvet. Eller… en pedagogisk studie i hur man framgångsrikt ödelägger ett helt land, på kortast möjliga tid.”

Trots ständig opposition i sociala media – som återfinns på samhällets redaktionella skuggsida – mot den galna politiken som driver landet till upplösning och definitiv utarmning av nationalstaten Sverige, vill ingen ansvarig politiker lyssna. Situationen blir alltmer alarmerande grotesk för varje månad. Medan svensk massmedia med sina åsiktsfostrande skribenter censurerar och föraktar oliktänkande, samtidigt som massinvandringen lovordas och kläs i superlativer.

Mellan åren 2006-2011 beviljades officiellt (Migrationsverket) 472 903 människor uppehållstillstånd i Sverige. Alltså nästan en halv miljon; vilket bör ligga sanningen nära inkluderat alla utlänningar som under samma period gått under jord då man vägrats uppehållstillstånd, och vilka därmed uppehåller sig illegalt i landet.

Migrationsverkets prognos för ”nyanlända” till ”Hotel Suecia” under 2012 och 2013 ligger på 174 500. (62 000 asylsökande och 112 500 anhörighetsinvandrare.)

Åsiktsdiktaturen anförd av 7-klövern, bestämmer den totalt absurda dagordningen. Sverige skall fungera som världens största socialbyrå; framför allt för muslimer, samt på senare tid även för zigenare. Punkt slut!

Man läser i media och häpnar över hur sossarna ökar: ”Om det vore val i dag skulle socialdemokraterna ta hem det.”

Vad svensken inte fattat, och sannolikt heller inte kommer att begripa, är att oavsett vilket parti i 7-klövern som sitter i regeringsställning, kommer det precis lika många asylsökande och lika många anhörighetsinvandrare – medan landet och svenskarna fortsätter att plågas och utarmas i samma takt och omfattning. Det kommer att rånas, plundras, slås ihjäl, skjutas, våldtas, stjälas, misshandlas, mördas, knivskäras, eldas bilar och skolor och soprum i precis samma utsträckning!

Jag har då aldrig hört ett enda ord, om att just socialdemokraterna skulle ändra på detta samhällsnedbrytande, för svenskarna och Sverige destruktiva och utarmande koncept!

Vad som ännu inte gått upp för svensken är att det gemensamma svenska politiska målet – och sinnessjuka beslutet – avser upplösning och utplåning, samt islamisering av Sverige. Denna blocköverskidande ambition ligger orubbligt fast.

Mitt framför våra ögon utspelas en nationell tragedi utan motsvarighet. Ödeläggelsen och förintelsen av ett helt land.

Okontrollerad massinvandring i symbios med oansvariga, hjärndöda och omdömeslösa politiker, påhejade av politiskt korrekt och grymt korrumperad massmedia, leder till en dramatisk underminering av samhället. Vars obehagliga ingredienser: splittring, kaos och destabilisering – vi ser i dag.

Politiskt vansinne och massmedialt vanvett, är på väg att lamslå och söndra landet.

Sverige håller på att förblöda…

”Flyktingindustrin” har utvecklats till ett omättligt svart hål, som glupskt slukar miljard efter miljard av svenskarnas skattepengar. Skattefinansierade offentliga sektorn i anslutning till flyktingcirkusen växer så det knakar, medan man måste spara på övriga kostnader. Samtidigt som viktiga samhällsbärande sektorer havererar; inte ens infrastrukturen fungerar tillfredsställande längre.

Oberoende källor räknar med en kostnad på omkring trehundra miljarder om året för att hålla hjulen rullande i denna totalt improduktiva ”flyktingindustri”! Alltså 800 (åttahundra) miljoner om dagen…!

Någon förändring till det bättre finns inte i sikte. Det händer ingenting, med aldrig så hårt knutna svenska händer i byxfickorna! Demokratin som berövats oss genom censur, smutsjournalistik, manipulerad sanning, politisk lögn, falsk propaganda och massmedial tystnad kring verkligheten; tillsammans med tvång, politiskt hot och vänsterextremt våld, kan aldrig återerövras genom likgiltighet. Så enkelt, eller så svårt, är det… Demokratin måste ständigt försvaras. Öppna historieboken!

Gång efter annan genomför den mentalt instabile Fredrik Reinfeldt, tillsammans med stalinisterna och marxisterna i miljöpartiet, för svenskarna direkt föraktfulla och för samhället destruktiva och förnuftsvidriga beslut.

Ett av många uttalade hån mot svenskarna, syftar till att belöna – enligt svensk lag – illegala utlänningar i Sverige med fri medicin, tand- och sjukvård, samt vilka även medges starta företag… och att barnen skall få gå i skola!

Alltså premieras ogenerat individer som bryter mot svensk lagstiftning! Genom att ge dessa – enligt svensk lag kriminella figurer – sociala rättigheter som svenskarna själv måste betala dyrt för… Vansinnet saknar fullständigt gränser i dagens Sverige!

Fast de manipulerade, hunsade och nedtryckta svenskarna förefaller inte vilja ha någon förändring. Man är nöjd med situationen. Svensken vill inte ha sitt redan svårt sargade land tillbaka; en gång präglat av trygghet, öppenhet, framåtanda samt demokrati.

Vuxna svenska män och kvinnor som har både körkort, barn och familj, äger bil, motorcykel och eget hus med trädgård. Vuxna svenska män och kvinnor som har ansvarsfulla jobb och är vana att dagligen fatta beslut kring familjen, barnen och arbetet… Vuxna svenska män och kvinnor som går i märkeskläder, åker på semester till Thailand, har husvagn, sommarstuga och båt, jagar och fiskar, flyger till Australien och USA, bjuder goda vänner på fest… dricker viner från Bourgogne och Rioja och äter oxfilé.

Men som då det kommer till kritan, ändå inte förfogar över mer mod eller civilkurage, än att man enkelt låter sig toppridas och skrämmas av det lögnaktiga och korrumperande politiska etablissemangets egen vulgära och falska fantasiprodukt: Rasistspöket!

