Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Femte invandraren nu dömd för våldtäkt mot 13-åringen


VÅLDTÄKT MOT BARN Fyra invandrare i åldrarna 15-17 år och en gift man på 22 år åtalades för att haft sexuella kontakter med en då 13-årig flicka från Irak. Flickan uppgav att hon varit med på de sexuella akterna med de fyra yngre pojkarna som skedde vid olika tillfällen med olika antal deltagare men att 22-åringen haft samlag med henne mot hennes vilja och dömdes för våldtäkt mot barn. De har även filmat och fotograferat de sexuella akterna som visades runt.

Tingsrätten dömde tre av de fyra yngre pojkarna för sexuellt utnyttjande av barn till ungdomstjänst i mellan 30-45 timmar. De ålades vidare att solidariskt utge skadestånd om 20 000 kronor till flickan. En pojke frikändes då han endast varit 15 år och två månader. Den då 21-årige zigenaren överklagade till hovrätten.

OBS! Den 13-åriga flickan är en invandrare från Irak.

Hon utförde frivilligt oralsex på Adam Fitwi Mesghena vid en tidigare händelse. Efter detta spred Mesghena ut flickans nummer till flertalet andra unga invandrare och sa att hon var lätt att utnyttja sexuellt. Vid ett tillfälle kom sex – sju invandrade ynglingar hem till flickan där hon fick utföra oralsex på tre av dem, Adam Sador Fitwi Mesghena, Enis Ramadani och Yafiet Samson Weldehaimanot, inne på sitt rum.

De tafsade även på kroppen och körde bland annat in en hårkam/borste och en plastgurka i underlivet på flickan och någon filmade då akten. Hon tyckte att det var både skönt och att det gjorde ont då hon inte var blöt. Efteråt mådde flickan dåligt och gick och duschade.

Lite längre fram i tiden kontaktade Enis Ramadanis storebror, Denis Ramadani, flickan och övertalade henne att han skulle få komma dit för att berätta en sak. Initialt sa hon att hon inte ville träffa honom, men gav med sig. När Denis Ramadani kommit innanför dörren slängde han ner flickan i hennes säng. Han drog sedan ner sina byxor och våldtog henne vaginalt trots att hon protesterade.

Ur domen:

Flickans berättelse om en av händelserna (förhör nr 5):

”Adam Fitwi Mesghena ringde på dörren. Han var tillsammans med kanske sex andra killar, däribland Enis Ramadani, Abdullah Aiad Najim Najim, Yafiet Weldehaimanot och Sohaib Al-azawi. De ”stora killarna” var inne i målsägandens rum. Malsäganden tror att killarna bara gick in i rummet. Hon kanske gick in först. Hon tror att de sa att de hade bestämt att de skulle ha sex. Några småkillar var med i lägenheten. Malsäganden sög av de stora killarna. Hon minns inte vem hon sög av först, Adam Fitwi Mesghena eller Enis Ramadani.

Killarna stod bredvid varandra. Målsäganden satt i sängen. De sa att hon skulle suga av dem och det gjorde hon. Killarna stoppade sedan in ett kamhandtag i målsägandens underliv. Malsäganden tror att det var Adam Fitwi Mesghena som stoppade in kammen. Han satte sig framför malsäganden. Enis Ramadani stod upp och Abdullah Aiad Najim Najim låg bredvid malsäganden. Yafiet Weldehaimanot och Enis Ramadani tog på målsägandens bröst. Sohaib Al-azawi fanns också i rummet. Målsäganden kanske sög av honom. Eller så gjorde hon ingenting alls med honom. Målsäganden var naken.

Killarna hade satt på sig kläderna efter avsugningen. Antingen tog malsäganden av kläderna eller så hjälpte killarna henne med det. Adam Fitwi Mesghena försökte stoppa in en plastgurka i målsägandens underliv. Det gick inte eftersom hon var för torr. Målsäganden minns att Enis Ramadani spottade henne i underlivet så att hon skulle bli våt. Abdullah Aiad Najim Najim eller Sohaib Alazawi höll på med en mobiltelefon. Målsäganden var inte koncentrerad på vad som gjordes med telefonen. De kanske frågade om de fick filma och hon svarade. När hon fick kammen i underlivet kändes det skönt och gjorde ont på samma gång. Efteråt kändes det inte bra att hon Jiade haft alla killama på samma gång. Målsäganden gick och duschade.”

