Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fakta: Svensk media föredrar politiskt korrekthet före sanningen


DET PATETISKA SD-HATET Den nya boken ”Problempartiet” visar svart på vitt att SD har rätt i många fall, men media vägrar publicera det. Det finns nu även fakta där det svart på vitt står att media gör allt för att inte gynna SD. All rapportering om SD i valen 2006 och 2010 utgick ifrån om det kommer att gynna SD eller ej.

Oavsett om det handlar om artiklar, insändare, debattartiklar, politiska utspel, torgmöten, demonstrationer eller våld mot Sverigedemokrater eller skadegörelse av Sverigedemokraters egendom. Alltid görs det överväganden på redaktionerna om det kan gynna SD vid en publicering. Allt detta kan vi läsa om på Thoralf Alfssons blogg.

De har ju en del påståenden om invandrargrupper, brottslighet, i Malmö framförallt, där de går ut med påståenden som vi vet är sanna. Vi kan kontrollera dem, vi känner till dem, men vi publicerar dem inte ändå utan vidare därför att vi vet att det ställer till sådan helvetes skada för samhällsutvecklingen”.

- Jan A Johansson, chefredaktör Skånska Dagbladet -

Thoralf Alfsson

Vidare från Alfssons blogg:

”Inför kyrkovalet 2005 stoppade Barometern och Östran alla mina försök att få insändare eller debattartiklar publicerade. De sista sju veckorna innan valet var det tvärstopp. Därför insåg jag redan då att det skulle bli samma visa inför valet 2006 och då beslutade jag mig för att satsa på nätet med en hemsida och en blogg. Mina föraningar besannades också under valrörelsen 2006.

Nu har jag läst den nya boken Problempartiet och alla mina fördomar om journalister besannas med råge.

För journalisterna och redaktionerna är inte sanningen det viktigaste utan det politiskt korrekta!

Det är en skrämmande läsning över hur politiskt korrupta dessa människor är och detta gäller även idag då samma personer fortfarande styr mediesverige. Det har funnits några journalister som jag ändå haft ett visst förtroende för men efter att jag sett citat från dem förstår jag att det ligger en falskhet bakom den putsade fasaden.

Frågan är om alla dessa journalister som intervjuats av Björn Häger insett att det skulle komma att citeras och publiceras i en bok. Lena Sundströms SD-hat är så uppenbart att hon för all framtid borde vara diskvalificerad att arbeta med material och inslag rörande Sverigedemokraterna. Men den insikten finns säkerligen inte på TV4.

Det är så skrämmande att läsa att all rapportering om SD i valen 2006 och 2010 utgår ifrån om det kommer att gynna SD. Oavsett om det handlar om artiklar, insändare, debattartiklar, politiska utspel, torgmöten, demonstrationer eller våld mot sverigedemokrater eller skadegörelse av sverigedemokraters egendom. Alltid görs det överväganden på redaktionerna om det kan gynna SD vid en publicering.

Tänk så många gånger jag diskuterat detta med lokala journalister eller ansvariga utgivare och varje gång har det förnekat detta. Nu finns det svart på vitt och från ett stort antal ledande journalister och tidningsredaktioner.  Om de nu har något förstånd borde de skämmas men tyvärr så är det nog bara någon enstaka som har den förmågan.

I boken finns mängder av citat från journalister, från tidningar, radio och TV. Det ena är inte värre än det andra men det är det stora antalet och samstämmigheten  som förskräcker”.

Några citat ur boken som är mycket avslöjande:

”SD levererar ofta förenklade lösningar på komplicerade problem och söker gärna etniska svar på olika frågor. Låt dem inte göra det utan vidare. Skriv aldrig om SD:s pressmeddelande, motioner eller andra utspel utan kritiska frågor. Ifrågasätt siffror, fakta och påståenden. Ta reda på vad som gäller innan intervjun. Läs på! Quick response och Expo hjälper gärna till….”

- Förslag på riktlinjer Helsingborgs Dagblad -

 

”Fortfarande är det ju så att redaktionerna håller tillbaka publiceringar om Sverigedemokraterna. Det är väldigt svårt varje gång man skall skriva om dem. Varje text läses av tio personer, istället för en person, innan den går i tryck.”

- Tobias Brandel, reporter på Svenska Dagbladet -

 

”Vissa förklaringar till varför människorna på Bårstaberget i Södertälje röstat på Sverigedemokraterna klipptes bort helt, eftersom de ansågs för grova och rasistiska.”

- Staffan Sillén, SR Ekot -

 

Nedanstående citat är ett av de mest skrämmande i hela boken enligt min uppfattning. Läs det några gånger och fundera över konsekvenserna!

”De har ju en del påståenden om invandrargrupper, brottslighet, i Malmö framförallt, där de går ut med påståenden som vi vet är sanna. Vi kan kontrollera dem, vi känner till dem, men vi publicerar dem inte ändå utan vidare därför att vi vet att det ställer till sådan helvetes skada för samhällsutvecklingen.”