Rasistspöket

Detta är en nationell ynkedom utan dess like… vilket gör svensken till en kvalificerad och opålitlig ynkrygg! Jag är ledsen att behöva säga så om mina landsmän. Men jag skäms uppriktigt över att behöva tillhöra ett så ryggradslöst folk!

Vid senaste riksdagsvalet 19 september 2010, var det drygt nittiofyra (94!) procent av den röstberättigade svenska befolkningen som utan att blunda önskade sig detta Sverige:

…daglig import av arbetslöshet och nya bidragstagare, okontrollerad massinvandring från utomeuropeiska länder, ”arbetskraftinvandring” till icke existerande arbeten, anhörighetsinvandring av hela byar i Mellanöstern, Afghanistan, Somalia… kontinuerligt utbyte av den etniskt svenska befolkningen, ökande bidragsförsörjda etniska enklaver som lever isolerade från svenska samhället… på bara några årtionden har en femtedel av landets befolkning bytts ut, de sista 35 åren har 1,3 miljoner utlänningar beviljats uppehållstillstånd i Sverige, de flesta från muslimska länder i Mellanöstern och Afrika. 

…de senaste åren har 472 903 utlänningar getts uppehållstillstånd i Sverige… mångkulturellt kaos, religiös fanatism, islamism, antisemitism, analfabetism, vandalism, samhällsterrorism, vänsterextremism, asylturism, mångkulturism, bidragsturism, politisk terrorism, marxism… utanförskap, slum, fattigdom, gatutiggeri, arbetslöshet, segregation, misslyckad integration, oanständigt parasiterande på socialsystemet, fusk och bedrägeri, assistansligor, plundring av socialsystemet, fuskande vårdcentraler, olagliga trafikskolor, mångkultursvindleri… nygamla sjukdomar, konsangvinitet, sekundäreffekter/sjukdomar till följd av inavel, omskärelse, dagliga kniv- och skottskador, orealistiskt hög belastning på sjukvården… ghetton, förortshelveten, släktfejder, kusiner, bröder, morbröder, farbröder, bilbränder, sophusbränder, skolbränder, hämndaktioner, dagliga skjutningar på öppen gata, vandalisering av polisbilar, halva stadsdelar i brand. 

…gatstenar som vapen, pistolbeväpnade småtjuvar, bilbrännare, etniska konfrontationer… upplopp, samhällsterror, sabotage, kravaller, flaggbränning, terroristattacker mot utryckningsfordon, stenkastning mot bussar och bilar från viadukter, väpnade rån mot busschaufförer, vandalisering av allmän egendom, mord, oprovocerat våld, trafikvåld, gatuvåld, skamvåld, ökat våld och hot mot brevbärare – arbetsförmedlare – sjukhuspersonal – socialtjänstemän – personal på asylboende och flyktingförläggningar, snöröjare i invandrartäta områden utsätts för hot och sabotage, misshandel av tidningsbud, stöld, rasering av strukturerna i samhället… organiserad brottslighet, tung och brutal kriminalitet. 

…beskyddarligor, kriminella gäng, ungdomsgäng, våldsbenägna flickgäng, gängkrig, gängrån, gängmisshandel, gängrelaterad brottslighet, pyrotekniska smällare och raketer avfyras i skollokaler, våldsprovokationer, tonårsmördare, ritualmord, ständigt vapenskrammel, bombattentat, butiksrån, värdetransportrån, ungdomsrån, vägrån, väskryckning, plundring… klanrivalitet, rån av handikappade, rån av åldringar, rån i hemmen, villainbrott. 

…lägenhetsinbrott, aggressivitet, manipulering/skimning av bankautomater, nya droger, khattuggande, vapensmugglare, narkotikasmugglare, människosmugglare, hormonpumpade kamphundar på gatorna, religiösa konflikter, utpressning, politiska hot, nyårsraketer som vapen mot polisen, brandbomber mot polisbilar och polisstationer, attacker mot olika samhällsfunktioner, integrationsproblem. 

…massmördarideologin islam ges allt större inflytande i samhället, krympande yttrandefrihet samt växande hot från islam, islamistiska dödshot mot svensk konstnär, upphävd kvinnofrid, muslimer mördar sina egna döttrar, muslimska ”hedersmord”, muslimska balkong- och tunnelbaneknuffare, muslimska män vars ”respekt och heder” sitter i deras döttrars könsorgan…

tvångsäktenskap, barnäktenskap, kvinnomisshandel, ingen respekt för kvinnan, svenska kvinnor förolämpas ständigt, svenska kvinnor betraktas som horor och allmän egendom, svenska kvinnor tilltalas svennehora, gruppvåldtäkter, serievåldtäkter, brutala våldtäkter, synnerligen hänsynslösa våldtäkter, åldringsvåldtäkter, barnvåldtäkter, våldtäktsförsök, arabiska läkare som våldtar patienter… balkongknuffning, kidnapping, könsstympning av muslimska flickebarn, muslimskt kvinnoförtryck… moskébyggen, muslimska bönerum i skolor och på arbetsplatser, muslimska bönerum på IKEA, muslimska toaletter i (hål i golvet) på Malmö Högskola, källarmoskéer, minareter, halalslakt, muslimskt präglat livsmedel, muslimska krav i all oändlighet, muslimska politiska gatudemonstrationer…

…skolböcker och läroplan skrivs om för att passa islam, ingen skolavslutning i kyrkan, muslimanpassad TV, muslimska undantag, muslimska friskolor, muslimska koranskolor, muslimska flickskolor, särskilda muslimska högtider, särskild skolmat för muslimer, muslimska bidragssvindlare, önskemål om särskild lagstiftning för muslimer, separata badtider på allmänna bad för muslimer, muslimsk könsapartheid, muslimska sharialagar, islamister i Sveriges riksdag: Abdirizak Waberi (m), Mehmet Kaplan (mp), Nalin Pekgul (s), koranen i svenska kyrkan, koranen på dagis, koranen i skolan, koranen hit och koranen dit… kränkta muslimer, diskriminerade muslimer, förolämpade muslimer, missförstådda muslimer, militanta muslimer, muslimska åldringsdräpare (Landskrona), muslimska självmordsbombare, ”svensk/muslimska” terrorister, radikala islamister, extremt höga muslimska födelsetal, demografisk krigföring, … niqab, slöja, burka, ingifte, polygami, degenerering, expansiv islamisering, det blivande kalifatet Sveriges väg mot islamsk monokultur… under tiden poppar moskéer (terrorist- och sambandscentraler) upp som svampar ur jorden. 

