Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Svenska” affärsmän levererade av misstag skjutklar M-80-missil till dansk polis


TERRORISTER Vapenaffären i Danmark där ”Stureplansprofilen” Paul ”Hingsten” Mardirossian stod bakom, levererades till en dansk undercoveragent inom PET, som är danska SÄPO. Vapnen var bland annat en skjutklar jugoslavisk ”Zolja” M-80 pansarvärnsmissil som levererades till PET-agenten vid en parkeringsplats vid köpcentret Rødovre.

Leverantörerna trodde att PET-agenten var en terrorist från den colombianska terrororganisationen FARC. De som levererade vapnen sitter häktade i väntan på utlämning. Danskarna borde vara trötta på ”svenska” terrorister snart.

”Zolja” M-80 pansarvärnsmissil

Vid parkeringsplatsen vid köpcentret i Rødovre centrum levererades missilen tillsammans med ett automatgevär. Missilen är ett tre kilo tungt rekylfritt anti-tanksvapen med en 64 mm raket, som kan tränga in i 30 centimeters stålrustning. Den andra vapnet var en Zastava M-70 automatgevär, som byggdes efter den berömda sovjetiska Kalashnikov AK-47:an.

Paul Mardirossian

Det är ett vapen i kaliber 7,62 mm gånger 39 mm, och kan avfyra 620 skott per minut med en räckvidd på cirka 400 meter. Båda vapnen användes flitigt i Balkankriget. Paul Mardirossian, 43, alias ”Hingsten”, som arrangerade vapenaffären med 150 kilo kokain som betalning, sitter fast i USA där han riskerar minimum 20 år i tufft fängelse. Domen – som också kan betyda livstids fängelse – faller först i augusti. Då slipper vi honom i alla fall här, tack.

Vapnen levererades som ett ”varuprov” till ”FARC-terroristen” av två ”svenska” affärsmän, med initialerna LR och DB, på parkeringen vid köpcentret i Rødovre Centrum den 7 april förra året. Leveransen blev hemligt övervakad av PET, så ingenting gick fel. ”Svenskarna” var enligt PET, mellanhänder mellan ”Hingsten” och FARC, och en stor vapentransport skulle betalas med över 150 kilo kokain till Paul Mardirossian.

Givetvis är alla kriminella invandrare ”svenskar”

Danska polisen kräver nu att mellanhänderna LR , 48 år i dag, och 33-åriga DB utlämnas från Sverige för åtal i Danmark. De två ”svenskarna” vägrar utlämning till Danmark, där de nu riskerar flera år i fängelse för vapenhandel. LR hävdar att han har fallit offer för en agentoperation som har provocerats fram, ett brott som är olagligt i Sverige. En dansk domstol har dock godkänt operationen.

LR och DB är nu i häkte i Stockholm och Helsingborg, men förväntas utlämnas till Danmark inom cirka 30 dagar. LR har drivit ett IT-företag, som tydligen nu är avslutad medan DB äger ett solarium och ett företag som säljer begagnade bilar.

Fler bilder på den kriminella Paul Mardirossian finns här.

ekstrabladetstuff.co.nz

  • Aaaaandersson

    Tur att vi har danskarna som kan göra jobbet åt svenska papperspoliser som har fullt upp med att lära sig grymta på arabiska och servera kulturberikarna halalkorv.

  • guestling

    Jag skulle vilja ha en Zolja M-80 pansarvärnsmissil, eller varför inte 100? Är det någon som vet dagspriset? Vi i medborgargardet har behov av dom. Fasta mål med lökar på taget börjar det finnas gott om…

  • Pingback: Dansk lexikon | Allcoasthost