Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fullt av bedjande muslimer i Almedalen


ISLAM I ALMEDALEN Manifestation för religionsfrihet i Almedalen där SMFR ber zuhur, den obligatoriska bönen Salat al-Thohor, på torget. Azan stod med högtalare under bönen. Manifestationen gjordes med Kristna freds, Svenska missionsrådet, svenska kyrkans unga m.fl. Är det någon som sett svensk media ta upp detta?

Bilden nedan i artikeln är från en Facebook-sida igår, där en Mohammed i tråden kommenterar bilden med: ”Be hemma i stället. Bönen är en privatsak. Tvinga inte andra att delta i er bön. Vanligt folk tycker att det är konstigt men vågar kanske inte säga det på grund av artighet.” Inne i artikeln kan ni se både bild och dump på Mohammeds nyktra syn genom kommentarer på saken.

Från SMFR:S hemsida: ”Tillsammans med Kristna Fredsrörelsen, Svenska Missionsrådet, Svenska Kyrkans Unga med fler höll vi under onsdags eftermiddagen en manifestation för religionsfrihet. Under manifestationen utförde representanter från Muslimska Fredsrörelsen den obligatoriska bönen Salat al-Thohor mitt på Donners Torg på Almedalen. Många förbigående visade intresse och flera ställde olika typer av frågor. Vi kommer att uppdatera facebook med bilder från politikerveckan så håll utkik här: https://www.facebook.com/muslimskafreds”

Klicka på bilden:


Vi tackar skribenten AnnaKonda för tipset till nedanstånde förvirrade människor:

Bedjande – eller är det drunknade – muslimer i Venedig

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Har Mohamed Omar nyktrat till? För bara ett par år sedan kom han ju ut som islamist?

  • Sectoid

   Ja, han har tydligen lämnat islamismen bakom sig..
   Nationell Idag skrev om det för inte så länge sedan.

  • BannlysHedersmord

   Det är inte så ovanligt med muslimer som konverterar från islam, till kristendomen.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Kolla idioterna:

  http://tundratabloids.com/2011/02/picture-of-the-week.html

  • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

    Det sägs ju att det är med den översta kroppsdelen man tänker ! Förklarar ju klockrent varför mussarna är som dom är! RÖVEN UPP OCH TÄNK TILL !

 • Bulldoggen

  I min egen religion ingår att jag bör pissa på muslimer som ber samtidigt som jag ber en bön. Kan den religionen tillåtas i religionsfrihetens namn? Någon som vill konvertera?  :-)

  • Baron_Skugga

   Får man lov att sparka dem i ändan också? Det är så frestande. :-)

   • Bulldoggen

     Självklart,det enda som min religion säger om det är att du har stålhätta på skorna & tar i av kung & fosterland.

 • västeråsaren

  Jag är en kristen svensk och jag ber varje dag att alla muslimer ska försvinna från mitt land.

  • xbenedictx

   Gud, om det finns någon, skiter i ens böner.
   Gud, om det finns någon, hjälper den som hjälper sig själv.

  • Sverkersson

   Häxan och biskopen Eva Brunne ber att muslimerna kommer hit………

 • EUfel

  Sverabia !!!!

  God Natt :( (((

 • Birgitta S

  Läste igår eller i förgår att Almedalen är blont, är det konvertiter som sätter baken i vädret ?

 • SM811

  OT: Aktion mot svenskavhysning i Grums
  http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6698#.T_dKxfVIU_9

  • ledsenfarmor

   Har skrivit på, när första uppmaningen kom på FB. Fler borde göra det.

 • ledsenfarmor

  Nu tror jag förståndet och förnuftet totalt har blåst bort från PK-patrasket.
  Det blir bara värre o värre för var dag som går.

 • Birgitta S

  Ni är så skickliga på SC att finna rätta bilder till er text, är denna bild från Gotland så ska jag underrätta alla turistbyråer att inte rekomendera Gotland.

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Bilden är från Almedalen, Visby 2012, den är två dygn gammal.

   • Birgitta S

    Chockerande, känns fullständigt overkligt.

 • YOTHI_TARZAN

  Kristna svenskar älskar att lalla med muslimer
  Gå ur svenska kyrkan dom är att betrakta som landsförrädare 

 • Andersonszkan

  Man vågar ju inte sätta i pränt vad man skulle vilja göra om man gick förbi ett gäng lallande idioter som bankade pannan i gatstenen samtidigt som dom lyfte röven i luften….men har det att göra med att dom tävlar om vem som ska få återföda profeten?

 • Absolutsvensk

  Vi svenskar gillar tydligen att musslor ber framför våra ögon! hade jag gått förbi där så hade jag nog fått boxa mig därifrån, kanske inte mot musslorna utan från våra hjärntvättade svenska fiender.