Vidare tycker 94 procent av svenskarna att följande är helt OK…

Transportarbetarförbundet donerar 300 000 kr till skattefinansierade vänsterextrema åsiktsregistreringsorganisationen EXPO… Leif Silbersky (girig brännvinsadvokat), Jerzy Sarnecki (notorisk lögnare), Jan Hjärpe (politiskt korrekt islamvän och muslimkramare) ”kända från TV-sofforna”… hårt politiskt styrd (politiskt korrumperad) polis, självförnekelse av svensk kultur, förakt för egna traditioner, enligt DO har jul blivit vinterfest och julklapp benämns vinterpresent, självutplåning, ekonomisk utarmning, parallella samhällen, tidigare utrotade kackerlackor och vägglöss sprider sig i landet med rasade fart, svensk skola allt sämre, åsiktsförtryck, censur av det fria ordet, politiskt korrekthet, våldet sprider sig och ökar lavinartat… våld, våld och åter våld i aldrig tidigare skådad omfattning… Sverige underkastar sig villkorslöst Islam. 

… för att inte tala om detta som älskas av svenskarna…

Sverige avskaffar sig självt, Sverige begår nationellt och kulturellt massjälvmord, Sveriges internationella rykte allt sämre, Sveriges politiker har förlorat kontrollen över utvecklingen i landet, Sverigefientlig statsminister som hatar Sverige och svenskar, Sverige är fånge i sina egna fantasier, Sverige ifrågasätts allt oftare av utländsk massmedia, Sveriges grannländer kritiserar svensk flyktingpolitik då man blir lidande, Sverige importerar krig, Sverige välkomnar terrorister, Sverige är omtyckt gömställe för krigsförbrytare och brottslingar från när och fjärran, Sverige har absolut noll koll på vilka som tar sig in i landet, Sverige operationsbas för internationell islamsk terrorism och självmordsbombare, Sverige tar emot alla människor/folkgrupper inga andra länder vill ha innanför sina gränser, Sverige fungerar som en terroristfarm som göder och föder upp islamistiska terrorister där man ostört kan studera Koranen och planera massmord på oskyldiga människor. 

… medan det här tycks gillas alldeles särskilt mycket av svenskarna…

Sverige blir för varje dag ett allt osäkrare land att leva i, Fredrik Reinfeldt äventyrar kraftigt svenskarnas säkert och nationens intressen. Sveriges domstolar tillämpar två lagsystem: ett för svenskar och ett för ”nysvenskar med spännande kulturer”, Sverige måste i dag spara inom alla områden – utom på den muslimska invandringen… Samtidigt brinner Sveriges skolor. De senaste fem-sex åren har det, enligt Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, i genomsnitt inträffat fler än 470 skolbränder per år. Minst hälften av skolbränderna är bevisat anlagda! Sverige innehar därmed överlägset både Europa- och världsrekord gällande skolbränder, vilka 2009 kostade skattebetalarna en miljard kronor.

Medan Sverige även i fortsättningen uttalat också önskar tillhöra den internationella eliten gällande anmälda och begångna våldtäkter.

Sverige är etta i Europa när det gäller våldtäkter, för närvarande världstvåa efter Lesotho i mörkaste… Afrika! Sverige är också det land i Europa, som ligger i topp beträffande flest lägenhets- och villainbrott per capita och år; enligt Trygg-Hansa ökade dessa brott med 36 procent från 2006 till 2009! Till detta kommer ett par tusen anlagda bilbränder om året; även här ligger Sverige i topp i Europa. Sverige tillhör dessutom de europeiska länder som har överlägset störst problem med människohandel och arbetskraftsexploatering! 

… som grädde på moset, och vilket svenskarna verkligen riktigt kan glädja sig åt…

Som om allt detta inte vore nog, tycks de anställda inom Sveriges myndigheter tillhöra världens mest oansvariga och flummigaste individer: av de minst 20 miljarder som Försäkringskassan (Sveriges skattebetalare…) blivit blåst på i de omfattande arabiska assistanshärvorna antas betydande belopp ha gått direkt till Al-Qaida! Och det känns ju tryggt att veta… samtidigt som Sverige kommit att fungera som Europas i särklass största sociala avstjälpningsplats!

Lika tryggt känns det att se landets fullständigt passiva polis stå med händerna i byxfickorna och titta på, medan de antidemokratiska islamisterna hand i hand med den lika odemokratiska och extrema stenkastarvänstern (Reinfeldts blodhundar), skränande och hotfulla intar landets gator och torg med våld.

Mona Sahlin (officiell Sverigehatare, socialdemokrat, känd muslimälskare och kvalificerad landsförrädare) sade år 2003 följande i tidningen Metro: “Det känns fantastiskt att Sverige nu är det mest mångkulturella landet i världen. Och på så kort tid dessutom.”

Men… var det detta Sverige du önskade dig, då du stod vid valurnorna den 19 september 2010? För mig är det fullständigt obegripligt. Men… OK!

Då känns det väl bra att veta (fast de flesta svenskar har ingen aning om det, då det totalt tystats ner i massmedia) att denna socialpolitiska och multikulturella kompost sedan den 24 november 2010 är garanterad genom Sveriges nya grundlag! Detta till löpande kostnader som för länge, länge sedan passerade gränsen en biljon kronor; en biljon lika med ofattbara tusen miljarder!