Jan A Johansson, chefredaktör Skånska Dagbladet

 

Har man överhuvudtaget funderat om vad som ställer till med mest skada för samhällsutvecklingen på Skånska Dagbladet. Att skriva om brottsligheten ställer uppenbarligen till mer skada än brottsligheten i sig självt. Det är beklämmande och borde utan tvekan rendera sparken från tidningen!

”Facket uteslöt sverigedemokrater, på löpande band faktiskt. Det är inte alls vanligt längre, nu är det bara Transport som gör det tror jag, då var det liksom Kommunal och alla möjliga. Då vet jag att snacket var, och jag var med i snacket, att vi kanske inte ska skriva om det här så tätt före valet för det kan ge dem onödig draghjälp.”

- Niclas Orrenius, Sydsvenskan -

 

”Jag tror att många skulle tycka att det var skönt om de gjorde ett dåligt valresultat och hamnade på två procent, då slapp man ha med dem att göra.”

- Pontus Mattsson, SR Ekot -

 

Det var ett litet smakprov på ett antal citat men det finns som sagt betydligt fler. Som säkert alla inser är det inte sanningen som är viktigast för de ledande journalisterna och medieföretagen i vårt land, utan den politiskt korrekta agendan, som i och med denna bok fått ett nytt ansikte. Jag kommer med stor sannolikhet använda mig av flera citat i kommande blogginlägg, när det passar.

Tack Björn Häger för en mycket upplysande bok som säkert kommer citeras i många år. Om jag hade fått välja titel på boken skulle jag utan tvekan valt Problemjournalisterna.

Läs mer på Björn Hägers blogg, där hittar du också en mängd artiklar och alla gillar uppenbarligen inte boken. Vem gillar att bli avslöjad!  Björn Häger lär få det tufft i framtiden efter detta ”avslöjande”.

thoralfalfsson

 • Saxtorparen

  Köp inga dagstidningar och säg upp Tv licensen NUUUUU.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Vad dessa sjuka medialhjärnor inte kommer ihåg är orsaken till deras existens. Dom finns för att bevaka makten och rapportera om sak utan värdering. Vad som har hänt att dom själva intagit en makpostition som är större än dom själva och som är fram till  för några år sedan var helt omöljig att bevaka. Och dessutom har dessa tragiska  människor inte kunnat försörja sig själva på sina lögner utan krävt medel(presstöd) av de människor dom läxar upp.
  Det är slut med det.
  Vi tror inte på er längre.

  Presstödet skall givetvis bort. Ni ska få klara er själva, gökungar,lögnhalsar.

  • Blodsven

   Tror fu på fullt allvar att dom skulle klara sig själva? Presstödet är ju en muta från makten, för att just undanhålla obehagliga fakta. Däremot skulle folk naturligtvis ge fan i att köpa deras dasspapper. Jag uppmanar folk ideligen att istället läsa utmärkta bloggar som t.ex. Sweden Confidential…..

   • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

    Nä det tror jag givetvis inte. Det är ju det jag skriver.

   • surkart

    Har de inga prenumeranter och läsare är de rökta med eller utan presstöd så bojkotta dem i görligaste mån!

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Hörde jag någon ropa ”demokrati”.
  Det är fan i mig skrämmande, så skrämmande att familjen nu på morgonen sagt upp prenumerationen av vår lokaltidning.
  Dags att kontakta Europa-domstolen, ni som har lite kunskap!?

  • Chrille

   Bra kommenterat.Du nämner Europadomstolen.Det är många av våra politiker som borde ställas inför rätta i Bryssel.EU måste på något sätt få reda på situationen i Sverige samt hur folket behandlas.Demokrati o yttrandefrihet i vissa frågor.Skrattretande!!!

  • Bajen666

   Bra det var på tiden..du har ju SD-kuriren som alternativ (fast inte så lokalt då kanske).!

   SD 2014

 • Pingback: Sanningen om media | Petterssons gör skillnad

 • SM811

  Kan journalisterna komma längre ner i träsket? De hamnar i botten vid förtroendeundersökningar och här kommer beviset. Vi som läser andra medier än PK medier har insett detta för läge sedan. De har med alla medel försökt att tysta den öppna debatten med falskhet och lögner. Senast försökte Lisa Bjurwall med ett försök på Mats Dagerlid skribent på AP. http://www.medievarlden.se/blogg/lisa-bjurwald/2012/07/utan-utgivare-star-de-over-lagen

 • Mariah_Magdalena

  Jag är helt klar över detta.
  Därav mitt djupa och innerliga förakt för ”journalister”,
  Som jag skrivit vid tidigare tillfälle är de råttor på 2 ben….hala, sluga och beräknande.