 • SM811

  ”inte säga det på grund av artighet.”.
  Jag tycker det är äckligt med dessa muslimer som ligger med ändan i vädret.
  Det där ska aldrig få förekomma. Nu vet de att ingen ingriper och nästa gång är de fler och på ett annat ställe. Hör inte hemma ute i det svenska samhället.

 • tokless

  Religionsfrihet?? Islam har inte så mycket med religion att göra. Islam är en fascist idelogi. Att de är nyfikna och ställer frågor och  att islams förespråkare skulle ge en korrekt beskrivning betvivlar jag stark att de gör. Taqqia säger väl allt.

  • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

   Rätt!! INTE en religion!! En perverterad och våldsromantiserande hatideologi. Det värsta påfundet någonsin, som cancer. Äter just nu land efter land och vi måste stoppa detta!!

   • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

    Mycket värre än cancer,som oftast går att bota!Islam är det värsta man kan drabbas av,den är 100% dödlig !

 • västeråsaren

  Finns det religionsfrihet i Egypten och Nigeria eller något annat muslimskt land? Där förföljs kristna och kyrkor bränns ned. Om man inte är muslim anses man vara en ‘otrogen hund’. De är ju inte djurvänner heller precis, muslimerna.
  Imbecilla, ignoranta, antidemokratiska, kvinnoförtryckande, intoleranta, fanatiska och dessutom totalt humorbefriade… väldigt trevliga människor! En fantastisk kulturberikning för vårt land.    

  • Birgitta S

   Det är exakt det folk man får, då folket inte på många generationer behövt att försvara sitt land.

  • World Traveller

   Enligt kaellor saa blir Kenya naesta land att falla for islamisterna. Nat stort ar tydligen pa gang i ar.

 • xbenedictx

  ”Nietzsche föraktade kristendomen, som han ansåg hade förslavat och degenererat människan, och således skapat motsatsen till övermänniskan, nämligen undermänniskan.”

 • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

  Hur var det nu!? Skulle man ladda när dom böjer sig och skjuta sen, eller!?

 • BannlysHedersmord

  Islam betyder slaveri (= underkastelse) på arabiska.
  Muslimer för ”fred” är en av dom största motsägelser jag någonsin har hört.

 • Leikin

  Än värre är det i Paris, där muslimer breder ut sina mattor och ber mitt på ljusa dagen, alltmedan de stoppar trafiken på dessa gator.

 • World Traveller

  Var detta arrangerat av Reinfeldt?

 • janrickolina

  Religionsfrihet innebär att du får tro på vad du vill men har ingen rätt dynga sikten på någon annan, och heller ingen annan ska behöva utstå skiten från dig det är en privat sak.

 • http://twitter.com/Aftonbluffen Farbror Jan

  Är det någon som kan läsa ”trycket” på  de blå tröjorna i bilden?

  • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

   Tycker att det står ”muslimer för fred och rättvisa”

   • http://twitter.com/Aftonbluffen Farbror Jan

     Vilka högögon eller vargögon du har :D Farbror här får nog anskaffa glasögon *skratt* Men, trycket låter inte harmoniserande med verkligheten… Fred och rättvisa? 

    • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

      Jag fuskar med terminalglasögon :) ja organisationens namn är lite som ”mytomaner för fred” ;)

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  Jag har väntat på att trenden med att ockupera gator och torg för ”bönemöten” ska komma till Sverige. Men det lär aldrig ske här, för här får de mest extrema muslimer som de vill utan att behöva anstränga sig…ingen i beslutande ställning vågar säga emot för vi vet vilken stigmatisering en person som inte tycker lika råkar ut för.

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  ”Vårt intryck är att det mottogs positivt” säger Yasri… tror fan det, det är bara SD och de som stigmatiseras som ”nazister” och ”islamofober” som vågar ha åsikter som går emot normen och i sverige blir man ”nazist” eller sk ”islamofob” om man har det. Tydligen är det fult att vara det (dvs ha en annan åsikt)

 • Oxis

  Skrämmande syn och en maktdemonstration om vad komma skall! Muhammed Omar gillar jag egentligen inte, lite för pretentiös för min smak, men han har rätt i att svenskar inte gillar den här typen av demonstrationer. Han lär ha en svensk mamma så han är nog rätt insatt i hur svenskar reagerar.
  Den där Yasri Kahn bedömer nog inte situationen riktigt. Att folk går förbi och visar uppskattning är – eftersom det till största delen är PK- och medelklassmänniskor i Almedalen – inget tecken på gillande. För det första avskyr svensken att sticka ut, särskilt på gatan (om man inte är full), för det andra vill de inte tappa ansiktet inför eventuella medföljande eller bekanta. Man vet inte vem som finns i vimlet? Han har nog inte rätt uppfattat signalerna hos det folk han hamnat. Vad man visar är inte alltid vad som rör sig på insidan.
  Sedan kan jag aldrig betrakta herr Kahn som svensk. Svensk medborgare, ja i juridisk mening, svensk, nej!
  Jag blir aldrig svensk med dig, oavsett vad du eller andra tycker!.
  Att ligga med ändan i vädret på det där sättet är inget svenskt sätt att möta tillvaron, hela gesten anses nog – lite suspekt och vanhedrande och från min sida sett – lite äcklig. Baken döljer man, den får inte sticka ut.

