Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Femte skottlossningen inom 30 timmar slutade med mord


MER INVANDRINGSKOSTNADER En kriminell man av utländsk härkomst har skjutits ihjäl i Göteborg strax före 01.00-tiden natten mot torsdag. Dödsskjutningen skedde på Önskevädersgatan i det mångkulturella grovt kriminella Biskopsgården, på ökända Hisingen i Göteborg. Polisen larmades klockan 00.51 om skottlossningen.

Vid 00.50 hörde ett vittne någon skrika ”Han är död, han är död”. Invandraren, som är djupt kriminell sedan urminnes tider, ska enligt uppgift heta Diren Öz och lever troligvis under skyddad identitet, något som bekräftas genom att han inte finns på Ratsit.

Önskevädersgatan 

Denna kriminella turk var djupt involverad i kriget mellan Backa och Biskop på Hisingen, och det är möjligt att det är till och med han som utlöste allt. Skjutningen på Hisingen skedde här.

– Vi håller på för fullt där nu, säger Lars-Gunnar Gustafsson, biträdande inre befäl vid polisen i Västra Götaland.

Boende i området berättar de hörde fem-sex skott och när de tittade ut genom fönstret såg de två killar som sprang i väg. Polisen har sökt igenom området med bland annat hundar.

Relaterat
Män skjutna i både Rågsved och Örebro – och skottlossning i Göteborg
Anlagd bilexplosion i Vänersborg – en död
En fjärde skottlossning under onsdagsdygnet skedde i Malmö

AB

 • Saxtorparen

  Bra att polisen inte skickade ut något signalement på förövarna .

  • elefantter

   Även en blind höna

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Diren Öz är ett pursvenskt namn, låter Erik Ullenhag kommentera i en kommuniké från Minisann. Allt annat är bara en myt, fyller han i. Dom som påstår något annat är rasister eller sverigedemokrater. Eller båda delarna.

  • elefantter

   Ättling i rakt nedstigande led till Barna Hedenöz.

 • Mariah_Magdalena

  Återfinns väl på Margreth Heirås anställningslista……..
  Ni vet……….det gäller baaaaaaarn – matronan……..

 • Ernst-hugo

  Så länge de enbart rensar ut i egna led tycker jag att de kan få hållas. Det är bara det att de måste öka takten för att hålla undan för alla som kommer varje dag.

  • Andersonszkan

   Och uppgradera vapenarsenalen till tyngre grejor än pistoler.

 • StefanTenn

  Ju längre regeringen framhärdar i sitt vurmande för massinvandring och ”mångkultur”, ökar rasism och etniska motsättningar.

 • Orregyllensnorre

  Skogsmulle Romson,  här är ditt dynamiska samhälle !

  En dag skalll ni ställas till svars !

 • Johan

  Helt otroligt vad dessa apor kan förstöra en hel stad. Det börjar likna USA på 1800 talet i Sverige nu… Dags att rösta SD nu i nästa val. Dom har iaf min röst. 

  • j_london

   Du… det var inte på långa vägar så här galet i USA på 1800-talet. Det är bilden vi fått genom Hollywoods filmindustri.

   Visst förekom det ”shoot outs”, men det fanns också lagmän som inte lade fingrarna i mellan: sheriffs, marshals, Texas Rangers, Arizona Rangers, Pinkerton…. samt s k ”bounty hunters” som kammade hem belöningar på efterlysta kriminella. Genom att presentyera dem – döda eller levande – för de rättsvårdande myndigheterna.

   Det är knappt att det gick så laglöst till i Chicago under 1930-talet som det  i dag går till i Sverige!

   Det som händer i dagens Sverige är mer att likna vid den laglösa vardagen i Turkiet, Mellanöstern och på Balkan.

  • Aha

   Jag e med en invandrare och är lika trött som du/ni på sånt ski dett som händer här men det har ingeting med sd eller md att göra.alla är trötta

 • Andersonszkan

  Tur att han ställde skorna – annars hade uppgörelsen fortsatt på Sahlgrenska och där har ju två kurdiska falanger bokat upp på obestämd tid för sina hedersuppgörelser.

  • Tradera1961

   Dom på Sahlgrenska är inte Kurder!!! Ta reda på fakta INNAN ni snackar.

