Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

White Trash-Sebbe i TV4 morgon


SAMHÄLLSPARASIT På senaste tiden har SD och speciellt Jimmie Åkesson utsatts för dödshot och andra grova hot av den lätt retarderade och kriminella rap-gruppen Kartellen, där ledaren och den grovt kriminella brottslingen Sebastian “Sebbe Staxx” Stakset är frontfigur med ett svenskhat som får värsta oikofoben att se nationalistisk ut.

Se klippet nedan med Sebbe i TV4:s lördagsmorgonen, där Ola Rapace skådespelare och regissören Ulf Stenberg får framträda i vänsterkanalen.

Dessa tre herrar intervjuas på grund av pjäsen som fryshusanställda Sebbe svamlat ihop i fängelset efter att hans flickvän begått självmord. Han frågades även ut om hoten han har yppat och skrivit mot Jimmie Åkersson. Fryshuset tar Sebbe i försvar och påstår att ”han inte menat hoten”, och denna ligist ska även få framträda under Almedalsveckan, där hans pjäs ska spelas upp. En teaterapa i kvadrat är han i alla fall.

Man behöver inte vara duktig och intelligent för att bli känd, det räcker med att vara blåst och en kriminell ligist, så får man TV-tid i fyran. Sebbe fick även chansen att uttala som om mordhoten mot Jimmie, men han vägrar yppa ett ord: ”Det har inte med saken att göra, det är inte därför jag är här” svarade ”blatte-wannabeen”. Man ser tydligt att han vill inte vara svensk, han pratar inte ens ren svenska. Tragiskt.

Varför kan inte människan sitta still? Droger?

 • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

  Som skrevs så är det säkerligen en kombination av narkotikabruk och en neurologisk diagnos typ ADHD eller ADD. Ser inte bättre ut i alla fall.

 • FiskLinus

  Hahahaha!! ”Dom tar mig på pisseprov varje vecka”. Detta är lika underbart som det är tragiskt

  • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

   Ja det är verkligen tragik på hög nivå och ett bevis på att vårt land numera befolkas av en stor grupp retarderade miffon med noll intelligens och ett intellekt som ögonblickligen renderar ett asgarv då han öppnar munnen och börjar babbla sin s*it!!

 • Pingback: Se amöban Sebbe i morgonsoffan TV4 | DACKEBLOGGEN 2012

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Han är ju en replika på allt som har med gansterwannabe mentaliteten att göra och han är inget undantag heller när det gäller att ha något att skylla på. Samhället är enligt honom det som orsakat hans problem.
   Droger är enligt mig det största problemet och att sedan ha haft föräldrar som proppat i sig stora mängder med allt som går att få tag i som sedan först över till fostret.INGEN tvingade mig från att avstå från droger, kriminalitet osv..tycka synd mentaliteten biter inte på mig och det finns så många av hans sort i förorterna som skyller alla misslyckanden på allt och alla utom sig själva.Nu kallar dom droger och brott för konst..ja ja..jag har mina båt och min bil och cykel och dom är alla betalda genom hårt arbete och INGEN har bidragit till den känslan man får när man ser ett resultat av det slitet som ligger bakom när man når en del av sina delmål i livet.Jag vet vad som är rätt och fel och den killen har inte alla hästarna hemma och han har INTE släppt sin värld av kriminalitet och droger utan rider på den våg han får av den uppmärksamhet han får av media just nu bla..”Sverige är ett öppet samhälle” jo jag tackar jag *Ler* ALLT har med hans mord hot av en politisk parti ledare och att låta han gå fri från en sådan allvarlig sak.Undrar hur myndigheterna skulle ha reagerat om han mordhotat vår statsminister?Man SKA inte få mordhota människor i ett öppet samhälle DET har med ett öppet samhälle att göra!En del vill inte lämna sin kriminella bana bakom sig för dom har inget annat för dom vill inte ha en förändring i sitt usla liv för då tynar dom bort och anser sig bli ”svenssons” :)  Att stanna upp och andas och se en himmel så blå och en SVENSK flagga bölja inför den vind som blåser DET är ett öppet samhälle om något och LIVSKVALITET!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=709569609 Jimmie Von Blomberg

  Snacka om att ta idioter får utrymme i media till en helt ny mening. Folk säger att rasister drar alla invandrare över en kant? Vad gör inte Ola Rapace och WT i början? Alla råsvenskar som inte har samma bakgrund som honom, hur fan vet de hur varje Svensk har för bakgrund? Och det är konstigt att tv 4 ger en brutal brottsling utrymme. Fy fan. De säger att de ogillar brottslingar men ändå pratar med dessa?