 • Chrille

  ”ETT SJUKT LAND BEHÖVER EN SUND PRESS.I SVERIGE ÄR PRESSEN SJUKARE ÄN LANDET:PATETISKT!!!!!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000098058306 Sverre Dehli

  Det är inte bara de stora tidningarna som inte vill se fakta: Jag bor i lilla staden Katrineholm och stadens tidning har blockerat meg från deras FB sida och inga av mina inlägg till tidningen publiceras..

  • västeråsaren

   Låt mig gissa, Sverre, du vill debattera verkligheten och sanningen?

   • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000098058306 Sverre Dehli

    Ja, jag påpekade for tidningen vid några tillfällen om orättvisor i K-holm, och då svarade de med att blockera mej från deras FB-sida och inga av mina kommentarer till deras nät-tidning kommer på tryck..

 • SM811

  Om man inte vill gynna Bonnierkoncernen köper man boken här. http://mediestudier.bokorder.se/Article.aspx?id=2194

  • svartamalin

   Tack! Har länge letat alternativ..

 • västeråsaren

  Och trots detta massiva antidemokratiska åsiktsförtryck och ideliga lögnaktiga indoktrinerande hetspropaganda i media så är Sverigedemokraterna tredje största parti! Det kommer att bli en chock för dessa arroganta översittare i nästa val, expo-folket och muslimkramarna inräknade.
  Sanningen är som en blomma (blåsippa!) som växer upp genom asfalten.  

 • SM811

  Göran Dahlström (S):
  Våga debattera problemen med integrationen, Lövfen

  Ta debatten nu – annars riskerar SD att bli tredje största parti
  http://www.aftonlognen.se/debatt/article15086749.ab

  Börjar det bli panik i sju(k)klövern.

  • Bajen666

   He,he den var bra,,,sju(k)klövern..

   SD 2014.

  • Orregyllensnorre

   Se där, Herr Dahlström är ute och fiskar i grumliga vatten… Eller som det brukar heta ”tassar i bruna jaktmarker”

  • surkart

   Den cirkus i sjuklövern och var de ska positionera sig i förhållande till invandringshaveriet fram till valet blir intressant att följa. Frågan kommer bli stekhet ju mer av MENA invandringens katastrofala följder som kommer att uppenbaras. 

   Intressant att höra om man kan hitta något om hur Lövfen tänker tackla detta problem i hans Almedalstal men betvivlar att det bringas någon större klarhet eller ens ledtrådar. Frågan är säkert alldeles för mycket av en ”inte diskutera” för då riskerar han splittring inom partiet om han skulle våga vara ärlig. Det blr väl samma slags floskler som vanligt om öppenhet och tolerans om han ens kommenterar problemen.

   • Andersonszkan

    Sen ska han dessutom ta itu med kärnkraftsmotståndet inom partiet, anhängare som han själv är.

    Anledningen till att det går så bra för S är att Löfvén kniper käft – då kan han ju i alla fall inte säga något dumt.

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Varför är Dahlström efter?  Risken måste väl för Sossarna vara att SD blir näststörsta partiet – tredjestörst är partiet redan om man bedömer utifrån allt annat än de av regimen beställda ”opinions”mätningarna.
   Se bara vilka siffror SD fick när olika tidningar la upp möjlighet att ”rösta om det vore riksdagsval idag”. Även om vi drar bort 30% skämtare, så har vare sig höger- eller vänster någon regeringsställning att behöva bekymra sig om – det fixar nämligen SD – och då mina vänner och medkommentatorer – då blir det
   ”ein lustiger Tanz” – när invandringen stoppas, kriminella bestraffas, politiker som begått högförräderi och fosterlandssvek blir deporterade till arbetsläger i Sibirien och Sverige återigen blir ett nordiskt, svenskt, fritt land – med en god portion välanpassade och välintegrerade utifrånkommande som är till gagn och glädje för nationen – inte att förglömma.

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  ”Ifrågasätt siffror, fakta och påståenden”. Ifrågasätt fakta? Only in Sweden my friend, only in Sweden.

 • Orregyllensnorre

  De största folkförädarna i modern tid. Deras illgärningar är dock ristade i sten för all framtid och kan enkelt tas fram, ord för ord. En dag kommer fläkten att byta rotationsriktning, ”and when the shit hits the fan……”

 • Bajen666

  Mmm, det man misstänkt och faktiskt vetat om besannas här..!

  SD 2014.

 • http://twitter.com/isarixi Victoria Wärmler

  Jag skulle kunna ge nästan vad som helst för att få veta hur den verkliga agendan ser ut med den här vettlösa flykting/ invandringspolitiken, som inte går ihop i någon ände alls – men ändå ska drivas till varje pris. Minsta motstånd mot resan utför branten brännmärks som ”rasism”, när det i själva verket är i omtanke av alla människor som drabbas av den här sinnessjuka politiska utvecklingen.Men en dag spricker trollet i solljuset. Några strålar har redan silat in mellan träden. Vi får hoppas att det går snabbt mot fullt dagsljus, för haveriet är skräckinjagande nära.