 • KungFy

  För 30 år sedan hade så många händelser på ett dygn resulterat i krigsrubriker i våra tidningar.
  Idag presenteras dom, visserligen som artiklar, men var för sig, ganska långt ner, med små rubriker och enskilt. 
  Inte som här samlat och sanningsenligt beskrivet

 • mr1337

  RIP Göteborg:( Göteborg har blivit ett riktigt rövhål, femmanhuset ser numera ut som ett U-land och man ser ofta knarklagning vid drottningstorget helt öppet. Man borde utrymma alla ärliga svenskar och bränna ner skiten, det kan inte bli sämre! Konstigt att det sker mer allvarliga brott under ett år i biskopsgården än vad det någonsin skett i Torslanda som ligger bredvid!

 • 585961

  Önskar dom vore träffsäkrare oftare

 • adam

  han är en kurt inte turk.
  rätt att honom.

 • Hpp

  Till mr1337 Det är väll ungdomarna ifrån Torsland som hänger på Drottningtorget, eftersom dom har stora problem med droger där ute

 • Jocke

  äckliga rasister som inte har något annat att komma med utan kan bara till sitt försvar ”jäkla invandrare”. Det är inte deras fel, jag tror nog inte en invandrare från Torslanda eller Askim blir kriminell men däremot är det MYCKET större chans att en svensk från Biskopsgården blir det. Det är ju för fan området som är drabbat inte olika raser. Öppna ögonen Svenssons, tror ni det är en slump att alla blir kriminella? Tror du dom är det för skojs skuld, står och riskerar livet varje dag för lite pengar som dom inte får av soc eller varken får arbete pågrund av dålig uppfostran. Det kallas misär! Fyfan, jag trodde ni ”fina” svenskar åtminstone hade lite hjärna.

  • västeråsaren

   Ja, du lilla vänsternisse… vi är många Svenssons som har öppnat ögonen. Men så förvirrad som du verkar vara, är det ingen ide att polemisera med dig. Därför ber jag dig bara att ta ett glas rödvin till och somna sedan om och dröm sköna drömmar om ditt mångkulturella trivselsamhälle.

  • Absolutsvensk

   Så om man nu tror att man kan få mercan, guldkedjan, feta sedel-bunten samt dem snyggaste brudarna så behöver man ju bara ett kneg?? Du kanske ska vakna pöjk, endast ett fåtal blir tvingade att begå brott o det är när man lever på gatan och behövet jaga ruset o födan, tror du på fullaste allvar att det finns många invandrar grabbar/gubbar som inte har mat på bordet, ett tak, värme osv. Man har valt att begå brott för att bli den där tunga coola killen, jag tackar inte nej till ovanstående men väljer att jobba o sköta mig….du vet vi svenskar får inte heller jobb eller bostad eller gratis vård eller billigare tandläkar räkningar eller gratis körkort osv osv, utan det får dina polare i dessa ghetton o vad väljer dem jo kriminalitet så vakna upp din rasist.

   • Jockee

    Men fattar du inte poängen i vad jag skrev? Eller är du helt ignorant?
    Någon har nyss dött och ni står och börjar anklaga honom för att han är invandrare och hit å dit. Kom med något bättre. Hur kommer det sig att alla vill vara ”coola killen” i förorterna runt om? Mentaliteten har förändrats enormt där, istället för att skriva och påpeka massa idiotiska saker, snälla gör något åt saken! Ni och vi kanske till och med förhindrar fler mord genom det. 

    • Absolutsvensk

     ett område fullt av kriminella invandrare är ju vad det handlar om! Vad är det som är så svårt o förstå?? Varför inte då beskriva vilka det är som begår brotten, men du kanske hellre far med osanning än o se det som pågår runt omkring i invandrar ghetton, o vi har inte skapat dessa ghetton dem har skapat dem själva….å om du nu så godhjärtat vill hjälpa till så tycker jag du ska ta o besöka dessa hoods o snacka blattarna tillrätta, lycka till.

    • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

      Dirre som blev skjuten har mängder med fans bland småungarna som ”sörjer” honom. Helt sjukt, är du kriminell får du vackert räkna med att bli ett vacker  lik och din familj och vänkrets slänger en ros på din blodfläck…..

  • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

    Du har alltid ett val. Om du däremot väljer den kriminella banan får du vackert stå ditt kast och bli skjuten innan 30. men kom fan inte och gnäll….