 • Sweetasplumpie

  Är det religionsfrihet att ta över gator och torg? Tvinga på andra sin livsåskådning?
  Religionsfrihet är att tro på va faen man vill utan att det går ut över andra!

 • Jooe74

  Det ÄR redan religionsfrihet i Sverige! Det är inget man behöver manifestera för!
  Att muslimer öppet mitt i stan ber och till och med i ett kristet land med kristnas goda minne gör det hela helt sjukt. Religionsfrihet ja. MEN alla ska väl be i sina respektive kyrkor/moskéer/hem. Det är väl INGEN annan religion än just islam som så öppet provocerar och tillåts göra det av flata Sverige.
  Det är inte konstigt om man säger att ”Svensken kan gott skylla sig själv från nu och framåt, att denne så passivt låtit detta hända.

  • Politkern

    Det är inte såna som du och ja det är politikerna som skapat detta som visserligen blivit framröstade. I sverige ska alla få vara lyckliga även homosexuella får nu gifta sig och adoptera snart, eller så kan dom det nu det har jag ingen koll på. Svenskarnas fel? Har politikerna haft allmän omröstning om detta? hur kan det vara svenskarnas fel? politikernas däremot.

 • Tigeraldrig

  http://integrationsbloggen.blogspot.se/2010/02/manga-missforstand-om-vad.html
   
  Vad inlägget visar är att många i Sverige har en felaktig uppfattning vad religionsfrihet egentligen innebär. För det första bygger inte religionsfriheten på individers subjektiva åsikt. Vad som skyddas i europakonventionen bestäms av objektiva kriterier. Det är inte vad religiösa upplever sig behöva göra för att leva efter sin religion som skyddas av religionsfriheten. Det som skyddas är rätten att tro – att få utöva trons inre kärna. Begränsningar av religionsfriheten när det gäller manifestationer som är nära förknippade med trosuppfattning kan tillåtas enligt konventionen. Sedan finns det manifestationer som inte är nära förknippade med trosuppfattning. Sådana manifestationer faller helt utanför europakonventionens skydd av religionsfrihet. Att inte vilja skaka hand måste rimligen räknas som en manifestation som inte är nära förknippad med trosuppfattning eftersom det bara är en mindre del av troende muslimer som inte kan skaka hand på grund av sin religion. För det andra har religionsfriheten enligt konventionen två sidor: frihet till (positiv frihet) och frihet från (negativ frihet). Dessa friheter utgör en helhet där vardera sidan förfogar över hälften. Det innebär att varje form av utnyttjande av den positiva religionsfriheten måste vägas mot andras intresse av att slippa utsättas för religiösa manifestationer. Ytterområdet för den positiva religionsfriheten är sådana manifestationer som är nära förbundna med själva trosuppfattningen. Det som ligger utanför är inte skyddat och inkräktar därför på den negativa religionsfriheten. Exakt vad som räknas som nära förbundet med själva trosuppfattningen lämnar jag till islamologer att diskutera, men att inte skaka hand faller knappast inom denna gräns. Det finns till och med domar i Europadomstolen som avgjort att förbud mot att bära slöja inte strider mot religionsfriheten. Därutöver: En överordnad synpunkt är enligt Europadomstolen att arbetsplatser inte är arenor för religiösa manifestationer. Om den negativa religionsfriheten åberopas kan religiösa manifestationer i huvudsak inte godtas.
   
  En spark i arslet på de hukande skynkena.

 • västeråsaren

  ”Vår upplevelse var att det togs emot enbart positivt.” säger en av dessa muslimer. Ja det kryllar väl av PKmänniskor och mångfaldsvurmare på Visbys gator denna vecka. För många av dessa var det nog en pittoresk syn att få se ett gäng muslimer med ändan i vädret på gatan, eftersom de i sin vardag troligen inte bor i närheten av någon av dessa.
  ”-Nej, men har du sett? Muslimer som ber, så trevligt att vi är så toleranta och fördomsfria emot alla flyktingar och andra kulturer! Är det inte fantastiskt att vi har förvandlat Sverige till ett mångkulturellt samhälle!”