Samtidigt röstade du ja till att behålla korrupt och politiskt styrd svensk massmedia, som inte med ett ord nämner eller ens med en bokstav skriver om detta som du just läst… utan i stället med ”Rasiststämpeln” skrämt svenska folket till tystnad.

Press, radio och TV har genom censur, lögner, förtryck av oliktänkande, desinformation, vilseledande propaganda och mörkläggning av fakta under många år lagt locket på och fullständigt fört svenskarna bakom ljuset.

Tidningarnas Telegrambyrå (TT) manipulerar, censurerar, förvränger fakta, redigerar och modifierar inhemska händelser, samt utländska nyhetstelegram, för att dessa skall passa in i det mångkulturella och islamistiska Sverige. Samtidigt som TT själv producerar förljugna, mångkulturvänliga och politiskt korrekta och tillrättalagda artiklar för svensk press. Det är ena beställningsarbeten. Tillika en mycket smutsig propagandaverksamhet!

TT ägs av Sveriges tidningar; i dess styrelse ingår figurer som: chefred. Jonathan Falck (v ordf) Göteborgs-Posten; VD Dan Lannerö, Upsala Nya Tidning; VD Anna Settman, Aftonbladet; VD Johan Ståhl, Sydsvenskan; VD Bengt Ottosson, Expressen, VD Gunilla Herlitz; chefred. Jan Helin, Aftonblandet… osv. osv. Aftonbladet är största ägare av TT med 20 procent. TT är alltså en absolut politiskt korrekt och korrupt cocktail!

Tankarna leder till de gamla stalinistiska förbrytarregimernas nyhetsbyrå TASS i Sovjetunionen…

Tillsammans har man gemensamt lyckats dölja den fruktansvärda sanning om vad som utspelas i vårt samhälle, som leder till att Sverige ohjälpligt närmar sig en socialpolitisk kollaps. Större delen av befolkningen – nittiofyra procent – tycks dock fortfarande vara ”lyckligt ovetande” om katastrofen som lurar runt hörnet… Vi snackar här alltså avancerad hjärntvätt på hög nivå!!

Det är utomordentligt fantastiskt hur man i ett och samma land, lyckats samla så mycket idioti.

Vem minns inte förra årets kanske i särklass mest bisarra förslag – i syfte att fjäska för muslimerna och underlätta islamiseringen och ockupationen av landet – när sossarnas partisekreterare och kvalificerade landsförrädaren Carin Jämtin (uppenbarligen gravt hjärnskadad), ville införa muslimska högtidsdagar i Sverige… Mitt svar på detta var: spärra genast in människan på anstalt och kasta nyckeln i havet. Och hon skulle lätt kunna få sällskap – av hela 7-klövern!

Sverige sommaren 2012 är resultatet av ett oansvarigt och sinnessjukt politiskt experiment, som är på väg att gå alldeles käpprätt åt helvete…

Det som är riktigt ruskigt i det alltmer tillslutna vänster/islamistiska Sverige: är att intelligenta, erfarna, bokligt bildade och pålästa människor som varnar för, och pekar på, de fruktansvärda konsekvenserna och öppet talar om vad som sker i samhället – betraktas som utvecklingsstörda alternativt högerextrema nazi/fascister och främlingsfientliga rasister iklädda bruna skjortor…!

Jack London

 • Orregyllensnorre

  Exakt ! Ryggradslösa Svensson är nöjd så länge radhuset är nymålat, Volvon står på infarten och lönen kommer varje månad.
   
  Snart kommer mångkulturen, vårdens nedskärningar, den ökande kriminaliteten och välfärdens nedmontering och knackar ÄVEN PÅ DIN DÖRR ! Då Svensson hoppas jag du står för det samhälle du röstat fram. Passivt har du tittat åt andra hållet när Sverige exploderar, bara ditt trygga lilla villaområde inte drabbas !
   
  94% av svenska folket hade makt att förändra, de valde passivitet… När det tids nog brinner i deras egna knutar ska vi påminna dem om att det var det samhället de ville ha !

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Och tillägga som avslutning: Njut av det nu för helvete!!!

 • cinoma

  Mycket bra skrivet. Jag får en klump i magen av sorg. Tänk om den hade fått publicerats i DN eller SvD.

 • FuckFace666

  Planerar att utvandra snart. Är inte hållbart längre. Så inom sinom tid försvinner 2 akademiker med bra lön ifrån Sverige. Längtar till den dagen…

  • Bajen666

   Bye,bye..vi andra får väl försöka städa upp skiten, nu när du och några andra drar med svansen mellan benen..!

   SD 2014.

 • ulven2

   jag är redan på väg härifrån !!!!!!!!!! 1 månad till bara så  hasta la vista sverge …

  • xbenedictx

   And you will not be back?

   • Bajen666

    Nää, precis stanna där ni är …sen..!

    SD 2014.

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Fantastiskt skrivet, kan inte säga något annat. Känner exakt som dig när det gäller detta folk. Hjärntvätten sitter i så grundligt hos vissa människor att det inte ens hjälper att plocka fram bevis efter bevis, faktum efter faktum för att omvända denne. Hopplöst helt enkelt. Tack för en bra krönika!

 • BirgittaSvedjot

  Riktig beskrivning av vårt kära Fosterland……..men ack, så sorgligt!

 • Andersonszkan

  Nu förstår man varför du har varit lite frånvarande de senaste dagarna – jag läser krönikan i lugn och ro i morgon :)

  • tudora

   Kom osökt att tänka på en av Henrik Tikkanens aforismer.
   ”Hon talade kärlekens språk. Han bara finska.

 • Ernst_Hugo

  Tyvärr har du helt rätt, Jack. Ser man på Sverigedemokraternas utveckling sedan valet har vi snart en 8-klöver, så det är inte säkert de får min röst 2014. Kanske Svenskarnas Parti ligger bättre till att få min röst då.

