Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Christoffers kroatiske dödsmisshandlare på bild


UPPDATERAD 2 – Häktas DEN DÖDLIGA INVANDRINGEN Ännu ett svensk dödsoffer, Christoffer Mårtenssonm, kan läggas till samlingen ”det meningslösa våldet”, och som de flesta gånger är det utfört av temperamentsfulla, narkotikaberoende invandrarungdomar, i detta fallet den kroatiska mannen Igor Mercep, med föräldrar från Zagreb, Kroatien och albanen Berlind Rogova. Det svenska dödsoffret ses nedan. Mördarna finns på bild inne i artikeln.

 

Ett bråk om en burk öl på fel ställe. Chri­stoffer Mårtensson, 23, gick emellan för att medla. Det blev hans död.

– Jag förstår inte att han är borta. Han var en så glad och omtänksam ­person, säger Christoffers pappa Roger.
– Jag skulle gå till stereon och byta låt och ställde en öl på en högtalare, säger Alexander Nilsson, 20, barndomsvän till Christoffer Mårtensson.

Han började diskutera med några andra killar i ­ungefär samma ålder, som han inte känner.

– Vi började tjafsa om att jag inte kan ställa ölen där och plötsligt får jag en smäll i ansiktet och ramlar. Sedan får jag en spark i huvudet. Nästa sak jag kommer ihåg är att jag vaknar på akuten, berättar han.

Ett stort slagsmål bryter ut. Christoffer Mårtensson går emellan. Christoffer Mårtensson blir slagen och skallad så att han ramlar baklänges och slår i huvudet, enligt uppgifter från polisen. Det blev hans död, en totalt meningslös död av en knarkande ligist, som timmen senare gör inbrott och stjäl saker i en bostad, hans före detta flickväns nya pojkvän. Mördaren ses nedan på bild. Igor Mercep, Stora torg 1, lgh 1202, Eslöv.

Berlind Rogova, 881104, Bergavägen 13 B, lgh 1101, Eslöv, är den andra ligisten som står bakom mordet och rånet (tack till Petterssons för namnet). Denna trevliga svärmorsdröm är av albansk härkomst. Ni vet Albanligan och den typen…. Tre personer hann dessa två avarter med att misshandla en och samma kväll. Då är det inte ödet – då letar man bråk. Punkt slut – utvisning tack.

UPPDATERAD:

Tre fula fiskar – Från albanen Rogovas Facebook

Albanen Rogova är medlem i mängder av iranska Facebook-grupper och även vän med en muslimsk ”rappare”. Våldsbejakande iransk shiamuslim kanske?

UPPDATERING 2 Kroaten Igor Mercep och albanen Berlind Rogova har nu begärts häktade vid Lunds tingsrätt och häkningsförhandlingar är planerade under onsdagen den  27 juni.

Den grovt kriminella narkotikamissbrukaren Igor Mercep, 870714, misstänks på sannolika skäl för grov misshandel, rån och grovt vållande till annans död, i kronologisk ordning. Den andra kriminella samhällsomstörtaren Berlind Rogova, 881104, misstänks på sannolika skäl för grov misshandel och rån. Båda förnekar brott och en av dem hävdar självförsvar.

Relaterat
Kulturberikare misshandlade 24-åring till döds – rånade ett hem timmen efter

sydsvenskanexpressen

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Usch. Man ser vad han är för typ, Igor. Vad är det för tjejer som tänder på sådana lowlife?
  Christoffer gick en helt onödig och alldeles för tidig död tillmötes.
  Skickar stora trösttankar och kramar till hans familj, flickvän och vänner..

  • svensken

   Verkar som att en bild verkligen säger mer än tusen ord. Men din kommentar säger verkligen en hel del om dig själv

 • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

  Vilket as, vilket kräk. Jag mår illa av detta samhällsförfall där folk får sätta livet till i mångkulturens tecken.

  • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

   Beväpnade elitgrupper med rätt till verkanseld.
   Omedelbart stopp för importen av sopor. Deportera dräggen i grupper om 10000 i stöten, upprätta luftbro till Afghanistan, uppsamlingsläger, tvångsflyttning ur ghettona sen riv och jämna dom med marken. I december skriver jag på för Främlingslegionen – jag vill göra mitt. Khandahar 2013, No Surrender

 • Pingback: Nationell.nu » Bilder: Så här ser midsommarmördarna Igor Mercep och Berlind Rogova ut | Den svenska oppositionens nättidning

 • Oberst

  Är kanackerna ensamkommande barn?

 • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

  Svin, drägg och kostsamma sopnedkast. Inför dödsstraff innan dom asen dödar för många. En handgranat i stolgången och sen två träpinnar i nån mörk skogsdunge så att dom anhöriga vet var ickehumanoiderna finns.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Man kan göra mycket med en handgranat. Rutger vet hur man gör.

   http://www.youtube.com/watch?v=d2d-YmeZONU 

 • j_london

  De finns importerade till muslimlandet Sverige i 1000-tals upplagor och i olika konfigurationer, med det gemensamt att, man är påtagligt obegåvade och saknar intellektuell styrka och kapaciet. Man är helt enkelt korkade… och många är analfabeter eller näst intill.