 • Sverigefritt

  Det är bara muslimer som påtvingar andra deras hemska religion. Både genom att be offentligt och genom sin förfärliga klädsel.

  • Ignorant

    Kristna gör samma sak i latinamerika och i asien, tillbaka till skolbänken kanske?

   • Ignorant

    Och  dom har gjort det förr här i sverige. påtvingat folk eller dödat dom.  Du ser flisan i din brors öga men inte stocken i ditt eget.

    Du glömmer även vad hitler gjorde för lite mer än 50 år sedan i europa.

   • Asdlkhgsdsf

     Kristna gör det inte alls i Asien och Latinamerika. Snacka inte skit om du inte har belägg för det. I Asien bränns kyrkor varje vecka fina turistländer som Malaysia, Indonesien och Maldiverna. Presidentkandidaterna på Maldiverna tävlar om vem som är tuffast mot kristna. Latinamerika? Du måste ju vara muslim som säger något sådant. De har varit kristna i 500 år. Conquistadorerna tvingade befolkningen att bli kristen för 500 år sen. Muslimerna har tvingat folk i 1.500år. Låt oss glömma historien om du önskar. Men låt oss titta på dagens 2000-tal. I Nigeria (kyrkor bombas i skrivande stund, helst på söndagar när de firar en fredlig mässa), I Syrien hjälper väst till med att få sunnimuslimer ta över makten från en liberal muslim som Bashar Al-Assad som förespråkar religionsfrihet. I Libanon var över 80% kristna för 50 år sen, nu är 70% muslimer. Överallt växer islam. Överallt sprider den sig som en centrifug av svärd, granater, gevär och propagande. Ett folk vars s.k. gud ber folk mörda de som är otroende. Deras gud är satan, lögnaren. Deras profet är pedofilen och mördaren.

 • Gunther Grötleben

  Finns ett utryck som säger att man kan ha huvudet i himlen och fötterna på marken.
  Dessa muhammedaner har en egen variant
  med röven i himlen och huvudet mot marken.
  Det här kommer att ta en ända med förskräckelse…

 • EnoughisreallyEnough

  Hmm, vad är det för religionsfrihet som växer fram i Egypten, Tunisien, Libyen…. idag? Vilken religionsfrihet praktiseras i Iran, Saudi? Vilken religionsfrihet växer fram i Irak?

  Nej, fler borde lyssna på de muslimer som öppet deklarerar sina avsikter mot demokrati, yttrandefrihet, kvinnor, homosexuella, kristna, judar mm, mm

  Att höra muslimer prata för bland annat demokrati och yttrandefrihet är ren och skär taqiyya. Eller hur?

 • KS73

  När får vi se en manifestation för frihet FRÅN religion?

 • http://tveklost.wordpress.com/ Tourni

  Religionsfrihet innebär inte bara att man får ha vilken religion man vill. Det innebär också att folk har rätt att befrias från religionen i sig. Det förstår inte dessa muslimska fanatiker. Blir glad över att se att det finns människor som Mohammed Omar som har sunda åsikter. Man får lite hopp i alla fall.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Kommer ihåg den gamla goda tiden då man tyckte att Jehovas var jobbiga. Jag ska bjude dem på en kopp kaffe nästa gång de ringer på.

 • VIKINGKRAFT

  Fin kultur vi fått till Sverige massor av gubbarslen i vädret, ett säkert sommar tecken !

  • Mcmlxvi

   Verkligen idiotiskt.
   Och dessa araber/muslimer våldtar andra män – när dom har en hel sal med villiga som bara ”BER” om att bli ”våld-”tagna…
   Nu mer vågar man knapp böja sig ner och knyta ett skosnöre eller plocka upp något man tappar i en kö…
   Nästa storsäljare blir nog kyskhetsbälte för kvinnor och män i någon smidig metal :)

 • boonkaan

  ser ut som ett gäng boegar som vill bli påsatta. Ursäkta liknelsen. Men hur fan kan man tro att stå framåtlutad i 90 graders vinkel 5 gånger per dag, kan ge en ett paradis? Vilka jävla dumhuven? Är reinfeldt hemlig  muslim?

  • Buddha

    Du som är ”buddhist” borde inte döma andra.Likväl som buddha accepterade alla och såg alla som människor före ev religion. Buddha visste att dom inte såg klart och dömde dom inte för förr eller senare förstår varje individ det ändå.

 • Jesus

  Religion gör man i det tysta man behöver inte visa det utåt.  Vargen i ulvakläder blir det då. Precis som jesus sade. bön visar man inte utåt såtillvida att man inte har stort ego och behov av att visa det utåt. För mig ter det som om detta är en ytlig manifestation.

 • Stuffa

  Jag trodde det var cykelställ.