Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Appropå sexuella minoriteter i Japan


SEXUELLA MINORITETER En japansk penismåltid på restaurang utreds nu av japansk polis. Det var en japansk man som tillagade sina egna genitalier och serverade dem som en exklusiv middag, till betalande gäster som utreds nu av polis i Tokyo. Konstnären Mao Sugiyama fick sitt manliga könsorgan och sina testiklar avlägsnade vid ett kirurgiskt ingrepp i mars. Sedan hölls kroppsdelarna nedfrysta fram till maj, då han tinade dem och anrättade dem vid ett offentligt framträdande på en bankett i Tokyo.

Fem personer betalade omkring 1 750 kronor vardera för en portion. Polisen fick det pikanta ärendet på sitt bord sedan borgmästaren i Suginami-distriktet i Tokyo där framträdandet hölls sade att ”obscena objekt” förekommit och att många boende ”uttryckt en känsla av obehag”.

Sugiyama, som är i 20-års åldern och definierar sig själv som ”asexuell”, sade att framträdandet organiserats för att öka medvetenheten om sexuella minoriteter av olika slag. Den 8 april skrev kocken nedanstående på Twitter.

huffingtonpost

  • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

    Kan detta vara vänsterns svar på en Hen. Han lär ju aldrig mer stå och kissa.

  • Oberst

    Hen kan väl även anrätta sin egen hjärna. Skulle nog inte märkas någon skillnad.

  • Ryssen

    Sjuk kis, Men sålänge han använder sig utav sina egna organ så är det väl okej skulle jag vilja tycka. Mén som sagt, Sjuk kis… Dagens skratt