Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Imam utfärdade en fatwa över Musse Pigg


SINNESFÖRVIRRADE ISLAM Ingen ny artikel men lika aktuell ändå. Den saudiska schejken och imamen Muhammad Al-Munajid slår ner på Disneyikonen Musse Pigg. Han är ”en soldat av Satan”, och måste dödas enligt islamisk lag. I en intervju med TV-kanalen Al-Majd fördömmer schejken, en före detta diplomat som en gång tjänade den saudiska ambassaden i Washington, alla karikatyrer som är kära gnagare till sina tittare.

Den islamska lagen, sade han, ser musen som ”en motbjudande, korrumperande varelse”, medan barn idag ser möss som ”älskvärda och underbara” på grund av animerade serier som Tom och Jerry och Disneys Musse Pigg.

”Musse Pigg har blivit en fantastisk karaktär, men trots det, bör Musse Pigg enligt islamisk lag dödas under alla omständigheter”, säger Al-Munajid till TV-kanalen. Vidare säger han:

”Sharia refererar till musen som”den lilla förföraren” och, säger han, det är tillåtet att döda den i samtliga fall. Det sägs att möss sätter eld på huset och styrs av Satan. Musen är en av Satans soldater”.

Imamen Muhammad Al-Munajid, känd för att utfärda kreativa fatwas, slog även ner på Peking-OS som enligt honom är ”bikini-OS”, med hänvisning till dem som ”sataniska”. Så nu vet ni alla, att Musse Pigg är en av Satans soldater. Ja, vad säger man om dessa ”lärda” imamer? Det är nästan så posten hamnar under kategorin ”Humor”

ynetnews

 • Anton Melin

  Som vanligt en helt vansinnig idé från en muslim. Nu från en ledande muslim. De är fullständigt galna.

 • västeråsaren

  Hördu, Kapten Krok, nu får du väl sluta hitta på saker!

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Bra ironi :)

 • CLbelieve

  Tack för den nu fick jag en skrattattack som jag inte kan komma ifrån….Men mitt tips till denna Imam är att det finns mycket bra och effektiva mediciner för den typ av vanföreställningar han lider av.

  • västeråsaren

   Nej men, finns det mediciner mot sjukdomen islam? Då kanske mänskligheten kan räddas från denna pandemi!

   • CLbelieve

    Önskar det fanns…Men det finns iaf mediciner mot vanföreställningar,psykoser och annat…En hjälp på traven i alla fall…Fast det duger väl inte då dessa mediciner troligen är testade på just Musse Pigg och hans vänner ;O)

  • CLbelieve

   Skrattar ännu…Eller åtminstone så snart jag börjar tänka på det …Får försöka släppa detta nu ,skadad för livet är jag då….Tack så mycket Musse Muslim ;)  

 • robban1

  hehe tja disney har ju sabbat mycket med bambieffekten hos folk men vad musse har gjort vette fan. 

 • CLbelieve

  En tanke som slog mig nu….Nasse i Nalle phu vad är han i denna mans värld? Jamenar grisar är ju Haram….Tillhör han oxå en av Musses soldater i Satans namn? *garv*

 • Andersonszkan

  Det går väl an att utfärda fatwor mot möss och andra smådjur som tom en omskuren muslim är för välskapt för, men jag skulle vilja uppleva den dag när dom utfärdar en fatwa mot att idka sex med getter eller åsnor som verkar utöva en större attraktion på den muslimske mannen än vad en kvinna gör:

  http://www.google.com/trends/?q=donkey+sex&ctab=0&geo=all&date=all&sort=0

  Regions
  1. Ethiopia
  2. Pakistan
  3. Kenya
  4. India
  5. South Africa
  6. Egypt
  7. Morocco
  8. Saudi Arabia 

 • Holgerinorr

       Om jag får välja föredrar jag Tom och Jerry före alla muslimer.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Hur fan dödar man en tecknad figur? Mohammedaner är banne mig dom mest intelligensbefriade idioter som går på den här jorden.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Palesvinen har ju sin egen tecknade råtta. Dom borde nog sluta kasta sten i glashus dom där mussarna.

 • http://www.facebook.com/krister.alsander Krister Alsander

  Snart utfärdar dom fatwa på pippi långstrump. 

 • CLbelieve

  Vad tror ni ska jag maila Aftonblaskan om detta ? Behöver ju inte nämna vart jag läst om det hehehehehe…..*känner hur hornen växer ut i pannan*

 • janrickolina

  Det är Islam som är satans soldat.

 • Buttington

  Ofta brukar det vara en muslimsk proffessor som har upptäckt att en seriefigur är zionistisk eller kommen av satan. Att vara utbildad professor i arabvärlden borde rimligtvis räknas som 1 års utbildning i särskola i västerlänska mått mätt.