Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Mordmisstänkt utlämnad från Serbien till Sverige 26 juni


UPPSALA MORD Ännu ett invandrarrelaterat mord i vårt land. Den 21-åriga man som varit häktad i sin utevaro misstänkt för mord på den 26-åriga Salim Alhajeh i en lägenhet på Vaksalagatan i centrala Uppsala den 26 december 2011, har idag utlämnats till Sverige. Mannen häktades annandag jul i sin frånvaro. Häktningsförhandling kommer att äga rum i torsdag 28 juni. 21-åringen kommer från Uppsala och misstänkts för mord och grovt övergrepp i rättssak i samband med mordet.

Den mördade Salim Alhajeh

Det innebär att han misstänks ha hotat en eller flera personer för att hindra dem att lämna upplysningar om brottet till polisen. 21-åringen häktades på den starkare misstankegraden, sannolika skäl. 26-åringen sköts till döds tidigt på annandagens morgon i en lägenhet på Vaksalagatan. Mannen greps i Belgrad, Serbien i början av mars då han var internationellt efterlyst.

21-åringen var intressant i utredningen ganska fort i fallet och polis och åklagare fattade tidigt misstankar om att han befann sig utomlands och utredningen tog därför över av åklagare vid internationella åklagarkammaren. Den 27 januari häktades tre män på sannolika skäl misstänkta för medhjälp till mordet. Namn som Salim, Roni och Jehja förknippas med folket kring händelsen, så det är som vanligt inte Kalle eller Pelle.

BFL, Brothers For Life, är ett gäng tung kriminellt belastade killar runt om i bland annat Uppsala, som har mord på sina samveten etc. Dessa kan mycket väl vara insyltade. Idel arabnamn finns med i fallet.

Pressmeddelande från Polismyndigheten i Uppsala län

 • Oberst

  Jag förmodar att Annie Lööf välkomnar honom med öppna armar.

  • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

   Om möjlighet gavs skulle nog hon öppna något annat också.

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Hoppas på ett långt fängelsestraff som skall sittas av i Serbien,INTE på något ”semesterhem” i Sverige!

 • Pingback: Våldet mot svenskarna. « VILL DU INTE VETA,

 • Ikram

  jag hoppas du dör jhja som du dödade salim ikram

 • Ikram

  jag hoppas att han är blind och en gris och  en gorilla och bajs och jag hoppas att alla i din familj dör men du först och sen din hella familj 

 • Ikram

  jehja är västa hora i hela värden  

  • Oberst

   Du gör framsteg på SFI ser jag.