  Och ”jag vill inte kommentera mitt hot” fega kräk. Vågar inte stå för något han gör.

 • Mcmlxvi

  Vilken jävla pantad idiot. Vad stolt man skulle vara om man vore förälder till en sådan..
  Och vad gör Ola där? Ger inte Ola positiv kred i mina ögon…
  Sebastian Stakset låter som ha skulle passa perfekt som en bitch till Dogge Dogelito (om jag stavat det rätt).. Men har på känn att Dogge inte skulle vilja ha honom… eller hen menade jag *LOL*
  Men som sagt helt klart en blatte-bitch-wanna-be och på tal om Ola som kompis till denna kriminella idiot Sebastian… Hur känner dom varandra?
  Gemensamma droger och gemensam dealare eller?

  Vilket kräk också btw som inte ens kan stå för sina egna uttalanden. Det är väl pga den här typen av folk vi har abortmöjlighet och preventivmedel.

  PS! Blundar man och hör bara rösten låter han helt klart som en icke svenskkunnig inv.
  ”Fattar ni va?” *sarkasm – inget illa menat till er kära läsare ha ha*

 • troutbum55

  Bara i Sverige så får en kriminell fjant utrymme i media….med en knarkar skådis som sponsor…

 • jägarn

  Det syns ju klart och tydligt att det rör sig om en inavlad och bortslarvad abort, någon har tydligen varit ouppmärksam med hinken.

  • Isotop92

   Finns ett ännu mer talande uttryck: Tillbakarunnet ryggsprut! 

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Tror ni att någon med samma bakgrund, som tillhör ”den nationalistiska extremhögern” och som dessutom utfärdat mordhot mot Jonas Sjöstedt, skulle få denna möjlighet i TV 4, någon annan TV-kanal eller under Almedagsveckan?

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Ulf Stenberg i inslaget är med i Facebook-gruppen ”Sverigedemokraterna i riksdagen – Nej tack”

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Michael Jackson lyckades ju att byta ras. Kan vi inte göra om Sebbe till negur och skicka apajäveln till Afrika?

  • Oberst

   Doppa honom i choklad, sätt ett trollspö i näven på honom och vidarebefordra honom till Saudi.

 • allvarlig

  Tyckte det var lustigt när han nämde att hans farsa betalat för hans behandling. Pappa betalar brukar ju vara ett tämligen känt begrepp hos stekare och rikemansungar i allmänhet.

 • allvarlig

  Ja ola.. Han kallade sebbe för brorsan vid ett tillfälle, är han också knarkare och kriminell..? De verkar ju känna varann jävligt bra. Eller är ola en wannabe gangsta?

  • Oberst

   Nja, Ola Rapazzzz visar bara uruselt omdöme.

 • svartamalin

  Lösker folk inklusive reportern (4st) ! !

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Du har tur som särbehandlas på fryshuset Sebbe

  Du hade nog varit körd om jobb och bostad som svensk annars!

  Sebbe lysande ex på marxist?

  Undrar hur många rån, misshandel och våldtäkter kartellen försvarar? Lite mer hemskare än Mangs kanske?

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  De problem svenskrasisten sebbe klagar på stavas MASSINVANDRING

 • Oberst

  Skjut, gräv ner, glöm bort.

 • Isaksweden69

  sitter och säger att Sverige är ett öppet samhälle låt då Sverigedemokraterna ha sina åsikter,men undrar om han inte fått en spis i huvudet

 • Steenson

  Världens bästa reklam för preventivmedel!

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=657521222 Josef Juhász

   klockren!

   Förresten jag är själv ungrare :)

 • Snupp

  Denna Sebbe har tydligen för mycket luft i lungorna. Man kanske skulle punktera en?

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  han har ju fel stora fel i huvudet

 • clust

  Fyfan vad äcklad jag blir av blatte-wannabees. speciellt denna. USCH. Teater? Eh.

 • gustaf

  Trevliga typer dem där…