Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Mordförsök och olaga hot fick polis att dra vapen


UPPDATERAD POLISINGRIPANDE MED VAPEN I kölvattnet av en trafikolycka, mordförsök, i Landskrona där en man blev påkörd och skadad, blev polis nödgad att dra tjänstevapen vid en situation under lördagen. Polisen drog sina vapen när de gjorde ett ingripande mot fyra kriminella personer som inte kunde uppföra sig, utan ställde till med bråk och mordhotade personer i Skånestadens centrum på lördagseftermiddagen, uppger flera medier.

Det grova olaga hotet föranleddes av att en 34-årig man körde på en 28-årig man med sin bil. 34-åringen är gripen och misstänkt för mordförsök.

Läsarbild

Två personer greps, varav åtminstone en är misstänkt för olaga hot alternativt grovt olaga hot. Ytterligare två är hämtade till förhör. Det var efter ett mordförsök och grovt olaga hot där en 17-årig pojke hotat en äldre man med ett pistolliknande föremål. Gripandet skedde på en parkering i korsningen Borgmästargatan och Rådmansgatan.

Ett vittne berättar att det låg fyra personer på marken. Polisen gjorde sin insats med dragna vapen trots att 17-åringen skrek att det var en leksakspistol men vittnet gissar att polisen tog det säkra för det osäkra.

– Ingångsvärdet var att någon av dem ska ha varit beväpnad. Det är därför vi tvingar dem till marken, säger Calle Persson, informatör vid Skånepolisen.

Enligt vittnet ska det röra sig om en uppgörelse bland kriminella. Ännu en händelse i multikultis tecken.

– Ett vapen är också taget i beslag, men jag har inga uppgifter om vad det är för vapen, säger Mia Sandgren, informatör vid Skånepolisen.

UPPDATERING Enligt vittnen rör det sig om invandrare i vanlig ordning, varav en i alla fall ska vara av latinamerikanskt ursprung, eller liknande. En svart Saab ska ha kört in på parkeringen i hög fart, försökt ihjäl 28-åringen och krockat med två andra fordon. Polisen anlände snabbt  till platsen med dragna vapen medan alla fem låg med ansiktet mot marken.

Läsarbild

KVP

 • http://avpixlat.info/ AnnaKonda

  Snälla polisen, skjut först och fråga sen och sikta precis ovanför nästippen.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Hemmakväll ligger strax utanför bilden åt höger. Tur att det inte hände en dag då jag besöker butiken. I övrigt önskar jag bara att Kling & Klang hade använt sina tjänstevapen och tryckt på avtryckarna. Då hade dom kunnat sparat in minst en pension åt oss.

 • jägarn

  Varför är slöddret pixlat, har någon från Aftonbladet börjat på SC?

 • Saxtorparen

  Nu har ni chansen igen att se till att våra lagar följs .
  Döm till utvisning!

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Om man skulle se sanningen en endaste gång i regeringen och inte blunda för det dom har ställt till det med.
  Ett TOTALT misslyckande och att man inte kan använda det man har fått i skallen och tänka med?
  Hur TÄNKER dessa regeringsklossar? Egen försörjning är naturligtvis det första och sen?…
  Det VÄLLER in ashål och kriminella och även om det inte är kriminella så sitter det i ryggmärgen och det kommer fram omgående.

  Dom dräper och hotar, våldtar och rånar och man undrar hur har regeringen tänkt sig det hela? Arbetskraftsinvandring?Pensionsräddare? Ja är det någon som sitter där på sina höga hästar i regeringsborgen med stärkta kragar som kan förklara?

  Dagens dos av invandrande kräk är tillgodosedd och tyvärr så kommer jag att få läsa om fler av samma kaliber här i den enda sant vinklade ”nättidningen”  UT MED ASEN!!!

 • http://www.facebook.com/ragnar.jellback Ragnar Jellback

  Vilket läge polisen hade att skjuta ihjäl packet i självförsvar.Förstår inte vilka order dom har och vem som ger order! Här fanns chansen att reducera någon promille av ohyran! SKADEDJURSSANERING;kallas det!!!!

 • http://twitter.com/MrFuruboda Mr. Furuboda

  Hoppas att det är inkvoterade poliser med taskig svenska. Om svenska poliser drar pistol kan de ligga pyrt till, det är ju synd och kränkande mot de stackars invandrarna