  • BirgittaSvedjot

   Agendan bakom stavas NWO.

  • Andersonszkan

   Du behöver inte betala en krona, det är bara att läsa på regeringens hemsida.

   Tanken är att EU och MENA ska ingå i någon sorts union med gemensam arbets- och finansmarknad så att vi kan norpa alla produktiva och välutbildade unga och fruktsamma araber samtidigt som oljemiljarderna investeras i Sverige och övriga EU.

   Det låter som världens sämsta aprilskämt men det står så, svart på vitt.

   http://www.sweden.gov.se/content/1/c6/10/64/33/9d851a65.pdf

   • http://twitter.com/isarixi Victoria Wärmler

    Om vi ändå fick de välutbildade, unga och produktiva !

    • Andersonszkan

     Vi får bara dom fruktsamma, men vem som ska vårda deras degenererade avkomma när vi svenskar ställt skorna vete f-n.

     Förhoppningsvis flyttar dom tillbaks dit där dom slipper jobba för att hålla värmen i vinterkylan.

     • http://avpixlat.info/ Morningstar

      Fast när den dagen kommer finns ej längre några svenskar kvar i livet.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Att komma över en Harry Pottersk osynlighetsmantel och sedan genomlida en hel vecka av bilderbergmöten hade varit mumma.

 • Pingback: Gammelmedia avslöjad: Hellre politiskt korrekthet än sanningen | Tveklöst

 • etnofil

  O självklart beställde jag ett exemplar… att dela ut till de behövande, dvs ännu icke väckta själar.
  Själv känner jag mig rätt säker på var felen i samhället ligger.
   
   
  http://mediestudier.bokorder.se/Article.aspx?id=2194
   
  Hur gör ni?

  • SM811

    Beställt.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Slaskblaskorna lever sitt eget liv och kommer väl snart få packa ihop! Men S(V)T,fri och politiskt neutral,som vi tvingas betala för,just för att vara oberoende,Ljuger,döljer sanningar och för folk bakom ljuset,Så tydligt tar parti emot SD,med c:a 250:000 röster! Befria SVT,sparka ut alla kommunisterna !

  • Agera1

   Skall väl ändå vara 338.000 personer?

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Allt detta – och mycket därtill gör ju att när valet är över, Reinfeldt sitter häktat i avvaktan på rättegång om högförräderi, tillsammans med en stor andel av hans hejdukar och hantlangare, så måste ju media rensas från allt sånt.

  Självklart skall lagen ändras så att media i sin rapportering inte får göra annat än precis det – rapportera neutral och sanningsenligt – utan kommentarer. Kommentarer hör hemma på ledarsidorna – inte i nyhetsflödet.

  Det är ju skrämmande att få e-mail från Kristianstadsbladets Jörgen Svensson där han anser att media skall vinkla nyheter – ”för det blir mera intressant dǻ”.
  Till de som är hågade har jag kopia av mailen som jag kan lägga upp här.

  Kristianstadsbladet har i parentes bemärkt gått tillbaka med 10,1 % senaste året och jag önskar denna ”skämttidning” lycka till med den inslagna kursen. Då kanske det blir ännu en version av slaskmedia vi slipper betala publiceringsstöd till.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Här en artikel om liknande mygel i DN redan 2010. Läs den:

  ”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna”
                                                                                                                                                                       Krav på genomlysning av svensk invandringspolitik: Den politiska korrektheten ligger som giftgas över debattklimatet i asyl- och flyktingfrågor. Drygt en miljon utländska medborgare har under ett kvarts sekel beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Av dessa är hela nio av tio varken klassade som flyktingar eller som skyddsbehövande. Det är alltså en lögn att Sveriges mottagande av utlänningar främst värnar om de mest utsatta flyktingarna. Men detta förtigs av såväl politiker som massmedier. Inte minst journalisterna har svikit sitt ansvar. I stället har vi fått en nationell mörkläggning av ideologiska skäl i allt som rör invandrar-, asyl- och flyktingfrågor. Nu borde regeringen genast utreda hur mycket de människor som kommit hit kostar i offentliga utgifter och tillför i skatteintäkter. Att ett samhälle faller sönder på grund av en alltför stor invandring gagnar ingen. Det skriver Gunnar Sandelin, journalist, socionom och tidigare pressombudsman på Bris.

  http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna

  • västeråsaren

    Majoriteten av svenska folket tror ju fullt och fast att alla invandrare och asylsökande har flytt från krig och förföljelse, och att Sverigedemokraterna är hjärtlösa och rasistiska. Inte ens ‘ensamma små barn’ vill SD hjälpa! Försöker man säga att verkligheten är inte sådan som Aftonbladet, TV4 och övriga PKmedia beskriver den, säger folk förfärat att ”det där är ju bara propaganda!” Suck!  

