Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Eritrean döms för knivattack – slipper utvisning


SVERIGES SOPTIPP Domen om det uppmärksammade dådet, där 33-årige Atoshim Gebremariam oförklarligt attackerade en 22-årig kvinna med kniv på öppen gata i centrala Sandviken, meddelades på måndagsförmiddagen.

Den blev som väntat att Atoshim Gebremariam döms till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. Kammaråklagare Helena Swahn yrkade inte på utvisning vid fällande dom.

Atoshim Gebremariam ska även betala 60 000 kronor i skadestånd till den 22-åriga kvinnan, som träffades av flera knivhugg i magen och benen.

GD

Gävle tingsrätt dömer:

 • Atoshim Yobio Gebremariam 1979-01-24 Barrsätragatan 19 i Sandviken och medborgare i Eritrea med tolkbehov på Tigrinska till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning för försök till synnerligen grov misshandel.
 • Lars Ståhlberg tillerkänns ersättning av allmänna medel med 45 578 kr. Marianne Kellerman tillerkänns ersättning av allmänna medel för arbete som målsägandebiträde med 32 644 kr. Kostnaden för försvaret och målsägandebiträdet ska stanna på staten.
 • Mål nr B 910-12

 • Aaaaandersson

  Ännu en framtida kulturberikande mönstermedborgare när han kommer ut från psyket – och det lär väl inte dröja länge eftersom han antagligen är ungefär lika frisk som dom som utmätte hans ”straff”.

 • Krickadollos

  fy fan vilka jävla syltryggar vi har till åklagare

 • j_london

  Skrev följande i går den 25 juni, med anledning till att kammaråklagare Anne Sjöholm inte yrkade på utvisning i ett mål:

  ”Jag tycker att vi skall börja med att göra upp en lista på vilka åklagare vi inte vill ha i landet.
   
  Ungefär på samma sätt som EXPO kartlägger och registrerar oliktänkande i muslimlandet Sverige, och som upprättar listor över organisationer som inte är vänsterinriktade!

  Låt oss här börja med kammaråklagare Anne Sjöblom. Den typen av
  politiskt korrekta åklagare platsar inte i en svensk domstol. Hon skall
  bort!

  Det handlar om att döma efter – och yrka på straff i enlighet med svensk lagstiftning – och inte följa politiskt korrekta riktlinjer: efter signaler och påtryckningar från justitiedepartementet.
   

  För då blir man i likhet med Anne Sjöblom betraktad som 100% politiskt korrumperad!”

  ——————————————————————-

  Redan samma dag (den 25 juni) kunde vi lägga till ytterligare en åklagare som tycks vara politiskt korrumperad, och grovt åsidosätter sina juridiska ålägganden i egenskap av åklagare i svensk domstol. Och som därmed gör sig oönskad i landet: nämnligen kammaråklagare Silvia Ingolfsdottir.

  I dag den 26 var det dags igen… att lista ytterligare två svenskfientliga jurister/åklagare som häckar i landets domstolar: kammaråklagare Inga-Lis Adervall Åström samt kammaråklagare Helena Swahn.

  Den politiska korruptionen är vida utbredd och har infekterat hela det svenskmuslimskla samhället. Det bådar mycket illa för framtiden.

  Oönskade åklagare i landet och som visar på politisk korruption – då
  man inte kräver utvisning ur riket för utländska grova brottslingar, per
   datum den 26 juni, 2012:
   
   1. Kammaråklagare Anne Sjöblom
   2. Kammaråklagare Silvia Ingolfsdottir
   3.Kammaråklagare Inga-Lis Adervall Åström
   4. Kammaråklagare Helena Swahn