  De finns över hela landet i dag. Araber, somalier, albaner… och existenser från övriag Balkan; de känns igen på sådanana attribut som svart BMW, tjocka guldlänkar runt halsen, solglasögon i alla väder, pösiga svarta Adidas-byxor med vita ”stripes” och vita Adidas-gympadojor. Går gärna bredbent och slänger med armarna. Med andra ord: man markerar revir och talar om att man behöver mycket plats.

  Man behöver alltså hävda sig, för att kompensera alla brister. Förutom penisförlängaren i form av en plåthög med stark motor (BMW), handlar det om våld och kriminalitet.

  Bilderna i artikeln säger mer än 1000 ord!

  Skattemyndigheten, polismyndigheten och kronofogden… kanske (men bara om man tid över förstås… sedan polisen kollat om Svensson har bilbältet på plats) skulle kanske börja och kika på hur alla dessa ”flyktingar” kan ha det så enastående gott ställt!

  • Gaggas

   Bästa jag hört:
   -Vilket är det snabbaste djuret i världen?
   -Alban i en BMW!!!

   muahahahahahaha

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Utvisning? I h-e heller. Dom j-arna ska tas av daga. Två skott i nacken och räkningen för kulorna skickas till svinens föräldrar. Ingen j-a pardon! 

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  Det skjuts allt för lite nacksott i landet nu för tiden!

 • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

  Den däringa Berlind har ju ganska nyligen startat ett  Inkasso- och kreditupplysningsverksamhet. Kanske hade offret skulder som han skulle driva in.

  http://www.allabolag.se/5568806938/befattningar

  • MN10

   Sista flugan från de här kräken vid sidan om sina telefonförsäljningsbedrägerier och bluffakturor driver in sina bluffkrav genom eget inkassobolag. Detta sker nu i Sverige utan att myndigheterna får ändan ur vagnen för att stoppa dessa bedrägerier.

 • Mikaela Olsson

  Eva,
  han sitter inte i styrelsen längre då en bolagsändring har gjorts,  sidan har inte uppdaterats på allabolag.se

  • PPPan

   De har omorganiserat till Fight Club. För mycket filmtittande i kombination med kokain. Där har vi resultatet.

 • PPPan

  I mähälandet Sverige behövs en ny styre precis som sharia i muslimlandet. Var fan är vikingaandan? Vakna vikingar!

 • BannlysHedersmord

  Man borde utvisa dessa muslimäckel till en liten ö med en stor vulkan.

  • boonkaan

   Med en vulkan som är aktiv. Vilka svin som kommer till sverige och ska rädda pensionerna. Gissar att samtliga i regeringen har flyttat från Sverige till nåt lågskatteparadis när dessa huliganer sitter i sveriges riksdag, som på den tiden troligen är helt muslimskt och sharia lagar gäller forutom dom som styr, for om det skulle gälla dom har dom inga händer att rosta med i riksdagen. Dom skulle vara avhuggna for längesedan.

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Berlind verkar lida av eksem då han inte får in armarna intill kroppen :)  
  Jag skulle utan att veta vidare information om aset ge honom ca 30 sekunder i en ring och sen är hans livstid slut på den här jorden. 

  Har mött många likadana as i ringen förut, blattar som tror sig äga allt och dom har alla blivit lika förvånade när dom ligger på rygg och fötterna rycker okontrollerat strax innan hjärnan släcker ner.

  Helt klart så har han gett sig på en individ som inte har dom kunskaper som krävt för att klara av fulspel av den sorten.
  Här har ju samtliga tidningar chansen att skriva om ”karatesparkar” och dyl och samtidigt lägga ut hudfärg etc.

  Fega jävla kräk som OMEDELBART ska deporteras från Riket!!
  Efter att man gett dom var sitt nackskott!

  • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

    Orangutanger har samma kroppshållning. Är väl något med generna.

 • troutbum55

  har sagt det innan…det blir ingen ordning i Sverige innan man kan dra tillbaka medborgarskap. Gör som i Schweiz, hela familjer åker ut om en medlem begår grova brott. Om man trots detta vill behålla dessa apor så skall brottsbalken skrivas om med nya max straff….inga besök av partners, inga permissioner, inga djävla fångråd…livstid betyder livstid….du går in och åker ut med fötterna före….

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Definitivt inga knullrum, bönerum, halalkäk eller tv-spel på kåken. Vatten och bröd och rulla tummarna skall vara den enda sysselsättning som finns att tillgå.

   • Jan Ove Allan Malmgren

    Och ingen kat heller. 