  • https://www.facebook.com/profile.php?id=100003332297754 Novisan-Natassja Nord

   Tack för denna länk Anna, lite smått otrolig artikel för att vara DN ;) )

   Media ska ha en opartisk syn, men det har ju vi ju sen länge märkt, och nu fått svart på vitt, att de inte klarar av….vill bara spy åt eländet!!

   Jag och två andra SD:are delade ut flygblad om papperspoliserna på en stor torgdag i stan, vi fick både ris och ros av folk. 
   Pratade med många om partiet och en kvinna var först tveksamt inställd till partiet, men hon började efter en stund öppna sig mer och mer, och till slut berättade hon om en väninna som hade hjälpt Migrationsverket med asylsökande.
   Väninnan var en person som tyckte synd om dessa människor och ville göra något för dem.Hon hade både haft asylsökande i sitt hem, lärt känna dem och hjälpt till att fylla i nödvändiga papper. 
   Men efter ett tag fick hon nog och skrev till Migrationsverket att hon inte längre ville fortsätta, för hon kunde inte längre stå för det hon gjorde och hjälpte till med! 
   Hon hade ganska snart insett att ingen av dem hon hjälpt hade några som helst asylskäl, utan bara ville hit för att ta del av kakan. Men inte förvånande fick de trots detta asylstatus och en hel del fick PUT….

   Det finns hur många historier som helst liknande denna, kanske de också kommer upp till ytan för diskussion/debatt efter att boken släppts…..hoppas kan man ju alltid för det skulle verkligen vara intressant att få reda på HUR mycket detta kostar oss……

   • 585961

     Hon klarade sig ju relativt bra jämfört med värdfamiljen i Malå Västerbotten då  eritrianen dom tagit emot som värdfamilj hotade dom och andra kristna med en stort kniv , att döda dom om dom inte konverterade till islam, ingen utvisning helt motroligt

    • https://www.facebook.com/profile.php?id=100003332297754 Novisan-Natassja Nord

     Sant, men iom att media och politiker invaggar alla i en falsk säkerhet och att det är ”så synd” om dem etc etc, och då tror ju gemene man det….. 
     Fy f_n för alla förljugna politiker och PK-media!!!

     Skandal att det inte blev utvisning – men inte förvånande tyvärr :( ( En sån idiot skulle sparkas ut med huvudet före!!

 • västeråsaren

  Förtig, vinkla och ljug.
  Sanning är lögn.
  Lögn är sanning.

 • 00Vulcab

  Skånskan-redaktören tycker alltså att sanningen ställer till det för samhällsutvecklingen. Vilken samhällsutveckling då? Jag fasar inför tanken hur hans drömsamhälle kan tänkas se ut.

 • RobertSt2

  Och var kan jag köpa den här boken? Från någon USA baserad boksajt? För att köpa eller ännu värre, låna den från något svenskt bibliotek lär väl inte låta sig göras…

  • https://www.facebook.com/profile.php?id=100003332297754 Novisan-Natassja Nord

   Jodå Robert, den finns att beställa i Sverige hos stiftelsen Sim(o), som gett ut den:
   http://mediestudier.bokorder.se/Article.aspx?id=2194  

   Men om den kommer hitta till något bibliotek (eller annan bokhandel/nätbutik) undrar jag med……de ska väl egentligen handha alla sorters böcker som är intressanta för allmänheten, men en bok som denna diskrimineras säkerligen….

 • min-klon

  Skepp ohojj Kaptenen! Vad trevligt. Du och Tingeling satte igång detta. Får kika in här också. Sätter min första kommntar efter att läst artikeln.

  Det är grymt är det. Den fosterländska själen lider djupt. Det är en historisk tragedi av bibliska mått kan man säga som följderna är av detta monstruösa bärsärkargång mot Svenska folket som blir berövat på sitt tidigare så härliga och trygga foterland. Det ligger på sin plats att gråta blod. Vilken grej alltså.

  Läste på AVpixlat någon som skrev nåt om en Irakisk och Syrisk Libanesisk ledare som har någon gång utryckt att ”det behövs inte krigas, Europa erövras med barnvagnar.”  Men kriga gör de hele tiden också. Det är islamisk krigföring det med förnedra-hatbrottslighet som är satt i islamisk system mot värdfolket och andra i varenda Europeisk land, vilket islam välsignar genom massor av verser.

  Snacka om barbari att våra länder erbjudits att islamiseras. Islam som är en ideologi i bakfickan som just välsignar lögner, hot och våld mot oss som några av erövringssätten. Måste kännas härligt främst för elaka att gotta sig i brottslighet med en ideologi som just välsignar. Och såkallad moderat islam som några naiva tror bra om är ju bara ett av islamiska Taqya sätt att få kuffar att tro att det finns ett islam som är bättre ha ha.

