Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Nigel Farage: Euron är en artificiell valuta


EU-KOLLAPSEN Sex och en halv minut med den briljanta politikern Nigel Farage, UK Independence, där han pratar om den kollapsade förkonstlade valutan €uro, och att Europa leds av före detta kommunister. Vi återuppbygger en modell av centraliserad odemokratiskt styre. Gå tillbaka till ett Europa med demokratiska nationella stater. Titta på klippet nedan, även om det tyvärr ligger på Fox News, men det förringar inte Nigels retorik.

 • TorgnySund

  Här har vi en trovärdig och sanningsenlig man – och det i Bryssel! Nigel Farage, är en inspiration för alla patriotiska grupper i världen, som vill göra skillnad. Det vill säga, erkänna rätten att, utan mobbning, älska sitt land och känna sig stolt över sin bakgrund och historia. Nigel Farage, har de kvalitéer som gör en ledare. I september kommer vi att få en indikation på vilka politiska krafter som rör sig i Europa. Då kan det vara dags att gå samman i en enad protest över massinvandring och övergrepp på patrioter – globalt!

 • Andersonszkan

  Hög tid att skrota det urspårade fredsprojektet EU som långsamt men säkert förvandlas till en institution för islamiseringen av Europa och utsugningen av de länder som sköter sin ekonomi.

  Sverige har ju frånhänt sig möjligheten att gå ut ur EU i och med den nya grundlagen där det stadgas att Sverige är och ska vara en del av EU – det skulle alltså ta minst tio år att gå ur om  vi bestämde oss i morgon dag – det enda vi kan hoppas på är att sk_ten rasar ihop av sig självt – heja England!

 • Oberst

  Det finns en hel del som är artificiellt i EU…

 • j_london

  Andersonszkan…

  Din intellektualitet  och slutledningfsförmåga saknar alldeles uppenbart
  gränser!  De tre första meningarna säger precis ALLT om det misslyckade
  politiska experimentet EU/Euro. Allt innefattas glasklart i de tre
  meningarna som du skrivit!

  Själv anser jag sedan länge att Mr Farage är den mest begåvade EU-parlamentarikern, utan tillstymmelse till minsta konkurrens. Och jag har (faktiskt) länge hävdat samma beträffande valutan. Det är Monopol-pengar! Ingenting annat!