 • jägarn

  Ja spyr av åsynen av dessa IQ befriade bidragsparasiter som 7-klövern omhuldar. SD 2014.

 • Suecia_Libertas

  SweCon gör här en riktig analys. Killarna är tidigare straffade för misshandel. Nu hinner man med att misshandla flera andra innan det är dags för Christoffer. Det var en Öl som stod fel. Detta är avsiktligt att söka bråk. Sedan använder man så hårt våld att en person avlider. Avsikten kanske inte var att döda, men man borde ha insett att så hårt våld riskerar att leda till döden, de var likgiltiga till detta. De brydde sig inte om konsekvensen. Det är mord i lagens mening. 

 • SM811

  Ska det bli ett slut på alla dessa asinvandrares brottslighet måste det till långa straff och livstidsutvisning. Bästa vore att Sverige hade ett avtal med någon öststat där de kan sitta av sitt straff.  Inte en endaste av sju(k)klövern kan motivera varför de vill behålla kriminella i Sverige när utvisning kan dömas. Kent frågar politikerna men får inget svar utan sju(k)klövern står på brottslingens sidan och struntar fullständigt i brottsoffret och dennes anhöriga.  http://www.youtube.com/watch?v=NVIBwNedF8I&feature=fvsr

 • Abab

  Så här går det när Vi har en statsminister som heter Fredrik Reinfeldt.
  Jag kan undra vad Vi Svenskar har gjort honom för ont.

  • Jan Ove Allan Malmgren

   Han är bitter därför att negerblod flyter i hans ådror. Han bär på en genuppsättning som är av sämre kvalitet än den ursvenska genpoolen.
   Av samma anledning saknar han empati. Att han hatar allt som är svenskt har väl redan framgått tydligt.

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Alldeles nyss såg jag en nyhet på tv4, svenskarna blir allt med positiva till invandringen?!?!?! Och vill att dom ska kunna utöva sin religion fritt?!? VAD FAN!?!?

  • PeterXXL

   Jag såg det också. Och min reaktion var, att detta var en tillrättalagd och fejkad undersökning, då den omöjligt kan stämma. Jag är 100% övertygad om att vi blir alltmer negativa till invandringen.

  • SM811

    Helt fejkad undersökning. Alla som jag har parat med angående invandring är negativa till invandring. Finns så många som är så trötta på alla dessa invandrare som inte sköter sig. Problemet är, hur får vi dom att rösta SD vid nästa val. Jag säger att de skall läsa vad som händer på AP, FriaTider och givetvis här. Många kommer att få sig en tankeställare och bli förbannade att PK är ute för att lura dom om sanningen.

  • Aaaaandersson

   En del av förklaringen ligger i att allt fler ”svenskar” är allt mindre svenska – går du tex ut i Rosengård och frågar ”svenskarna” där vad dom tycker om invandringen så är ju svaret givet.

   En annan förklaring till siffrorna är naturligtvis vilka man frågar – frågar man dom som inte har påverkats negativt av massinvandringen så har dom naturligtvis en positivare bild än dom som drabbats handgripligen.

   En svensk medel- eller höginkomsttagare som bor i en etniskt ren svensk enklav med bra skolor och låg kriminalitet och rentav är beroende av invandringsindustrin för sin försörjning är mer positiv till en invandring som han bara får beskriven för sig i svensk PK-media.

   Dom svenskar som kommer i kontakt med den muslimska massinvandringens baksidor har naturligtvis en mer realistisk syn på invandringen – folk som ser sina bostadsområden sakta men säkert förvandlas till muslimska ghetton där trakasserier av svenskar och andra ickemuslimer, misshandel, bilbränder, attacker mot ordningsmakten och allmän förslumning är vardag, har en misslyckad invandring in på bara skinnet och tycker därefter.

   Gör en anonym opinionsundersökning i tex Grums så får vi nog veta vad svensken verkligen tycker.

   • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

    Så är det och det visste jag oxå ;) Bra att du uppdaterar oss för så tycker vi nog alla lite till mans. Och media försöker göra allt dom kan för att försöka vända vindarna som blåser allt starkare till förmån för SD 2014!! :)

   • Aaaaandersson

    SOM man frågar får man svar….

  • 585961

    Dom måste ta  PK media till hjälp för att slå blå dunster i ögonen på oss , nu när svenska folket  börjat inse vilka skithögar  7 klöverns och S släppt in i landet, men nu ska dom ut , ut och åter ut

 • TJT

  Det är riggade undersökningar med ledande frågor och oftast givna svarsexempel – ett PKsvar och två krigsförbrytarsvar. Den kvinnan (Demker?) och Göteborgs Universitet är ökända ja kanske metodens uppfinnare. Gissa färgen på partiboken (den är inte blå utan illröd!