  Dessa såkallade moderata muslimer ifall de blev tvungna att välja mellan islam-Sharia och Demokrati. Antingn det ena eller det andra som endast skall respekteras. Jepp! Då visar sig de ”moderata” muslimerna sina rätta sidor.

  MVH- min-klon

  • http://www.facebook.com/people/Jonas-Forsberg/100000926730605 Jonas Forsberg

   Islam borde passa dig alldeles utmärkt min-klon, med tanke på med vilken övenitisk, totalitär och prinsessan på ärtenmentalitet du utövar din makt som moderator på Avpixlat, där du godtyckligt plockar bort inägg för ingen orsak alls och stänger av folk för löjeväckande småsaker. Du kallar det för att upprätthålla seriositeten på Avpixlats forum. Vet inte vilken diagnos som passar in på dig, när du blir så pass störd att du inte klarar läsa en text med några få ord skrivna i versaler, men uppenbarligen bör du söka dig andra områden där du bättre kan göra dig gällande, i stället för att sabotera miljön på Avpixlats forum och de angelägna skäl som människor kommer dit för att debattera och utbyta synpunkter. Opponerar sig mot dina later blir man, som sagt, avstängd. Inte ett uns bättre än lättstötta svartingar som flyger i luften om man inte visar vederbörlig ”respekt” när man säger till dem att inte sparka på hunden, att ge fan att tafsa på min dotter, och liknande.

   Så du min-klon är en kärring och hankön i kjol som gör vår sak en björntjänst…

   • Agera1

    Håller med!! Hoppas för Guds skull att min-klon inte blir moderator här på SC och sänker denna sida med… Nivån på politiskt inkorrekt var bra, nivån på avpixlat börjar likna gammelmedia. På PI skrevs det namn på brottslingar, publicerades bilder etc på AP döljer man en hel del. På Sweden Confidential är nivån i linje med Politiskt inkorrekt…

   • min-klon

    Hej Jonas! Jag hann vara med på Politiskt Inkorrekt ett tag innan jag började debattera på AVpixlat. . Jag är bara en debattör med åsikter. Det med stora bokstäver, vi tycker olika. Jag vet inte om det är ärligt talat på grund av att det finns vi som är känsligare för versaler av någon anledning.

    När vi läser mycket och någon skriver med versaler i olika rader  blir obehaglig för en o annan. Ex. jag ljuger inte att det känns obehagligt i mig. Det är väl kanske någon störning i en då. För andra känns det inte så tydligen. Men om det inte var regler så skulle jag också tvingas läsa versaler, och jag skulle vänja mig. Man vänjer sig. Det har jag inte tänkt på tidigare.

    Att jag skulle vara moderator på AV-pixlat. Jag kände det som en komplimang om JAG skulle vara så duktig att jag anlitades som moderator. Jag skulle inte klara av jobbet. Jobbigt ansvar.

    Unde de första månaderna på PI hann jag bli portad en, kanske två gånger. På Avpixlat. 3 gånger. Jag har haft nick som ”xolle”, ”baravara”,, ”Von Hruhfr” . Hmmm. Det är minst en el. två nick till som jag nu inte kommer ihåg.

    Jag vet väl att AVpixlat känner till min stil efter nickbyte men de har låtit mig hållas med denna nya nick även om jag hunnit med samma grejer som gjorde att jag tidigare blivit portad eller spärrad. Men jag vet att det fanns en moderator där en gång som jag var också med och kritiserade. Men det var kanske inte han som portade mig varje gång. 

    Jo och jag får väl säga att bör nog inte vara med och försvaraa en moderators agerande eftersom jag är inte den rätte att säga vad som är rätt och vad som är fel. Det får vara moderatorns uppgift att bestämma. När jag tänker efter så är det ju oerhört synd eftersom alla som vill förebygga helvetet mot Sverige är viktiga att ha på AVpixlat. Vi var nog många som kände oss ledsna när vi förstått att något hänt när Kapten Krok inte skrev mer.

    Jag tror inte Kaptenen blev portad, men det kändes nog inte trevligt med alla tillsägelser. Jag minns ex. en debattör som gnällde på Kaptenen och menade nåt med han kommenterar så mycket. Det gjorde ont i mig läsa det, för så flitigt som Kaptenen var med. i debatten En sajt blir ju för en som ett hem och man vill trivas, och man bör få trivas. Och man kan bli sårad. AVpixlat har ju själv nämnt om att det finns inga regler på hur mycket man får skriva, och så kommer tomtar som skall skälla för annans beteende. Mycket synd. 

