Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Somalias nationaldag firades i Malmö med skattebetalarnas pengar


SOMALIAS NATIONALDAG I MALMÖ Bloggen Muslimska Friskolan berättar att igår firades Somalias nationaldag, och det var klang och jubelföreställning i form av en stor muslimsk fest på Sevedsplan i Malmö. En välkänd frijournalist skall ha besökt somaliefesten med en vän. 

En ledande somalisk man som samarbetar med Säkerhetspolisen (SÄPO), samt narkotikapolisen mot somaliska drogen khat slappade ordentligt i skuggan från träden. Somalias flagga fanns både i vimpelform och i folks klädesplagg. På den uppbyggda scenen spelades det musik med sånger och danser. Det var i stort sett endast somalier där – och några poliser.

Polispiketen körde sakta in på Sevedsplan och lite noncharlant körde de ner sidorutan och övervakade partajet. Diverse mindre maträtter sådes för en femma stycket. Somalier strömmade till som kom med bussar till Sevedsplan från diverse hörn och vrår av Malmö. Alla var klädda för fest och flickorna hade givetvis – slöja.

Det hade även byggts upp en stor afrikansk hydda. Dit in gick somalierna vant och kanske med igenkännande blickar hos många. ABF stod för hela notan, som i sin tur betalas av Er skattebetalares pengar till studieförbund. Som tack för gratiskalaset, där Malmös byfåne Reepalu säkert har ett finger med i, förväntas somalierna rösta på socialdemokraterna.

Jorden runt på 80 kvällar: SOMALISKA NATIONALDAGEN

Söndag 1 juli 10:00 – 17:00
Sevedsplan
Arrangemangsnr.: 220667

Du hälsas välkommen att fira SOMALISKA NATIONALDAGEN I MALMÖ

Mat, utställning, musik, barndansgrupp, ungdomsdansgrupp.
Arrangör: Hidde Iyo Dhagan och ABF Malmö
2012 fyller ABF 100 år! Vi firar med en resa över världen under rubriken ”Jorden runt på 80 kvällar”

Somalias självständighetsdag firades även i Museiparken i Växjö. Arrangörerna räknade med stor uppslutning och dragplåstret var popstjärnan Shamso Foot från London. Hur stor uppslutningen var, och vem som betalade detta vet vi faktiskt inte.

muslimskafriskolan

 • BirgittaSvedjot

  Det är nog fler än jag som känner sig kränkt.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Ett land man flytt från,hedrar man inte,det hatar man! Men vi alla svenskar vet att det inte är fråga om flykt,utan ett lömskt och omärkligt sätt att etablera islam i sverige! Dessutom skall svenska skattemedel finansiera deras smygande mullvadsverksamhet! Svenska politiker är helt aningslösa som tillåter ”underjordisk”verksamhet som syftar till islams etablering i landet. IDIOTER ! 

 • VIKINGKRAFT

  Helt sjukt !
  Orkar inte mera nu ,:(

 • 585961

  Tydligen har dom inte flytt sitt land utan kommit för bidragen etableringsstöd 6510 ,  etableringstillägg 4500 kr ,4500 Kr bostadsbidrag, 3754 kr barnbidrag, 2546 underhållsstöd(ensam kvinna 3 barn)blir 21810 kr skattefritt /mån sedan kan hon få 12000  skattefritt från SFI och  retr.. föräldrapenning 259200 för tre barn  och bidrag dras inte in om invandrad vägrar ta erbjudet arbete, så nog borde slöddret ha råd med egna fester, men  klart fördelaktigare  att  för sig av svenska skattebetalares pengar när naiva myndigheter bjuder utan att fråga  dom som betalar

  • deleted

    Du får tänka på att de måste ju betala sina smugglare både för sig själva och sina 50 släktingar som väntar på att komma hit. Det kostar. Samt då bidrag till Al-Shabab så att de kan fortsätta våldta och mörda otrogna.

   Att ni rasister aldrig tänker till innan ni börjar rabbla om hur mycket pengar somalier får!!!!!!   plus några !!!!! till

 • RobertSt2

  En köpt röst är också en röst, verkar det som de har resonerat här. Blir någon förvånad?

 • PerWesch

  Det är lustigt att så lata människor som somalier orkar att kriga i sitt hemland. Har de samma tempo och arbetsvilja här som i sitt hemland så skulle de inte orka att fylla ett magasin på en hel dag.

 • JumalautaVoiVittuHelvetti

  Nästa år firar vi somaliens nationaldag med en re-enactment av Black Hawk Down, awesome!