  • xbenedictx

   Jimmie sa något i stil med att ”Nu ser de att vi är ett parti som alla andra i riksdagen.” i intervjun med den äckliga SVT-häxan Rundström, i Almedalen.
   Precis vad vi ville, ännu ett likadant parti som allah andra, NOT!

 • boonkaan

  jag har läst ALLT, men sitter här och undrar, nästan i ångest, hur man ska få, dom som jag känner, att fatta hur det ligger till Dom flesta av dom jag känner är foernekande dumma svenskar, vilket jag ju aldrig kan skriva till dom. Men att få dom dom att fatta?Tror svensken i gemen så foerbannat dum i huvet numera, så foredrar jag mej att kalla mej Norrman, foer här vill jag inte bli foerväxlad med en korkad idiot till svensk. Har iofs sagt att jag är Norrman det sista året, då svenskarna anses som idioter här, en turist som har foerbarmande och jämfoera loener i sverige och inkomster här i thailand for turistindustrin, så korkad är svensken, som ger 30 kr i dricks, när dom tjänar max 35 kr per dag. Inte underligt att svensken kalls den mest galna som finns här i thailand, efter 11 år här, och jag kan inte  annat än hålla med. Hur tänker svensken som ger 50 kr i dricks, när det är mera än en dagsinkomst här, och dom tycker det är billigt? Det är dom som foerstor for oss som bor här permanent, med VISUM, anmälningsplikt och allt annat. Att visa ny adress inom 24 timmar, men det är lite annorlunda än vad lakansklädda negrer i sveige måste gora, och skillnaden här är, att ALLA RESPEKTERAR DET, och finner sej i det. om det varit i svedala, så hade väl staten snart blivit anmäld for DO, for att få ytterligare några kronor till socialbidraget. Sverige är på, ja, jag vet inte vad jag ska säga, ruinens brant, med 7 kloverns medgivande. 

 • Stille

  Fantastisk krönika!!
  Man vet ju redan om det och varje gång man läser om det får man en klump i magen. Sverige är utom all hjälp. Även om SD skulle bli ledande parti är det för sent att rädda Sverige. Kanske kunde SD dra ut på lidandet, men det är tyvär för sent. Jag hoppas att alla vi som vägrar underkasta oss islam flyr landet och får sedan se när vänsteridioterna blir fullständigt rövpippade av muslimerna som dom ville ha hit. Jag skulle vilja se deras ansiktsuttryck då…

 • Absolutsvensk

  Och det handlar om den vita rasen!! Kom inte o säg nåt annat, vi ni pratar om nån form av demolarisering utav vita människor, när ska vi stå upp för det vi gjort o betytt för världen?? Dags o sluta mjäka o bli hatiska.

 • Oberst

  Sverige är ett litet land. Det får bara plats en åsikt i taget.

 • svartamalin

  Åter en sömnlös natt mot mardröms morgon,när vaknar svensken:(man blir galen:((!

 • ledsenfarmor

   Får garanterat mardrömmar inatt.

 • realisten

  Jag har haft förmånen att ha haft ett mycket högavlönat yrke. Jag avsatte stora delar av årsbonusen i p-förs. Jag har nu bestämt mig för att bosätta mig i Portugal när jag fyller 55. Jag slipper då helt skatt på pengarna. Jag har ingen som helst lust att ge staten ytterligare 10 mkr i skatt som kommer att stoppas i halsen på analfabeter. Dåligt samvete? Inte det minsta

 • trött

  Det bästa är om vi plockar in 1 miljon människor på några år så att samhället havererar snabbt istället för en utdragen kinesisk vattentortyr. Drygt 170 000 människor på 2 år, det är fler än vad som bor i städer som tex Västerås, lycka till Sverige, jag lämnar.

 • Per Karlsson

  Mycket bra insändare. Tyvärr är mycket av detta verkligheten. Svenska folket kommer att inse, men det kommer att ta 20 år till och då är det för sent att göra något.

  Jag är rätt säker på att media och 7-klövern tror att de är goda som kämpar mot rasism och främlingsfientlighet. Paradoxalt nog är det de själva som skapar just detta. Skälet är att de inte själva ser skillnaden mellan poiltiken och invandraren.

  En svensk som flyr från Sverige till USA och kommer dit och vill leva som Svensk i USA, kommar aldrig in i det amerikanska samhället. Finns det inget jobb, inga bra skolor och inga bostäder och du hamnar bland andra Svenskar utanför någon stad, då inser vi alla att det kommer inte hålla. Det blir parallela samhällen.

  ENDAST om Svensken kan bo bland amerikaner, barnen gå i skola med amerikanska barn och det går att arbeta bland amerikaner kommer svensken att lyckas i det nya landet, USA. Lära sig språket flytande, ta till sig kulturen, vara och agera som amerikaner.

  Det gäller alla länder som Svensken flyr till. Svensken kan inte fly till Tyskland, sätta sig i en förort och titta på SVT, fortsätta tala Svenska, få bidrag från tyska folket, det skulle bli katastof. Ta vilket annat land som helst, t.o.m. Norge fungerar det inte att vara Svensk, helt och hållet.

  MEN det som gäller för svenska gäller enligt media och 7-klövern inte invandrare som kommer hit långt borta ifrån, med väsenskild kultur och bakgrund för att klara av att anpassa sig till svenska samhället. Det är detta som är orsaken till haveriet.

  Felet är då två, vi ljuger och påstår att invandrare inte behöver bli svenskar för att lyckas i Sverige coh vi tar in så många att det skapas utanförskap. Till slut blir svensken främlingsfientlig. Han/hon vill inte ha mer arabsånger, parabolantenner, böner, utländska språk på bussen, bråk, våld, bidrag, bränder, etc. Det skapas just det som då media och 7-klövern vill undvika. Svensken är inte alls intolerant, det är helt normalt att den som flyttar TILL något, flyr TILL ett land som välkomnar personen, också är den som ska fullt ut anpassa sig.