    • http://www.facebook.com/people/Jonas-Forsberg/100000926730605 Jonas Forsberg

     Ja jisses, det där var en massa rundsnack utan varken substans eller stringens, vekt och undermåligt. Jag trodde folket kring Avpixlat hade betydligt högre ambitioner än att plocka en pajas som du som moderator, som knappt kan uttrycka sig på begriplig svenska. Men det du saknar på det begåvningsmässiga planet, kompenserar du med energi och nitisk intensitet. Alltid något!
      
     Nej, du är inte bara ”en debattör med åsikter”. Du är dessutom en moderator på Avpixlat med makt över vad folk får säga och inte säga i kommentarsfälten, och du har ett omdömme och ett förstånd som inte är vuxet den uppgiften. Att du inte begriper distinktionen och betydelsen mellan dessa roller är pinsamt avslöjande, både vad gäller dig själv och Avpixlat.
      
     Och jag har fortfarande inte fått en förklaring till varför jag fick ALLA mina kommentarer raderade på Avpixlat härom kvällen? Inga hot har utdelats, inget oacceptabelt skrivits, i alla fall vad en hyfsat balanserad betraktare kunnat se.
      
     En kväll senare blir jag portad för något som på sin höjd kunde rendera en tillsägelse – också det utan någon som helst förklaring. Jag har varit moderator och administratör på ett antal engelskspråkiga forum, där vi haft redaktionella system som omöjligör att enskilda moderatörer kan använda sig av godtycklig maktutövning, och i de fall där det påvisats har resulterat i en degradering.

     Du min-klon är ett skämt och en pajas som saboterar den goda och oändligt viktiga roll Avpixlat är här för att fylla…

     • min-klon

      Uppförandeproblem förstår jag. Förolämpningar från en vuxen grabb med tonårsstil ligger bara dig själv till lass unge man. Kanske var du busbarn i skolan också, ett busbarn som var svårt att hålla ordning på.
      Och inte lyckats så bra i debattvärlden bland vuxna människor. Uppförandesvårigheter går att hantera om man har viss mognad. Och mogna människor klarar av att återhämta sig efter motgångar. Men det är inte lätt för alla att kunna hanteras med motgångar och behöver sura en lång tid.
      Och du tror inte det själv att jag har varit moderator. Vad jag skrivit bara har väl inte varit för dig roligt att läsa. Det finns ju vissa saker som jag har kunskaper om och som ogillas av dem som är med sådant som jag har kunskaper om och nämnt om. Jo da, jag vet. Jag brukar säga att ingen kan rå för sitt öde. Jag har ett förlåtande hjärta som kan vara svårt bara för somliga förstå om man inte själv är begåvad med sådan viktig egenskap.

     • http://www.facebook.com/people/Jonas-Forsberg/100000926730605 Jonas Forsberg

      Har nu försökt tröska mig igenom ditt obegripliga pladder och kvasipsykologiserande, och det enda jag förstår är att du är drabbad av någon svårare variant av dyslexi eller något annan diagnos som gör att du inte kan tänka rakt och än mindre skriva redigt och begripligt.

      Ta bara den här mening i ett av dina senaste s k inlägg på Avpixlat:

      ”Det finns riktigt elaka ideologier, var av den åt kommunisthållet är sina riktigt fula rackare för att vara goda för sina ideologi, och som inte för fem cent har värme i tanker för invandrare heller när de säger att det kan bli rasism mot invandrare om man ger den rätta bilden.”

      Man blir ju alldeles vimsig bara av att försöka förstå vad det är du försöker säga. Och det där med ”elaka ideologier” var ofantligt roligt. Vad dina ”kunskaper” skulle bestå av är inte heller lätt att förstå.

      Du kan uppenbarligen inte heller läsa inantill, eftersom jag förklarade att jag först fick alla mina kommentarer bortplockade av ingen orsak alls, men kunde fortfarande skriva kommentarer. Först kvällen därefter blev jag portad efter att ha skrivit en kommentar där jag petade på dig om det där med Karin som skrev några få ord i versaler, som irriterade dig så till den grad att du då inte kan läsa vad som står i texten, osv osv.

      Men efter att jag nu fått känna dig lite på pulsen och inser att du inte bara är fullständugt olämplig som moderator, utan dessutom också behäftad med vissa mentala tillkortakommanden och i alla fall textmässigt inte kan göra dig förstådd, så finns det inte så mycket mer att tillägga.

     • min-klon

      Tack för den. Att blivit portad med sitt eget riktiga namn är värre förstår jag. Och jag förstår att du befann dig i riktigt uppretad stämning. Inte konstigt om man ut över att blivit portad fått se alla sina inlägg raderade. Just det också att alla inlägg blir raderade borde inte förekomma inom disqusen. 
       
      Vi är alla för samma kamp så vi sporrar varandra. Och det finns alltid möjlighet för en väg tillnaka dit var man blivit portad, precis som jag gjort.
       
