Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Män skjutna i både Rågsved och Örebro – och skottlossning i Göteborg


VILDA VÄSTERN I SVERIGE En 37-årig man har skottskadats i ett bostadsområde på Varbergagatan i Örebro. Mannen är förd med ambulans till sjukhus. Larmet om skottlossningen inkom till polisen klockan 16.37 på onsdagseftermiddagen efter att flera personer ringt in. Lite senare skottskadades en man i Rågsved i södra Stockholm vid 18-tiden på onsdagskvällen framför flera vittnen på en uteservering. Polisen misstänker att flera gärningsmän ligger bakom.

Och sent på tisdagskvällen larmades polisen av flera vittnen om en skottlossning i Kortedala i Göteborg. I morse anhölls en man misstänkt för inblandning i händelsen i Kortedala. Vad kostar alla dessa incidenter våra skattebetalare. Invandringskostnader igen alltså.

Läsarbild från Rågsved idag

Örebro:

Den skottskadade 37-årige mannen hittades utomhus vid ett bostadsområde och fördes med ambulans till Universitetssjukhuset i Örebro. Det är oklart vilka skador mannen har. Vittnen på plats har hört minst två skott som avlossats. Polisen jagar nu i området efter gärningsmannen.

- Nu har vi patruller på plats för inledande brottsplatsundersökning. De håller förhör, knackar dörr och söker med hund, säger Anna Johansson.

Polisen rubricerar händelsen som försök till mord alternativt dråp.

Rågsved, Stockholm:

- Det finns ett stort antal vittnen, säger Ulf Lindgren, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Mannen, som hittades skadad på marken i närheten av en restaurang, har förts till sjukhus med ambulans. Men det är ännu inte känt hur pass allvarligt skadad han är.

- Mannen var vid medvetandet när han fördes iväg, säger Ulf Lindgren.

Gärningsmännen sprang från platsen efter skottlossningen. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. Platsen har spärrats av och en teknisk undersökning ska genomföras. Polisen håller även vittnesförhör, bland annat med flera personer som satt på uteservering när skottlossningen ägde rum.

- Vi har många patruller som är ute och letar och jobbar med det här, säger Ulf Lindgren.

Kortedala, Göteborg:

– Vi vet inte med vilka vapen eller mot vem det har skjutits, säger Stefan Gustafsson, presstalesman för polisen i Västra Götaland.

Vid 22.30-tiden under tisdagskvällen ringde flera personer polisen för att larma om en skottlossning i Kortedala kring Veckogatan. Polis skickades till platsen och de hittade hylsor på platsen. Det tyder på att det skett en skottlossning(!). (Bra uträkning av polisen, red anm)

Ingen person skadad.

– Vi vet inte med vilka vapen eller mot vem det har skjutits, säger Stefan Gustafsson.

Under onsdagsmorgonen hämtades en man till förhör. Han anhölls sedan, misstänkt för grovt vapenbrott. Men det är ännu inte helt klart hur han är inblandad i nattens skottlossning. En teknisk undersökning av brottsplatsen kommer att ske under onsdagen.

expressenexpressen, GT

 • svartamalin

  Nu är Sverige obotligt på dekis!!

  • j_london

    Ja, fullständigt!

 • Antonio Murat

  HEJ !!!

  Vad kostar alla dessa incidenter våra skattebetalare. Invandringskostnader igen alltså. ( Händelse i Kortedala i Gbg )
  Jag är själv invandrare och förstog inte, vad är det har att göra med invandringkostnader IGEN

  • j_london

    Jo, det är väl inte så konstigt att förstå. SweCon utgår från (jag också) att det handlar om utlänningar som är inblandade i dessa tre sabotage mot det svenska samhället.

   Polisinsatser och sjukhusvård plus alla kringkostnader för detta måste då naturligtvis tillföras kontot över massinvandringen. Svårare än så är det inte!

