Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Muslim försökte mörda pingstförsamlingsmedlemmar i Malå


MUSLIMSKT MORDFÖRSÖK Det var i mars i år som 28-årige Biniam Weldemariam enligt domen i Skellefteå tingsrätt ringde på hos ett par inom pingstkyrkan i Malå i Västerbotten som fungerat som stödperson åt Biniam Weldemariam då de inom pingstkyrkan har ett café som fungerar som ett stöd för invandrare.

Biniam Weldemariam hotade dem till livet genom att skrika, Jag heter Muhammed och är muslim, säg att ni tror på Allah, annars kommer jag att döda er och alla kristna, och knivhögg mannen i paret flera gånger.

Det hade inte funnits någon konflikt mellan paret och Biniam Weldemariam innan händelsen, utan pingstkyrkan hade bl.a. startat en insamling så att Biniam Weldemariam kunde åka hem till Eritrea för att besöka sin far. Paret hade även bidragit med egna pengar och även skjutsat honom till flygplatsen.

Den rättspsykiatriska undersökningen konstaterar att Biniam Weldemariam led av en allvarlig psykisk störning när han begick brottet. Biniam Weldemariam döms därför till rättspsykiatrisk vård för försök till mord och olaga hot.

Skellefteå tingsrätt dömer:

 • Biniam Tsegay Weldemariam, 840302, Ortvägen 1, Malå, som är medborgare i Eritrea till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning för försök till mord och olaga hot. Jonas Wiklund tillerkänns ersättning av allmänna medel med 126 781 kronor. Kostnaden ska stanna på staten. Kammaråklagare Inga-Lis Adervall Åström yrkade inte på att Biniam Weldemariam skulle utvisas efter avtjänat straff.
 • Mål nr B 382-12

 • Suecote

  Tänk om vi tog med denna typ av kostnader i beräkningar om invandringen är lönsam eller inte, oj oj oj…

 • Buttington

  En psykiskt sjuk muslim som på måfå går runt och knivhugger alla han anser är kristna är ju verkligen inget vi vill utvisa. 

  • Morgondagen

   Håller med Dig. vilket fynd för Sverige. Det vore tragiskt om Vi
   missade denna godhjärtade pensionsräddare.

   Mvh

  • Bengt Lundstrom

   Det är många muslimer som är psykfall Buttington, förstörda som de är av både inavel och uppväxtförhållanden. Men man kan ju fråga sig hur det är ställt med dem som inte skickar dem tillbaka till det land varifrån de påstod sig komma?

 • Buttington

  Hade han skickats tillbaka till Eritrea för att straffas eller fänglas hade det säkert slutat med att han fick en medalj och några slavkvinnor.

 • SM811

  Vad har han i Sverige att göra när han kan åka tillbaka och hälsa på sin pappa.
  Pingstkyrkan gör en insamling, enkel biljett så vi slipper se honom mer.
  Jag säger som Ekeroth, ge mig en förklaring varför ni i sju(k)klövern så gärna vill ha dessa våldsmän i Sverige.

 • BirgittaSvedjot

  Det visar att det är kontraproduktivt att försöka hjälpa personer med en sådan inställning.

 • Aaaaandersson

  Enligt en nyligen presenterad FN-rapport har 30% av alla somalier lidit av någon psykisk sjukdom – man får väl hoppas på att resterande 70% inte fortfarande är sjuka utan är friska – så friska dom nu kan vara efter att ha hjärntvättats med den fascistiska Sagoboken ända sen dom låg och sprattlade i den muslimske mannens bakugn; hans fru.

  Grannlandet Eritrea som har samma kultur – där 80% av alla män och en majoritet av alla kvinnor tuggar kat dagligen – har naturligtvis samma folkhälsostatus som Somalia. Varför i h-e slösa svenska skattepengar på att vårda någon som är född med grava hjärnskador pga inavel och föräldrars narkotikamissbruk och som inte ens är svensk medborgare?

  Skicka tillbaka f-nskapet dit där han hör hemma, där andra står på samma mentala och intellektuella nivå som han – han har säkert redan kostat oss skattebetalare miljontals kronor och det kommer att kosta oss många miljoner till innan denne hedersman ställer sandalerna och plockar ner skylten för gott.

 • 585961

  Skicka omedelbart ut detta psykfall ur landet, har inget som helst berättigande att stanna, såg riksdagsdebatten där Kent Ekeroth  SD försökte få Fridolin bl a att redogöra VARFÖR grova brottslingar får stanna i Sverige men det blev bara ett djävla svammel  om att vi diskriminerade deras gullegrisar, rösta rätt nästa gång så vi slipper den här skiten undrar också varför PK media aldrig med ett ord nämnt denna incident??? vi ska hållas ovetande om vad  ärthjärnorna gör förstås

 • friryttaren

  Jag blir rädd när ni publicerar sånt här.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  En kula i nacken hade blivit den billigaste och bästa lösningen på alla problem med dessa avfallsprodukter.

 • j_london

  Skrev följande i går den 25 juni, med anledning till att kammaråklagare Anne Sjöholm inte yrkade på utvisning i ett mål:

  ”Jag tycker att vi skall börja med att göra upp en lista på vilka åklagare vi inte vill ha i landet.
   
  Ungefär på samma sätt som EXPO kartlägger och registrerar oliktänkande i
  muslimlandet Sverige, och som upprättar listor över organisationer som
  inte är vänsterinriktade!

  Låt oss här börja med kammaråklagare Anne Sjöblom. Den typen av
  politiskt korrekta åklagare platsar inte i en svensk domstol. Hon skall
  bort!

  Det handlar om att döma efter – och yrka på straff i enlighet med
  svensk lagstiftning – och inte följa politiskt korrekta riktlinjer:
  efter signaler och påtryckningar från justitiedepartementet.

  För då blir man i likhet med Anne Sjöblom betraktad som 100% politiskt korrumperad!”

  ——————————————————————-

  Redan samma dag (den 25 juni) kunde vi lägga till ytterligare en åklagare som tycks vara politiskt korrumperad, och grovt åsidosätter sina juridiska ålägganden i egenskap av åklagare i svensk domstol. Och som därmed gör sig oönskad i landet: nämnligen kammaråklagare Silvia Ingolfsdottir.

  I dag den 26 var det dags igen… att lista ytterligare svenskfientlig jurist/åklagare som häckar i landets domstolar: kammaråklagare Inga-Lis Adervall Åström.

  Oönskade åklagare i landet och som visar på politisk korruption – då
  man inte kräver utvisning ur riket för utländska grova brottslingar, per
  datum den 26 juni, 2012:
   
   1. Kammaråklagare Anne Sjöblom
   2. Kammaråklagare Silvia Ingolfsdottir 3. Kammaråklagare Inga-Lis Adervall Åström

 • 585961

  Kammaråklagare Åström borde omedelbart fråntas sina arbetsuppgifter när hon tycker det är rätt att såna här idioter ska få stanna i Sverige , inget asylskäl reste hem till Eritrea tydligen inget problem med det tycks det, utvisa skithögen omedelbar och de sk allmänna medlen det är skattebetalarnas pengar  det som dom så generöst slösar bort på skit