Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kvinna överfölls och våldtogs av två män i Karlstad


ÖVERFALLSVÅLDTÄKT I tron att man i mångfaldens nya Sverige kan ut och röra på sig utan att attackeras eller berikas av lite överraskningssex gav sig den 24-åriga kvinnan ut i spåret och motionerade i Hammarö utanför Karlstad. Men se det gick inte i den här delen av landet heller, för 24-åringen överfölls och våldtogs av för henne två helt okända män. Polisen har under tisdagen undersökt brottsplatsen bland annat med hundar.

Enligt kvinnan ska den fullbordade våldtäkten ha ägt rum på midsommarafton, men av nån anledning kom anmälan in först natten till i tisdagen. 24-åringen var ute och joggade för motionens skull i fritidsområdet Kilenegården på midsommaraftonens kväll när de två för henne helt okända männen attackerade och våldtog henne.

Kvinnan har lämnat ett signalement på gärningsmännen, som Expressen-GT väljer att dölja för sina läsare, trots att uppgifterna är vaga, som de skriver. Polisen har under tisdagen haft tekniskt undersökning av brottsplatsen, med bland annat hjälp av hundar, men inget har resulterat i något gripande ännu.

Tänk om polis och media skulle kunna byta taktik ett halvår och gå ut med fullt signalement på alla förövare för att se om det blir bättre, för sämre lär det dock inte bli.

GT

 • Mariah_Magdalena

  Att de försöker dölja signalamentet berättar att det är berikare i farten.
  Annars hade Aftonbladet brakat upp jätterubriker i vanlig ordning.
  Med både namn och bild.
  Och även det faktum att de var två bekräftar kulturutbytet……

  • 585961

    Så klart vi får ju inte ens namnen när dom är dömda, slutat tro på PK media , inget signalalement  lika med blatte

 • xbenedictx

  Har inte hon som blev våldtagen, eller hennes anhöriga och vänner tillgång till internet, så att de kan lämna signalement, tex här?
  Men det troliga är väl att de gillar olika, så då är det uteslutet att de hänger på sådana här ”rasistiska, främlingsfientliga, islamofobiska hatsajter”.

 • Denoroligedemokraten

  Det var ju en lätt efterbliven kille från forna Jugoslavien med ett barnsligt utseende som överföll kvinnor i Göteborgstrakten för ett par år sedan. Men inte ens den gången kunde media gå ut med ett signalement, typ att han hade ett Sydeuropeiskt och barnsligt utseende.

  Det var förstås viktigare att den berömda ”främlingsfientligheten” inte ökade än att svenska kvinnor blir våldtagna på löpande band.

  • Aaaaandersson

   Jag kommer väl ihåg det där – bebisfejset härjade företrädesvis i Johanneberg i centrala Göteborg och enligt signalementet hade han mongoloida eller barnsliga drag, men att han skulle ha ett sydeuropeiskt utseende framkom först efter att han hade gripits.

   Hade man gått ut med ett riktigt signalement från början så hade man kunnat rädda flera kvinnor från hans ”uppvaktningar” – men vad är väl ett svenskt kvinnoliv i Sverige värt jämfört med en utvecklingsstörd våldsbenägen berikares?

 • j_london

  Den politiska korruptionen bland polis, media och naturligtvis politiker… kommer mycket snart att bli muslimlandet och massinvandringens sargade Sverige definitiva undergång och kollaps.

 • Suecote

  Dags att utrusta alla svenska kvinnor och ungdomar med tårgas och tazer guns. Ta pengar ur den bottenlösa invandrarbudgeten.

 • Magnus

  Alltså jag blir så så såååå trött på er som skriver och redigerar texterna här på SWECON. Ni ger alla som misstycker med ert arbete verkligen vatten på sin kvarn när de sen säger att det bara är obildade människor som skriver på sådana här sidor.

  SNÄLLA: Lär er skriva svenska ordentligt. Lär er grammatik. I nästan varje text ni lägger ut finns grava fel ner till mindre grava som gör att ni framstår som oseriösa.
  Om inte den som skriver texten kan, så låt någon som kan, läsa igenom innan ni publicerar. TACK!

  Exempel i DENNA text:

  när de två för henne helt okända männen attackerade” – här ska det vara komma efter två och efter männen”
  trots att uppgifterna är vaga” – här ska det vara ”PGA att uppgifterna…”

  haft tekniskt undersökning av brottsplatsen” – här ska det stå ”utfört en teknisk undersökningn….”

  • NakenKejsare

   Det värsta skrivspråket, förrutom särskrivningar, är när man skriver ut vissa ord i versaler. Textens genomslag skall för en duktig och bildad skribent utgöras av bokstävernas ordningsföljd, inte av dess storlek.

   Ibland är det på sin plats med tillrättavisningar. Det är när det kommer från någon som själv inte har koll på läget som det blir lite pinsamt.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Brukar du tillrättavisa PK-medierna också? 

  • Karpstryparn

    Har du inget annat att störa dig på? Själv tycker jag att SweCon alltid skriver rätt och bra. Nej, jag vet vad som är ditt problem: Du gillar inte sidan bara. Men läs den inte då.

  • ExitSweden

   SweCon får ingen lön och presstöd för det viktiga arbete de gör. Jag har intrycket av att de inte sover så mycket heller. De arbetar mycket och hårt för att vi som har tröttnat på MSN och PK skall få veta sanningen om vad som händer i Sverige. Att det förekommer skrivfel är något jag inte bryr mig om. Jag tror säkert att SweCon kan sin svenska, men när texter skrivs och publiceras när vi andra sover, ja, då får vi leva med dessa fel. Så länge jag förstår vad som skrivs, kan jag inte lägga tid och energi på att leta skrivfel. Det är budskapet som är det viktiga. Jag är bara tacksam för att SweCon finns! Sanningen måste ut till folket, med eller utan skrivfel! När det gäller bildning, så känner jag städerskor som skriver bättre än akademiker. (Om du hittar skrivfel i min text, så får jag skylla på jetlag samt att jag inte hittar mina brillor;-)  

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Om du kunde kommentera felen i ett mail på ett hövligt och koncist sätt kanske vi skulle lyssnat på språkpolisen.

   PGA? Menar du golftouren eller? P.g.a.kanske du menar som är den KORREKTA förkortningen av ”på grund av”.
   Hur vore det med korrekt svenska från dig själv när du klagar på andras meningsbyggnad och ordval kanske?

   Som du redan upplysts om är vi inga professionella utbildade skribenter, utan tvärtom vanliga knegare och egenföretagare som jobbar med denna sidan. Vi tar gärna emot konstruktiv kritik. Men att du blir sååååå trött, det bryr vi oss inte det minsta om. 

  • snickersson

    Att kunna stava och avstava är en av dom mest meningslösa färdigheter man kan besitta .Einstein kunde inte stava många av våra största genier har svårighet med stavningen men dom kan räkna röven av dig !! och det är dom du har att tacka för att du kan sitta vid din dator och skriva .För du tror väl inte att det vart en lingvist som uppfann transistorn

 • 585961

  Som vanligt knullsugna blattar, avskyr dessa  svin

 • Johan

  Vågar man ens som karl röra sig ute i våra naturreservat något mer? Nog för att skogen trots allt är ganska fri från mångkultur, tack och lov.

 • Oberst

  Släng ut de överkåta babianerna!