   • Mxm123

    din dotterr har nog varit med fler än en invandrare det syns tydligt hur dåligt du mår=)  sån liten svenne nörd som sitter bakom skrärmen med dina glasögon o snackar massa skit… men in real skulle du inte ha pungkulor att öppna munnen framför någon invandrare…sån där va kallas de smygnasse? haha fucking loser.. mår du dåligt när din dotter springer till blattar?:)

 • http://www.facebook.com/bigthumb Magnus Wiberg

  Jag kollade på nyheterna idag men inte ett ljud om detta, bara en massa trams

  • xbenedictx

   Bara en notis på text-tv.
   Inget att hetsa upp sig för i det nya spännande mångfaldsparadiset Abzurdistan, det är nu vardagsmat.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Lite O.T. men ändra gärna rubriken. Man kan tro att det är samme man som är skjuten i både Örebro och Rågsved.

  • j_london

    Tänkte precis det samma: ”Män skjutna i både…” skulle jag föredra!

 • j_london

  Fortfarande inte en enda politiker i 7-klövern som vaknar och reagerar över det öppna våldet på gatorna i muslimlandet Sverige!

  Dagliga skjutningar på öppen gata i världens största socialbyrå – och inte EN enda så kallad ansvarig politiker, yttrar ett knäpp. Inte EN enda tidning i landet – vad jag känner till – har genom ordentliga rubriker krävt att ansvariga politiker omedelbart måste reagera och krävt åtgärder. Inte en enda!

  I stället tycks symbiosen: landets korrupta politiker & svensk DDR-media vara  fullt upptagna med att håna, baktala, sprida lögner och smutskasta Sverigedemokraterna. För övrigt det enda parti som fört upp det accelerande våldet på dagordningen.
  Men det har man inte tack för; då blir man plötsligt kallade rastister och främlingsfientliga och anklagas för att  förneka allas lika värde… Detta om man på allvar önskar ta itu med den ständigt accelererande brottsligheten och grova kriminaliteten i det som fortfarande många vill kalla Sverige!

  Det är ta mig fan inte vettigt som det går till i detta landet! För nog är det väl mycket märkligt? Jag kan väl inte vara ensam om att tycka detta?

  Var håller den där Bengt Svensson hus, som är chef Rikspolisstyrelsen? Var håller hårfrisörskan Beatrice Ask på justitiedepartementet hus? Var håller han som sägs vara statsminister hus? Och var håller alla andra ansvariga politiker i 7-klövern hus?

  Menar man helt enkelt att det är OK – det som  dagligen händer i landet?

  • Birgitta S

   Ja, de är väl på Gotland, de flesta av dem. Eftersom inget görs så är de väl helt nöjda med gangsterlandet. Du är verkligen inte ensam om din önskan att etablissemanget tar itu med den skenande kriminaliteten, försök att tala med folk utanför de här bloggarna, omöjligt. De vill inte veta, för det är så jobbigt !

   • j_london

     Jo… de totalt värdelösa och korrumperade ordbajsarna är just denna vecka på Gotland.

    Men var i hela friden har de hållit hus alla de 100 eller 200 veckor… innan Gotlands-veckan?

    Du har rätt; precis som du säger… folk utanför dessa kunskapsbanker – som nyhetssajterna och bloggarna de facto utgör – förefaller totalt ointresserade av utvecklingen.

    Dessutom får man redan på lite, eller ingenting alls, genom att läsa den förbann-de slaskpressen: inbegripet all slaskmedia från Norrbotten till Skåne. Det är samma vidriga dynga och slask och propaganda, detta ser om inte annat muslimlandets egen DDR-telegrambyrå TT till!

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Det finns fortfarande lite hopp. Efter Julia Ceasars senaste krönika kom en kommentator, en viss M Capensis ut ur garderoben. Han hade själv varit gråsosse och hela hans släkt hade varit sossar sedan August Palms dagar. Så sent som i maj 2010 beslöt han sig för att rösta på SD istället. Han beskriver hur nästan hela familjen och släkten gått över till SD. Han beskrev också, för dom talade om sånt här på släktsammankomster att en del släktingar gått över redan så tidigt som 98. Så M Capensis var själv rätt sent ute. Själv kom jag ur den politsikt korrekta koman nån gång vid årskiftet 07-08, så även jag har kommit sent in på banan. Men det tog säkert ett år innan jag var redo för SD efter det ändå. Därför att min hjärna var fortfarande marinerad i kulturmarxistisk propaganda.

