Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Hundtorteraren Abdullahs straff fastställt av hovrätten


DJURPLÅGARE  Hovrätten fastställde tingsrättens dom mot irakiern Abdullah Ahmad Thabit 22, som torterade ihjäl lilla valpen Sheva. Straffet på ett år och tre månaders fängelse är ett av de hårdaste straff som utgetts för djurplågeri. SweCon var först i Sverige med att publicera namn och bild på djurplågaren Thabit, något som i december genererade ett besöksrekord som än idag står sig.

Den artikeln med domen och en vedervärdig berättelse om plågeriet finns att läsa finns här. Varning utfärdas.

- ”Hunden var jävligt jobbig, busig. Jag slog den. Den hoppade på mig och bet. Då tog jag mitt täcke. Jag skrek på den. Ströp med täcket så den inte kunde andas. Gjorde så några gånger, sen släppte jag”, säger den åtalade Abdullah i polisförhör.

Thabit förekommer tidigare under fyra punkter i belastningsregistret. I tingsrätten konstaterades att hunden innan den dog hade fått bland annat blåmärken, sårskador, en revbensfraktur, emfysem, atelaktas och ödem i lungorna.

Abdullah Ahmad Thabit Abdullah – eller Abbe Numan som han kallar sig på Facebook skriver:

 

 • Abdullah Ahmad Thabit 891116, Orkanvägen 27, Linköping, döms till fängelse i ett år och tre månader. Det låter inte mycket men är enligt kammaråklagare Jakob Holmberg vid Södertörns tingsrätt det längsta straff som utdömts för djurplågeri i Sverige.

finestexpressen

 • Ensam mamma

  UT med äcklet!

 • Katten Kattsvans

  Kastrera mena-primaten å kasta ut han ur landet

 • clust

  Dödsstraff ska den ha den jävla saken som ser ut som en människa, men som beter sig som ett monster! Fyfan!!!

 • clust

  Det kan inte vara lätt att ha djur i mångkulturella områden. Normala folk måste ju ständigt vara oroliga för dem, speciellt utekatter.

 • mnilsson99

  Hur länge ska vi tolerera att ha dem här?

 • Oberst

  Thabit ska bära hundhuvudet!

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Tips , läs också om Arabens polare som sålt hunden. Finns som länk ” finest” i artikeln.
  Det finns bara Araber och Afrikaner som har dessa hjärnskador.

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Ut med den där jävla äckliga smutsen från vårt land!! Fy fan vilket jävla svin!!

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Skickade ett mejl till honom och förklarade för honom hur illa omtyckt han är i hela Riket :)  Jag såg hans tidigare konversation med någon som tydligen förolämpat hans heder :) Trodde inte man kan ha heder som djur torterarare ?! Stora ord från någon som blivit emottagen av oss svenskar och gett honom en tillflyktsort från tortyr och våld…hm..tortyr och våld, tycker mig känna igen dom begreppen. Ja just det ja det var ju det han gjorde emot det stackars djuret!

  Det kommer en dag då molnen börjar torna upp sig på himlen och ALLA syndare ska få betala ett högt pris för sina synder och i min familj så är vi 3949 st som ställer upp bakom mig*LER* men om det blir man emot man så oddsen inte så höga för den flaskhalsformade pojken att klara sig :)

 • Lantbrukarn

  Någon som har målnumret? Då min mor ska överklaga sin dom där det gäller hundtortyr utav en ensamkommande, så skulle det vara bra att peka på denna dom som kan bli lite utav ett prejudikat.

  • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

   B 5217-11

 • Agera1

  Vad skulle han säga och tycka om man gav han samma behandling som han gav hunden?

 • bittan

  Vi har vänt den andra kinden till länge nog, det räcker nu

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Det här kommer förhoppningsvis att leda till att vanligt folk tar lagen i egna händer och på muslimskt sätt ger den vedergällning brottet kräver.

 • Mariah_Magdalena

  Jag blir fysiskt rent sjuk av att läsa….en helt försvarslös valp…för djävligt.
  Skulle gärna göra exakt samma sak på detta vidriga äckel till människa.
  Såååå gärna……

 • Orregyllensnorre

  Ha ska ha livstid ! Jag kan inte skriva vad jag tycker för det skulle bli för magstarkt.

  Hursomhelst, grovt djurplågeri är tamejfan bland de värsta brott en människa kan begå ! Hurfan kan man plåga ihjäl en hundvalp ? Fick jag bestämma skulle detta monster aldrig mer komma ut i friheten !

 • http://twitter.com/The_Blue_Saint Statlig avkomma #13

  Dax att börja skriva brev till förtroende råden på svenska kåkar å skicka med bild på han så han inte kan gömma sig & påstå att han sitter för nåt annat än vad han gör, Överlever han det så finns juh hans hemadress, pers nr mm att tillgå så det borde va lätt att spåra honom, annars får man sätta press på hans familj tills dom lämnar ut han helt enkelt :) så vi kan välkomna han med saft å bullar :)

 • Sia

  Jag avskyr det här kräket så oerhört att jag önskar att han hamnar i händerna på en sjuk mördare som plågar livet ur honom under låååång tid. Och jag som inte ens vill ha dödsstraff i vanliga fall. Men människor som plågar oskyldiga djur är fruktansvärda psykopater och borde inte få leva. 