 • Pingback: Kulturberikare misshandlade 24-åring till döds – rånade ett hem timmen efter « Sweden Confidential

 • mee

  Detta är så jävla omoget och onödigt att lägga ut dessa komentarer. Och dess utom olagligt att lämna ut namn och personnummer. Så tycker att de flesta som skrivit sina idiotiska kommentarer här bårde bry sig lite mindre om att slösa energi på onödigt skit då domen inte är satt. Och ägna lite mer energi på att faktist sörja stackars Christoffer och han stackars familj. Tänk lite mer än just för stunden. Och tänk att det faktist finns familj till dessa två killar som inte heller mår bra för det som hänt. Det är jätte tråkigt att Christoffer skulle komma i klämm men tror dock inte att killarna kom till festen för att ta livet från någon. Någon måste utlöst bråket och de hålls det tyst om.. lägg inte utt massa onödigt skit som personnummer mm för det kan ni stämmas för tänk lite.. lägger en extra tanke till christoffers familj, och hoppas Christoffer får det underbart där han finns nu. 0=)

  • zelotai

    Det är helt rätt att lägga ut bild på dessa svin. Även om sådana som du inte tycker att man har ett personligt ansvar för sina handlingar, så har man det.

   • mee

    Pratade nyss med polisen. Det är inte tillåter och anses som kränkning.. sidan kommer anmälas.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

     Det är inte första gången. Lycka till!

     • Agera1

      Ja SC låt de anmäla. Blir de lyckligare av det så får de göra det, då lägger de i alla fall tiden på det och inte på andra för samhället mindre produktiva aktiviteter. Har vi dessutom tur kanske de kan lära sig något på samma gång, som hur man fyller i en blankett eller liknande. Det sista, att dessa individer skall lära sig något samtidigt måste nog dock ses som mer av ett önsketänkande än ett realistiskt utfall baserat på tidigare erfarenheter från gruppens prestationer…

     • zelotai

       I Sverige är det kränkande att figurera med bild och text om man har dödat någon. Det är däremot inte kränkande att bli dödad.

    • zelotai

      Att redogöra för en persons kriminella aktiviteter är också kränkning. Tycker du att det är rätt och riktigt?

   • Illuminati

    asså har ett bra namn till dig du heter från och med nu krippicrolly 
    rasist jävel 

    • zelotai

      Lär dig att skriva ihop, vi bor i Sverige. Det heter rasistjävel.

     Vad är det för rasistiskt med att ha åsikten att kriminella individer ska få sin bild publicerad?

     Jag anser att alla kriminella ska få denna behandling, svenskar precis som invandrare.

     Är det fortfarande rasistiskt att anse att publicering av kriminella är OK, eller är det bara rasistiskt att publicera bilder på kriminella invandrare?

     • Illuminati

      För att sannigen inte stämmer din efterblina jävel och domen är inte klar än och du vet inte vad som har händ eller hur historan är inte det sanna så sluta fitta dig asså palla va dig helt ärligt asså

     • zelotai

       Stämmer inte sanningen? Det måste betyda att lögnen stämmer, eller?

      Apropå efterbliven, så verkar du vara lite trögtänkt. Är din mamma och pappa kusiner?

     • Illuminati

      Jonathan fitthjärta berlind hade ficka dig och din ring på 5 min fan vet du om killen svenskerna startade bråken inte blatterna och det fanns ingen öl på högtalaren utan 24 åringen skulle bytta musik för att han tyckede det var tråkigt musik så sa en svensk kille till honom vf han ändrade låt och sa det är inte du som äger fästen till honom och han svarade håll käften då kom en annan svensk och så vf säger du håll käften till min kusin och slog 24 åringen då står man fan inte där för att svensken ska ge en på flabben utan självförsvar heter det och chritoffer ville inte att någon skulle bråka så han tog grepp i 24 åringen armar och dom ändra svenskar slog till han i annsiktet och 24 åringen fick pannik och skallade chrisstoffer med bakskallen chisstoffer faller baklänges i betong och berlind knullade din mamma din fitt jävel sluta snacka skott om du inte vet någont om någon ……

     • zelotai

       ”berlind hade ficka dig och din ring på 5 min”

      Argumenterade du inte nyss för att dina polare var oskyldiga och bara hade försvarat sig? Om ni och de är så oskyldiga, varför hotar du då med våld?

      Vilka är det som tar till våld, vilka är det som är döda och ligger på sjukhuset?

      Du hävdar att det var rätt att en svensk hamnade på akuten och att en dog för att de ville byta musik.

      ”berlind knullade din mamma”

      Jaså det gjorde han. Ja ni invandrare har lite roliga preferenser. Ni gillar att knulla dem som är över 70.

      ”sluta snacka skott om du inte vet någont om någon”

      Jag vet att några personer är skadade eller döda, vissa misshandlade dessa personer och de samma gav sig ut på stöldturné strax därefter. De var säkert jätteledsna för vad de hade gjort, så de var tvungna att åka ut och stjäla litet.