  Det är skillnad att vara emot politiken, och att vara emot invandrare, men till slut blir politiken så absurd, det kommer så många och skapas så stor splittring, att dessa går ihop, till slut blir det samma, politiken och invandraren – där är vi idag. Då skapas också en främlingsfientlighet och rasism.

  Det kan vi skylla på den misslyckade kravlösa och hämningslöst generösa politiken.

   

 • Buttington

  Om jag vore 30 år äldre och hade adekvat utbildning så skulle jag ta lagen i egna händer. En lång lista av landsförrädare inom media och i riksdagen skulle inte få uppleva sin nästa födelsedag. Men ack jag är för ung och självisk än. 

 • Buttington

  En sak skulle jag vilja tillägga som sällan diskuteras på SweCon eller AP.
  Inom reklam och filmindustrin har det skett en betydande förändring när det gäller relationer och hur kärlekspar illustreras. Självklart även här i mångkulturens tecken.

  Hur ofta ser du en blond svensk kille tillsammans med en arabisk tjej? Hur ofta ser du en arabkille/afrikan tillsammans med en svensk tjej? 
  Vad förmedlar dessa ideal för bild till våra lättpåverkade ungdomar (och vuxna för den delen)? Anta att ett ny film släpps där en somalisk flyktingkille träffar en svensk tjej och de blir kära. Jag kan lova att inom några dagar så har flera trendkänsliga svenska tjejer redan skaffat sig en neg*r. 

  Samlar man all denna reklam och mångkultursfilm under de senaste 15 åren så tror jag att de bidragit till säkert hundratusentals relationer mellan arabman/svensk tjej och kanske några hundra svensk kille/arabtjej. 
  Det är många svenska pojkar som fått bli utan. Media väljer ofta att befästa de redan rådande rasgränsöverskridande relationsnormerna som är: vit man-asiattjej, arab/svart kille-vit tjej. Lägg där till arabernas hederskultur som kraftigt spär på differensen i rasövergränsskridande relationer. 

  Även detta är ett steg (om än omedvetet) i den demografiska krigsföring som Sverige står under just nu. 

  Jag tycker det är högst oansvarigt, ja osmakligt och förrädiskt av reklam och filmmedier att systematisk förmedla dessa ideal. 

  Skulle gära vilja ha en kommentar från dig Jack, eller från Swecon.

  • xbenedictx

   ”…(om än omedvetet…”
   Det är inget omedvetet i det, det är mycket utstuderat.

  • Orregyllensnorre

   Mångkultur i reklamen är snarare regel än undantag, på det kommer följande fråga…
   Är det företagen som vill plocka pk-poäng, eller är ”det” som ligger bakom massinvandringen mycket större och övergripande än vi kan ana ? NWO, Illuminati… En skuggregering på internationell nivå vars tentakler når djupt in i samhället, och där nyttiga idioter är de som ovetandes står längst ned i näringskedjan. Vem vet om inte Reinfeldt och den gamle svetsaren sitter och dunkar rygg i bastun skrattandes åt svenska folket ?

   Man kan i alla fall konstatera att det måste vara en mycket stor organisation bakom det vi nu ser hända, en organisation där lojaliteten innbördes är 100%.

   De som tror på en övergripande skuggregering vars mål är att slå sönder folkets identitet och samhörighetskänsla för att uppnå sina mål har i alla fall gott om argument att komma med…

   Själv har jag inte en aning om hur detta kunnat hända, men jag är säker på att det inte är ett verk av en hoper nyttiga idioter som endast vill hjälpa utsatta på flykt. Det finns ett mål med detta, och jag skulle vilja veta exakt vad !

   Den illa dolda indoktrineringen via reklamen är bara en av många samtida skeenden för att vänja svensken vid mångkultur och att försöka normalisera det som händer…

   Finns det någon reklam numer där det endast är ”vita” skådespelare ? Det ska alltid vara minst en mörkhyad. Då är man god, då har man uppfylt sin pk-kvot och kan slå sig för bröstet och få fortsatt medlemskap i klubben.

 • Pingback: Mycket bra artikel « Karlskronabloggen

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Du förstår Jack London (utmärkt skrivet förresten) att det finns skäl varför SD jagas med blåslampa och övriga Sverige vill släcka sidor som SC och Avpixlat.
  Gammelmedia och de gamla partierna vill ha ensamrätt på bilden av Sverige, så de kan fortsätta att obehindrat ljuga folket rätt upp i ansiktet.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Ja du Jack. Invånarna, dessa 94% är inte dumma. Dom är idioter. Då blir det så här.
  Och var lugn, det lär bli så mycket mycket värre innan detta vänder, om det någonsin gör det. Alldeles oavsett vem som styr. Det tar tid att vända en oljetanker. Man får bara hoppas att de som är skyldiga till den svenska katastrofen får betala innan allt går upp i atomer.

 • Trazan Apansson

  SD är inte svaret på Sveriges problem. Anledningen till att SD får så stort utrymme i media (med tillhörande adjektiv ”främlingsfientlig”) är just för att media vet att SD är harmlösa, och tar röster från andra ”främlingsfientliga” väljare. SD är den ”kontrollerade oppositionen”, och de blir mer och mer lika de andra partierna för var dag som går.

  SD vägrar nämligen att se den etniska aspekten, eftersom då måste man tackla frågan om ”rasism”, om alla människor verkligen är lika (vilket är en omöjlighet om människan är skapad genom naturligt urval), och det saknar SD ryggrad för. De tror att om man bara ”integrerar” så kommer en helt främmande befolkning att kunna ärva våra framgångar, vår historia och kultur. Ingen invandrare som kommer hit och påstår sig ”känna sig svensk” gör det för dess historia, kultur eller folks skull, de gör det för att den svenska kulturen har blivit så urholkad att endast det ”moderna” Sverige, där allt accepteras och därför ingenting har något verkligt värde, tillåts existera.

