Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fängelse och utvisning för haschgömmare


HASCHKUNG I SUNDSVALL Mannen hade nästan två kilo hasch i lägenheten han bodde i. 33-åringen menade att han höll det åt en annan – Sundsvalls tingsrätt höll inte med. Under fredagen dömdes mannen till ett års fängelse och utvisning. Det var den 28 maj som mannen, efter att ha överlåtit fem gram hasch till en bekant, påträffades med nästan två kilogram hasch i sin lägenhet.

Två kilogram hasch

I förhör berättade han att en kamrat hade bett honom förvara haschet och som tack för hjälpen skulle han då få hundra gram. Men då mannen hade förpackat haschet i plastpåsar, enligt honom själv för att få plats med det i en ventilationstrumma, så menar tingsrätten på att det var i överlåtelsesyfte.

Mannen döms på sex olika punkter, han erkänner samtliga men invänder mot att det var i överlåtningssyfte utan endast för personligt bruk samt förvaringssyfte. Förutom ett års fängelse blir 33-åringen dessutom utvisad. Han tillåts heller inte återvända till riket under en period på fem år. Då riskerar han ett år i fängelse för brott mot utlänninglagen.

ST

  • Peter

    Sjukt med utvisning för lite brajja men mord och våldtäkter så blir de bara fängelse. Ut med skiten varesig de är snattat nudlar el skjutit nån

  • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

    Utvisad ? Spelar MENAmannen ishockey ? Blir det 2 minuter i utvisningsbåset ?

  • Ruskie

    Sverige och sina satans morallagar.