  • Birgitta S

   Det avlossades även tre skott i Malmö ikväll vid 19-tiden.

   • j_london

     Wow… vad säger du! Skall genast skicka detta vidare till Capitán krok.

  • BirgittaSvedjot

   Regering och Riksdag styr inte Sverige längre. Underskriften i Lissabonfördraget tog bort egenstyret och flyttade det till Bryssel.
   I Bryssel har det aldrig varit demokrati. En hemlig, exklusiv klubb styr.

   Hemliga klubben samarbetar med Israel och NATO som för erövringskrig i de länder där det finns oljerikedomar + opium.

   Det finns befolkning i dessa länder som erövrarna vill bli av med. De sänds till Sverige. 

   • j_london

     Du, jag ser faktiskt ingen annan lösning på detta… så vid pass 23:38 på USA:s nationaldag att, vi måste iscensätta en revolt, alternativt genomföra en revolution.

    PS. Förresten… det måste väl ändå finnas andra sätt, på vilka man kan göra sig kvitt de oönskade, än att skicka dem just till Sverige!

   • Andersonszkan

    Det är helt riktigt att dom sänds till Sverige – konceptet slog igenom på bred front iom Irakkriget där USA gjorde jobbet, judarna kammade hem vinsten (ironi) och Sverige tog hand om soporna.

  • Mxm123

   din dotter har nog rymt med en svart kille därför du mår så dåligt..

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Ta inte detta fel nu men det första jag tänkte på när jag såg rubriken var en lustighet i still med särskrivningen som också kan leda till lite syftningsfel och liknande. Man får uppfattningen att det är samme gubbe som blev skjuten i Kortedala som sedan blev forslad till Örebro där han så att säga blev ”omskjuten” igen. Jag påpekar det mest för att om inte jag gör det så kommer nån annan att göra det. Jag gillar inte att vara språkpolis. Det viktigaste är att budskapet kommer ut till allmänheten. Men gör det ändå för att försigkomma nån kulturmarxistisk stolle som har helt andra syften för göra det och sannolikt kommer vara hånfull i sitt inlägg bara för att skada er.

 • Pingback: Femte skottlossningen inom 30 timmar slutade med mord « Sweden Confidential

 • Mxm123

  När fd kriminella försöker få jobb och skaffa sig ett lugnt liv kollar nästan alla arbetsgivare belastningsregistrer! Svenska samhället vill att dom som gjort brott ska forsätta vara kriminella!!! jag hoppas bara att dom som blir drabbade av våldtäckter rån mördare blir familjer till politikerna!!!! Och inte oskyldiga människor!
  Kriminalitet kommer bara öka i det här landet om man inte gör något åt det här!!
  Alla människor vill överleva genom att dra in pengar. Får man inga jobb vill man
  heller inte bli uteliggare då väljer många den dåliga vägen! Börja vakna smutsiga politiker.. jag hoppas verkligen era familjer blir drabbade av allt ont som oskyldiga
  idag blir drabbade!

  • toph

   tycker du har fel. Tänk om du är själv företagare, hade du anställt en våldtäcksman eller en brutal mördare då? seriöst… hur många tror du vill anställa sådna människor?
   Håller dock med dig om att landet i sig måste skärpa sig. Jag tycker sverige borde ta in livstid fängelse (och ja jag menar då livet ut inte fjuttiga 12 år)Och svenska domstolen borde bli mycket hårdare när de ger ut sina straff och även sänka brottslingarnas chanser. Har man begått ett starkt brott som rån mer än 2 gånger borde man få fängelse över 25 år, så får de sitta där och ruttna i 25 jävla år för att ha sabbat någons liv. Idag får en rånare 1 år kanske 2, eller om man har en bra advokat ,så går den fri. Det är helt sinnessjukt.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Var det någon Svensk som dog eller skadades ? Om inte , tack för hjälpen.