     • Illuminati

      Och vad tyckte du skulle hända att svenskerna får slå min blattar får inte utan dom måste dö i dina ögon om en blatte dör pricis som om ni hade öppnad en sånt disktion om dom asså snälla lägg ner fan då jävla omoget så det inte är sant

     • zelotai

       Du verkar vara jättemogen själv.

      Ingen svensk får slå en invandrare utom i självförsvar och ingen invandrare får slå en svensk utom i självförsvar.

      Menar du att det här fallet handlar om självförsvar?

     • Ludish4life

      Amen!! Så jävla klockrent svar! 

     • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

      Är att ”bytta musik” ett skäl till att slåss? Impulskontroll noll alltså.

     • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

      Hahah ditt språk visar på en vist brist på hjärnsubstans! 
      kanske blir det så när man pökar sina sykon och mammor? MAN MÖRDAR INGEN! Och Man använder inget våld emot någon och jag hade ”ficka” ?! Vad fan nu det är för något den pojken på 2 sekunder! *LER*  Jag har startat många fighter och avslutat lika många och du vet INGET om mig och min kapacitet. Du ska inte snacka om respekt som kränker ur dig en jävla massa luft om ”fittor. OCH att ni är släkt och du försvarar att han mördar visar bara på att alla av eran sort är inte lämpliga att bo i det här landet. Ni är ju ALLA kusiner med varandra, inavlade babianer som går runt och hotar vanligt fredligt folk och tycker att det är helt ok att slå ihjäl människor.
      Tragiskt! OCH JAG KNULLAR DIN MAMMA OCH DIG I RÖVEN! Så nu fick jag in lite av det du du tycker är ok att skriva om så blir du glad oxå :) SFI har du tydligen inte förstått vad det är till för och även om du gjorde det så kan du inte ta in det ! :)

     • Ludish4life

      SPOT ON!!!!!!!!!!!!!!!

     • Illuminati

      För att ni svenskar älskar och ljuga och sätta ditt blattar fast att dom inte var så ni svenskar har fittat till det från början och ni är blattar hatade i era ögon så dra till din äckliga fitt mamma hur många mammor har du igentligen

    • Mrfischer

     Och du heter ”gofuckyourself”

  • nome nescus

   Seriöst?! Du borde skämmas!

  • Cooper21

   Det finns trots allt en vettig människa på denna blogg, det glädjer mig. Men vad gör man åt dessa hyenor som skriker så fort något händer och GM råkar ha utländskt härkomst. På kort sikt är de bara irriterande och saknar empatisk förmåga som på lång sikt behöver övermedicineras för att få vardagen att fungera. Så fulla av hat/skit de innehåller. Det stinker!!! 

   • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

    Jo, vi har ju skrivit ord. Det är ju farligt.

    Det finns en trevligt tidning för er som inte tål att läsa sanningen. De har fantastiska PK-filter som tar bort ALLT som ni skulle kunna reta er på.

   • zelotai

     Har du märkt att etablerade media konsekvent mörkar härkomst om den kriminelle är invandrad.

    Har du märkt att i stort sett varenda nyhetssändning innehåller ett inslag om Mangs eller Breivik, men inget om de fyra ”svenskarna” som förberedde terrordåd och mord i Danmark. Hur ofta har du hört dessa herrars namn nämnas i etablerad media? Hur många svenskar kan något av dessa herrars namn? Hur många vet namnet på Breivik?

    De fyra herrarna hade samma mål som Breivik, nämligen mord på ett flertal människor, skillnaden var att de misslyckades.

    Vet du att vissa invandrargrupper är kraftigt överrepresenterade i våldtäkter, rån och annan grov våldsbrottslighet?

    Så att du ser bilder på kriminella invandrare på bloggar ska du inte bli förvånad över, det finns många att välja bland. Ser du däremot en icke pixlad bild i Aftonbladet hör av dig, för det tillhör inte vanligheterna.

    Varför förs ingen statistik om vilken härkomst de som sitter på svenska fängelser har?

   • Jan Ove Allan Malmgren

    Nu är du ute och cyklar. Det är blattarna som saknar empati. Annars skulle dom inte mörda, misshandla och våldta svennejävlar och svennehoror. Det vet du ingenting om förstås eftersom du endast tar del av fulmedia och det regeringen vill att du ska höra. Sov sött, du kommer att vakna en dag då det är försent. 

    • Illuminati

     Nej din efterbliven fitta lasermanen då helin mördet har du glömd det eller det är bara blatterna i dina ögon som gäller fucking mongo

  • zelotai

   ”Och tänk att det faktist finns familj till dessa två killar som inte heller mår bra för det som hänt”

   Bu hu bu hu, jag lider oerhört med dessa som uppfostrat dräpare.

  • j_london

   Så du tycker: ”Det är jätte tråkigt att Christoffer skulle komma i klämm…”

   Dessutom tycker du att det är: ”så jävla omoget”. Om vi skall snacka omoget här, så skall du titta på din första mening.

