Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kvinnor spelade döva – misstänks för stöldturné


FAVORIT I REPRIS En kvinna utgav sig för att komma från en förening för döva och bad om bidrag. Nu misstänks hon och hennes kumpan för flera fall av fickstölder runt om i Kalmars län.

Stöldturnén ska ha skett under torsdagen och de två kvinnorna i 35-årsåldern med sydamerikanskt utseende är misstänkta för totalt fyra olika fall av grov stöld.

Tillvägagångssättet har varit detsamma. Den ena kvinnan ber om ett bidrag och vill sedan att den tillfrågade ska visa upp sitt ID, och då passar kumpanen på att stjäla plånboken. Stölderna har skett i Oskarshamn på Coop i Flanaden, på ICA och ÖB i Nybro samt på torget i Emmaboda.

De har sydamerikanskt utseende, mörkt hår och pratar knacklig engelska, mer än så vet vi inte, säger inre befäl hos polisen. Totalt beräknas kvinnorna har kommit över cirka 2 500 kronor i kontanter, inklusive både ”bidrag” och stöldgods.

Barometern

 • Aaaaandersson

  Det är ju zigenarnas år i Sverige – i år igen.

  Men vad är det för sorts människor egentligen som ger sig i slang med dessa tiggande skojare – jag skulle inte ödsla en halv sekund på dom.

  • j_london

   Offren är svenskar som som i åratal – genom svensk DDR-media och korrupta politiker – fått sig intutat mångkulturens alla absoluta fördelar:

   …allas lika värde, på lika villkor, medmänsklighet… samt likande frasiga och innehållslösa och värdelösa floskler.

   Floskler som absolut inte har den alla, allra minsta förankring i verkligheten.

   Sverige är det dukade smörgåsbordet för dessa folkslag ”med allas lika värde” i bagaget, som gärna söker sig hit – då de i sina hemländer är genomskådade sedan flera generationer.
   Där är befolkningarna av tradition mycket observant när det gäller zigenare; därför har zigenare och likande inte så stor chans att spela ut sina ”teatraliska begåvningar” då människor känner dessa vibbar på flera hundra meters avstånd…!

   Men inte i byfånelandet Sverige! Här är det fritt fram… där man varsamt odlar myten om mångkulturens fenomenala fördelar. Och allas lika värde…

   • Aaaaandersson

    Det är märkligt att ingen multikultivurmare ännu har kunnat visa på en endaste liten positiv effekt av mångfaldssamhället – inte i Sverige och inte någonstans på hela planeten och ändå låter sig svenska folket hjärntvättas om det förträffliga i den enorma berikning vi utsätts för.

    • j_london

     Ibland tror man att människor har inandats någon gas, eller fått något gift med födan…
     Kanske är McDonalds hamburgare preparerade. Eftersom jag aldrig äter denna typ av fast food-produkter, tycks jag ha undgått förgiftningen. Det gäller kanske för dig också!

     • http://avpixlat.info/ Morningstar

      Eller fluor i dricksvattnet. Det kör dom med i USA efter nazisitisk förebild. Nazisterna upptäckte nämligen att fluor har en passiverande effekt på lägerfångarna. Vem vet om inte regimen låter göra samma sak här med tanke på att folk är omöjliga att väcka upp?

     • j_london

      Mycket intressant… detta kände jag inte till.  Ja, för jag litar inte en sekund på staten och dess förehavanden.