Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Lastbilsmord, två mordförsök och bombdåd på krog


EN PÅSE BLANDAT Det svänger i bandet kan man säga. En riktigt fartfylld helg igen där det hänt ett otal grova kriminella händelser i vårt numera mångkulturella Sverige. Ett lastbilsmord på Hallandsåsen, ett mordförsök med en kniv i Galgamarken, en kvinna som skulle elda upp en man med tändvätska och en krog som fick utrymma 700 gäster när en bomb small av. Härliga Sverige, leve multikulti.

 • BLT - ”Jag ska bränna dig”, hotade en 24-årig kvinna och sprutade tändvätska över en 51-årig man, samtidigt som hon höll en tänd cigarett i handen. Men mannen lyckades larma polis och kvinnan greps misstänkt för försök till mord, berättar länsvakthavande befäl hos Sörmlandspolisen. Bråket utspelades i en lägenhet i Oxelösund natten mot måndagen.

 

 • BLT - En 22-årig man blev under lördagseftermiddagen knivhuggen vid en busshållplats i Galgamarken i närheten av Karlskronas sjukhus. Nästan tre timmar senare kontaktade gärningsmannen polisen för att göra en anmälan om att han själv blivit utsatt för brott.

 

 • BLT - Ingen gripen för krogexplosionen när närmare 700 gäster evakuerades efter en explosion på en krog i centrala Västerås strax efter midnatt natten mot söndagen. Ingen människa skadades. Även ett mindre hotell på samma adress fick utrymmas. Vid explosionen krossades tre av krogens fönster. Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Det fanns på söndagskvällen ännu ingen misstänkt för brottet.

- Bombtekniker har varit på platsen. Jag kan inte gå in på närmare vad de har kommit fram till men jag kan säga att det här är ingen olycka, säger Martina Saghamre, länsvakthavande befäl vid polisen i Västmanland.

 

 • BLT - En dansk medborgare, medlem i kriminella gänget Outlaws MC, hittades på söndagen mördad i en lastbil på en parkeringsplats intill E 6 på Hallandsåsen. På vilket sätt den runt 50-åriga mannen mördats vill polisen inte säga ännu. En polispatrull hittade mannen i lastbilen, som man trodde var övergiven på parkeringsplatsen, då den stått orörd i flera dygn. Polisen vill heller inte avslöja vilken last fordonet hade, eller om lasten är intakt. Förundersökningen fortsätter med att polisen kommer att höra ett antal personer som kan tänkas ha uppgifter kring händelsen.

 • SM811

  Sjuk(k)klövern ser inget, hör inget och givetvis gör inget. 

 • j_london

  Nu skall sjuk-klövern ha ”semester” till bortåt hösten, det vill säga vara frånvarande från sina uppdrag på allvar! I vanliga fall händer det ingenting, men nu
  kommer det att hända ingenting, ingenting…

 • MN10

  Ja det allmäna rättsmedvetande man för femtio år sedan blev uppfostrad att bära med sig genom livet gäller inte längre i Sverige. Hur i hela världen har det kunnat gå så snett för moder Svea? 

 • http://sqworl.com/gscvmo کێtenảlderȵ

  Regeringens Globaliseringsråd, om att Sverige om 50 kan ha en befolkning utan svenskar: 
  http://snaphanen.dk/2012/06/17/invandring-massinvandring-eller-befolkningsutbyte/