   ”Det är jätte tråkigt att Christoffer skulle komma i klämm…”

   Går du på dagis eller…?

 • Illuminati

  du måste vara den fulaste fisken av dom alla bch

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Nej. De menade säker inte något när de misshandlade denna killen. De stannade ju inte ens kvar och brydde sig om hur illa det var med honom. Vad gjorde dessa berikare. JOO , De hoppade in i en bil och åkte till ett annat ställe och gjorde inbrott i ett annat hem. När de blev påkomna av de boende där så misshandlade de dem också. Allt detta på en timme. De visar ingen ånger alls, så jag anser att de ska hängas ut med bild och namn men hellre skulle jag se dem hänga i en snara. Fortsätt du att fjäska för dessa berikare men jag och många, många andra betackar oss detta slödder.

 • Mcmlxvi

  Man blir mer och mer förbannad på situationen i landet.
  Samtidigt så skriver Åsa Linderborg på Aftonbladet ”Svenskar öppna för fler flyktingar”
  Undrar vilken skyddad miljö hon bor i? Det måste vara ett skyddat boende i någon form stackars kvinna.. Hur kan hon annars sakna så stor verklighetsuppfattning?

  • Calle86

   Slussen, Stockholms innerstad läste jag någon skriva. Hon har mångkulturen på tryggt avstånd.

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Att folk försvarar ett mord?!?! Det spelar väl ingen roll VAD det är som utlöst det hela? Hur i helvete kan man mörda en människa och misshandla ett par stycken och förvara det med att ”något” hade utlöst det?!?!
  Det SKA sitta i ryggmärgen att man ska INTE använda våld och mörda människor oavsett vad!

  Blattar överlag är överrepresenterade när det kommer till brottslighet och det beror på inavel förmodligen.
  OCH alla medier borde sätta ut bilder och personnummer på förövare oavsett hudfärg men det kommer ändå bli mest blattar då dom har det i modersmjölken  :)

  Förresten sänder Efterlyst fortfarande? Invandrarnytt som det egentligen heter hade kunnat länka direkt SC då man kunnat få många bra tips på förövarna :)
  Att förneka att invandrarna begår brott genom att skrika på en laserman som tyvärr misslyckades visar på brist på IQ. Han var en av dom få i jämförelse emot tusentals med blattar som begår brott!

  Skicka hem dom alla och ge oss det Sverige jag minns innan invasionen av kriminella, imbecilla, och inavlade blattar kom hit och fördärvade landet!     

  • zelotai

    Illuminati svarade mig i min tråd, fast jag börjar undra om det inte var till dig, Berlind skulle ficka dig sade han. Vad det nu betyder? Kolla in alla inlägg.

   • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

    Ok klart och kommenterat

 • Illuminati

  svennen med blått öga är den skyldiga har var e dom andra 8 svenska som var med i festen dom är fria bara för att dom e svenskar och det var ju inte 2 nej nej tala sanningen i stället ???????????

  • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

   Det är inte ”svennen” som sitter som skyldig till mord mer eller mindre. Vill man utöva grovt våld så måste man förstå konsekvenserna av våldet och hur illa det kan sluta även efter en vanlig rak höger. Man kan som i det här fallet slå i huvudet och få en blödning i hjärnan och avlida. Och även utan ett fall så kan man avlida efter ett enkelt slag, men då krävs det ju att man besitter en del insikter och kan ta in det. Vilket din sort verkar sakna helt.

 • Illuminati

  allt det här handlar om självförsvar men tråkigt det blev missförstånd. 
  ingen skulle dö. känner billy och igor dom är hur snälla som helst men folk som inte känner dom bara snackar och skapar en histora hur tänker ni ????? 
  vad gör ni om dagerna ????? lägger ut blattar på dena sidan eller ??? 

  • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

   DET VAR JÄVLIGT SNÄLLA MÄNNISKOR SOM LYCKADES MISSHANDLA RÅNA OCH MÖRDA UNDER LOPPET AV NÅGRA TIMMAR!! Självförsvar lär jag ut och i det ingår inte att slå ihjäl människor och råna samt misshandla dom.Hur många domar har dom bakom sig och anmälningar sedan tidigare? Det är lätt att se hur ”snälla” dom där berikarna är! *Ler* 

   • Illuminati

    Jonathan helt ärligt nu vad hade du gjört i den har momentet förställ dig att du blev omkrigad av 6 personer och ingen väg ut att springa några slår dig och du tillbaka sendan kommer en blatte som inte vill bråka utan han vill stopa bråket och tar tag i dig bakifrån och håller i dina händer och så får du några smällar framifrån dom andra och du får självklart pannik vad gör du då ? Du vill väl att han som håller i dina händer ska släppa dig eller ? För att skydda ansiktet så du slår med bakskallen och han slår hårt i betong mark och dör dagen efter sedan vill du känna dig trygg och går hem till din ex flickvän och du har nycklar så klart och sedan blir din flickväns man arg och hoppar på dig sen i tven blir inte alls så som du tror att det blir utan lögner och ryckten du vet själv hur ryckten sprits på ett fult sätt right ?