      Men det blir svårare att kunna diskutera med samma pesudonym eller riktiga namn.
       
      Jag får önska dig en trevlig sommar Jonas.

     • min-klon

       
      Läste via din profil och där hade du skrivit varför du tror att du blivit portad. Att du dragit den slutsatsen närmast är just på grund av bristande insikt hur ex. AVpixlat fungerar och inte fungerar.

      Att tro att AVpixlat skulle porta av den anledningen var just på grund av bedömningsbrist hos dig. Jag har ingen lust at läsa på vad du mer skrivit och vad som kan finnas i bakgrunden, eftersom du är i getingskick och drog på som en psyko mot mig.

      Jovisst , du är sårad. Eller kan ku känna sådan känsla? Eller är det endast agression, inte kan behärska sig och låter det då gå ut över vem som helst som du får möjlighet att hetsa upp dig på, och det gick ut över mig.

      Alla mina hundratals säkert tusentals inlägg försvann också när jag blivit portad tidigare. Har man en brist så brukar det finnas fler brister. Lite självrannsakan skulle ligga på plats men jag tror du skulle behöva hjälp med det för ditt eget bästa.

      Jag tror att du får fundera lite om dig själv vad annat kan finnas som är boven till varför du blivit portad. Att kunna bedöma så krävs det en del av en människa. För att kunna vara mer allsidig på att bedöma så krävs det lite mer.  Det räcker inte med ett tekniskt kunnande, det krävs känsla men också ett gott hjärta.
       
       
       

 • min-klon

  Hmmm! Ska testa bara hur det ligger till med taket.

  Jäplar i helveten!

  He he.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Hemskt att läsa men sant. Hur ändrar vi på detta?Alla ska få tala fast man har en annan åsikt.

 • gbmye

  Jag trodde att det fanns vissa mer seriösa tidningar och hederliga journalister. Hej vad jag bedrog mig.Till Sveriges nationaldag skrev jag i en kommentar att jag skulle fira dagen och sjunga Du gamla du fria och vara stolt över mitt land. SvD tog bort kommentaren. Varför det? Är det rasistiskt att fira nationaldagen, tänkte jag, blev förbannad och slutade läsa tidningen. Det finns inga rumsrena tidningar, majoriteten av de som jobbar där ljuger, döljer sanningar, där till och med firandet av vår nationaldag blir raistiskt!  Fy för fan i helvete vad jag har lärt mig av svensk odemokrati.

  • Gäst

   Läs om Lilla Saltsjöbadsavtalet: http://sv.metapedia.org/w/Lilla_Saltsj%C3%B6badsavtalet

 • snickersson

  Det är värre än så här dom har en gemensam agenda och en gemensam plan för sd som kan beskrivas som ond

 • kalle008

  Jag har vid ett tillfälle haft en politisk nyhet som var obehaglig för ortens tidningar och för något korrekt parti.

  När jag kontaktade en tidning fick jag som kontaktman en hederlig journalist. Han skrev en artikel där jag och det parti jag representerade faktiskt nämndes.

  Han berättade senare att när man hade redaktions möte ville tidningens redaktör inte publicera mitt namn och ”mitt” partis namn i ingressen. I stället ville han bara nämna namn och parti på de sista raderna.

  Journalisten berättade också att han hade fått kämpa hårt för att få den sedvanliga, normala placeringen av dessa uppgifter.

  Tidningen representerade det parti som hade makten i fullmäktige i kommunen, vilket samtidigt var det parti som kunde misstänkas för fusket.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Vem har en så låg  IQ ,  som inte har förstått detta ? Kan ni säga ett namn ?

 • Leikin

  Det som kan skada samhällsutvecklingen är tydligen inte brottsligheten i våra förorter utan huruvida sanningen om denna brottslighet publiceras. Har någon hört historien om strutsen som sticker huvudet i sanden?

 • Trazan Apansson

  Ja, så var det ju exempelvis när självmordsbombaren i Stockholm tuttade på för två år sedan. Media och deras höns var mer bekymrade för att detta kunde ge SD luft under vingarna, än för att det faktiskt hade begåtts ett terrordåd som hade kunnat få mycket värre konsekvenser om inte bombaren varit så inkompetent.

 • 585961

  Hysteriska massmedia verkar vara mer rädda för SD än terrorister och massmördare, våldtäktsmän , rånare eller stora gangstrar över huvud taget , undrar vad det kostat att tysta dom och förvränga verkligheten så att ingen tror på dom längre

 • Trazan Apansson

  Ja, det är ok att vara mördare, våldtäktsman eller terrorist, så länge du inte är razi. Skillnaden är att mördaren bara är en ”vilsen själ”, som kan föras tillbaka till välfärdens ömma vård, men rasisten hatar hela mänskligheten och den moraliska ordningen. Låter det bekant? Japp, Satans fall all over again.