Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fyra 15-åringar rånade man på cigaretter – gissa var


INVANDRARGÄNGEN I MALMÖ Vi har flera gånger skrivit om hur både gärningsmän och offer blir yngre och yngre, där det nu för tiden inte är ovanligt med nio-tio-åriga gärningsmän, eller offer som rånas på sina majblommor-slantar eller flickor som rånats på halsband och mobil. Och i så gott som alla fall är det unga invandrargäng.

Artikelns gärningsmän som är 15-åringar, höjer man inte ens ögonbrynen på längre, och då har det gått långt. En man blev under onsdagkvällen misshandlad och rånad vid Folkets park i Malmö. Bytet blev blev inte stort utan endast gift – hans cigaretter.

Polisen fick in larmet vid 22.40-tiden på onsdagskvällen. Enligt anmälaren skall han ha blivit  påhoppad och attackerad av fyra stycken gärningsmän i 15-årsåldern. Incidenten skedde i närheten av Folkets park. Efter att de hade sparkat på det manliga offret, och sedan stulit hans cigaretter ska de fyra ligisterna ha försvunnit från brottsplatsen.

Polisen upplyser att mannen inte skadades allvarligt. Men det spelar ingen roll, det som spelar roll är att invandrarungdomar på 15 år kan gå fria och misshandla och råna folk. SweCon slår vad en femma att offret var svensk.

SDS

 • VIKINGKRAFT

  Ja lättare femma att tjäna går inte att finna odds på … :)

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Det var inte Fredrik Reinfeldt som var offret?
  Nä visst ja, han har ju livvakter för ett par miljoner kronor.

  Fan att inte just den landsförrädaren kan få smaka på det han ställt till med!

  • Oberst

   Var lugn. Svinhugg går igen.

 • Andersonszkan

  Som sagt var; man höjer inte på ögonbrynen längre och det är just vad våra mussekramande politiker räknar med – en långsam tillvänjning så att våra barn som växer upp ska tycka att det är lika normalt att bli rånad eller gruppvåldtagen om man går ut på stan som det är att köpa biljett om man ska åka tåg eller att deras skolfröknar ser ut som vandrande sopsäckar (fast tio gånger fulare).

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Det nya DDR , har återigen visat sitt fula Arabiska tryne.

 • Jan Ove Allan Malmgren

  I Regeringskansliet?