Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Tre Göteborgssjukhus hårdbevakas av polis


KRIGSZONEN SVERIGE Efter alla tumult, slagsmål, kalabaliker och skottlossningar i familjefejden mellan de kurdiska invandrarfamiljerna i, vid och utanför krigszonen Sahlgrenska sjukhuset har polisen nu även höjt säkerheten några snäpp på Östra sjukhuset och Mölndals sjukhus. Sammanlagt fem personer har varit anhållna och misstänkta för försök till mord.

Två av dem är Didar Abdullah 26 och Nawsad Aziz Mustafa 35 – med taxirörelse – båda kurder. Tidningen Metro uppgav att det var “slätrakade män”, för att inte låta rasistiska.

En 26-åring som suttit anhållen för försök till mord släpptes i går, medan övriga fyra är fortsatt anhållna. De som sitter kvar är mellan 26 och 43 år gamla. Två av dem är bara skäligen misstänkta, medan två är på sannolika skäl – den starkare graden – misstänkta för mordförsöket utanför Sahlgrenska sjukhuset i onsdags kväll.

Nawsad Aziz Mustafa, 760705, med taxirörelse bor på Hisingsgatan 23 som ligger väldigt nära den nya moskén på Hisingen.

Hisingsgatan 23 – den grå porten vänster om Telia

Häkningsdags.

- Bilden har klarnat ordentligt. Utredningen fortsätter under helgen och eventuella häktningar blir imorgon söndag, säger åklagare Ulrika Åberg.

Och fler gripanden?

- Vi jobbar på och håller fortsatta förhör. Vi är fortfarande intresserade av att komma i kontakt med folk som har information kring detta – de får gärna höra av sig till polisen då, säger hon

Men åklagare Åberg vill inte läcka vad bråket handlade om.

Polisen har nu höjt säkerheten även på Östra sjukhuset och Mölndals sjukhus, så de slipper bli krigszoner även de. Orsak – De två invandrarna som skadades i samband med familjefejden vårdas där.

Den mobila polisstationen i form av en husbil kommer att finnas kvar på Sahlgrenska sjukhuset under helgen. Polisens beteckning ”särskild händelse”, som innebär att man har hela myndighetens resurser till sitt förfogande, gäller åtminstone till måndag morgon.

Relaterat
30 personer i jätteslagsmål på Sahlgrenskas IVA
Slagsmålet övergick till blodig skottlossning vid Sahlgrenska
Femte person anhållen efter skotten vid Sahlgrenska

GP

 • VargArg

  När ska vi mobilisera och få slut på detta vansinne ? Vill ingen … Frågan ställd igen !

  • j_london

    Ja, jag ställer mig samma fråga. Vi befinner ju oss faktiskt i krig; det som sker i – och mot – vårt samhälle och våra samhälleliga strukturer är inget annat än rena krigshandlingar.

   Intentioner och syfte pekar åt ett och samma håll: att skada landet.

   Det som i dag sker i Sverige är inte längre någon polisiär angelägenhet. Utan kräver i stället omedelbara militära insatser!

   Att sedan sabotörerna och terroristerna inte är iklädda uniform, spelar ingen roll. Så länge handlingarna längs hela fronten är UNIFORMA, och syftar till att  destabilisera och underminera strukturerna och därmed allvarligt skada vårt land.

  • Sighsten

    Jag ställer upp.Nu får det fan vara nog.32:an skall först och främst ställas mot väggen den landsförädaren som han är.

  • janrickolina

   Japp så är det gå in å kika vet ja
   http://sweden.mypressonline.com/maillista.html

 • PPPan

  De förstör stämningen i samhället och de är många som gräshoppor.

 • http://avpixlat.info/ AnnaKonda

  Tidningen Metro uppgav att det var “slätrakade män”.

  Och vad fan har det för relevans i sammanhanget? 

  Metrofolket måste vara det mest korkade ”släkte” i det här landet. Tror de verkligen att de som läser skiten är lika dumma i huvudet som dem själva och inte genomskådar en sån fint?

  Stackars satar!

 • http://twitter.com/Kulturz Kulturen Z

  Ahhh Hisingen, hela stället är som den dåliga sidan av Malmö.

 • Lisa33

  Nawsad Aziz Mustafa bor väll inte på hisingen… det är företaget som är skrivet på den adressen och han själv bor och är folkbokförd i stockaryd – sävsjö (Järnvägsgatan)

 • Wikas184

  nu kan vi ju undra VARFÖR GILLAR INTE TURKAR KURDER?????

 • SM811

  ”Men åklagare Åberg vill inte läcka vad bråket handlade om.”
  Det handlar om invandrare som inte skall vara i Sverige.
  Vad de bråkar är fullständigt ointressant. Ut ur Sverige skall de på livstid.

 • 585961

  Kurdhelvete ut med hela skithögen , åker aldrig taxi med en invandrad idiot längre, har rätt att begära vad jag vill ha och betalar för vad jag får inget annat gäller, slaskmedia får vi inget veta av, locket på , politikerstyrt

 • 585961

  Undrar hur mycket polisinsatserna kostar oss skattebetalare för att dessa grisar vill ha krig i Sverige, sänd in insatsstyrkan polisen har annat att sköta eller väcker det för mycket uppmärksamhet på vilka som utgör stora problem i samhället?????

 • janrickolina

  Låt kurdena skjuta ihjäl varandra så slipper vi deras skit problem i sverige.

 • valfisken

  Har hört att det är zigenare som slåss då zigenarkungen ligger för döden på Sahlgrenska och arvsskiftet går till på detta sätt.

 • Pingback: Två män pistolhotade sköterska på Sahlgrenska « Sweden Confidential

 • Lisa

  Mustafa, Nawsad Aziz(Järnvägsgatan 25) + Omar, Omid (Adress saknas) + Sherif, Rojgar (Hisingsgatan 23) – förhandling kl 13:15 – 14:00 – 14:45