Frågan är hur flickans irakiska familj tar detta, om hon ens lever idag. Invandrare som tycker att svenska tjejer är horor.

Den 22-åriga zigenaren Denis Ramadani dömdes för våldtäkt mot barn samt ålades att betala skadestånd till flickan, bland annat då hans berättelse varit klart osannolik och då den inte var förenlig med övriga vittnesmål. Mannen överklagade domen men hovrätten fastställer nu tingsrättens dom utan ändringar. Denis Ramadani hade yrkat att åtalet och målsägandens skadeståndsyrkande ska ogillas.

Hovrättens domskäl:

De uppgifter som Adam Fitwi Mesghena, Sohaib Al-azawi, Enis Ramadani och Abdullah Aiad Najim Najim lämnade vid tingsrätten har tagits upp genom hänvisning till referat i tingsrättens dom. Hovrätten finner inte anledning att göra någon annan bedömning än den som tingsrätten har gjort vare sig i fråga om skuld, brottsrubricering, påföljd, straffmätning eller skadestånd. Tingsrättens dom ska därför fastställas.

Totala advokatkostnader för alla fem invandrarna gick lös på ca 660 100 kronor som skattebetalarna får stå för. Åklagaren i målet mot zigenaren Denis Ramadani, vice chefsåklagare Anna Carlsson Lundh, yrkade inte på någon utvisning.

Åklagare Anna Carlsson Lundh yrkade inte på utvisning

Svea Hovrätt dömde den 3 juli 2012:

 • Denis Ramadani, 891028-7716, Köpmangatan 22, Katrineholm, Tel: 0150-17189. Medborgare i Serbien och Montenegro (Zigenare). För våldtäkt mot barn till fängelse två år. Denis Ramadani ska utge skadestånd med 110 000 kr jämte ränta på beloppet enligt 6 § räntelagen. Ingen utvisning yrkat.
 • Denis Ramadani förekommer under tre avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes senast i mars 2009 för snatteri till dagsböter. Dessförinnan är Denis Ramadani dömd 2005 och 2006 för bl.a. misshandel.
 • Mål nr B 3790-10
 • Advokatkostnader hovrätten: Advokaten Sofia Falk får ersättning av staten med 27 996 kr. Folke Natt och Dag får ersättning av staten med 32 190 kr. Kostnaden ska stanna på staten.
 • Advokatkostnader tingsrätten: Folke Natt och Dag tillerkänns ersättning med 202 915 kr. Andrea Rogefors tillerkänns ersättning med 20 635 kr. Kostnaden ska stanna på staten.

I Nyköpings tingsrätt 110905, Mål nr B 8031-11, dömdes följande för sexuellt utnyttjande av barn:

 • SOHAIB Firas Abdullateef Al-azawi, 950828, Medborgare i Irak. Tolkbehov på arabiska. Åtalet ogillas (se nedan).
 • Elisabet Thorson tillerkänns ersättning med 101 504 kr. Andrea Rogefors tillerkänns ersättning med 20 635 kr.
 • ADAM Sador Fitwi Mesghena, 940901-023*, Prinsgatan 2, Lgh 1203, Katrineholm. Medborgare i Eritrea. För Sexuellt utnyttjande av barn till Ungdomstjänst 45 timmar. Adam Fitwi Mesghena ska utge skadestånd med 10 000 kr. Ingen utvisning yrkat.
 • UllaBella af Klercker tillerkänns ersättning med 101 079 kr. Andrea Rogefors tillerkänns ersättning med 20 635 kr.
 • Enis Ramadani, (lillebror till Denis) 950217-697*, Trädgårdsgatan 18, Lgh 1201, Katrineholm. Zigenare men medborgare i Sverige. För Sexuellt utnyttjande av barn till Ungdomstjänst 35 timmar. Enis Ramadani ska solidariskt med Adam Fitwi Mesghena och Yafiet Weldehaimanot utge skadestånd med 20 000 kr.
 • Pierre Ekman tillerkänns ersättning med 81 620 kr. Andrea Rogefors tillerkänns ersättning med 20 635 kr.
 • YAFIET Samson Weldehaimanot, 950809-155*, Tegnervägen 32 B, Katrineholm. Medborgare i Eritrea. Tolkbehov på Tigrinja. För Sexuellt utnyttjande av barn till Ungdomstjänst 30 timmar. Yafiet Weldehaimanot ska solidariskt med Adam Fitwi Mesghena och Enis Ramadani utge skadestånd till med 20 000 kr. Ingen utvisning yrkat.
 • Lina Wassler tillerkänns ersättning med 63 320 kr. Andrea Rogefors tillerkänns ersättning med 20 635 kr.

