Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Väpnat personrån igen i gangsterstaden


VÄPNAT PERSONRÅN Personrånen fortsätter hagla i Malmö utan förminskad densitet. Strax efter 23.00-snåret på tisdagskvällen tyckte två rånare att de ville ha en guldkedja eller något att råna, så de hotade en man i 20-årsåldern med en kniv och använde även någon form av spray mot offret.

Rånoffret själv kunde sedan kontakta polisen, och berättade att han under väpnat hot blivit avtvingad sin guldkedja. Rånet skedde vid en cykelbana under inre ringvägen vid Söderkulla. När rånarna var klara och nöjda försvann de springandes i riktning mot Lindängen.

Något signalement finns inte denna gången heller, trots att offret garanterat har kunnat ge ett ganska bra sådant. Sydsvenskan sviker aldrig sina PK-läsare.

SDS

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Säkert en neger. Kanske en zoomalier. Man vill väl ligga lågt inför den kommande invasionen.

 • j_london

  Malmö är utom all hjälp:

  trots dialogpoliser, poliser som grillar och bjuder på halalkorv, poliser som lärt sig artighetsfraser på arabiska, trots att hela Rosengård och alla andra gangsterkvarter i Malmö – varje dag vaknar upp till ett kravlöst smörgårsbord som är dukat med sociala bidragsdelikatesser…

  Och hela tiden kommer det bara fler och fler och fler och… ytterligare fler!

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Ja, Malmö är dödsdömt.