Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Bötfäller denna polis sig själv?


FÖRARGELSEVÄCKANDE BETEENDE Här är bilden som gillas av 10 000 på Facebook. En polis står och kissar i en buske på offentlig plats – vilket är förbjudet och kan ge böter på 800 kronor. Enligt fotografen togs bilden i tisdags kväll mitt i centrala Stockholm.

– Jag har aldrig hört talas om det här, det låter olyckligt eftersom vi varken får eller ska kissa på offentliga platser, säger Tomas Eriksson, stationsbefäl vid Norrmalmspolisen – det distrikt där bilden tagits.

Polisen kan bötfälla de som ertappas med att kissa på offentliga platser direkt på plats. Bötesbeloppet ligger på 800 kronor.

– Det räknas som förargelseväckande beteende under förutsättning att det finns någon att förarga. Finns det någon i närheten som kan ta illa upp så ska man inte göra det. Det ska skötas på en toalett.

Skulle en kollega ha bötfällt polisen?

– Han ska gå vidare till sin högre chef och sedan får man se om det ska bli något disciplinärt eller böter.

Omaskad

AB

 • Saxtorparen

  Han blev väl akut nödig. sånt händer .

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Alla är lika värda. Vissa är mer lika än andra eller? Svensk polis och deras syn på lag och rätt har mycket övrigt att önska. Sila mygg och svälj kameler…

 • kirre

  En skitnyhet fullt värdig det Nya Sverige. Vad fan, en polis blir akut pissnödig och beslutar sig för att slå en båge i ett lämpligt buskage. Är det något att förfasa sig över?

  Jag har inte sett något reportage i PK media som beskriver hur åldringar kastas ut från äldreboenden till förmån för skäggbarn. Skriv om det istället, förbannade PK slödder.

 • Jry

  En pissande polis ???? Och .. !!! Han gör jobb som gör att vi vanliga kan sova gott om natten …. Förmodligen blir poliser oxå bajsnödiga … Sluta upp med sånt här trams att smutskasta våra poliser .. Ni är riktiga puckon som borde skämas

  • Orregyllensnorre

   Kan jag få din autograf, det är inte ofta man får chans att läsa alster från samhällets intellektuella elit på detta förträffliga sätt.

 • Orregyllensnorre

  Ni som skrivit här nedan, ni har inte klippkort till Mensas årsmöten möjligtvis ?

  Jag antar att artikeln vill visa den moralpanik som råder i samhället samtidigt som rövare skövlar hela stadsdelar.

  Tror ni SC är ute efter den enskilde Polisen ?
  Att få böter för att pissa samtidigt som gangstrar tar över stad efter stad och polisen bjuder på korv.

  Hälsa polarna på Mensa, ni som skrivit här nedan…

 • Andersonszkan

  Måste man så måste man!

 • Pantertanten

  Vem är idioten till fotograf? Har du inget annat för dig? Ut och plåta alla hemskheter som händer i vårt samhälle och gör någon nytta.

 • Rak

  Kungens gossar har företräde gällande det mesta! Svenne Päron kan rätta in sig i ledet!!!

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Det är säkert ett överlyckligt vänsterslödder som tagit bilden. De gör ju allt för att åstadkomma ett helvete för våra rättsskipare.