SOHAIB Firas Abdullateef Al-azawi: Tingsrätten gör följande bedömning: Omständigheterna är sådana att det i första hand är Sohaib Al-azawis berättelse som ska läggas till grund för tingsrättens bedömning. Han har vidgått de faktiska omständigheterna, men gjort gällande att han varken insett eller haft skälig anledning att anta att målsäganden var under 15 år. Utredningen kan inte anses visa att Sohaib Al-azawi känt till eller haft uppsåt i förhållande till omständigheten att målsäganden var under 15 år.

Domen mailas vid förfrågan.

 • ledsenfarmor

  Inga utvisningar! Höga kostnader, vilket vi betalar.

  • 585961

    Åklagarna i Svenska domstolar är ett SKÄMT, politiskt tillsatta ut efter nästa val

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Samhällstjänst är ett skämt och ett hån mot de drabbade. Dessutom är det fegt av domstolarna att inte utdöma straff med fängslig påföljd. 

  • Andersonszkan

   Samhällstjänsten utförs dessutom ofta i brottslingarnas egna hem eftersom det är svårt att hitta platser till våldsbenägna och mentalt retarderade invandrarslynglar.

  • 585961

    Slutat ta på rättsväsendet i Sverige och daltet med inaveln

 • Saxtorparen

  PK Anna du är ett stolpskott !

 • Andersonszkan

  Tänk vilket liv det hade blivit i Pravdapressen om förövarna hade varit svenskar och gjort det ofattbara – att våldta en berikartjej.

 • Seppo Muhonen

  är inte godtabart även om offret är en arab,en kvinna är en kvinna,skall ha kontroll över sin kropp oavsett om förövaren är en arabjävel—

 • Seppo Muhonen

  kärringen lever på hoppet få besök av de åtalade——

 • Mariah_Magdalena

  Redan vid den första avsugningen var hon bevisligen en hora (enligt dessa kulturers synsätt) , och prisgiven åt alla hans kompisar och bekanta runt honom, som han ville göra en ”tjänst”..
  Det var bättre skiolan lärde flickor förstå det, än att hålla på med skit som ”hen”.

  • 585961

    Och nu vill ju Baylan korsbefrukta SVENSKARS skolor med dessa aphögar som inte kan lära sig något, hoppas alla svenska föräldrar skriker högt, inga knullapor i våra skolor

 • denaknakejsarna

  Nej, varför skulle de utvisas? Stannar de kan de betala skatt och bidra till välfärden. Ju fler människor som bor i ett land, desto rikare blir det. Så har jag i alla fall fått höra att det fungerar.

  • 585961

    Leva på bidrag är väl det enda dom kan och det på SVENSKARS skattepengar, nej ut med  aporna

   • denaknakejsarna

    ”nej ut med  aporna”
    Håller med dig.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Är detta den gulliga kulturberikningen vi alla vill ha ?
  Hur blir den berikad med Arabiska pedofiler och tillika våldtäktsmän ?
  Vem berikade vem, i och med att barnet var Arab , och sugen på Arabsex ?
  Citat.
  ” Hon utförde frivilligt oralsex på Adam Fitwi Mesghena vid en tidigare händelse.”

 • 585961

  Ja ut med  inaveln , åk  tillbaka dit ni kom från  och knulla va fan ni vill,som er pedofilprofet som knullade allt han såg och däri emellan gjorde en massa annan skit, bar vi inte behöver se kullaporna  i fortsättningen