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Var det självförsvar när de gjorde inbrott också eller? Vad var det de behövde försvara sig emot då?

   • Illuminati

    Hur kan man göra inbrott med nyckel till dörren ? Och i så fall vf kan inte vi leva ett normal livt vf ska vi vissa oss sämre än dom ? Jag vill inte dö med hat i kropen och ja det finns ingen land som inte har freed eller hur så sluta va så negativa jag palla inte med det hur orkar ni tänk possitivt istället. Vi har allt har i Sverige pedofiler mördare tjuvar knarkare vad e det inte vi har i Sverige som inte någon annan land har ?

   • ;)

    inbrott? tycker du skall kolla med dina ”källor” igen, innan du skämmer ut dig här.. hahah you stupid ass

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Det där självförsvaret ger jag inte mycket för….

   En vanlig svensk kille som du och jag har fest där en panndö penta ska ha med sina 2 blattekillar, festen avtar och städning påbörjas av BO och hans kusin och några andra. Dryga och fyllda med ont uppsåt, som så många av deras landsmän, utbryter bråk när BOs kusin säger till GM att inte sätta sin öl på högtalaren och GM knockar kusin, BO ser detta och rycker ut till undsättning när han blir övermannad av GM, BO faller till marken där FLERA (observera) sparkar utdelas mot huvet! BO hade nästan inga skador på kroppen utan samtliga i nyllet! I dagsläget ligger kusinen också på sjukhus med allvarliga skador dock ej livshotande och total blackout från att GM knockade honom 

   Så var det med det din inavlade jävla muppjävel, ta nu ditt pick och pack och dra tillbaka till balkan!

   • Illuminati

    Har du varit där det var bara 2 blattar där resten svenska och du snackar hittar på ditt skit 2 svenskar blev misshandlad eller hell no där var 6 st vad hände med dom ? Och ifall blatterna hade död så hade ni bara blivit glada för det eller hur ? Så sluta dra alla blattar i en kant jag erkänner själv att jag e blatte men en sak jag älskar Sverige och respekterar er och älskar att omgås med sevenskar har verkligen inget emot er men där i mot har jag träffad albaner och araber jag fan inte gillar asså men det finns snälla också det blattar med hjärta dom utan håller jag med om dom kan dra långt har i från så lita på mig jag är alban och hatar mangå av dom själv jag menar det finns det possitiva och det negativa eller hur men Igor och billy är på den possitiva sidan .

    • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

     Inte nu längre, mycket mer negativt än att döda en person och skada en annan för livet kan det knappast bli!

     Du respekterar faan inte Svenskar, så mycket skit du skrivit här!Det är två människor som är drabbade, och det är inte dina blattepolare.

     • ;)

      ville respektera er.. kom igen, kolla hur ni beter er!? you guys need some serious help.. motherfuckers! 

    • Lundish4life

     Hade det varit i ditt hemland hade man varit handkapad, kastrerad, stenad o gud fan vet vad! Ta seden dit du kommer ditt fucking as. Jag ska mörda er alla..

     • Illuminati

      hahahahahhahahahahahahahhahahahaha kommmmm dååååå 

    • Bajen666

     Ännu mer inavel…hur orkar ni med era systrar och morsor, när ni är på våra blondier hela tiden..?

     SD 2014.

   • Lundish4life

    Jag kokar av hat. Båda 2 horungar ska torteras och knullas till döds

   • ;)

    amen du har ju ingen aning vad du pratar om ju? fan sitter du här och skriver en massa skit för? 
    det e ju ni swedish people som sätter på era barn, polares barn, bytar fru med grannen osv… kolla din ryggsäck innan du börjar rota i andras.. jävla knast!

    • Bajen666

     Inavel,

     SD 2014.

  • Bajen666

   Missade du skolan fullständigt eller..?

   Hur många år har du varit här nu..?

   ”Ingen skulle dö”…Näähe HALLÅ ÄR DET NÅN HEMMA..?

   SD 2014.

 • Jonathan Lejonhjärta

  Allt hände pga att gärningsmannen är kriminell, våldsam och tidigare känd för att just misshandla människor och det började som vanligt med att han inte tål att bli tillrättavisad som alla andra blattar inte tål det och använder våld gränslöst för att hävda sig.Alltså ett rent inavelsfel och inget oavsett vad du skriver kommer att ändra på att han mördade en människa för att han gjorde det han känner bäst till att vara våldsam!
  Finns inget försvar för det och att skylla på olyckshändelser i hans fall är som att säga att en boxare eller kicker inte gillar att slåss ;) Han visste vad han gjorde och visar det sig att alla fakta om att Christoffer fick sparkar emot huvudet så är det FETT kört för gärningsmannens del och då är han inte bara en dum blatte utan en mördar blatte!