  Det finns inget som säger att Sverige MÅSTE vara en etnisk smältdegel. Mångkulturen tillkom genom politiska beslut, och den kan avvecklas genom politiska beslut. Folk var inte olyckliga förr bara därför att de inte levde i en mångkultur, de tyckte inte att de var tråkiga därför att de inte hade några araber att ignorera på bussen i stället för varandra. Detta är efterkonstruktioner för att rättfärdiga en redan påbörjad förändring.

  SD:s framgångar är dödsstöten för Sverige. De kommer förmodligen att svälla, men de kommer slutligen att implodera och då står vi fortfarande kvar med en halvt uppgiven befolkning, bara ännu mer utnumrerad av afro-asiatiska horder.

  Stöd Svenskarnas Parti! http://www.svenskarnasparti.se/

  • kirre

    SvP är ett rövhålsparti befolkat av psykopater med grava personlighetsstörningar. Svenska folket har aldrig velat och kommer heller aldrig att vilja ha tokstollar och galningar i riksdagen. Nazismen har aldrig lyckats slå rot i Sverige, inte ens under 30-40-talet lyckades ett nazistiskt parti få mer än 19.000 röster.

   SvP och dess föregångare Nationalsocialistisk Front är inget annat än ett stort jävla skämt. De enda som dom kan lyckas lura är förvirrade ungdomar med en taskig uppväxt och misslyckad skolutbildning.

   • Trazan Apansson

    Hej, Jan Helin! Situationen är en smula annorlunda nu jämfört med 30-40-talet? SD kommer inte att kunna förhindra inbördeskrig när den kritiska massan är nådd.

    • Bajen666

     Trams…..!

     SD 2014.

   • Bajen666

    Bra Kirre…så sant så sant..!

    SD 2014

 • tudora

  ”…extrema stenkastarvänstern (Reinfeldts blodhundar)”
  Det var ändå att ta i väl mycket!

  • Andersonszkan

   Hej tudora, vad kul att även du har hittat hit :)

   • tudora

    Tack för det! Och det gläder mig att se ditt skära nylle dyka upp
    på disqus.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ot6pSrKT1oc 

    • Andersonszkan

     Tack för den fantastiska videon – inget slår naturen :)

     • tudora

      Tack för ditt försök till vidareförmedling via illustration. 
      Imponerande datorteknik du besitter, skära vovve!
      (Kom just att tänka på ditt lanserande av rött läppstift, som
      var så uppiggade att se).
      Upplever det som ganska trist numera, var finns spirituella
      inlägg att finna? Lite ledsen faktiskt.

     • Andersonszkan

      Titta in här ibland och bjud på din spiritualism – själv gör jag så gott jag kan. (tyvärr finns det inget rött läppstift här :)

 • PURSVENSKEN53

  Du är en fena Jack på att sätta ord på vad som har hänt och händer  med Sverige igår, idag och i en morgondag. Detta är en  alldeles enastående verklighetsskildring  över ett land i fritt fall på alla områden. Jag har känslan av att SD:s företrädare inte är Men och Kvinnor nog att ta sig an de utmaningar (och de är många och stora) vi  SDväljare förväntar oss att de skall ta tag i. Denna känsla blir absolut inte mindre efter man läst denna lördagskrönika utan tvärt om de kommer inte att lyckas vända skutan. En ljusglimt kan vara att någon eller några läsare får ideer om hur vi på det lokala planet kan få till någon form av civilt motstånd till Sveriges och Svenskarnas utplåning.

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Vågar Swecon lägga upp? Jag har alla fakta och siffror och de upprepande argumenten alla tiger om!

  Arbetslösa invandrare ökat med 100.000 – 13 argument om massinvandringen att besvara

  http://misslyckande.wordpress.com/2012/07/08/1324/

  Därför behövs arbetskraftsinvandring
  Utan invandring stannar Sverige
  Arbetslösa invandrare ökat med 100.000 på 12 år
  1,3 miljoner gått i pension – arbetslösa invandrare ökat med 100.000 på 12 år
  Ökad utanförskap
  600.000 invandrare går till arbetet varje vecka
  Sverige behöver mer arbetskraft för att klara pensionerna i framtiden
  40-talisterna går i pension
  Sverige har en åldrande befolkning
  Migrationsverket har bostadsbrist för 3000 flyktingar
  År 2025 ska 1,6 miljoner gå i pension
  Vad kostar invandringen?
  Är fortsatt massinvandring samt ökad massinvandring lösningen?

 • World Traveller

  Skrammande laesning. Skraemmande for att det ar sant. Fragan ar vad som maste goras?

  • postis postaren

   Tack för att du tog dej tid att svara och även läsa Dom över Sverige.Önskar att fler fick upp ögonen för sanningen.Läs även Psaltaren 41 de 4 första verserna så förstår du bättre!Du frågar mej min vän vad som måste göras?Only God knows?Jimmie Åkesson är Sveriges räddare framöver.Väsentligt mer än vad folk i sin vildaste fantasi kan förstå!Väl mött.Ha en trevlig helg.

 • Andersonszkan

  Multikulturell kompost är ju ett passande namn på det som en gång kallades folkhemmet Sverige – när man läser din eminenta krönika så inser man det som man insett många gånger om redan; att det här landet är kört för tid och evighet.

  I bästa fall slutar det med inbördeskrig och uppdelning av territoriet som i Libanon eller Jugoslavien, men tyvärr är nog det också att hoppas på för mycket – i dom länderna fanns ju gamla landgränser inom vilka det rådde en relativt etnisk homogenitet och som i det jugoslaviska inbördeskriget återuprättades.

  Men som vi såg i Jugoslavien så var det för sent för vissa områden; Kosovo som vid andra världskrigets slut hade en serbisk och en albanskmuslimsk befolkning som var jämnstora hade 45 år senare 4 gånger fler muslimer än serber och serberna blev tvungna att avträda hela Kosovo, serbernas vagga – och det är väl detta scenario vi har att se fram emot när dom muslimska bakugnarna börjar gå för högtryck – svenskarna får avträda sin vagga men vart ska VI ta vägen?

  Men på något perverst sätt ska det ändå bli intressant att följa utvecklingen – jag har ändå för länge sedan gett upp hoppet om det Sverige som fanns för bara 20 år sen.