 • http://twitter.com/sveaisa Isa Karlsson

  Hej alla ni som är arga, ledsna, kräkfärdiga och oroliga över vad som sker med och i vårt land!
  VARFÖR startar vi inte en namninsamling här på nätet, nog kan vi få ihop 500 000 namn ?!) och kräver en folkomröstning om invandingspolitiken??
  Är inte folk i allmänhet tillräckligt förbannade och uppretade på det som sker?
  Är  det inte dags nu att sätta ned foten och stå för våra åsikter om massinvandringen, och inte bara skriva av oss ilskan och frustrationen här!
  Det är orimligt och förnedrande att en svensk ”fattigpensionär” förväntas klara sig på 7.800kr/mån medans en nyanländ ensamstående 3-barns mamma utan att ha lyft ett finger kan kvittera ut 35.700 kr varje månad!
  Det är orimligt att berikarna ska leva rövare på våra sjukhus och hota personalen, att dom sätter eld på både människor och bilar, kastar sten mot räddningspersonal, våldtar, själ, misshandlar e.t.c. 
  Svenska media är ett hot mot vår säkerhet genom att dom uppsåtligen mörkar och nämner inte ett knyst om detta, istället talar man vitt och brett om undersökningen som visar att svenskar blivit mer positiva till invandringen. 
  Dock ”glömde” man att tala om att SD var det parti som svenskarna tycker har den bästa invandringspolitiken! 
  Det är som i Nordkorea, censur av allt som kan göra att vi ifrågasätter massinvandringen! Vi ska uppenbarligen hjärntvättas att tro att islam är det enda rätta för oss, denna hemska terrorideologi som ger muslimer rätten att döda otrogna kristna i Allahs namn. 
  Det är ett hot mot frihet och demokrati, jämnställdhet och allt det vi i Sverige har kämpat för och byggt upp i generationer. 
  Vi har i grundlagen rätt både till åsiktsfrihet och yttrandefrihet, den borde utnyttjas innan muslimerna skriver om lagboken!!!
  Det Reinfeldt & Co håller på med är inget annat än högförräderi, diskriminering av etniska svenskar och utförsäljning av vårt land till muslimer och islamister!!

  • gamiso

   Man kan lätt få mer än 500 000 namn men vem kommer att beskyda
   oss efter det ? De har rätt att misshandla , bränna, hota mm. vad
   får vi göra när sånt händer oss ringa
   polisen som säger till dom aja baja
   så gör man inte löjligt ser ni inte vad
   som händer med SD då får inte ha möten eller åsikter har vi inte DEMOKRATI i Sverige ???

 • MrSweden80

  Först och främst så betalade ABF 6000 kr som sponsor till festen, resten har folk med Somalisk bakgrund frivilligt ställt upp med för att kunna genomföra 1juli. Ingen Reepalu eller annan politiker har haft ett finger i arrangemanget. Inga poliser var där förutom en piket som körde rutinmässigt förbi området. Det varken kröks eller narkotikamissbrukas som på vissa andra ”tillställningar” så det behövs vakter och polisnärvaro! (Där går stora skattebetalar pengar) Då mena jag era fester!!!Det mest otroliga med er lågutbildade Arier är att ni har chansen att lära er av andra kulturer på hemma plan, men ändå vägrar. Ni väljer istället snacka skit på nätet och bygga upp illusioner om så kallat hot. Finns ingen anledning att känna sig kränkt som svensk däremot hedrad att man har så många kulturer i sitt land och kan lära sig av andra istället för man ser det på tidning, tv eller museum så kan man ta det av det i  verkligheten på hemma plan.Dessutom vad är svenskt längre än potatisen eller jordgubbarna på sommaren? eller Somaliskt för den delen. Titta kläderna du har på dig är de gjorda i sverige? Är den data du använder dig av gjord i Sverige? ”Nej” det är väl en tidsfråga innan du kritiserar nån av tillverkarna av dessa produkter nästa gång på denna sida. Vi lever i en värld där alla länder är beroende av varandras handel och kultur utbyte. Jag tror inte med detta jag kan få er byta åsikt för jag tror ni är så ganska körda, men kanske ge er tanke ställare till nästa gång ni tänker kasta ur mer kräk.

  • svenne62

   en enkel fråga från en lågutbildad svensk vad lär man sig av en somalier som vi har nytta av i sverige?vad har vi för nytta av socialbidragstagande somalier???svara gärna på det

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000676675850 Andreas Hillerdal

   Handel kan jag köpa, men varför i helvete skulle vi va beroende av att byta kulturer med varandra? Varje land i världen har sitt eget folk med sina egna kulturer och att blanda alla dessa på ett och samma ställe kommer bara leda till konflikter och i värsta fall inbördeskrig eftersom vi är för olika. Somalier är för övrigt det minst nödvändiga folket i världen, de jobbar inte och bidrar inte med nåt, de är beroende av oss, inte tvärtom. Låter på dina argument som att du själv skäms över ditt land, vad har Svenskar nånsin gjort dig?

 • Pingback: Ny gratisfest för somalier på Seved – dagen före Malmöfestivalen « Sweden Confidential