  • fanny

   Sia är väl en slyna som älskar att ligga med invandrar killar hon har sålt sig till satan läs allah.
   Säker full som stryk får väl  inget annat.
   Har inte Sia något husdjur som det lilla äcklet kan få leka med?
   Skjut fanskapet.

 • Mia40

  Han skulle ta mig fan få gå igenom samma sak som lilla hunden,,fy fan för såna människor,,,

  • Animalrights

   §  We think too, that
   animals are not ours to
   eat, to kill, to wear, to experiment on, or are here on
   this planet to entertain us or for our amusement.

   §   

 • Sia

  En sak till … Alla rasistiska kommentarer är också helt sjuka. Jag känner många svenskar som är samvetslösa när det gäller djur. En arbetskamrat, en vanlig svensk kille tog sin katt i nackskinnet, tog sitt gevär och sköt den för att den bajsat på golvet i det nyrenoverade vardagsrummet. (Katter kan göra så när de protesterar mot nya, obehagliga dofter eller blir ängsliga över någon förändring) Så lägg av … Spelar det någon roll om djurplågaren heter Abdullah eller Kenneth Svenne?  Jag avskyr alla djurplågare. Det här med utvisning … Tycker ni att det är bättre att han plågar ihjäl djur i Irak istället. Idiotiskt. Nej … Straffet för att tortera djur måste skärpas. 1 år och tre månader är löjligt. 10 år minst. Och bunta ihop alla minkfarmare och lås in dem på livstid. Jävla kackerlackor och pälsparasiter.  

  • Orregyllensnorre

   Läs gärna på lite om hur hunden betraktas inom fredens religion !

   Bunta även ihop alla äckelkärringar som går omkring på Stureplan med pälskläder. Varför inte göra lampskärmar av deras ”päls” ?

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Vilka rasistiska kommentarer? Kan du specificera så vi kan ta bort dem.

  • BannlysHedersmord

   Du ska ge fan i att kalla svenskar för nedlåtande saker som ”svenne”.
   Du ser ingen på den här sidan som kallar araber för Omar Sv*rtskalle eller liknande så skärp din ton.

   • Animalrights

    arab som arab, alla dessa är onda halalslaktare, skicka allihopa till halalslakteriet vet jag, det vore bra sätt att göra sig av med dem.

   • Salami med bacon

     Kalle Svarts menar du?
    Man brukar skriva efternamnet först sen komma och sen förnamnet.

    Tacka vet jag halal-slaktad gris

  • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

   OM man är rasist bara för att man säger att muslimer , invandrare ,somalier etc av annat etniskt ursprung än vi riktiga etniska svenskar,  begår brott är rövhål så är jag gladeligen det !!

   Jag hatar inte alla av annat ursprung bara islamister, muslimer , somalier irakier, iranier etc som begår ALLA dessa grova brott just nu i denna stund över hela Sverige! 

   Och om du läser på i ämnet så ser kan du ganska snart se vilka det är som är GROVT överrepresenterade i statistiken över begångna brott så säger sig saken självt eller hur? 

   Jag är stor djurvän och ser jag någon som plågar sitt djur  ute i vardagen så REAGERAR jag STARKT!! Oavsett vilken hudfärg människan har! Men kanske lite starkare om hudfärgen är av en annan sort ;)  

   Det spelar en stor roll om hudfärgen är av en annan sort för vi vet med oss att det ligger i deras innersta kärna att göra på det viset.
   Speciellt om man är född utomlands och växt upp med sitt hemlands värderingar och traditioner! Och just det här fallet lägger sten på en redan tung börda.

   • etnisk skånelänning

     Etniska svenskar finns ej. Sverige består av 7 olika etniska grupper.
    Götar, gutar, norrmän, jämtar, samer, virdar (småland) och daner/skånelänningar. Svensk kommer av svear och den gruppen fanns ej och har aldrig funnits.

 • Mona

  Thabit kallar sig tydligen för Abbe  …. han är visst för feg att inte våga visa sitt namn … och med tanke på hur han skriver i sina inlägg, så tyder det på en mycket sjuk människa … det kan även vara inavel … sådant råder ju bland detta klientel … får barn med kusiner osv.
  Stackars älskade lilla Sheva … vilket rent helvete den stackars hunden har fått utstå genom att tvingats vara tillsammas med en utstuderad sadist.
  Jordens avskum … som denna kille är … har gjort något som inte ens Islam förespråkar … han är således ingen riktig muslim …  utan bara en hjärnskadad och sjuk ynklig feg individ som ger sig på ett oskyldigt djur.
  En sådan människa får sona sitt straff på ett eller annat sätt och min förbannelse vilar härmed över honom  och må äcklet brinna i helvetet i all evigheters evighet.