  • j_london

   Ja, vi är fullständigt överens: ”att det här landet är kört för tid och evighet.”

   Bara lite otur att vi är så få som har förstått detta…

   • Chrille

    Tack Jack för din utförliga och sanna beskrivning av en nation i fritt fall.Hur har det trygga Sverige blivit så nedmonterat av våra politiker sen 35-40 år?I sin iver och hybris vill dom visa en hel värld hur duktiga vi har varit!Vilket högt pris vi har fått betala hittils.Nedmonteringen av välfärdsstaten fortsätter i oförminskad takt.World Traveller frågar vad som måste göras?Vad kan SD uträtta i regeringen tills 2014.7 klövern är cementerade i flykting och anhörighetsinvandringen.Hur detta kommer att sluta är ett skräckscenario enl min uppfattning.Det multikulturella samhällsexperimentet på en hel nation kommer att bli förödande.Jag har läst Julia Caesars funderingar kring sverige,så även du hoppas jag.Vi har fått snålskjuts genom 2 världskrig,denna gången får vi det på hemmaplan?Varför har Sverige skonats.Det vi upplever med det Nya Sverige idag,finns inte motstycke i något annat land mej veterligt.Jag skulle vilja tipsa dej om en bok som har anknytning till ämnet:Den heter DOM ÖVER SVERIGE.En berättelse om Sveriges framtidDen går även att läsas på nätet.En ögonöppnare!!Tycker du att den röda tråden finns i det nämnda materialet,var vänlig hör av dej på kommentarsfältet.Vi är få men vi ska segra.

 • Birgitta S

  Att ljuga och undanhålla sanningen för hårt arbetande, skattebetande svenskar, liknar alltmer en idiologisk, religiös rörelse utan besinning och självbevarelsedrift. Märkligt att etablissemanget inte förstår att när gränsen för ingen återvändo är här, så får de inget tack från övertagarna, utan endast förakt. Vill passa på att tacka J London, för en sann och mycket tänkevärd krönika.

  • j_london

    Tack själv Birgitta S, och för att du gav dig tid att läsa artikeln.

   • Birgitta S

    Har sparat din krönika för fortsatt begrundan. Ber om ursäkt för felstavade ord, skattebetalare, tankevärd. Men det är nyttigt att tänka självständigt.

 • Per-Tychos halvbror

  Väldigt bra skrivet, Jack L! Om SD skall kunna bromsa vansinnet och småningom kunna återföra vårt land till sans och förnuft så räcker det inte med en företrädare som Jimmie Åkesson, lugn, sansad och  påläst.  Det krävs en karismatisk personlighet, en sådan som gamle greve Wachtmeister som  kunde få folk med sig genom att stapla tombackar och liknande och som visade journalistpacket det förakt det förtjänar

 • O_Rolig

  Återigen en lång krönika som är väl värd varenda stavelse. Tackar och bockar!

 • pungrat

  Jack London: Så insiktsfull och välformulerad som du är, varför inte bli aktiv i SD, som riksdagsledamot eller annat? Kanske en ny Nigel Farage i vardande. Vad vet jag.

 • Mcmlxvi

  Jack – my man – tackar för denna underbara läsning :)
  Kan bara hålla med dig även här och säga att du sätter bokstäver och ord på många tankar man har. Och visst är det skrämmande att 94% lever i en liten bubbla där sanningen och upplysning om livet runt dom inte når in?
  Men undrar lite om inte dessa som reser till Thailand och bor i villa på så sätt aldrig konfronteras med sanningen? Vet en del vänner som bor i andra stadsdelar än jag och då jag säger att en återvinningsstation/soprum brann en lördagkväll… Men det gjorde det tydligen inte enligt dom – ja det ”stod det inget om i tidningen..” sedan är det slutdiskuterat om det.
  NÄR dessa vaknar upp är nog när det brinner hos dom själva, när deras dotter/son blir våldtagen/misshandlad/dödad/rånad, då lär dom få se vad media skriver om händelsen…

  Att vi enligt lag är mångkulturella känns jävligt idiotiskt och man känner sig blåst och våldtagen mer eller mindre av sin egen regering.
  Ingen varnade om det utan det bara infördes = våldtäkt

 • Vendela

  Jack, det var en genomgång som heter duga! Jag tror du fick med allt.
  Det du skrivit är motsatsen till Nils Holgerssons underbara resa genom
  Sverige. Här är klockan fem i tolv och och Sverige är precis innan sin 
  kollaps. Tack Jack, du skriver som ingen annan. Vidarebefordrar ditt alster…  

  • j_london

   Tack  Vendela min vän, dina ord värmer i den politiskt korrekta snålblåsten som dagligen pinar oss…

   • Vendela

    …;-)

   • Vendela

    Du behövs i AP:s kommentarsfält också Jack…

    • j_london

      Hmm… Jaa… Tack för att du tycker så Vendela. Har väl kanske dragit ner lite på kommentarerna, då det inkräktar på tiden… Och så resignerar man lite emellanåt.
     Men jag tycker nog att Dina kommentarer, mycket väl väger upp de av mina som eventuellt saknas!

     • Vendela

      Nu tog du väl i så det knakar Jack..Jag tackar dig för 
      uppmuntran fastän jag mycket väl vet att det inte stämmer med verkligheten.  Att man emellanåt resignerar är däremot korrekt. Vetskapen om hälsotillståndet för Sverige är en ständig källa till
      depressiva tankar…

 • sunken

  Denna artikel är ju en skattkista för SD att ösa ur. Alla dessa sanningar måste SD
  använda i sitt dagliga arbete för att därmed lugnt provocera motståndarna. För hopp-
  ningsvis kan det ge rubriker som fångar intresse hos de okunniga.

 • sunken

  Finns egentligen inget att tillägga till denna fantastiska sammanfattning.
  Vill bara tacka dig Jack och hoppas många försöker sprida dessa skrämmande fakta.