 • Gmail

  Måste bara skriva att det är en jävla skillnad mellan invandrare och blattar, Har absolut inget emot invandrare. Men blattar, personer ifrån länder som Nordafrika, Arabländer kan fan inte leva i ett svenskt samhälle och sköta sej. Dom har en helt annan syn på både uppfostran och levnadsätt. Till viss del tycker jag att många utav dom är grottmänniskor fortfarande och vi borde inte ta in sånna som inte kan anpassa sej. Sverige kommer inom 50år gå under om vi fortsätter så här. Bävar för mina barnbarns framtid.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  En MENA-brottsling mindre, tack.

 • Hamburgestylist

  Om man är ett gatu-barn från ett extremt fattigt land och man har inga föräldrar,tvingas bo på gatan och har ingrn mat och man går med i ett gäng p.g.a gemenskap för att man aldrig har haft något så tycker jag det är förståeligt,men det behöver man inte i Sverige för det är fruktansvärt få som är hemlösa,tycker folk borde tänka på dom som tvingas göra det här mot sin vilja för att fkt överleva sin vardag

 • Firat_aykut

  Vila i fred diren vi komme aldrig glömma dig du va en krigare en hjälte du ee allt du kämpa för att behålla ditt liv men du finns alltid för oss ingen kan ta din plats

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=671672110 Ali Kanar

  Jag läste lite grann hur ni hade kommenterat. Jag förstår svenskarna som sitter bakom skärmen och skriver som de gör för att de är förbannade. För att det är invandrare eller folk som är födda här i Sverige men deras rötter är ifrån något annat land som gör som de gör. Men glöm inte att det är väldigt mycket som svenskarna också gör. Men det blundar man för. För att det är svenskarnas land. Om man frågar hur det är i Askim så svarar folk att det är skit fint ställe men det är där det säljs mest knark. Sen svenskarna som sitter och blundar för vad Ahmet, Mehmet, Ibrahim har gjort för Sverige så kan jag öppna era ögon lite grann. Om inte de ni kallar för jävla svartskallar hade funnits hade inte Sverige idag funnits kvar. Det är tack vare de ni kallar för svartskallar som Sverige står på sina ben. Om ni nu verkligen hatar så mycket och är så jävla bra att dra alla åt en kant. Varför äter ni då pizza, kebab? Om inte de ni kallar för svartskallar hade funnits hade inte ni vetat något annat än köttbullar och potatis. Köttbullars riktiga namn Köfte. Och inte ens det är svenskt. Jag säger inte att det invandrare gör är bra när de skjuter och har vilda västern runt om kring. Men sitt inte fan där och klaga på att det är på grund av svartskallar som Sverige går under osv osv. Om Sverige är ett svenskt land, varför fan kan inte då den svenska polisen göra ngt åt saken? För fan Göteborg är ju en hur jävla liten stad som helst. Men polisen skiter ju på sig. De vågar inte ens dra fram pistolen när det är nördvärn. De dör hellre för att de vågar inte skjuta någon. Fan hur många razzior har de gjort ens? Inte ens en enda. De sitter på sina skrivbord inne på stationen och kliar i röven. Sen sitter ni bakom skärmen och blir förbannade. Om Sverige vill att det ska bli bättre. Så måste de som kan göra något åt saken göra det som krävs. Ni kan sitta där och spricka. Det hjälper ingenting. Men snälla gör något åt saken. Förlåt mig om mina ord varit hårda. Jag vill inte göra någon arg, sur eller ledsen. Det finns ingen Johan eller Ahmet för mig. Det finns endast Rasen Människa för mig. Jag är inte någon hatare eller något. 

 • TillSvenssons

  Lyssna era äckliga svenssons, ja knullar den som skapat denna sida i rövhålet ni vet inte ens vad Kriminalitet betyder och sitter bakom en fucking skärm och skriver en massa bullshit, ja knullar era lagar som får oss att göra detta mer o mer, fixa erat jävla lagfittbok först så vi tjänar mer straff än att få t.ex Grov Misshandel = 11 månaders vård i hemmet eller typ böter 12 tusen kr nått fucked-up skit, och vet du vad din svensson? ja knullar alla åklagare i röv-hålet i sverige ;)

 • Pingback: Man skjuten i benet i Göteborg

 • Pingback: Ännu en person nerskjuten i gangster-Göteborg – UPPDATERAD

 • Pingback: Två nya skjutningar på Hisingen och knivskuren duo i Jakobsberg

 • Pingback: Lathund för Göteborgs gangsterkrig: Vem är vem och vilka krigar mot vilka

 • Pingback: Nerskjuten man i invandrartätt område i Göteborg allvarligt skadad