  • Orregyllensnorre

   Han är inte sjuk, han är arketypen för ren och skär ondska !

 • Jojjis

  det e väl klart  att hunden går till attack om han slår.sparkar,kväver stackarn nästan och går an.ett djur har ju lika mycket rätt att försvara sig som en människa.det värsta med en sådan här människa om man nu kan kalla honom det e att han inte ångrar och inte fattar att han har begått en fruktansvärd handling.alla e jobbiga människor och djur men för det behöver man inte plåga en för det.det va bara ett svep själ att säga att hunden va jobbig bara för att begå detta grymma galenskap.det e inte min sak att döma för det gör en högre makt som inte finns på jorden utan i himmelen.men jag e ju bara en människa som bara kan tycka och skriva.det e som jag alltid säger”det förflutna kommer tillbaka och biter en i baken”

 • Ali Muhammed

  Abbe … du kan suga din äckliga smutsiga kuk själv … för en normal funtad människa skulle inte ens vilja ta i dig med tång.

  Fuck you … inte ens en äkta muslim beter sig så vedervärdigt åt som du gjort … du har plågat ett oskyldigt djur till döds  …. en liten hundvalp som bara ville vara din bästa vän … men inte ens det kunde du uppfylla.
  Må du få ett jävla hemskt liv framöver … och som du vet så finns det människor överallt,  som vet vad de ska göra med sadistiska djurplågare.

 • Andersonszkan

  Normala människor äcklas när dom konfronteras med den här typen sjuka människor, men våra 7-klöverpolitiker gnuggar tydligen händerna av förtjusning över den föryngring som den ”åldrande” svenska  befolkningen berikats med.

  Straffet var inte för lågt men det lämnar ändå en smått bitter smak i munnen – trots att jag är en sann hundvän – att svenska tjejer som våldtas och får sina liv förstörda ofta värderas lägre än en hund i dagens Sverige.

 • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

  Skolan måste ta på sig ansvaret för hans svenskakunskaper. Han särskriver t.ex. ”mamma knullare”. Hade han varit bildad skulle han veta att man skriver ”mammaknullare”.

  • etnisk skåning

    Inte konstigt de är så korkade, de har sex med sina egna morsor.

   Inavel förbjöds av religioner, inte för annat skäl än att man visste avkomma skulle bli bakom flötet.

   Sen ha förståelse. De har ju huggit ner alla träd i Sahara, så de har ju inga träd att klättra i längre.

 • Poss_girl

  E hans hot polisanmälda???
  Fattar inte hur man någonsin kan skada ett oskyldigt djur=,( gråter å plågas och har världens medkänsla för er alla stackars djur som behöver stå ut skit, våld och plågeri=,(
  Jag har en sak å säga till er alla som bryr er, donera pengar, till WWF, djurens rätt, animalsasia.org, wspa, hund hjälpen osv vi tillsammans kan!!!<4

 • BannlysHedersmord

  Öga för öga, tand för tand:
  Hämta en flock med galna hundar som kan äta upp Abdullah Ahmad Bin Laden.

  • Etnisk skåning

    Tror du inte hundar har smaklökar?

   Tror du på fullaste allvar en hund eller flera skulle vilja äta det sura gamla kamelpipparköttet, han består av.

   Det skulle vara djurplågeri, hundar skulle ju lida av magproblem för resten av sina liv om de åt hans  vedervärdiga lekamen.

 • Animalrights

  Utvisa eländet tillbaka till Irak där han hör hemma!

 • Animalrights

  §  We think too, that
  animals are not ours to eat, to kill, to wear, to experiment on, or are here on
  this planet to entertain us or for our amusement.

  §   

 • Agaton

  Hade svenskar vetat om hur Irakier sadistiskt plågar kor innan slakt då hade detta inte kommit som överaskning! I deras kultur står människan så högt upp att hundar, katter, kor eller hästar räknas som enbart mat eller används till underhållning. Hela Islam genomsyras av ett förakt för naturen

 • Skoglund555

  H…..vetes djurplågare!! fy fan,uttrycka din frustation på ett oskyldigt djur som inte kan försvara sig,e du så svag.Blir du starkare att slå på en liten valp..??Stiger du i GRADERNA FRÅN DITT HEMLAND?? Att misshandla oskyldigt djur  och DÖDA? Sorry,men du lever i SVERIGE NU och förhoppningvis får du ditt staff,för vi vill inte ha sådana jävla idioter som du här!Kanske ska utsätta dig för samma sak som  du gjorde med din HUND???f/HATAR DJURMISSHANDLARE!!!

 • Lund555

  Ut med SKITEN som  inte respekterar levande varelser!!

 • etnisk skåning

  Märkligt, att det är helt i sin ordning förolämpa ”Anonymous” mamma. Gud nåde dig om någon säger samma om hans.
  Projicerar av bara den gör han.

  Den enda som förolämpar andra familjer är ju araben.

  Abdullah Ahmad Thabit
  19891116-6711

  Orkanvägen 27
  582 72 Linköping