  Och att han misshandlade sitt x och dennes pojkvän försvarar du oxå?!?! Hahaha ge dig nu för fan.. Han och hans polare är våldsmän och förekommer i brottsregistret och ALLA som känner dom bägge vet hur odugliga dom bägge är! Och som typisk blatte du är så skyller du på allt och alla och inget är ert fel ! Hahahah

  • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

   En del konstigheter  det går inte att redigera tex. Tillfälligt? Hm..

 • Lundish4life

  FUCKING JÄVLA AS!!!!!!!!!! DOM SKA LYNCHAS OCH FUCKING MÖRDAS!!!!!!!!!!!

 • svensken

  hahaha va är detta för barnsida…hur gamla är ni? Sluta sitta här o spy hat över varandra ni kommer ingenstans. Ingen av er kommer hämnas på gärningsmännen. Ni kommer bara skriva och spy ut hat tills nästa ”blatte” begår ett brott mot en svensk och då byter ni riktning och skriver om det. Skäms på er, ni är verkligen ett skämt och skam för Sverige.

  • Ludish4life

   Du vet ingenting om vad någon kommer göra mot någon. Har du hört talas om Hells Angels din fucking jävla blattehora

   • svensken

     Jo för någon kommer hitta en ny ”blatte” som gjort något dåligt mot en svensk. Sen börjar vi alla om igen och så håller vi på tills vidare…..

    • Lundish4life

     Mkt möjligt. Oavsett nationalitet så är det ingen som kommer undan med mord. Kamma dej asså, va tror du??!! Dom ska och kommer att betala. De har tatt bort sina facebooksidor de fega små snorvalparna. An eye for an eye, end of story. Du kanske också vill dö?

    • Bajen666

     IQ är inte din bästa vän va..?

     ”Gjort något dåligt mot en Svensk”…Du menar ”Mördat en Svensk” eller ”Våldtagit en Svensk”…nää tillbaks till skolan med dig..!

     SD 2014.

     • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

      Blattar är som flugor på skit.

      Skickat från min iPhone

      12 jul 2012 kl. 09:01 skrev ”Disqus” :

   • Lundish4life

    Lönt o modda mitt inlägg. Mörka det som är sant och kommer att ske. Svensk maffia det finns också. (HA) don´t you forget. Ibland råkar man springa på fel människor. Får de inte maxstraff ska dom betala med deras skitta äckliga smutsiga baltiska huen. 

    • Illuminati

     Va fan tror du ludichh du e fan 14 år gammal börjar suga av din flickanvän först ifall du e man ge mig din adress så vi vi se vad jag gör med dig i lund va ? Svenska maffian palla blanda in gäng i deta gör du så för vi se vad som händer efter.

  • Bajen666

   Har vi sagt vi ska hämnas..?

   Är det några som ska skämmas så är det ju vi, för dig….som kallar dig Svensken, blev lite fel där va…?…Woijne,woijne

   SD 2014..

 • Illuminati

  better days, better days, better days , hejjjjjjjjjj better days 

 • Oberst

  Det kan ibland vara roande när ärthjärnor trollar loss, men Illuminati, Ludish4life, svensken et consortes är bara tragiska.

 • Hisdudeness

  Författaren till detta stycke måste vara helt efterbliven.. Vad har en Alban att glra med Iranska shiamuslimer… Seriöst kollar ni ens genom fakta.. Detta är skämmigt…

 • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

  Kriminella bastarder som gör sig bäst i skogen i oranga kläder under älgjakten

  • Bajen666

   Nej,nej…Dom ska ha militärkläder och ett låtsashorn…!

   SD 2014.

 • Bajen666

  Inavlade Tattare….mycket mer kan man inte säga om dessa djur..!
   
  R.I.P….Christoffer…
   
  SD 2014.

 • Robin

  UTVISA DEM!

 • Gudrynshultz

  fan nir är ju alla lika inavlade. utstötta inavlade bönder som lever som på 60 talet ska ta ut sin misär på oskylida och ni invandrare som ens försvarar två riktiga råttor som dödar en annan vare sig han startade det eller inte. och sd 2014? far åt helvete med ditt sd fortsätter ni att få fler röster så ska jag fan rösta av missnöje på något nytt parti typ muslimdemokraterna haha. ni är fan alla lika samma skit varför tar inte ni och åker iväg istället och låter oss hederliga leva kvar i ett fritt och underbart sverige.

  och för övrigt sluta fan o doppa i släkten ni kommer bara bli mer inavlade era gastar. 
  F Ö bra att ni hänger ut svin som dessa det är inte precis den typ av karaktär man vill ska vara i ens barns gemenskapskrets