Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Jimmie Åkesson talar


ALMEDALEN  Jimmie Åkesson kl 19.20. En stor publik, ett par tusen är det uppskattat till mellan tumme och pekfinger, mötte SD:s partiledare Jimmie Åkesson. 

 

Live-TV

En minut med Richard Jomshof

 • Adde

  Mycket bra tal! 

 • Steenson

  ” 19:30Jenny Stiernstedt:Just nu fick han sin kanske största applåd hittills. Någon utropar ”Sverige” med stora bokstäver.” Det måste var dödsnazistrasistfascister som applåderar!!  :D

 • Morgondagen

  Jimmie, betyget för Ditt tal blir 100 av 10 möjliga – Grattis !

 • EUfel

  Mycket folk. Han fick applåder.

  Han inkl SD är de enda som SER, alla andra borde få stryk.
  Sverige splittras  p g a politiker INTE p g a SD.

  Vinner inte SD för Sverige – skyll er själva era blindo! 

 • västeråsaren

  Fantastiskt bra tal, Jimmie! Retorik på hög nivå. Satt ensam hemma framför TVn och applåderade!

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Helt klart ett MYCKET bra tal och jag känner väl igen det Jimmie talar om,folkhemmet som förr var det naturliga.
  SD är det enda partiet som värnar om medborgarna och deras rättigheter OCH vågar tala om invandringspolitiken som är det största hotet emot den svenska välfärden och folkhemmet! HEJJA SD!!

 • SM811

  Tack Jimmie för ett bra tal.
  I Kunskapskanalen skulle K-G recensera Åkessons tal. Han måste slagit
  dövörat till för han pratade mest om det 5:e jobbskatteavdraget som inte
  ens nämndes i talet. Expressen, låt K-G gå i korgen.
  Rent bedrövligt dåligt av KG. Inget annat att vänta från en Expressenmedarbetare.
  SD 2014 det självklara valet.

 • TorgnySund

  ”Våga välja”, säger Jimmie. ”I ett samhälle i sans & balans, lämnas ingen utanför”.
   
  Det tolkar jag som att ”svenskar mitt i livet”, som lämnats utanför all sans och balans borde opponera sig mot den förda politiken i dagens Sverige. Och till den ”oberoende” KG Bergström ställer jag frågan: Ska du inte pensionera dig snart? 

  • j_london

    Den där DDR-pajasen Bergström borde ha pensionerats redan får 25 år sedan då han var på SVT!

   • EUfel

    KG – B ju… ;)

    • j_london

      Ha, ha…

 • svartamalin

  Åkesson förde fram politikens bredd på mycket tydligt sätt, som alla svenskar borde förstå. Sorgligt journalister inkl. KG som var patetisk i kommentar,och att skåda er feghet,ljugande och misslyckande i dagens Sverige är beklämmande.

 • västeråsaren

  Såg Åkessons tal på SVT och trodde det var femtio kanske hundra människor i publiken… sedan går jag in på SweCon och får till min häpnad veta att det var ett par tusen! 

 • j_london

  Jimmy Åkesson är en politiker utsprungen ur Sverige och svenska folket, som engagerar sig för Sverige och svenska folket och som talar svenska i klartext så att svenska folket förstår vad han menar!

  7-klövern tillsammans med ”journalisterna” begick ett ödesdigert misstag då man underskattade Åkesson… Vissa har ännu inte fattat eller insett att Åkesson går utanpå allihopa; inklusive Reinfeldt och den där nollan Baas på Expressen!

  Jag har fullt förtroende för Åkesson – hans budskap är klart och koncist, det är den ende politiker i Sverige som inte hycklar utan talar om hur han och partiet önskar sig ett fungerande Sverige – och som faktiskt menar allvar med vad man säger!

  Beundrar Åkesson som människa alltmer för varje gång jag ser honom; det skall till en ordentlig karaktär och en rakryggad och riktig MAN för att stå emot allt skit som kastas på honom och partiet från alla Sveriges landsförrädare!

  Åkesson är Sveriges framtid!

 • BannlysHedersmord

  Åkesson är Sveriges blivande landsfader.

  • j_london

   Ja visst! För Åkesson står med båda fötterna på jorden och är en av oss!

   Samtidigt som han älskar sitt land, som sett honom födas, växa upp och utvecklas till den han är i dag… precis som du och jag.

   Han är stolt över att vara svensk, han känner lojalitet och vill betala tillbaka till sitt land för vad det gett honom… precis som du och jag.
   Detta till skillnad från alla landsförrädare som bara vill förråda sitt land och störta det i fördärvet, och sälja ut det (nej, ge bort det…) till muslimerna och islam.

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Röstade visserligen på SD 2010 men 2014 kommer jag att välja ett mycket radikalare alternativ. Ett som har både repatrieringar och indragning av medborgarskapen i partiprogrammet. SD kan i bästa fall enbart sakta ned islamiseringen något lite grann men det räcker inte. Massinvandringen måste stoppas helt och dom ointegrerbara återsändas till sina hemländer. Inga kompromisser är acceptabla. Antingen gör vi så eller så blir vi ett kalifat. 

    • j_london

     Jag är med dig i allt du skriver… men, jag jag säger: men.

     Att rösta på något radikalare parti, ser jag som att kasta bort (jo, jag förstår din politiska övertygelse) sin röst. Av den anledningen att något sådant part aldrig i dag skulle kunna göra sin röst hörd, på grund av för få väljare.

     Javisst, om fler väljer att rösta på det partiet. Statistiskt sett gör nog dessvärre inte fler väljare så – inte så att partiet får politisk genomslagskraft i alla fall…

     Det är ju knappt SD får lov att komma till tals, och man sitter ändå i riksdagen!
     Hur skulle då ett radikalare parti kunna höras – vilket i så fall eventuellt skulle ta många, många år, och då det antagligen ändå vore alldeles för sent.

     Som du säger: ”SD kan i bästa fall enbart sakta ned islamiseringen något lite grann…”

     Ja, det är väl dagens dystra sanning!

    • Pantertanten

     Jag förstår också hur du resonerar och håller med på många sätt. Men som J.London skriver nedan, så är en röst som icke läggs på SD en bortkastad röst. Tänk på det! Vi måste ge SD fler röster, de behöver alla röster de kan får för att vi ska få inflytande i tok-Sverige som snart är förlorat.